- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iOS alkalmazások
- Egy óra, két rendszer
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
-
1430
senior tag
válasz
#41635072 #6337 üzenetére
Nem, nincs ilyen megoldás.
Alternatív megoldásként szóba jöhetne az Autóskártya (külön SIM, de az "anya SIM" szolgáltatásait/díjait használja), de a plusz díj miatt ez nem lenne gazdaságos, hiszen abból kijöhetne már egy külön net csomag egy második SIM kártyára (és az autóskártyát kellene használni "normál" számként).Viktor89:
Kérdezd le az egyenleged a *102# és hívásindító gombbal. Nem csak az egyenleged láthatod, hanem lesz ott egy dátum is, addig tölthető a SIM. Ha már az egyenleglekérdezés sem megy, akkor kuka...Amúgy másik módja az ellenőrzésnek, hogy ráhívsz a Domino számodra. Ha lejár a rendelkezésre állási időd, elkezdődik egy 90 napos hívószám lekötéri idő. Ezen 90 nap alatt a hívószámod felhívásakor az hallható, hogy a hívott szám "átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból". Ha a 90 nap is letelt, akkor "a hívott számon előfizető nem kapcsolható" bemondás hallható.
Mielőtt azt kérdeznéd, hogy elfelejtetted vagy nem vagy biztos a hívószámban: Ha még feljelentkezik a SIM a hálózatra, akkor *121# és hívásindító gomb.
Ha biztos, hogy vége a SIM-nek, akkor WebShop-ban (díjmentes kiszállítás mellett) 2790-ért vehetsz újat, amiből 2700 lebeszélhető.
-
válasz
#41635072 #3056 üzenetére
nem is a váltáson van a hangsúly, csak csodálkozok, hogy miként/mire elég mostanság normális mobilon történő netezéshez 10 mb adatforgalom...
meg málam néha azért problémát jelentene, ha pont nem vagyok otthon, és gyorsan meg kell néznem egy e-mail akár több mb méretű melléklete ként küldött képet...stb!
igaz, mindenkinél mások a netezési szokások, nincs is ezzel semmi baj! -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
#41635072 #3023 üzenetére
Üdvözlet Mindenkinek!
Régóta követem a fórumot, de csak most regisztráltam be.Novembertől valószínűleg megújulnak a T-Mobile netes csomagjai, mert a régebbi csomagokat lezárják, mint a közleményükből is kiderül...
http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/ugyintezes/aszf/20090929_20090930.pdf
Egyébként én Domino Net 3Gb-ot használok a megjelenése óta, 3900-ért.
Nekem ez idáig bőven elég volt, sosem léptem még túl, de azért kíváncsi vagyok mivel jönnek ki novemberben. -
válasz
#41635072 #3032 üzenetére
hát milyen mobilod és böngésződ van neked? vagy csak szöveget olvasol, és nincs kép...stb? mobilon, csak oldalak nézegetésével simán forgalmazok havonta több száz mb-ot! anno a 80 mb mindig nagyon kevés volt, hónap végén már szorítani kellett - akkor n95 telcsim volt. utána nekem is 5 gb-os csomag volt sokáig, de azt meg közel sem használtam ki, feleslegesen fizettem majdnem 6 e ft-ot, még szerencse, hogy jött a 3 gb-os csomag, arra váltottam!
-
válasz
#41635072 #2666 üzenetére
És mondjuk ehhez mit szólsz?
"A Mobilinternet csomagokhoz kapcsolódóan mobil telefon szolgáltatás is igénybevehető, a beszélgetési díj minden belföldi hálózaton belüli, vezetékes
és más mobil előfizetői irányban és minden időszakban 123 Ft/perc. Minden egyéb szolgáltatás díja a Partner 1 díjcsomagra érvényes díjakkal egyezik
meg. A forgalmi díjak mérése másodperces egységekben történik, a 30 másodperces vagy annál rövidebb hívások esetében 30 másodperc díját kell
fizetni, minden megkezdett egység – tehát a hívások első három másodperce is - díjköteles. Az internet forgalmi díjat a benne foglalt Net vagy GPRS Net
szolgáltatás díjai szerint számlázzuk."
Ez a T-Mobile lakossági díjszabásának 27. oldala... Bővebben itt: [link]
Magyrul a mobilnetes díjcsomag ugyanúgy használható, mint bármely más sim kártya... -
ertz
aktív tag
válasz
#41635072 #2155 üzenetére
Hát szerintem nem rossz csomag.
Igy már van értelme a mobiltvnek, nem ahogy eddig adta a T, hogy 10óráért kért valami horribilis összeget. Meg van benne net, sms, hívás. Elég jó választás lehet szerintem.
De kiváncsi lennék a többi csomagra is, mert a cikk csak a legolcsóbbat írja le valami érthetetlen okból. -
-
szmutkolaci
tag
válasz
#41635072 #2082 üzenetére
Nézd:
ITT tudod lekérni a telefonodra való beállításokat. Böngésző, MMS, E-mail, Könyvjelzőt tudsz itt kérni.
Úgy működik, hogy megadod a telefonszámodat, kapsz sms-ben egy jelszót, azzal tudsz belépni. Belépés után kiválasztod azt, amelyik beállításra van szükséged és utána sms formájában elküldik a telefonodra azt.
De egyébként teljesen normálisan le van írva minden az oldalon, hogy mit-hogyan kell csinálni, de majd úgyis rájössz. -
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest