Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - A GT karakterek sem hiányozhatnak
gp A játékban számos ismert karakter közül választhatnak majd a rajongók.
-
Eső előzte meg az őszi hardverforgatagot
ph Az eltérő perifériákon és hűtéseken túlmenően egy notebook söpört végig a tájon.
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Vagy érdeklődj a Mobil flotta topikban
-
F-ECT$
titán
-
1430
senior tag
Pedig ugyan ott van, mint eddig.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
copperhead
aktív tag
Köszi szépen! Nagyon jó kis progi. Próbálom kiszámolni, hogy milyen Dominos csomagot vegyek. Domino Net-et kaptam, de a Domino Web-re térnék át (csak annyit fizessek utólag amennyit használtam). Domino RelaxNet M-m is van, elég furcsa, hogy a havidíjas előfizetés adatforgalmát nem lehet ingyen megnézni. Ráadásul csak ilyen formában, gondolom azért, hogy az átlag felhasználó ne tudja, mennyit is használ pontosan (lehet, hogy kisebb csomag is jó lenne).
-
legenda
személyes vásárlás esetén szerintem nem működik a dolog, ilyen szempontból jobb a szolgáltatós webshop, mert onnan vásárolva 8 napon belül simán visszaküldheted, nem kell indokolni sem, visszakapod a pénzt, nem kell másik készüléket választani sem, de természetesen lehetésges az is, hogy más típusú készüléket veszel!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
meroly fórumtárs nagy bizniszmen ám!
(sok kicsi, sokra megy!)
sghu77:
Ha megnézed más szolgáltatóknál a mini árát, azért nem 20 ezer egyiknél sem! Illetve a Vodánál, mert csak ők árulják. A T-nél sem lesz mindig ennyi, bizonyosan, tehát meroly egyáltalán nem gondolkozik rosszul!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
legenda
nekem akkor is adtak, amikor nem kértem! határozott és jól hallható nemmel válaszoltam, amikor kérdezte az ügyintéző, hogy kérem-e, de csak rávéste a számlára, és a pult alatt betette a sim kártyát a táskába, gondolván, hátha nem veszem észre... látszott a srácon, hogy új munkaerő az üzletben - abból is gondolom, hogy többször is kérdezett a szomszédos munktársától, amikor aranykártyás pontbeváltást...stb kértem, mert nem volt képben -, ezért nem tettem szóvá azonnal a dolgot, aláírtam a számlát, és kifizettem a 990 ft-al nagyobb összegű számlát, de távozás előtt finoman elmondtam neki, hogy ne ilyen módon hozza a vezetők/cég által elvárt szintet, mert lesznek olyan ügyfelek, akik esetlegesen cirkuszolni fognak emiatt, mire zavartan elmondta, hogy valóban a kvóta miatt próbálkozik be néha, megköszönte, hogy nem balhéztam, sztornózni akarta a számlát, de mondtam neki, hogy nem szükséges, lebeszélem egy évig a havi 10 percet, van tartalék telcsim, jó lesz abba néha a kártya, ha már így alakult...
részint megértő vagyok, mert én is olyan cégnél dolgozok, ahol statisztikai szemlélet van - még akkor is, ha bizonyos szinten tagadják - de azért ne mindent, és ne mindenáron...[ Szerkesztve ]
-
legenda
az én sztorim még 2009 decemberi, amikor az n97 telcsit vettem! két hete, a galaxy s vételekor elsőre megértette az ügyintéző hölgy, hogy nem kérek adott kedvezményes sim kártyából...
amúgy nem a vásárlás dátumától ketyeg a 12 * 10 perc?[ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
A közjegyzős baromságot a 1430-tól szedtem :/ Csak közjegyző vagy ügyvéd által hitelesített meghatalmazást fogadnak el. Én sem értem miért jó ez nekik, és miért nem elég a sima 2 tanús meghatalmazás
Na de mindegy.
@kali: Akkor lehet, hogy megpróbálom elrángatni magammal, de ahogy ismerem nem nagyon fog akarni Vagy akkor abban reménykedek, hogy amint megjelenik rögtön elérhető lesz a webshopban is, vagy szombaton még lesz belőle raktáron...Szerinted?
-
törölt tag
A vodánál volt még anno régebben h céges előfizetésre a _közjegyző_ által hitelesített meghatalmazáson elkezdett pattogni a kb 20 éves csajszika, h ez nem igazi, mert ő tudja h a közjegyző pecsétje az nem ilyen hanem olyan. Hát ja persze, biztos az előző napi Sex and the City-ben a közjegyzői meghatalmazás kinézete volt a fő téma
Nem tudom h mi van most velük de a papírokon lovaglás, extrém méretű bürokrácia korábban a voda sajátja volt leginkább.
Az is ott történt h (egyéni előfizetés kötéséhez ill. prepaidről való migráláshoz) az útlevelet nem fogadták el, mondván h őket nem érdekli a törvény, a voda szabályzata szerint személyi vagy semmi és őt nem izgatja a törvény (szintén cca. 20 éves ügyintéző barátunk konkrétan ezeket a szavakat használta). A vicc az h utána (amikor már elhordoztam a számot) felhívott egy saleses ember a vodától, h miért hordoztam el, etc., mire elmondtam a sztorit és a tag kérdésére elmondtam a szóban forgó ügyintéző nevét amire még emlékeztem kb 2 héttel azelőttről. Aztán 1-2 hét múlva valaki felhívott a vodától, h a voda elnézést kér (?!) az adott alkalmazottja viselkedéséért aki figyelmeztetésben részesült. Sztem ez csak vmi marketing bullshit lehetett, de azért vicces h vki vette a fáradtságot h utólag visszahívjon... -
tailor
őstag
Valóban, ezt elfelejtettem. De ugye a G2 Touch kifutott, utód sehol... Egyéb típusnak meg se híre-se hamva.
F-ECT$: Vodáról váltanék, de amíg ott tele vannak jó kis készülékekkel, a T-nél nincs igazán olyan, amit szívesen megvennék Úgyhogy most én is"gondban" vagyok. iP4 horror árú, nonszensz; SGS műanyag, vakumentes; Wave (még) nem győzött meg az oprendszerével, programkínálatával...
Hejj....
-
tailor
őstag
Nem mondta senki, mindössze annyi az észrevételem, hogy a többieknél már most van, ami itt nincs. Lehet, hogy lesz, de az is lehet, hogy nem. És engem pl. jó érzéssel töltene el, hogy ha átmegyek, egy frankó készüléket tudok venni az előfizu mellé, és nem kell függetlent vadásszak...
Szerk.: na abbahagyom a sírást mára
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Star Wars Jedi: Survivor - Napokon belül befutnak az előző generációs kiadások
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T1000 - Low profile (LP) + P2000 5Gb, RTX 4000 8Gb
- Dell Precision 7670 pro tervező - 16" FHD+/i7-12850HX 16mag/32G/1T/Quadro RTX A3000 12G/IR/HU Pro+
- !! KERESEM !! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9/10/11 (i7 - 16/32 GB RAM)
- iPhone X 64gb fekete, független 81% akkumulátor
- ASRock 970 Extreme 4 AMD AM3+ alaplap
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen