- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhrhm
csendes tag
válasz
DarkByte #1859 üzenetére
Köszi teljesen hasonlít az én problémám is csak egy másik ilyen sunyi céggel amelyik 1791-es számmal küldi sms-eit, most találtam egy oldalt ahol ez a szám van, ott leírja hogy STOP szövegű sms-el lemondhatom a meg nem rendelt szolgáltatásomat, természetesen alapdíjon, most kipróbáltam remélem ezekˇután nem lesz több ilyen MTSMS a számlán, mert próbáltam t-mobilnál isletiltani az emeltdíjas sms-t (asszem +EDSMST -t kell küldeni, de arra nekem csak annyi jött vissza a t-mobile-tól hogy ön erre a szolgáltatásra nem jogosult) Úgyhogy remélem ez a STOP-os sms megszünteti azt a havi +2000-es telefonköltséget.
Köszi mégegyszer a linket
-
ottoyes
senior tag
válasz
DarkByte #1693 üzenetére
Szerintem nem nagyon vizsgálják,hogy milyen kapcsolattal hozod össze a viszonylag "nagy" forgalmat...nagy forgalom=torrant=korlátozás..szerintük
anno Vodátol kérdeztem,hogy figyelik az előfizetők netezési szokásait,hova kapcsokódik,meddig,mit tölt,mi jelenik meg a monitorján?...válasz:á,nem...ez technikailag is lehetetlen..akkor honnan a rákból tudod,hogy p2p?
A másik technikailag lehetetlen dolog szerintük a korlátozás volt telefonszám alapján...ami mára már valóság..
-
77csaba
csendes tag
válasz
DarkByte #1666 üzenetére
A 60 ezres kötbért külön kell érteni. Ez egy tarifahűség. Ezért is lehet a másik hűségnyilatkozattal párhuzamos. Tegnap rendeltem meg, és már ma megjött a szerződés,amit rögtön alá kell írni és a DHL-es futár a szolgáltató példányát vissza is vitte.
A szerződésben a következő írja a korlátozásról:"Extrém forgalom, vagyis olyan fájlcserélő,fájlmegosztó és egyéb nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata során,amely révén az adatcsere közvetlenül a felhasználók között, a szervertől függetlenül zajlik, lehetőség van a sávszélességet korlátozni, továbbá a szolgáltató jogosult a korlátlan opció további nyújtásának megszüntetésére, mely esetben az előfizető a kötbér összegét tartozik megfizetni a szolgáltató részére."
-
77csaba
csendes tag
válasz
DarkByte #1657 üzenetére
Tegnap rendeltem meg a korlátlan opciót meglévő 5GB-os csomaghoz telefonon. Az 1 éves szerződést a DHL hozza holnap. És már a decemberi hónapra is érvényes. Amúgy is van rá még 1 év hűségem így ugyanannyiért többet kapok.Tehát meglévő hűség mellé is lehet rendelni. Egyébként 60 ezer a kötbér ha lemondom.
-
grafikus17
senior tag
-
megyeri
tag
válasz
DarkByte #1315 üzenetére
Ha belépsz a My T-Mobile-ba, akkor elvileg a kezdőoldalra ugrik, de ha nem, akkor bal oldalt megtalálod a szürke mezőben, hogy 'My T-Mobile kezdőlap' (a 'Díjcsomagok, számlázás' felett hárommal, vastagon). A kezdőlapon rajta van az aktuális egyenleg illetve az előző havi egyenleg, és ez így díjmentes.
Egyébként most ezt nem értem. 12GB-nak az 50%-a nem 6GB?
Mert akkor miért 5GB-nál kellett volna küldeni az első figyelmeztetést?
-
megyeri
tag
válasz
DarkByte #1313 üzenetére
Eleve fura volt a dolog, mert ha 6GB -nál jött akkor annak a duplája 12GB ugye.
De ha 5GB-os a csomagod, akkor jó volt, hiszen 12GB-ot kapsz július és augusztus hónapokra, és ezt elvileg te is tudod...Küldtem a 1730-ra a G -t...
Ha mobilinternet díjcsomagot használsz, ne pazarold erre a pénzt, ha nem SMS-ezel vagy beszélsz róla, akkor a My T-Mobile-ban nézd meg az aktuális egyenleged (ez így díjmentes) és oszd el 8,53-mal, akkor kijön a MB-ok száma! -
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte #1147 üzenetére
Annyival kiegészítem mert lehet nem lesz egyértelmű: a statikus IP címet nem a router-ben kell beállítani a gépeknek (bár lehet úgy is lehetne), hanem az egyes gépeken a TCP/IP beállításoknál. Itt fogjátok találni az alapértelmezett átjáró és elsődleges DNS mezőket is.
-
kiraly1985
csendes tag
válasz
DarkByte #1144 üzenetére
Hy!
Nekem is ugyanez a problémám, van pár láma kérdésem... Pl. alap dolog, router WAN portjába dugjam a hálókártyát, amin a net van? Mert ha így csinálom, akkor természetesen nem kap IP-t (nincs kapcs. v. korlátozott) Gondolom ezért 1-4-ig valamelyikbe. De nekem így sem működött
Statikus IP beállításoknál a routerben mit állítsak átjárónak? A hálókártya IP-jét? Ill. a többi gépen, is gondolom fixre kell állítani a helyi kapcsolat TCP/IP protokollját azokat hogyan? Szóval ha kicsit pontosabban leírnád, nagyon hálás lennék
Válaszod előre is köszi!Király
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mini-ITX
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest