-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
válasz
Joe bácsi #3804 üzenetére
Melyik van fent a honlapon?
Az volt a kérdés lényege, hogy az ember belép egy telefonszámmal, kitölti a vásárlási lapot, beírja a becsületes nevét Prohardveres Mawyx, aztán.... Engem tavaly felhívott egy csóka, hogy a nevemre 2éven belül történt dominós vásárlás, így ez most nem fog menni, keressek egy rokont vagy vkit, aki 2éven belül nem vett cuccot oszt játszam el újra a vásárlási folyamatot. Most újra próbálkoznék a vásrlással, de az én számomhoz való jelszó elveszett. Azt nem tudom, hogy vásárlásnál a belépett telószámnak a tulaját keresték ki és nézték meg történt-e 2éven belül vásrlás vagy név alapján keresnek, beütik az adatbázisukba, hogy Prohardveres Mawyx és az alapján nézték történt-e vásárlás időn belül.
Mert ha név alapján, akkor belépek párom vagy bárki számával, kitöltöm a vásárló lapot a nevemre és nem lesz gond, attól hogy párom dominós telefonja mondjuk 1éves, de az én nevem alapján keresnek és látják, hogy az én telefonom 2.5éves.Az meg látom, hogy a honlapon 24k dominóban, előfizu nélkül meg 33, de az volt a másik kérdés, hogy boltban mennyi dominóban. Ilyen-olyan akció, kedvezmény csak webshopon át él oké ezt is értem. Googleval meg tudtam keresni máshol mennyi a teló Tmob nélkül, ez is világos.
-
válasz
Joe bácsi #3672 üzenetére
majdnem mindenbe? szerintem csak az ügyfél azon adataiba, amit a szolgáltató felé megadott... így van ez a többi mobilos, vagy bármilyen más jellegű szolgáltatóknál, de még sok más esetben/helyen is! viszont anno aláírtál egy munkaköri leírást, néhány titoktartási szerződést, és még sorolhatnám, hogy mit... az adatokat szigorúan szabályozott keretek között kell kezelni, abból csak bajod lehet, ha kellő indok - és főként jogalap - nélkül megnézel dolgokat, és pláne problémás, ha azt egy ismerős kérésére teszed, és esetlegesen harmadik félnek törvénytelenül tovább is adod! szerintem kár hangoztatnod, hogy ilyesmit tettél, mert a törvényben szabályozott intervallumban visszaellenőrizhető, hogy ki mikor mit kért le...stb!
gondolj bele mi lenne, ha azon helyeken, ahol minden adatodba (szeméyes adataid, útleveled, vezetői engedélyed, gépjárműve(id)...stb) belelátnak - okmányiroda, rendőrség...stb - minden arra jogosult személy csak úgy megnézné, és még tovább is adná az adataidat - rólad információkat -, mert egy ismerőse kíváncsi valamire, és megkérte, hogy nézzen már utána ennek-annak... -
válasz
Joe bácsi #3660 üzenetére
Mondjuk ez engem is érdekelne, hogy hogyan működik a Dominós upgrade!
Joe bácsi? Riddle? 1430? Súgjatok!
Továbbra is minden elismerésem a telefonos ügyfélszolgálatnak! Ismét három perc alatt elintéztem az összes problémám, úgy, hogy nem kellett végighallgatnom a sok dumát!
(Milyen jó, hogy van "0" gomb a telefonon!) -
-
]Phobos[
senior tag
válasz
Joe bácsi #3098 üzenetére
Figyelj, ha nincs TAPASZTALOD, akkor nem is tőled kérdeztem. Ez fórum, nem a Tré ügyfélszolgálata. De azért köszi, no offense!
club1: köszi, akkor ezek szerint ha elfelejtem a nem HD videókat - is - a jútúbon, meg igyekszem kerülni a tele flashelt/ flash alapú weblapokat és nem törlöm a gyakran látogatott weblapok anyagait, akkor elméletileg ki lehet húzni 1 GB-tal is. Fű, ezt nevezem fapados járatnak. Kíváncsi vagyok, hogy steam letöltést/ upgrade-et nem számolva játszanii is lehet e rajta
Nem mintha mostanában igényem lenne rá
-
blueye
veterán
-
Killing
addikt
válasz
Joe bácsi #2771 üzenetére
Ekkora baromságot nem mondtam hogy +0036... !
A 0036... meg nem működik vezetékesről, szóval marad a +36...
Mikor külföldön voltam engem 0630...-ként hívtak, és méghozzá belföldi tarifáért.
Ez meg sem fordult senki fejében?
De úgylátszik egy 'is' szó kimaradt a hsz-emből. -
zolynet
veterán
-
blueye
veterán
-
[HUN]Zolee
őstag
-
törölt tag
válasz
Joe bácsi #2337 üzenetére
Voda emlékezetem szerint leírta valahol az ászf-ben, h milyen adatokat kér be a hkv során. Ettől persze nem mondom h átláthatóbb lett sokkal az eljárása
Sajnos a nagy mértékű fraud miatt a "keleti blokk" mobilcégei közül sok mindenki paranoid. Tőlünk keletebbre vagy délkeletebbre sokszor a sima sim kártyáért is kauciót kérnek, láttam olyat -igaz ex-SZU tagállam- h kaució nélkül csak hálózaton belüli hívást engednek
-
truhali
csendes tag
válasz
Joe bácsi #2335 üzenetére
Hát, én úgy az egészből egy szót sem értettem, de mind1, kösz h válaszoltál. OK, nincs feltüntetve. Tuti én vagyok a naiv, meg h a mobilszolg-nak mindent lehet, amit nem szégyell, meg ha nem teccik akkor nem kell megvenni, de ilyet tényleg lehet?! H elkér 30 ezret, de nem tünteti fel sehol?
-
sifar
csendes tag
válasz
Joe bácsi #2235 üzenetére
Joe bácsi
Attól, h. 15% pluszt kapsz nem tudsz olcsóbban telefonálni.
Ezt most jól átgondoltad?Feltöltesz 10 ezret a kártyádra. Letelefonálod. A (tényleges) percköltséged 10000/x.
Ha aranykártyás vagy.
Feltöltöd ugyanúgy a 10 ezret. Letelefonálsz 10 ezret. Ugyanúgy, mint az előbbi esetben. És maradt még (a jóváírt) 1500 a kártyádon, amiből y percet beszélsz. A percdíjad így 10000/(x+y).
Tehát olcsóbb percdíjon beszéltél. -
Szabesz
őstag
válasz
Joe bácsi #2045 üzenetére
Hogy mit? Azt, hogy miért ilyen szerencsétlenül van megfogalmazva minden. És, hogy miért kellett csak ennyi ideig "akciózni" amikor szükség lenne rá.
off: azért vagyok ideges, mert a bejelentéskor tudtam, hogy kelleni fog, csak az anyagiakba nem fért bele. Gondoltam ráérek. Mert a legelőször linkelt oldalból nekem ez jött le, és nem hiszem, hogy onnan mást le lehetne szűrni. És ha tényleg jó a hálózat, nincs trükközés a korlátlansággal (7 nap alatt 20Gb) (még a gigabit is) bőven jó lett volna, normális sebesség mellett akár még +1k-ért is. Mikor meg összejön, rendeződik minden, hopp, nincs... Viszont ha tudom ezt, akkor spórolok máson, és még lejárat előtt megkötöm... &@##
-
megyeri
tag
válasz
Joe bácsi #1975 üzenetére
A http://duplanet.t-mobile.hu/index.html oldal alapján a vezetékes internetből nem kell új, jó a meglévő is. Alul az első lehetőség az "Ajánlatok T-Home előfizetők részére".
Tehát csak a Mobilinternetnek kell újnak lennie.
-
doddencs
senior tag
válasz
Joe bácsi #1976 üzenetére
Ja tudom, csak most nem áll rendelkezésemre, h. mi a kártyaszám, jelszó stb..
És gondoltam az árak nem egyéniek, csupán nem közlik publikusan.. s fórumon van vki, aki nemrégiben használta vagy tudom is én
De nekem az jött le, készülékváltásnál, aláírsz újabb mondjuk 2 évre egy adott csomaghoz, s az ahhoz megfelelő árért kapod meg.
-
válasz
Joe bácsi #1924 üzenetére
Nem egészen. Az ÁSZF szerint 3 napon át, naponta 20 giga forgalom mellett korlátozhatnak le számlázási ciklus végéig, akkor is olyan sebességekre, amilyenekről a másik két szólgáltató netét használva csak álmodni lehet.
Nem védem a T-Mobile-t, de tisztán látszik, hogy sokkal átgondoltabban, felkészültebben vágtak bele a korlátlan mobilinternetbe...
-
okib4100
aktív tag
válasz
Joe bácsi #1901 üzenetére
Köszönöm a választ. Még pár kérdés csak, aztán jövő héten elballagok megcsinálni.
- Gondolom a dominóról előfizetésre való áttérés csak személyesen intézhető, ugye?
- Hitelbírálat mindenkinél történik, de nem mindenkinél kérnek kauciót, vagy egyáltalán nem mindenkinek indítanak meg hitelbírálatot? -
okib4100
aktív tag
válasz
Joe bácsi #1855 üzenetére
Jó akkor ezt már nyilvánosan, mert más is érinthet: jól sejtem, h akkor most 1 évre nem érdemes szerződni, mert gyak. semmiféle benefit nem jár vele? (azontúl h olcsóbb a modem mintha dominóban venném)
Mert a 2 hónap ingyen az emlékezetem szerint 1 éves hűségre is volt. -
okib4100
aktív tag
válasz
Joe bácsi #1848 üzenetére
Üdv,
Már beszéltük asszem amikor a domino nettel gond volt, h te Szegeden vagy én meg bépén. De ha annyira kardinális kérdés ez a kijelző dolog, akár Szegeden is meg tudom venni, ha ott tuti hibátlant kapok
(Viccen kívül, havonta kb 1x tényleg járok arra)
Az eredeti kérdés az volt, h van a kezdőrészlet, ez OK. Viszont az árlistán szerepel h "mobilelőleg befizetése szükséges lehet". Ez az én szótáramban = kaució (a kezdőrészleten felül, még). Erre vonatkozott, h mi alapján kerül kiszabásra, egyáltalán kiszabásra kerül e. Az arany szint elérését mindenképp megvárom amúgy.
-
okib4100
aktív tag
válasz
Joe bácsi #1844 üzenetére
Üdv,
Azt nem tudod, h friss aranykártyás ügyfélnél mennyi kauciót kérnek részletfizetés esetén? Egyáltalán engedik e? Mert 1-2 hónap múlva arany szintre kerül a simem, és max erre használnám ki, h részletre veszek egy Aspire One-t, persze csak ha nem kell az árának felét becsengetni kaucióba.
Előre is thx.
-
okib4100
aktív tag
válasz
Joe bácsi #1784 üzenetére
Asztalverésről szó nincs, a dolog a következőképpen néz ki:
ad 1: én egy szolgáltatást megvásároltam, amit nem tudok igénybe venni részben a magyar posta, részben a t-mobile rugalmatlansága és/vagy nemtörődömsége (a posta részirül) miatt
ad 2: ennek következtében írásos panaszt kívánok beadni és
ad 3: amennyiben ezt nem óhajtja felvenni az üfsz, akkor veszem elő a laptopot, modemet demonstrációs eszközként.Nem kívánom, hogy megcsinálják, nem is az ő feladatuk. A kifizetett, megvásárolt NET 3GB szolgáltatás működjön a kártyához adott eszközön január 30-ig, ahogy a my t-mobile leforgalmazható egyenleg is mutatja.
Amúgy Bp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- P14s Gen2a 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 5850U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv gar
- P15s Gen2i 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged