Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafikus17
senior tag
-
grafikus17
senior tag
válasz DarkByte #1631 üzenetére
Megkockáztatom, hogy még így is a T nek a leggyorsabb a hálózata, és talán nem lesz olyan húzása mint a vodának. Bár ez halkan írom le. A következő hónapok tapasztalatai majd kiderülnek. Az ÁSZF-t még nem láttam, hogy mennyi GB-tól korlátoznak, kiváncsi lennék rá.
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok! Szeretnék tőletek megerősítést kérni. A családbarát kedvezmény esetén, mind a két kártyán aktiválni kell az opciót? Vagy lehet csak egyen, úgy mint pld a vitamax kedvencszámnál, hogy elég csak nekem aktiválni, de így csak egyirányú a kedvezmény.Mindig vissza kell hívnom, hogy ingyen legyen.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
T. mobile akció ápr.1-től. vajon nem csak tréfa??
A legtöbb készülék már elérhető Domino csomagban is!!!!!!!!!!!!!
[link]Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
T-Mobile: új ˝3 az 1-ben˝ díjcsomagok - mindent bele!
Telefonálást, internetezést és mobiltévézést egy havi díjért kínáló mobil 3play díjcsomagok a hazai piacon elsőként a T-Mobile-tól.
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Ismét újít a T-Mobile - új mobil net tarifák
A két Net csomag ráadásul kedvező díjakkal igényelhető, a Net 100 MB havi díja 990, míg a Net 500 MB-é 1990 forint, túlforgalmazás esetén a díj 2, illetve 1 Ft 10 KB-onként.
Az új RelaxNet M 3.990 forintos havi díjért 3 GB-os, a RelaxNet L 6.200 forintnyi havi díjért 7 GB-nyi, a RelaxNet XL pedig havi 9.200 forintért 14 GB-nyi havi díjban foglalt adatforgalmat kínál a sávszélesség korlátozása nélkül. Arany- és Platinakártyás ügyfelek két új, különösen kedvező díjcsomagból választhatnak. Az Aranytárskártyás RelaxNet S havi 1.990 forintért 1 GB-os, az Aranytárskártyás RelaxNet XL 6.200 forintnyi havi díj ellenében 14 GB-nyi adatforgalmat biztosít.
A csomagok havi díjában foglalt adatmennyiség felhasználását követően nincs túlforgalmazási díj.
0 forintos túlforgalmazási díj ellenében 128 kbps le- és feltöltési sebességgel a havi számlázási ciklus lezárultáig tovább biztosítja az internet-hozzáférést.A többit itt:[link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
A T-mobile-nál roaming használatáshoz kell valamit aktiválni, hogy tudd használnia a telót külföldödn?
Dominónál tudom van valami kód.
De az előfizusoknál???Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Érdeklődni szeretnék, hogy céges flotta csomaghoz, ha már elfogyott a 4 kártya, lehet-e családbarát kedvezménnyel még egy kártyát bevonni az ingyen beszélgetésbe, két kártya között?
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Szeretném kiváltani a voda vitamax kedvenc szám szolgáltatást, mivel már csak 10 órát ad. Az elképzelés a következő lenne. Vennék egy mobil otthont előfizetéssel egy év hűséggel és megrendelném hozzá a család barát szolgáltatást. A kérdés csak az, hogy lehet-e bevonni olyan T-mobil számot, ami nem szerepel a hatályos Általános vagy Domino Díjszabásban szereplő díjcsomagok egyikében sem? A szám egy BM-es flotta csomag fő kártyája lenne, de mivel a plusz hozzá kérhető 3 kártya elfogyott, amin ingyen lehet beszélni, ezért gondoltam erre a megoldásra.
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Már egy ideje böngészem a tmobil oldalát, de nem találom hol van a roaming adat szolgáltatás díja. Nincs valami napi, vagy havidíjas szolgáltatás néhány 10MB-al. Horvátországban kellene néha használnom.
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Szeretném ha megerősítenének, hogy jól értem-e a tarifacsomag díjazását?
Vennék egy aranytárskártya kaméleon díjcsomagot.
Az alap havidíj 2100 ft 100%-ban felhasználható belföldi T-Mobile előfizetők felhívására.
1.Ha vonalas, vagy a más mobilt akarok hívni, akkor az a 2100 ft felett fog számlázódni, az aktuális percdíjakon?
2. Ha megrendelem hozzá a Hálózaton belüli és vezetékes kedvezményt, :
A beszélgetési alap percdíjból 50%-os kedvezmény a T-Mobile hálózatán belül (beleértve a Hangposta hívását is), minden időszakban.Az opció havi díja belföldi T-Mobile előfizetők felhívása, illetve a vonatkozó díjcsomag szerint meghatározott SMS és MMS küldése esetén 100%-ban felhasználható belföldön.
Igazából azt nem értem az opciónál, hogy most csak a 600ft ot beszélhetem le vezetékes irányba a 2100ft-on felüll? Mert az 50% kedvezmény meg csak a tmobil hálózatán belül írja.
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Nokia Asha 503 dominó csomagban: 34.990.-
Nokia Asha 503 a Nokia oldalán: 26.490.-
[link][ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Úgy látszik, egy ál telekomos is elkérte tőlünk a kalendár trükköt, mert már csak egy napot raktak ki.
De azt is kár volt.Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Érvényes még az onlinekedv akció LTE telefonra. Mert lehet vennék egy Samsung Ace 3-at, előfizetéssel 1 évre. És ott felkínálja és el is fogadja. Most nem tudom megvenni dominóval, mert nincs meg a teljes összeg, még pár napot várnom kéne. Az ár szinte ugyan az, a hűség mindegy. Csak nem tudom nem e visszadobják emiatt.Ha igen , akkor inkább kérnék kölcsön.Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
A 8 nap az 8 munkanapra vonatkozik visszavásárláskor?
Online rendeltem meg, egy telefont, de személyesen vettem át a boltban ott fizettem kp, akkor is érvényes a 8 nap?
Nem akarom postázni, mert az plusz költség lenne, személyesen vinném vissza, a pénzt akkor adják vagy utalják, nem tudjátok?Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Én már biztos hogy visszaviszem holnap, 45 e ért vettem a hétvégén dominóval. A wifi már többször lefagyott, és nem tudjuk két számítógépen sem összehozni kábeles kapcsolatot. A kies nem ismeri fel.
Aztán ma du olvastam a fórumon, hogy van 30% kedvezmény, + működött a kedvezmény is. Ma este még adok neki egy esélyt egy pc guru próbálja összehozni a PC-telefon kapcsolatot. Ezért arra gondoltam, ha mégis sikerül, holnap visszaviszem, és az asszony flotta csomagjára kötöttem volna egy év hűséggel 28e.-ért. mégis csak 17e ft különbség.
De úgy látszik valamelyik Tmobilos megint itt garázdálkodik és már törölték a LTE kedvezményt. A gépemben még benne volt a rendelés a felénél, csak csak nem csináltam végig, mert dolgom volt, el kellett mennem a géptől. Mire vissza jöttem először a fórumot néztem és látom, hogy írtátok már kivették a kedvezményt
Gyorsan belépek újra, áááá még ott van a kosárba megyek tovább a fizetésre és már át is váltott 38e ft-ra
Hát így jártam.
Ha a telefon visszaviszem, mert nem sikerül a kapcsolat összehozása, akkor egy Huawei Ascend Y300 lesz egy évvel 28e-ért.Ez a telefon nem ér 45e sem. Hiába olvastam rengeteg tesztet, próbálgattam az üzletben. Mint korábban írtam, mire belaktam a telefont, nem vettem észre semmi változást az Xperia minihez képest gyorsaságban. Mindennapi használatra gondolok. Játék ügyben lehet kiemelkedő lett volta a teljesítménye, de én nem szoktam.
Egy szó mint száz, úgy érzem, hogy ez a 2 mag, meg 1 GB RAM túl van lihegve.Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Először a hozzászólásokat olvastam el, látom hogy már nem lehet rendelni.Gyorsan megnézem, beírtam a keresőbe, nekem még kiadta, bár én csak a sony telefonokra mentem rá, mert a többi nem érdekel. Kiválasztottam az xperia go-t, és rákattintottam, meg is jelent. Itt már nem mentem tovább.
Majd mikor kiléptem és újra rákerestem, na akkor már nem talált semmit.
Amit akartam az már megrendeltem csütörtökön Bár szerettem volna még mást is, de az nem volt készleten.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
válasz ANDROID??? #39517 üzenetére
a pritnt scrn megvan, de ide hogy rakom be ctrl+v-vel?
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
válasz Blackmirror #39523 üzenetére
Később szeretném átvenni csak Pick Pack Pontot ajánl fel.
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
válasz grafikus17 #39526 üzenetére
De hülye vagyok, ott volt az első sorban, és csak utána a Pick Pack Pont. És én egyből kerestem a legközelebbi OMV kútnál lévő Pick Pack Pontot.
Mindenkitől elnézést kérek. De meg voltam győződve, hogy csak így lehet:
"Tisztelt Ügyfelünk!Ezt a terméket csak GLS futárszolgálat által történő kiszállítással rendelheti meg! Kérjük, a megrendeléskor ezt a szállítási módot válassza, a másféle szállítási móddal feladott rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni!"
És én ezalatt nem a Tpontba történő GLS kiszállítást értettem.De amúgy sem lett volna időm bemenni a munkám miatt.
Ezért nem is erősködtem nagyon mással. Meg nem is akartam azt, hogy ott személyesen szívozzanak velem, mint Vangelissel.
Úgy voltam, hogy ha kiszállítják akkor jó, ha visszavonják, mert észre veszik, hogy hibáztak akkor nem kapom meg és kész.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
válasz Balazska15 #39537 üzenetére
Most már teljesen szét offoljuk a topikot miattam
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
válasz ANDROID??? #39536 üzenetére
Terminálos gép XP-vel. Munkahely.
lord.lakli: köszönöm
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Nekem is megjött tegnap a használt Xperia Go. Bontott csomagban.Kijelzőn nem volt fólia. Ahhoz képest, hogy valamilyen szinten karcálló a kijelzője, van rajt egy 3 cm-es hajszálkarc a bal szélén, ami épp nem ér bele a kijelzőbe A külső kereten van. Én ilyen telefont akartam, csak előtte az apródon nézegettem. Árban egy kicsit ez olcsóbb, nincs rajta hűség nyilatkozat, és 8 napom van ha baj van vele visszavihetem.Az apródnál ilyen lehetőségen nem lett volna
Xperia mini-t váltja majd le. Nekem tetszik. Várom a további készleteket.Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Tegnap lemondtam a régi Go!netM 100MB.os 1000ft-os csomagom, hogy meg tudja rendelni az újat. Eddig 1.-én volt mindig a forduló, azért is mondtam még tegnap le. Most neten aktiváltam a netpluszM csomagot remélve, hogy a 190ft-os kedvezményt megkapom. Jött az SMS, hogy mostantól minden hónap 16. napjától számolja a forduló napot.
Miért változott meg a fordulónap?Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a választ.
Igen, már régóta meg volta Go!net M.
1.Akkor, ha jól értem most március 16.-ig fizetem a 190Ft 16 napra eső részét, majd március 17-től április 16-ig a 190 ft-ot.
Igazából csak a kedvezmény miatt váltottam, egész véletlenül vettem észre, hogy már február óta él. Nem biztos hogy 1790Ft-ot megérne nekem ennyi adat.
2.A NetpluszS 200MB 1090ft.-ért nekem elég lenne majd később. Ha szeretnék váltani, akkor elég ha a Netplusz M-et április 15.-én lemondom, és 16.-án megrendelem a Netplusz S-et?Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Két hétig a tengeren túlon leszek. Ez idő alatt lesz jó néhány telefon amit el kell intéznem. Kimenő hívásra mobilevoip klienst használok wifi vagy helyi prepaid SIM-et adatforgalommal.Egyrészt a gyerekkel beszélni,másrészt az épp eladás alatt lévő lakásom, ügyvéd és vevővel kapcsolat tartás fontos lenne.
A problémán a hívás fogadással van. Ha átirányÍtom egy hazai másik mobilra feltétel nélkül nem ér meglepetés, ugyanis 29 mp után a nem fogadott hívásért is számláznak némelyik szolgáltató. "Tájékoztatjuk Ügyfeleinket hogy a Cingular a 29 másodpercnél hosszabb csengetési időért is számláz."Az USA tmobil igaz nem írja a honlapon, de...... ki tudja.
De akkor nem tudom hogy ki keresett, ami fontos lehet és visszahívnám voipról.
A hangpostát sokan nem szeretik. és nem hagynának üzenetet.
Ha rá mondom . hogy külföldön vagyok, az is meg tudja akinek nem kellene(betörő:-/)
Javasoltak egy hívás blokkoló apk-t, ami nem engedi be a hívást egyből foglaltra megy és még én is látom, hogy ki keresett.
Ilyenkor van valami roaming díj amiről nem tudok? Működne a dolog. Tényleg nem számláznának semmit bejövő hívásra?
Nem akarok úgy járni, hogy ami nincs leírva, az még létezhet. Szeretnék az USA tmobilon barangolni, mert ott nincs ilyen 29 mp-nél hosszabb számlázás, legalább is nem írták, de nem szeretnék meglepetést, amikor haza jövök és kiszámlázott roaming díjak lennének.
Amikor felhívtam a 1430-at, tegnap a 29mp -ről sem tudtak. Azt tudják esetleg, ami le van írva, vagy azt sem. Itt a fórumon talán több infót kapok tőletek, mint pld hívás blokkoló.Jól látom hogy ez a 10 dolláros kártya adatforgalmat is tartalmaz?
[link][ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
válasz sarkanyolo2 #43934 üzenetére
Itt 500MB-ot ír 10 dollárért. Jól értem?
[link]Xiaomi Redmi note 7
-
-
grafikus17
senior tag
Így gondoltam. Tehát sem itthon,sem a kinti hálózat feljelentkezés után nem állítanék be semmilyen átirányítás. Csak egy hívásblokkolot használnék, így remélhetőleg nem számláznának semmit. Hiszen a hívás nem épült fel, nem volt beszélgetés, csak egy kinyomott hívás amit a készülek csinált. És meg azt is látnám, hogy ki hívott.
Azért nem bánnám, ha a 1430 is megerősítené.Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Domino
NetPlusz M
Részletek 500 MB 7,2 Mbit/s
garantált: az esetek
100%-ban 0 Mbit/s 990 Ft/hó akcióban 190 Ft/hó csomagot rendeltem, és szeretném megrendelni hozzá aDomino
NetPlusz S
Részletek 200 MB 7,2 Mbit/s
garantált: az esetek
100%-ban 0 Mbit/s 690 Ft/hó kiegészítő csomagot. Ha rámegyek hogy online megrendelem, akkor mindig az 1090 ft-os összeget dobja fel, pedig csak 690ft lenne.800 ft van a kártyán.
Valakinek ötlet?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Nekem a "keresés" mező hiányzik a fejlécből az új oldalon.
Az vajon hova tűnt? Ott tudtam megnézni a használt mobilok listáját.Xiaomi Redmi note 7
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Szerdán vettem egy telefont domino csomagban, online rendeltem, üzletben vettem át. Nem jött be a telefon, visszavinném és élnék a 14 napos visszafizetéssel.
Ha személyesen viszem be az üzletbe, akkor mikor fizetik vajon vissza?
Kp vagy utalnak?Xiaomi Redmi note 7
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DELL OptiPlex 7040 SFF / i3-6100 - i5-6500 - i7-6700 / DDR4 / HDMI / NVME M.2 / több db / 27% áfás
- Wacom Intuos digitális rajztábla Bluetooth M
- HP EliteDesk 800 G4 SFF / i5-8500 - i7-8700 / 2 X NVMe / 2 X USB Type-C / több db / 27% áfás számla
- HP Pavilion Plus 14-eh1085no - ÚJ 14" 2,8k OLED notebook - i7-13700H, 16GB, 512SSD
- Logitech Z-2300 & Canton satellitek
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen