Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Már játszható az NBA 2K25
gp A franchise legújabb része még élethűbb megjelenéssel és irányítással, új kompetitív és közösségi funkciókkal jelent meg.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
Hy!
Tudnál nekem abban segíteni, h. utánanézz, persze ha lehet, vagy vmi úton-módon kiderítsd, h. egy bizonyos flotta amit találtam a neten megbízható-e, nem-e vágnak át vele, tényleg él-e?
Lehet egy ilyen nagy kérésem, tőled mint benfentestől?E-mailben tudom csak elküldeni az infókat, mert abban kaptam meg én, akitől érdeklpdtem utánna. Amúgy ő szervezi a flottát.
Előre is THX!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Ha flottában vagyok akkor kell fizetnem érte havonta, hogy a számomat kijelezze más telóján, ha hívom? Asszem 200 Ft az előfizusaknak...
Ingyenesen neten vagy ügyfélszolgálaton meg lehet tudni pl. hónap közepén, hogy mennyinél jár már a számlám?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Már előre sorry a lám kérdésért. A másodperc, a 10 mp vagy a perc alapú számlázás a legjobb? (A másodperc alapúnál ugye az van, h. az 1 percre vonatkozó összeget lebontja másodpercre?)
-
Joe bácsi
őstag
válasz vizslakutya #895 üzenetére
Flotta, de nem vállalati.
Kössz!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Persze! Én most intézem épp a papírokat. Priviben bővebben megbeszélhetjük. Talán megtalálom az oldalt, ahol le van minden írva. Vagy küldhetek mailt is.
-
-
Joe bácsi
őstag
Ha nem fizetek be egy havi számlát, akkor milyen szankciókra számíthatok? Mennyi türelmi idő van? Stb...
-
Joe bácsi
őstag
válasz WonderCSabo #928 üzenetére
A 1430-on lekéred és kész.
-
Joe bácsi
őstag
válasz FehérHolló #957 üzenetére
Ami a személyi igazolványon és a lakcím kártyán van.
-
Joe bácsi
őstag
válasz FehérHolló #960 üzenetére
DE! Úgy emlékszem, - mert anno én is irattam az enyémre, mert nem az én nevemen volt és kellett a számhordozáshoz -, h. 3 évnek kell eltelnie, h. nálad legyen és te használd. Semmi nem kell csak a hivatalos igazolványok és a tulaj sem kell hozzá.
A linkre reagálva meg, kell egy telefonos cégnél lévő ismerős és ő ki tudja deríteni a számot.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz FehérHolló #962 üzenetére
Nem, minden kell igazolvány! Akié most és akire lesz iratva annak is kellenek a papírjai.
-
-
Joe bácsi
őstag
Pesten a központban egy program dönt. Logikát ne keress benne. Pl. nálam a srác nem végzett hitelképességi vizsgálatot. Lehet azért, mert flottára fizettem elő.
-
Joe bácsi
őstag
Először is fent van a honlapon.
Másodszor van az a bizonyos ingyenes ügyfélszolgálatos szám, amit felhívsz és megkérdezed ott.
Harmadszor, ha ennyi lehetőség közül nem tetszik egyik sem, akkor besétálsz egy T-Pontba, min. fél órát állsz sorba és ott az ükk-t megkérdezed.(Amúgy este 22-től reggel 7-ig, hétvégén és munkaszüneti napokon hálón belül tod lebeszélni.)
[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
A 3000 ajándék perc lebeszélhetősége: hétvégén és munkaszüneti napokon illetve hétköznap este 22-től reggel 7-ig hálózaton belül.
De ezt írtam már az előbb is.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz okib4100 #1783 üzenetére
Melyik városból vagy?
Amúgy nem 2 perc aktiválni, hanem 15 másodperc, persze ha tudja az ükk, h. mit kell csinálni.
Az ükk-ák nem foglalkoznak vele, nem foglalkozhatnak vele, ha beviszed a laptopot és vered az asztalt, h. de nézze meg.
A szervíz meg 15 perc/2500 Ft-ért megnézi neked.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz gezus01 #1803 üzenetére
Megvásárolhatod horror áron. Árlista asszem nincs fent a honlapon, de menj be egy T-Pontba és keress egy IPhont ami mellé ki van rakva, h. melyik díjcsomaggal mennyi.
-
Joe bácsi
őstag
válasz gezus01 #1803 üzenetére
Megvásárolhatod horror áron. Árlista asszem nincs fent a honlapon, de menj be egy T-Pontba és keress egy IPhonet ami mellé ki van rakva, h. melyik díjcsomaggal mennyi.
okib4100: 6 hónap múlva lehetsz leghamarabb arany szintű. Akinek a nevén van a fő kártya, az intézheti személyesen, szem. ig.-al. Amikor eléred azt a bizonyos pontot akkor, nem hó elején vagy végén.
eastsider: A Pannonnak jobb a lefedettsége.
kabalthenbk: Nincs semmi roamingra vonatkozó kedvező díjcsomag.
[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
A 1430 ingyen egyből elmondja amit szeretnél tudni, de lásd jó szívem. 5 Gb-tól fölfelé lehet kérni hozzá egy plussz opciót aminek nincs havi díja pluszban, ha vállalsz rá 1 év hűséget. Ha egy évre kötsz szerződést a netre, akkor a stick 10 rugó, ha kettőre, akkor 0 Ft.
-
Joe bácsi
őstag
Csak fekete van.
Nekem túl picik a betűk böngészés közben.FReak_: Egyből mindent megcsinálnak. Az a lényeg, h. a te neveden legyen a dominós szám, amit át akarsz rakni előfizuba. Nem annyi lesz az ára, mert ha váltasz előfizura, akkor másik árlista van arra. Semmi extra papír nem kell, csak a személyes doksik.
[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
válasz okib4100 #1845 üzenetére
Kaució nem kell, hanem kezdőrészlet. Várd ki azt az 1-2 hónapot. Egy jótanács! Ha veszel laptopot, akkor mielőtt kicsengeted a lóvét kapcsold be és nézd meg, h. nem-e repedt vagy törött a kijelzője.
(Hol laksz amúgy?)FReak_: Az az árlista nem publikus. De annyit elárulhatok, h. pár ezressel olcsóbbak a telók az új előfizuhoz képest.
Előfizuban vehetsz másik telót is. Korlát csak dominos telónál van, h. 1 év alatt csak 1 telót vehetsz domino csomagban. DE lehet 2 is, ha az üzletvezető engedélyezi. Engedélyezi, ha szimpi vagy neki, nincs csöves kinézeted, az ükk "rábeszéli", h. na lécci már.... stb.[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
-
Joe bácsi
őstag
válasz Ricardo #1861 üzenetére
Igen, de a K800-at már nem lehet kapni, mert kifutott teló.
okib4100: Igen jár, h. le lehessen tiltani.
Nordik: A My T-mobile annyira tájékoztató jellegű, h. nem sok mire mész vele. Ahhoz még megy az áfa meg mindenféle "kedvezményt" levonnak, meg stb....
Ha nem akarod átlépni, akkor válts át mix-re.[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
válasz okib4100 #1856 üzenetére
Bocs, lejárt az 5 perc.
Ha 1 évet írsz alá, akkor a stick dícsomagtól függően változik, minél kisebb a net csomi, annál drágább a stick. Egy évre írod alá, akkor abban a hónapban mikor kötöd a szerződést és utána még 3 hónapig fél áron van a net. 2 év hűségnél meg 6 hónapig.
-
Joe bácsi
őstag
Arra a számra amire vetted nem. (De ez sztem logikus.)
Lehet csak telót venni a hűség lejárta előtt 6 hónappal, de akkor 0-ás szinten, nem pl. arany szinten.
Amúgy meg szolgáltató telót nem jó venni, mert sz..rok a sw-eik.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Minden új előfizunál ennyit szoktak kérni. Ez csak előleg, amíg el nem fogy, addig nem generál számlát az előfizud. Ez gy biztosíték a cégnek. Pestről jön ez a szám, ők döntik el.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BMW topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen