Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Újabb Tecno Camon 30 modell futott be
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
-
DarkByte
addikt
válasz grafikus17 #1629 üzenetére
Nekem nem tetszik annyira. Ha jól értem a meglévő csomagokra mint opcióként választható a korlátlanság. Miért nem lehetett az 5GB -os csomagtól felfelé alapból mindegyiket átrakni korlátlanra és az 5GB -os havidíjúra? A +1k -s opció díjjal a legdrágábbak a piacon. Úgy tűnik korán kezdtem örülni hogy jövő hónaptól korlátlan lesz a netem.
[ Szerkesztve ]
-
okib4100
aktív tag
válasz grafikus17 #1634 üzenetére
Nem vagyok T munkatárs, komolyan, sőt szívok mint a torkosborz éppen a T-home internettel, de ezt csak tanúsítani tudom. A voda és a pannon itt nálunk (bp. 2. ker) telefonon nem talált 3g térerőt a lakásban, gépre dugva döglődött (időnként lement UMTS/EDGE/GPRS irányába), a T ellenben mind telefonról, mind számítógépre dugva kiválóan szuperált
Mivel annyira gyerekcipőben jár még ez a mobnet dolog (HSDPA asszem 2006-ban indult, akkor még vitrinben mutogatták, meg csilliós eszköz volt csak hozzá, aztán 2007 közepén pörgött fel, akárcsak az ADSL 2000-2001 között), h inkább fizetek kicsit többet de lehetőleg működjön. Más kérdés h mivel meglévő net mellé kell, nekem a 3GB is mindig elég.
BTW. ha másnak is van hűségidős T-home internetje, akkor 2000 Ft kedvezménnyel lehet T-mobile netet kötni. Elvileg a T-mobon nem muszáj a hűség. Én hétfőn megyek kötni várhatóan.
PS. a netes teszteket egy w910i telefonnal csináltam, magában, vagy számítógépre kötve, úgy h USB kapott tápellátást. korábban (2008. május) egy e220-al is megmértem itt a pannont, az is elég ingadozó teljesítményt nyújtott
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
addikt
válasz grafikus17 #1950 üzenetére
Minden sim kártyához aktiválni kell a kedvezményt -amelyiket be akarod vonni a kedvezmény körébe-, és a postpaid kártya számláján jelenik meg a díja.
Bővebben a fenti linken olvashatsz róla!
Jó szerencsét!
-
törölt tag
válasz grafikus17 #2154 üzenetére
A legolcsóbb csomag is 5K.
Ez sem tömegtermék lesz... -
Zolexx
aktív tag
válasz grafikus17 #2537 üzenetére
Jó lessz ez látom én, ugyanis kellett ez már nagyon!
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
blueye
veterán
válasz grafikus17 #2537 üzenetére
A NET100 990 Ft-os díja mennyivel szebb, mint a NET80 2070 Ft-os ára...
És simán lehet váltani, hűség idő alatt is, mert felfele váltasz. -
Joe bácsi
őstag
válasz grafikus17 #2558 üzenetére
Nem!
C.Dávid: Miért nem engedték? Ez hol van leírva, h. mik a kizáró okok, h. nem válthatsz net 100-ra???
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Killing
addikt
válasz grafikus17 #2558 üzenetére
T-mobile előfizetésnél automatikus,semmi baj nem lesz.
Dominónál aktiválás:*104#
Deaktiválás:*105#Feljebb pedig én már kitárgyaltam a témát ha még érdekel valami.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
johnnyjungle
tag
válasz grafikus17 #2823 üzenetére
haáát, megnéztem a videjót..
ZTE a gyártója, akikről még soha nem hallottam.
megtapogattam az üzletben, akkor még tetszett.
és utána néztem a videódat.nem kéne, még ez a pénz is sok érte, nekem
inkább tegyél hozzá kicsit és vegyél egy htc-t -
tjb007
nagyúr
válasz grafikus17 #8971 üzenetére
Sajnos olyan roaming díjcsomag nincs amivel kedvező áron netezhetnél Horvátországban.
Július 1 -től lehet igénybe venni a a Travel & Surf mobilinternet roaming díjcsomagokat azonban ez csak az EU 26 tagállamában, valamint Norvégiában, Liechtensteinben és Izlandon vehető igénybe/használható fel.[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz grafikus17 #8971 üzenetére
Akkor jársz a legjobban, ha veszel kint horvát prepaid simkártyát.
Csak az internetes sim kártya kint 20-50 HRK (100MB-500MB adatforgalommal) modemmel együtt pedig ált. 200 HRK (500MB-1GB adatforgalommal). -
tjb007
nagyúr
válasz grafikus17 #11658 üzenetére
Egy 500MHz -es Broadcom, amúgy már kint is van a teszt róla: [link]
-
djculture
félisten
válasz grafikus17 #37261 üzenetére
Mit csodálkozol..egy ideje vége annak a trendnek hogy a szolgáltató állandóan olcsóbban adja a telefonokat mint maga a gyártó.. Ezért nem is vesz már senki tölük telefont csak ha valami akció van épp az adott telóra. másként nagyon drága...
-
Varszegig
veterán
válasz grafikus17 #37743 üzenetére
Most komolyan, minden nap kézzel rakják ki, nincs előre leprogramozva, és adatbázisban tárolva? Sírjak, vagy nevessek?
-
sarkanyolo2
őstag
válasz grafikus17 #37797 üzenetére
Ha ez igaz akkor kuponvadász dzsembori begins right now!
[ Szerkesztve ]
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Varszegig
veterán
válasz grafikus17 #38174 üzenetére
8 munkanap, és utalják, 30 napot ad rá a törvény. Ugyanezen törvény alapján, ha a boltban veszed át, elvileg nem adhatnád vissza, de úgy emlékszem ettől a T eltekint.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz grafikus17 #38258 üzenetére
Y300 biztos nyerő lesz? Viberrel vannak problémái...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Vangelis
nagyúr
válasz grafikus17 #38270 üzenetére
Most már csak sajnos csak igen...
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
bostone
addikt
válasz grafikus17 #38270 üzenetére
Bakker...
Lehet, hogy visszajön?Nem akartam készüléket váltani, de lehet bevállalnék két évet egy drágább darabra, bár úgy látom a 23 havi részlet csak mozaik s-től él.
-
Vangelis
nagyúr
-
Beca1990
senior tag
válasz grafikus17 #39485 üzenetére
HTC One SV, Lumia 610, Asus Phonetablet, de ezek nemnagyon érik meg...
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
Blackmirror
senior tag
-
Vangelis
nagyúr
-
polonic
félisten
válasz grafikus17 #39511 üzenetére
Most komolyan fényképezőgéppel lőtted?
-
ANDROID???
addikt
válasz grafikus17 #39511 üzenetére
Próbáld meg a "Pint Screen" típusú fényképezőgépet.
[ Szerkesztve ]
-
Balazska15
senior tag
válasz grafikus17 #39520 üzenetére
Bármilyen képszerkesztőbe ctrl+v, itt pedig kép feltöltés...
Szerk.: Megelőztek
[ Szerkesztve ]
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
Blackmirror
senior tag
válasz grafikus17 #39520 üzenetére
Később szeretném átvenni,majd ott kiválasztod a neked megfelelőt.
iPhone X@R, iPad Pro
-
Vangelis
nagyúr
válasz grafikus17 #39524 üzenetére
Ha nincs telekom üzlet a közelben.
Én is most rendeltem de nekem engedte t-pontba is így nincs szállítási költség.@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
lord.lakli
őstag
válasz grafikus17 #39526 üzenetére
Tökéletes fejlődés
Az üzletben nem lehet átvenni azt jelenti, hogy jelenleg egyik üzletben sem lehet kapni, ha most szeretnéd megkapni, ezért is írták többen, hogy "később szeretném átvenni"-t válaszd ki. -
grafikus17
senior tag
De hülye vagyok, ott volt az első sorban, és csak utána a Pick Pack Pont. És én egyből kerestem a legközelebbi OMV kútnál lévő Pick Pack Pontot.
Mindenkitől elnézést kérek. De meg voltam győződve, hogy csak így lehet:
"Tisztelt Ügyfelünk!Ezt a terméket csak GLS futárszolgálat által történő kiszállítással rendelheti meg! Kérjük, a megrendeléskor ezt a szállítási módot válassza, a másféle szállítási móddal feladott rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni!"
És én ezalatt nem a Tpontba történő GLS kiszállítást értettem.De amúgy sem lett volna időm bemenni a munkám miatt.
Ezért nem is erősködtem nagyon mással. Meg nem is akartam azt, hogy ott személyesen szívozzanak velem, mint Vangelissel.
Úgy voltam, hogy ha kiszállítják akkor jó, ha visszavonják, mert észre veszik, hogy hibáztak akkor nem kapom meg és kész.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
1430
senior tag
És akkor most a második lecke: vágd ki azt a képrészletet, ami a releváns információt tartalmazza és csak azt mentsd el és töltsd fel.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Vangelis
nagyúr
válasz grafikus17 #39529 üzenetére
Nem az átadással kínlódtak, csak nem tudták miről van szó. Nem értették, hogy miért nincs mellé előfizetés
Kb olyan volt mint amikor dominó kártya nélkül vettem telefont dominós ár - a dominó kártya ára.Akkor sem tudták, hogy mi van.
Csodálatukat fejezték ki. meg hát, már törzsvásárló vagyok ott.
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Balazska15
senior tag
válasz grafikus17 #39535 üzenetére
Nem ki vágni ami nem kell, hanem azt kivágni ami kell
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
lord.lakli
őstag
Harmadik lecke, a felesleges fehér részeket ne vágd bele, mert így kicsik és olvashatatlanok a betűk és feleslegesen nagy a kép.
-
St3ven
addikt
(#39536) ANDROID???
Az a része egyértelmű, nem is arra vonatkozott a kérdésem.Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
lord.lakli
őstag
válasz grafikus17 #39539 üzenetére
Bakker jobb ez, mint valami online gyorstalpaló ámítógép tanfolyam. Gratulálunk elérte az első szintet, az oklevét hamarosan kézbesíti a postás a megadott e-mail címre.
-
1430
senior tag
Nagyszerű, de ezért nem kellett volna újra feltölteni.Viszont ha már megtetted, akkor 3. lecke: Nyisd meg a Paint-et, és az üres lap jobb alsó sarkát megfogva húzd össze egészen kicsire (kb. bélyeg méretűre). Innentől mindig ekkora lesz az új megnyitáskor (míg meg nem növeled), és ha valamit beillesztesz, akkor a kép mérete pont akkora lesz, mint a beillesztett részlet, vagyis az előző képed példájánál maradva nem lesz 4x akkora a kép, mint kellene, aminek a 3/4-e fehér háttér.szerk.: Megelőztek...
[ Szerkesztve ]
-
sarkanyolo2
őstag
Csak óvatosan, egy grafikussal van dolgunk!
-
ShadowX
őstag
válasz grafikus17 #41683 üzenetére
Egyedi fordulónap megállapítás történik a hálózat jobb kihasználtsága érdekében. Ez változhat csomagváltás esetén is. (mondjuk nekem ez mindig 22-ére esett eddig)
Kérdés: a netplusz csomagoknál is ingyenes az első belépési díj?
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz grafikus17 #41689 üzenetére
Teljesen félreérted. Mint írtam: "Ez amúgy a számlázást nem befolyásolja..."
Az adatforgalmi fordulónap az adatforgalmat befolyásolja a számlázási ciklust nem, mert az továbbra is a naptári hónaphoz igazodik (ha úgy tetszik, az adatforgalmi ciklus ezentúl elválik a számlázási ciklustól). Vagyis az akció keretében márciusra csak 190 Ft-ot fizetsz, majd az azt követő hónapra, vagyis áprilisra is csak 190 Ft-ot, és májusban fizetnéd először a teljes díjat, hacsak le nem mondod és váltasz kisebb csomagra.A ma kapott 500 MB-ot viszont 03.15-én éjfélig tudod elhasználni (ha előbb elhasználod, akkor eddig lesz korlátozva a sebességed), és 03.16-án elvész a maradék keret (ha volt) illetve megkapod ismét az 500 MB-ot, amit 04.15-én éjfélig kell beosztanod. A 04.16-án érkező újabb 500 MB-ot 05.15-én éjfélig kell beosztanod, de ha például a havidíj miatt 04.30-án lemondod a NetPlusz M-et, akkor a maradék keret is elvész.
Ha májustól beérnéd 200 MB-tal is, akkor vagy a NetPlusz S-t tudod aktiválni vagy ha van legalább arany kedvezményjogosultsági szinted, akkor a NetPlusz Arany is 200 MB-ot ad, 590 Ft/hó díjon, és ezt a díjat nem befolyásolja a díjcsomagod (van e benne adat vagy sem). Addigra remélhetőleg a honlap szerkesztők is utolérik magukat, mert most erről a csomagról nem találtam infót, csak a díjszabásban (2.3.2.2.).
-
sarkanyolo2
őstag
válasz grafikus17 #43933 üzenetére
A link a "mi" bevásárlókosarunkat mutatja, küldd direktbe a linket.
-
djculture
félisten
válasz grafikus17 #43935 üzenetére
Persze 1 napos felhasználhatósággal..
Elég értzelmesen látható ebben a táblázatban mennyiért és mennyit kapsz meddig felhasználhatóan. A másik oldalon meg az egész hónapban leforgalmazható adatelőfizetések vannak.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz grafikus17 #43937 üzenetére
20 dollárért van 1giga ami egész hónapban érvényes.. az számodra ennél a legolcsóbb.
De van arrafele ezer meg egy szolgáltató abban biztos vagyok ahol sokkal olcsóbb az adatforgalom. Csak utána kell keresni.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz grafikus17 #43933 üzenetére
Ezt nem értem, esetleg valaki megmagyarázná?
Arra gondolok, hogy ha külföldön vagyok, de arra az időre átirányítom a hívásaimat egy másik belföldi számra, akkor azért roamingot kell fizetnem. Ez tényleg így van? Nekem nem logikus.
-
legenda
válasz grafikus17 #43967 üzenetére
azt a készülék utasította el, nem pedig a szolgáltató, így szerintem fizetős lesz, hiszen a szolgáltatónál nincs akadálya a továbbításnak, a készülékig meg is teszi azt, és a telefon csak akkor dobja el szoftveresen a kérést, amit a szolgáltató nem tudott előre, illetve nem tehet róla.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz grafikus17 #43969 üzenetére
ja, ha a külföldi hálózaton fogadott hívás esetén adott percdíjra gondolsz, akkor nem, hiszen nem jön létre a beszélgetés.
azt hittem, hogy az átirányítás kapcsán vetetted fel, amire 1430 is reagált.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
club1
veterán
válasz grafikus17 #43971 üzenetére
Ahhoz fel kell venned vagy neked, vagy - feltételes átirányítás esetén az átirányított szakaszon valaminek vagy valakinek - hogy a hívás számlázható legyen. A kinyomott vagy a fel nem vett elmulasztott hívást nem lehet mi alapján számlázni.
-
1430
senior tag
válasz grafikus17 #43971 üzenetére
Megerősítve , az elutasított hívásokért nem kell fizetni (USA-ban 29 mp-en belül elutasított).
luimapeiz
"Ma felhívtam a 1430-at..."
Talán próbáld ki inkább a Video Call Centert. (Neked nem fontos látszódnod, sőt hallatszódnod sem.)
Egyébként pedig ha végighallgatod a 1430 főmenüt, akkor ott lesz ügyintéző kérés.pietrasko
Mármint a külön feltöltött UNIVERZÁLIS egyenleget lehet Fun (és egyéb Mix típusú) díjcsomagnál ellottózni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz grafikus17 #47388 üzenetére
Net Plusz M mellé nem tudod megrendelni a Net Plusz S-t. Csak egy kiegészítő internet csomag lehet aktív egyszerre. Ha most megrendelnéd a Net Plusz S-t, akkor letiltódik a Net Plusz M, helyére jön az S viszont mivel már ebben a hónapban aktiváltál netcsomagot, így belépési díjat is fizetni kell érte az időszaki díjon felül.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest