-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
válasz
okib4100 #1856 üzenetére
Bocs, lejárt az 5 perc.
Ha 1 évet írsz alá, akkor a stick dícsomagtól függően változik, minél kisebb a net csomi, annál drágább a stick. Egy évre írod alá, akkor abban a hónapban mikor kötöd a szerződést és utána még 3 hónapig fél áron van a net. 2 év hűségnél meg 6 hónapig.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
okib4100 #1845 üzenetére
Kaució nem kell, hanem kezdőrészlet. Várd ki azt az 1-2 hónapot. Egy jótanács! Ha veszel laptopot, akkor mielőtt kicsengeted a lóvét kapcsold be és nézd meg, h. nem-e repedt vagy törött a kijelzője.
(Hol laksz amúgy?)FReak_: Az az árlista nem publikus. De annyit elárulhatok, h. pár ezressel olcsóbbak a telók az új előfizuhoz képest.
Előfizuban vehetsz másik telót is. Korlát csak dominos telónál van, h. 1 év alatt csak 1 telót vehetsz domino csomagban. DE lehet 2 is, ha az üzletvezető engedélyezi. Engedélyezi, ha szimpi vagy neki, nincs csöves kinézeted, az ükk "rábeszéli", h. na lécci már.... stb. -
Joe bácsi
őstag
válasz
okib4100 #1783 üzenetére
Melyik városból vagy?
Amúgy nem 2 perc aktiválni, hanem 15 másodperc, persze ha tudja az ükk, h. mit kell csinálni.
Az ükk-ák nem foglalkoznak vele, nem foglalkozhatnak vele, ha beviszed a laptopot és vered az asztalt, h. de nézze meg.
A szervíz meg 15 perc/2500 Ft-ért megnézi neked. -
-
snowdog
veterán
válasz
okib4100 #1775 üzenetére
Én annak idején neten rendeltem, futárral küldték. Mivel aktiválni nem tudtam (nem tudtam hogy kell) felhívtam az ügyfélszolgálatot. Két ügyintéző felváltva kb. egy órát birkózott vele (az összes létező személyi adatomat bediktáltatták), majd miután nem tudták aktiválni, beküldtek egy irodájukba. Ott az ügyintéző két perc alatt aktiválta (csak a személyi igazolványomat kérte el, és persze több mint egy órát álltam sorba). Mikor megkérdeztem, ezt miért nem tudta a telefonos ügyintéző is megtenni, valami olyasmit válaszolt, hogy a dominót biztonsági okból csak személyesen lehet aktiválni.
-
die Destic
csendes tag
válasz
okib4100 #1713 üzenetére
Átvertél, itt áll a panelház előtt egy banánorrú, görnyedt anyóka oldalra nyújtott karokkal, azaz T alakban fekete kígyóbőr hálósapkában, melynek bojtja helyén egy fából - kaplából - készült T betű himbálózik, kopott barna udvari bolond vagy kobold cipőben, földig érő sötétkék - amolyan régifajta füzetborító színű - esőköpenyben egy csúf rombuszvarrású milka barna piaci gurulós banyatáskával, és egyre gyorsabban villognak a szemei, mindjárt felszáll.
Najó, hátha működik a /off kapcsolóm.
-
die Destic
csendes tag
válasz
okib4100 #1711 üzenetére
Szia,
Nagyon köszönöm a választ, és nem kevésbé a Net START-ra vonatkozó felhívást.
10 Kilóbájt adatforgalmat kapok 12 forintért -> százszor ennyit pedig 1200 forintért..., a megkérdezésem, főleg a tarifákról történő tájékoztatásom nélkül hogy merték bekapcsolni ezt a náluk ezek szerint nem kevésbé, mégis megdöbbentően pofátlan szolgáltatást? Azonnal kikapcsolom, csak remélem, nem sunyítanak hozzá az e havi számlámhoz valamiféle óvadékot, pontosabban egy bizonyos összeget, amelyet abban az esetben kell kifizetni, ha egy az aktiválástól számított bizonyos időn belül szabadulok meg ettől az irigy kapzsicsomagtól. Ne adj' Isten, a lekapcsolást követően azonnal, a kezemben beindul a WAP, egy kicsit sem késlekedve pedig a Szegény Franciska antik masnija című szappanopera letöltése valami két, de ellentétes irányba néző végű kanál gyártó, "Für die Malomlapát evési technika" nevű cég javára, de előbb deaktiválódik a telefonom összes gombja.Ha majd internetezni akarok a telefonomon, akkor megrendelek akármi mást.
-
samfishR
senior tag
-
megyeri
tag
válasz
okib4100 #1679 üzenetére
Nézd én nem vagyok illetékes, de én úgy tudom (és ezt írtam az előbb is), hogy tök mindegy, van e hűság az ADSL-en, mert az a hűség megy a levesbe, és egy új lép életbe az ügyintézés napjától egy évre.
Tehát nálam az a baj, hogy a mobilneten van a hűség, és csak új mobilinternettel megy a kedvezmény, amit nem éri meg megvennem, mert akkor két mobilnetet kellene fenntartanom. De ha letelt a mobil hűség, megszüntetem, és jöhet a közös ajánlat, mert nagybátyámék kábelnetén ugyan lesz még hűség júniusig, de az nem probléma, újraindul a hűségük.
-
megyeri
tag
válasz
okib4100 #1677 üzenetére
Nos, ezt már eléggé eltüntették a T egyéni oldaláról (bár az általad belinkelt üzleti oldal szerintem a szabályokat tekintve megegyezik az egyénivel), de anno mikor bejött ez a kedvezmény, én is gondolkodtam rajta. Mivel nem feltétel az ügyfélazonosság, nagybátyámék T-Home kábelnet előfizetését használtam volna fel, amire júniusig van hűségük. Október elején utána jártam, hogy megkaphatom e a 2000 Ft kedvezményt a T-Mobile mobilnetemre is? Akkor a következőket jegyeztem fel magamnak:
- Nem baj, ha van hűségem a T-Home netre, mert ha megújítják (újra aláír nagybátyám egy évet), akkor megkapom a kedvezményt a T-Mobile netre, de...
- ...csak új T-Mobile netre kérhetem (vagyis a régit visszamondhatom, de azon még hűség van)
- ...legalább a Net 3GB-ot kérnem kell (Most Aranytárskártya 2GB-ot használok)
- a T-Home internet hűség alatt (egy évig) járna a 2000 Ft kedvezmény.
- a két előfizető nem kell, hogy megeggyezzen (T-Home és T-Mobile), de nálam a meglévő T-Mobile hűség a probléma.Szóval ez a téma egyenlőre jegelve, mert 2009 április 1-ig van hűségem a mobilinternetemre, ha akkor még lesz ez az akció, majd visszatérek rá.
Tehát ezek alapján a válasz a kérdéseidre:
a-b) Egy időben is kérheted (új ADSL és új Mobilnet), de ha van már T-Home interneted (akár hűséggel, akár a nélkül), akkor hűségmegújítással is igénybe veheted. Csak a Mobilinternetnek kell újnak lennie. Igen, a kedvezmény csak a T-Home hűség alatt jár. -
megyeri
tag
válasz
okib4100 #1675 üzenetére
A 7-ei dátum a normál aktuális egyenlegre vonatkozik, nem a KAP egyenlegre. Amennyire én tapasztalom, valamikor tárgyhó 10-15-e között fissül a KAP pontegyenleg. Tehát most még az októberben gyűjtött 0 pontot láthatod, a novemberben gyűjtött pontokra még kb egy hetet várnod kell. Egyébként szerintem Dominonál az elköltött egyenleg a mérvadó, függetlenül attól, hogy beszélgetésre vagy net csomagra költötted.
-
megyeri
tag
válasz
okib4100 #1654 üzenetére
A T-nél naptári havonta van számlázás, tehát hó utolsó napján éjfélkor zárnak! Ha most kötöd a mobil netet is, akkor decemberre és további két hónapra nincs havidíj. Legalábbis én így értelmeztem, mert tavasszal nálam így működött. Bár akkor még az aláírás hónapjára és további 3 hónapra engedték el a havidíjat.
Szerintem a P és a T is leszűrte az elmúlt egy évben a tapasztalatokat, mert ezt a szerencsétlenkedést, ami a V-nél ment nem nehéz nem észrevenni... Szóval én nem féltem a másik kettőt, ha valaki megszalad, azt szerintem hamar visszarántják sávszélben... Aztán mégis kénytelen lesz "normál" módon netezni, kb mint eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Overwatch 2
- Milyen házat vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óra topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest