- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
válasz
tjb007 #27037 üzenetére
Ezt szomorúan hallom.
Köszönöm a gyors választ.
(#27038) raziel01 - Vannak olyan emberek, akiknek lényegesen több telefonszámuk van, köztük én is. Az előző telefonom mikor tönkre ment akkor több mint 700 darab telefonszámom vált az enyészeté!
Na azóta nem a telefonban tároltam a számokat.
Sajnos az én telóm nem tudja a memóriakártyán tárolni, max csak biztonsági másolatot lehet rá készíteni. -
Daffni2
addikt
válasz
tjb007 #18670 üzenetére
"Az őszi lépcsőzetes és részleges tarifaváltozást elkerülhetetlenné teszik a kedvezőtlen piaci folyamatok, a javulást nem mutató gazdasági környezet hatásai, a vártnál magasabb infláció, valamint az elmúlt időszakban hozott egyes gazdaságpolitikai döntések. Ugyanakkor a részleges díjszabás-módosítás nem a 2012 júliusától bevezetett új távközlési adó fogyasztókra történő áthárítását jelenti - áll a cég hivatalos közelményében."
Na ez a legundorítóbb szöveg amit mostanában olvastam.
Az igazi hülyének nézés. -
sifarr
senior tag
válasz
tjb007 #18424 üzenetére
Egyetlen egy fontos változás lesz ami mindenkit érinteni fog, hogy a MédiaMánia díjcsomagok le lesznek zárva, a továbbiakban nem lehet választani/nem lehet rá váltani.
Csak ennyi változás?
Na, még a végén bejön a korábban többször megírt, T-Mobile-ra vonatkozó prognózisom!Tehát a dupla adós időszakból már 2 hónapig nem hárít át semmit a Tmob. Azaz később egyre kevésbé éri meg neki emelni. És egyre jobban megéri kihasználni a nem emelés ügyfélszerző, -megtartó és marketing hatását!
Már azért is, mert a Tesco is belekezdett egy reklámhadjáratba, miszerint ők nem emelnek. Ahogy írtam is: a tesco nem szereti, ha a nevéhez az áremelés szó kapcsolódik.
A korábban javasolt T-és reklámszlogent kicsit módosítom: veled vagyunk - nem emelünk. -
Nietzsche_
tag
válasz
tjb007 #17421 üzenetére
De azt te is belátod, hogy ezzel az árral elég komoly részvevő lesz a piacon...
A One X-et már én is nyomogattam megjelenés előtt, de az S III-t még nem volt szerencsém... Az biztos, hogy a One X-et nagyon eltalálták, de azért design nagyon tetszik az S III részéről, s ha a telefon sem lesz rossz, akkor...
(#17419) manchester85
Használtam már iphone-t is, de engem rohadtul nem hatott meg. Az agyonkorlátoltsága annál inkább, nekem minden szempontból agyon pofozható, agyon szabdalható, személyre szabható szabadságot adó op-rendszer kell még akkor is ha szegmentáltabb...
De hát én gondolhatom úgy, h. túl-hypolt jelenség és tömegpszichózis az iphone iránti rajongás csak pusztán, te úgy hogy jogos mindez...
Emberek vagyunk különböző véleménnyel és ez így van rendjén
-
erdoke
titán
válasz
tjb007 #16865 üzenetére
Mára kértem kiszállítást, éppen most próbálgatom. Tutira ZTE, a töltőjére is az van írva. Egyébként is én tettem fel rosszul a kérdést, a kép alapján azt hittem, valamelyik HUawei a kettő közül.
Egyelőre nincs vele gond, viszont a korábbi kérdés így megint felmerül, még ha a válasz jó eséllyel meg is egyezik: Függetleníti a T jó pénzért?Esetleg ha még a külső antenna, illetve a csatlakozás típusára van tipped, azt külön megköszönném.
-
erdoke
titán
válasz
tjb007 #16776 üzenetére
Kösz még egyszer! Azt hiszem, ez jó hír. Meg is rendeltem a webshopból, úgy adtak 10 % kedvezményt.
Ha függetleníteni kell, majd beviszem hozzájuk, nyilván tudnak számlát adni arra a címre, amire most veszem. Főleg Svájcban és Törökországban használnám az EU-n kívül. EU-n belül kezelhető az adat roaming költség, hacsak nem hosszabb időt tölt kint az ember. -
-
St3ven
addikt
válasz
tjb007 #15775 üzenetére
Köszi tjb007 & blueye.
Azt a mobilvásárlást megnézem majd, de elég nehéz lesz kicentizni, hogy nullára hozzam vele a 490 Ft-os egyenleget.
Még felmerült ötletként, így más(ok)tól is kérdezem, hogy ha átváltanám másik tarifacsomagba (pl. Domino 5), akkor lebeszélhetővé válna ez az egyenleg, nem? Már ha kivizelhető a váltás Domino Webről hangalapú tarifacsomagba történő váltás.
-
válasz
tjb007 #15706 üzenetére
szerencsére nem mindig és/vagy minden t-pont/ügyintéző esetén ennyire szigorú a dolog, különben nekem sem cserélték volna ingyen, csak mert volt ugyan vásárlási szándékom, de nem volt készleten adott üzletben i4s, mire mondtam, hogy akkor majd megrendelem webshop útján, de cseréljék már ki - előre - a sim kártyát, hogy ne kelljen majd mégegyszer befáradnom, külön csak emiatt...
kicserélte a kedves hölgy! -
Nietzsche_
tag
válasz
tjb007 #15706 üzenetére
Értem én, tudom én... De az átlag ügyfél nem fogja fel a különbséget, csak jönne cserélni... ő sem tett különbséget, nem mondta azt sem, h. a T-mobile-os vásárlás, vagy pl. egy kártyafüggetlen a világ másik végéről érkezett készülékről van-e szó, amihez kell neki a kártyacsere... jobb ezt tisztázni, mint élből rávágni, hogy 4064 Ft és pont. Az ilyenekből van mindig a gond, s ha nem tisztázza az ember, akkor nem úgy van, mint a telefonos ügyfélszolgálaton, hanem visszajön, s veri a tam-tamot, hogy márpedig én miért fizetettem ki vele ennek, vagy annak a díját - avagy, h. ki és hogyan tájékoztatta félre.
-
Nietzsche_
tag
válasz
tjb007 #15692 üzenetére
Iphone, vagy lumia esetén?? - ingyenes ilyen esetben a kártyacsere... akkor kell fizetni érte, ha rongálás, vagy lopás/elhagyás történt. Iphone esetében is külön bejegyzéssel mindig ingyenes volt... sőt, vonatkozó szabályzatban napi tesztben is szerepelt, h. kapacitás növelés jogcímen vonatkozó kérelem megírása mellett díjmentes a csere.
Ahogy tjb007 is írta: adapter és kész... üzletben 100 Ft.
-
PHM
addikt
válasz
tjb007 #15651 üzenetére
De. Tökéletes lenne.
A baj csak az, hogy én más szolgáltatónál vagyok. Nejem őnagysága is.
Magyarán a fiamé az egyetlen T-s előfizetés a családban.
(Elismerem, ezt elbaszarintottam annak idején.)
(#15652) Nietzsche_: Igazad van, de ha jól veszem ki, ez csak meglévő
előfizetés mellé mehet. -
djculture
félisten
válasz
tjb007 #14950 üzenetére
Jó de olyanra ami csak elméletben létezik, eddig vagy három haver írta hogy meg se kapta annyira ajándék volt a cucc..Szőrén szálán eltűnt..
Gondolom mondjuk már azóta csak meglett mert elég morcosan kezdtek telefonálni...
Nekem szerencsére még ilyen nemvolt, korrekt volt mindig a futár.. -
nord_
veterán
válasz
tjb007 #14794 üzenetére
Idézet a linkelt oldalról:
jótállási jeggyel és az eredeti számlával érvényesítheti
Aztán a lap alján lévő jogszabályi hivatkozás:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletCsak nehogy rákeressen az egyszeri júzer, mert ott ezt olvashatja:
4. § (1) A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. -
Varszegig
veterán
válasz
tjb007 #14700 üzenetére
így van. épp ezért szerintem vigyázni kell az olyan kérdésekre adott válaszokkal, hogy "megéri-e váltani rá", mert kinek igen, kinek nem
(Mellesleg a kérdezők helyében én azt csinálnám, amit szoktam, ha új csomagon gondolkodom, hogy szépen kigyűjtöm az elmúlt 6 hónap számláiból a hívást, smst, nethasználatot stb-t, kihagyom a roaming, parkolás, autópálya stb.-t, és egy excelben egymás mellé rakom a régi csomagot, meg az újat. Aztán 6 hónap eredményei megmutatják, melyik érné meg jobban. Ezzel többre lehet menni, mint mástól várni a választ, aki nem ismeri, mik az én preferenciáim(Az eszmefuttatásom nem ellened irányult, remélem nem fogalmaztam félreérthetően.)
-
Andie
őstag
válasz
tjb007 #14697 üzenetére
Köszi az infókat, az 1.- 2.- pont nem jáccik, mer "nincs raktáron". Bármit is jelentsen ez.
A 3. lenne móka, ha tudnám, hova menjek itt Pesten, mondjuk a Moszkvatér környékén.
Ezek a stickek egyébként hálózatfüggőek? Tehát a vodás stickembe nem tudok betenni egy ilyen t-s sim-et? -
Varszegig
veterán
válasz
tjb007 #14691 üzenetére
persze a mozaik xs percdíjai (hálózaton belül), és sms díjai magasabbak mint a mediamania xs-é. A mozaik S-nél meg minden irányba magasabb a percdíj, és az sms díj. Az hogy nincs mobiltv az bocsánatos, meg a flexibilitása se rossz, de azért hamarabb elfogy az 5000 ft a magasabb díjakkal. (Mondjuk, ha nem 30 sms lenne hozzá kérhető legalább, hanem 50...)
Gyúrhatnának ezen még a marketingesek-szerintem
-
raziel01
veterán
-
1430
senior tag
válasz
tjb007 #14635 üzenetére
Aham... és a rendszer a honlap alapján működik...
zoli62
Hmmm... Ennek is utánanézek, mert mikor az előterjesztést olvastam, nem emlékszem, hogy abban a hívószámkijelzés ingyenes lett volna az új Eco díjcsomagokhoz...HGabor89
Ez nem az "Eco", hanem az új Eco XS / S és Eco MIX díjcsomagoknál van.
A régi Eco díjcsomagokhoz nem nyúltak hozzá. -
1430
senior tag
válasz
tjb007 #14629 üzenetére
Épp ellenkezőleg! Papíron nics lezárva, amit az is alátámaszt, hogy a mai naptól hatályos Díjszabásban sem a lezárt díjcsomagok között van, szóval ez jogilag sem állja meg a helyét.
Maradjunk annyiban, hogy a honlap most még elég képlékeny adatokat tartalmaz és bizony a telefonos ügyfélszolgálaton már kezdenek kiütközni az első problémák (pl. levágja a Kapcsolat programot a díjcsomag váltás >> már dolgoznak a helyreállításon).
-
Nietzsche_
tag
válasz
tjb007 #14521 üzenetére
"Amúgy még nem tudnád kihasználni mivel az S7 Slim max. 7,2Mbps -os letöltési sebességre képes, ehhez a tablethez inkább valamelyik RelaxNet illik."
Ezzel nem feltétlen értek egyet... Nap, mint nap tapasztalom, hogy ez csak egy prekoncepció sok értékesítőnél. Szerintem sokan vannak azok is, akik tesznek rá, s azt mondják, hogy a leforgalmazható adatforgalom-mennyisége fontosabb, mint a milyensége (elég az a 4-5Mbit/s is sokaknak ehhez)...
Anno pl. nekem is oda kellett figyelni - jó pár évvel ezelőtt... - hogy a 200 (vagy 250 volt?) GB-s ÁSZF havi korlátot ne lépjem át az 1Mbit/s-es vezetékes netemmel...
(dolgozott a gép magának nélkülem is...) Még szerencse, hogy T-s berkekben ezek már elfelejtett dolgok, nem úgy mint máshol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest