Hirdetés
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz legiaap #4809 üzenetére
De ezt miért a T-Mobile -os topikba írod ?
Van külön T-Home topik. -
tjb007
nagyúr
Vagy érdeklődj a Mobil flotta topikban
-
tjb007
nagyúr
válasz Csaabi10 #5276 üzenetére
T-Mobile iPhone honlapja, alul a kisbetűs rész:
* A hűségnyilatkozat az előfizetésre, illetve a választott díjcsomagra egyaránt vonatkozik. A készülék megvásárlásakor az előfizetésre, annak fenntartására, és arra is kötelezettséget vállal, hogy a kiválasztott díjcsomagot a hűségidő (12 vagy 24 hónap) alatt nem váltja át a szerződésben vállaltnál alacsonyabb havidíjú díjcsomagra.
A megrendelés teljesítésének feltétele továbbá, hogy a megrendelő/előregisztráció feladó előfizetői szerződés megkötéséhez szükséges, az Üzletszabályzatban meghatározott feltételeknek megfeleljen (pl. személyazonosság igazolása, nem lehet lejárt díjtartozosa). Mobilelőleg befizetése szükséges lehet. -
tjb007
nagyúr
Kapható még feltöltőkártyás Domino mobilnet (USB stick -es) ?
Régebben volt de most sehol sem találom. -
tjb007
nagyúr
válasz copperhead #5397 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
De ezt miért a T-Mobile topikba írod ?
Van külön T-online internet, T-home TV, HDTV, VDSL, Sat TV, Optika topik. -
tjb007
nagyúr
Van valamiféle lehetőség arra, hogy ha nem tetszik a megvásárolt telefon akkor visszavigyem és egy másikat válasszak helyette ?
-
tjb007
nagyúr
Először megkérdezte, hogy kérek e mellé SIM kártyát, megkérdeztem, hogy milyen SIM kártya is ez egyáltalán, elmondta, azt mondtam, hogy nem. Amikor elkezdte volna begépelni a begépelni valót mondtam, hogy mégis kéne, jó lesz majd valakinek.
Ez 3 hete volt, azóta sem aktiváltam[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz bajusz15 #5763 üzenetére
Próbáld ki a T-Mobile Gyorsbeállítót, hátha segít.
-
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz erikszon #5890 üzenetére
Idézet a DOMINO Üzletszabályzatból:
"10.8. A Szolgáltató jogosult meghatározni, hogy egy Előfizető évente legfeljebb 2 Domino készülék csomagot vásárolhat. Az Előfizető tudomásul veszi, hogy az egy évben belüli második vásárlásra csak a Szolgáltató egyedi elbírálása alapján van mód. Az Előfizető az Előfizetői Szerződés aláírásával egyidejűleg tudomásul veszi, hogy a Domino készülék csomag továbbértékesítése tilos."[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz JarrekStar #5906 üzenetére
Meghatalmazás kell hozzá, anélkül más nevében nem járhatsz el sehol sem.
Ezt a közjegyzős baromságot meg honnan szedted ? -
tjb007
nagyúr
válasz JarrekStar #5909 üzenetére
Ez egy hatalmas baromság. Az okmányirodában sem kérnek közjegyző által hitelesített meghatalmazást ha valaki más okmányát szeretnéd átvenni.
Írjatok egy egyszerű, két tanús meghatalmazást (sz.ig szám is legyen rajta) és próbáld meg azzal. -
tjb007
nagyúr
válasz JarrekStar #5911 üzenetére
Most vagy az ügyintéző mondott hülyeséget vagy tényleg így van. Legutóbb én is meghatalmazással intéztem ügyet, igaz nem mint magánszemély. T-s formanyomtatvány, két tanú és egy pecsét.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz JarrekStar #5923 üzenetére
T-s meghatalmazás aláírva, lepecsételve + szem.ig, lakcímkártya. Mondjuk lehet számított az is, hogy a meghatalmazó a jegyző volt
Én azt mondom próbáljátok meg egy sima teljes körű meghatalmazással amit két tanúval hitelesítetek, maximum nem fogadják el.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz JarrekStar #5925 üzenetére
Bár a titulusa nem volt odaírva, szóval biztosan nem segített. Megmondtam, hogy mit szeretnék, kérdezte, hogy van e meghatalmazásom, mondtam igen és intéztem amit intéznem kellett.
Lényeg, hogy kell hozzá meghatalmazás meg egy igazolás a köztársasági elnöktől, a T csoport igazgatótanácsától, a szomszéd Mari nénitől meg Pista bácsitól
-
tjb007
nagyúr
Nincs, de még ha tudná is valaki akkor sem mondaná/mondhatná el
Szorgosan nézegesd ezt az oldalt, ha jön valami új telefon akkor itt értesülhetsz róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen