Hirdetés
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Már játszható az NBA 2K25
gp A franchise legújabb része még élethűbb megjelenéssel és irányítással, új kompetitív és közösségi funkciókkal jelent meg.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
-
_seth_
veterán
válasz Joe bácsi #910 üzenetére
Hogyan működik? Dominós is csatlakozhat? Tényleg bárki?
[L:http://t-mobile.hu/egyeni/tarifak/kedvezmenyek/lp_csaladbarat.shtml][/L]
Ez az? Ez akkor működne úgy, hogy pl belépek én és a barátnőm? Akkor neki is és nekem is havi fix 890 huf/100 óra beszélgetés?
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz Joe bácsi #913 üzenetére
Privi ment! Te leszel a megmentőm Az utóbbi 2 hónapban nem kis pénzt keresett rajtam a tré...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz Joe bácsi #913 üzenetére
Köszi a helpet!
Tapasztalat: 2 szám az 2x 890 HUF amit az én egyenlegemről vonnak le, összesen 2x100 azaz 200 órát beszélhetünk egy hónapban azaz 8,9 FT/óra ami 0,1483' ft/percre jön ki, na ez már megfelelő percdíj
Mindkét számnak kell egy jelszó, barátnőmnek még nem volt de csinált gyorsan egyet, a 1430-on pedig 4-5 perc alatt aktiválták is!
-
Balinov
félisten
válasz Joe bácsi #917 üzenetére
csekken látható fiz.határidőtől számítva kb 2 hét.legalábbis nálunk így volt..aztán automata hívás,hogy mielőbb egyenlítsük ki a számlát..egyszer csúsztunk 2 havival még 1-2 éve..kimenő hívás letiltása
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
félisten
-
FehérHolló
veterán
válasz Joe bácsi #961 üzenetére
Jó, de igazolvány nélkül, csak az adatok ismeretében át lehet iratni más nevére, akár tulajdonosként? (nem a sajátodra) - Valószínűsítem, hogy nem, mert akkor nem tudják ellenőrizni az adatok helyességét.
Ha lenne ismerősöm, szerinted itt próbálkoznék?
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
okib4100
aktív tag
válasz Joe bácsi #1784 üzenetére
Asztalverésről szó nincs, a dolog a következőképpen néz ki:
ad 1: én egy szolgáltatást megvásároltam, amit nem tudok igénybe venni részben a magyar posta, részben a t-mobile rugalmatlansága és/vagy nemtörődömsége (a posta részirül) miatt
ad 2: ennek következtében írásos panaszt kívánok beadni és
ad 3: amennyiben ezt nem óhajtja felvenni az üfsz, akkor veszem elő a laptopot, modemet demonstrációs eszközként.Nem kívánom, hogy megcsinálják, nem is az ő feladatuk. A kifizetett, megvásárolt NET 3GB szolgáltatás működjön a kártyához adott eszközön január 30-ig, ahogy a my t-mobile leforgalmazható egyenleg is mutatja.
Amúgy Bp.
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
okib4100
aktív tag
válasz Joe bácsi #1786 üzenetére
Közben írt PM-t egy t-mobilos úriember, és azt mondta, h NET3G szolgáltatásról NET0-ra lett visszállítva a SIM, amivel meg ugye csak a T-s oldalak mennek. Jól sejtem, h ezt már cs*szhetem, és csak az időt pazarolom vele?
-
okib4100
aktív tag
válasz Joe bácsi #1844 üzenetére
Üdv,
Azt nem tudod, h friss aranykártyás ügyfélnél mennyi kauciót kérnek részletfizetés esetén? Egyáltalán engedik e? Mert 1-2 hónap múlva arany szintre kerül a simem, és max erre használnám ki, h részletre veszek egy Aspire One-t, persze csak ha nem kell az árának felét becsengetni kaucióba.
Előre is thx.
-
okib4100
aktív tag
válasz Joe bácsi #1848 üzenetére
Üdv,
Már beszéltük asszem amikor a domino nettel gond volt, h te Szegeden vagy én meg bépén. De ha annyira kardinális kérdés ez a kijelző dolog, akár Szegeden is meg tudom venni, ha ott tuti hibátlant kapok (Viccen kívül, havonta kb 1x tényleg járok arra)
Az eredeti kérdés az volt, h van a kezdőrészlet, ez OK. Viszont az árlistán szerepel h "mobilelőleg befizetése szükséges lehet". Ez az én szótáramban = kaució (a kezdőrészleten felül, még). Erre vonatkozott, h mi alapján kerül kiszabásra, egyáltalán kiszabásra kerül e. Az arany szint elérését mindenképp megvárom amúgy.
-
okib4100
aktív tag
válasz Joe bácsi #1855 üzenetére
Jó akkor ezt már nyilvánosan, mert más is érinthet: jól sejtem, h akkor most 1 évre nem érdemes szerződni, mert gyak. semmiféle benefit nem jár vele? (azontúl h olcsóbb a modem mintha dominóban venném)
Mert a 2 hónap ingyen az emlékezetem szerint 1 éves hűségre is volt.2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
okib4100
aktív tag
válasz Joe bácsi #1901 üzenetére
Köszönöm a választ. Még pár kérdés csak, aztán jövő héten elballagok megcsinálni.
- Gondolom a dominóról előfizetésre való áttérés csak személyesen intézhető, ugye?
- Hitelbírálat mindenkinél történik, de nem mindenkinél kérnek kauciót, vagy egyáltalán nem mindenkinek indítanak meg hitelbírálatot?2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
MODERÁTOR
válasz Joe bácsi #1924 üzenetére
Nem egészen. Az ÁSZF szerint 3 napon át, naponta 20 giga forgalom mellett korlátozhatnak le számlázási ciklus végéig, akkor is olyan sebességekre, amilyenekről a másik két szólgáltató netét használva csak álmodni lehet.
Nem védem a T-Mobile-t, de tisztán látszik, hogy sokkal átgondoltabban, felkészültebben vágtak bele a korlátlan mobilinternetbe...
Xiaomi 13T
-
doddencs
senior tag
válasz Joe bácsi #1976 üzenetére
Ja tudom, csak most nem áll rendelkezésemre, h. mi a kártyaszám, jelszó stb..
És gondoltam az árak nem egyéniek, csupán nem közlik publikusan.. s fórumon van vki, aki nemrégiben használta vagy tudom is én
De nekem az jött le, készülékváltásnál, aláírsz újabb mondjuk 2 évre egy adott csomaghoz, s az ahhoz megfelelő árért kapod meg.
-
megyeri
tag
válasz Joe bácsi #1975 üzenetére
A http://duplanet.t-mobile.hu/index.html oldal alapján a vezetékes internetből nem kell új, jó a meglévő is. Alul az első lehetőség az "Ajánlatok T-Home előfizetők részére".
Tehát csak a Mobilinternetnek kell újnak lennie.
[ Szerkesztve ]
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
Szabesz
őstag
válasz Joe bácsi #2045 üzenetére
Hogy mit? Azt, hogy miért ilyen szerencsétlenül van megfogalmazva minden. És, hogy miért kellett csak ennyi ideig "akciózni" amikor szükség lenne rá.
off: azért vagyok ideges, mert a bejelentéskor tudtam, hogy kelleni fog, csak az anyagiakba nem fért bele. Gondoltam ráérek. Mert a legelőször linkelt oldalból nekem ez jött le, és nem hiszem, hogy onnan mást le lehetne szűrni. És ha tényleg jó a hálózat, nincs trükközés a korlátlansággal (7 nap alatt 20Gb) (még a gigabit is) bőven jó lett volna, normális sebesség mellett akár még +1k-ért is. Mikor meg összejön, rendeződik minden, hopp, nincs... Viszont ha tudom ezt, akkor spórolok máson, és még lejárat előtt megkötöm... &@##
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Hyundai, Kia topik
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- További aktív témák...
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen