- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Soulfly842
addikt
-
Esqs
tag
válasz lugosi #104461 üzenetére
9-10 évvel ezelőtt az ingyen kérhető t-email fiókban még be lehetett állítani, hogy a beérkező üzenetekről SMS-ben értesülj; sajnos ez a lehetőség (is) megszűnt. Amire szerintem te gondoltál, az a ..........@westel900.net formátumú e-mail cím volt, amit csak számlás előfizetők igényelhettek; ez már korábban (asszem 2004-ben, a Westel —> T-Mobile névváltáskor) megszűnt.
-
radio100jozs
őstag
válasz lugosi #104210 üzenetére
Igen, én is akartam előfizetésről váltani Dominóra még pár éve a Westend T-pontban és nem tudtam, mert nem volt Domino sim.
Sőt legutóbb még tavasszal meg Vodáról akartam számhordozással visszajönni Telekom Dominóra, több üzletet is megpróbáltam, de vagy azt mondták, nincs Domino sim, vagy azt, hogy nem lehetséges számhordozni, csak előfizetésre, és majd 1 hónap után válthatom át előfizetésről Dominóra.
Biztos, hogy anyagi oka van, hogy az üzletek nem csinálják meg a Dominóra váltást, valszeg veszteséges az üzletnek ez a folyamat.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz lugosi #104210 üzenetére
Nem mindegy, hogy 500 Ft jutalékot kapsz egy előfizetői szerződés megkötéséért, vagy 5000 Ft-ot. Főleg akkor nem, ha az 500 Ft-okból a bolt bérleti díja sem hozható össze. Ezért nem csodálkozom a dolgon. A cél az, hogy ilyen sim-et rendelj online (nem véletlenül kapod meg úgy fele pénzért, kétszer annyi adattal feltöltve), vagy ha sürgős vedd meg áruházban/benzinkúton és kösd meg a szerződést online...
-
legenda
válasz lugosi #104171 üzenetére
Így van ez szerintem most is, mert tegnap járt le az egyik előfizetésemen a hűség és nem kellett éjfélig várni, bár csak késő délután néztem rá, de akkor már nem írt hűséget a rendszer.
Jóval korábban is megnézhettem volna, akkor okosabb lennék, mert a webshop rendelés időpontja 00:37 volt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
veterán
válasz lugosi #103968 üzenetére
Igen, abban is írják, hogy szolgáltatótól függ az elérhetőség.
Először egyébként én is alapnak gondoltam ezt, aztán azért rájöttem, hogy itt infrastrukturális fejlesztésre is szükség van, konkrétan el kell szakítani a hálózati elérést a SIM kártyától, és be kell vinni az egész azonosítási folyamatot a felhőbe. Mondjuk szerintem az IoT világban ezt minden szolgáltatónak meg kéne majd lépnie egyszer.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
-
törölt tag
-
lupus_l
aktív tag
válasz lugosi #103428 üzenetére
GLS új Androidos termináljaik óta nem kell utánvétes fizetésnél bizonylatot adni, minden elektronikusan zajlik. Kérésre adnak (pl. cégnél utánvét esetén könyvelő kérheti adminisztrációs célból) illetve futár válogatja.
Rendszerben látják, hogy utánvétes volt-e a csomag, nem kell a GLS átutalására várni. Ha kiszállítva státuszban van, akkor már nem az ügyfél gondja. Itt a pénzmozgás manuális felvételekor hibázott valaki a Telekomnál...
-
törölt tag
válasz lugosi #103073 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Hogyan lehet "újként" tekinteni egy bemutató darabként kitett, több száz ember által megfogdosott, kipróbált telefonra? Vagy autóra? Amibe ki-be szálltak, nyomkodták, állítgatták stb? Ezeket nem véletlenül értékesítik kedvezményes áron. Hiszen nem újak...
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz lugosi #103045 üzenetére
Kényelminek abszolút nem nevezhető, de értem mit alarsz mondani. Ez nem is a túlterheltség jele, hanem annak, hogy maga a házhozszállítás meg fog szűnni a Telekomnál. Gondolom már nem invesztálnak bele.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
tizenkettő
csendes tag
válasz lugosi #101985 üzenetére
Neked is nagyon köszönöm!
Mondjuk úgy még érdekesebb a dolog Bár lehet, hogy máshogy működik az android és az ios ilyen szempontból, nem értek hozzá.
Nem gondolom, hogy itt valami irgalmatlan adathalász dolog folyna... de ne kérjenek hozzáférést az adataimhoz. Főleg ha az adott szolgáltatáshoz semmi köze. -
legenda
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz lugosi #101619 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy az Apple telefonjain is elérhető lesz, előbb vagy utóbb. Ti nem estek egy kategóriába velünk, akik Microsoft rendszerű telefont (is) használunk. Tény, hogy baki, ennyi csúszás a droidos és az iOS app érkezése között. Abszolút megértelek benneteket, hogy ez hátrányt jelent. Plusz ott vannak a hagyományos telefonos felhasználók... Az ő helyzetük sem rózsás.
-
MODERÁTOR
válasz lugosi #101618 üzenetére
Elmúlt a szerkesztési idő, a fiókomban lévő több dominós szám közül egyiken aktív csak a Most, eddig mindegyiken az volt, és azon az egyen is, amin megjött az sms, hogy lejárt, jelenleg aktív, és a többin be se lehet kapcsolni. Reménykedek benne, hogy elmúlik ez az összevisszaság és beáll rendesen a dolog, meg hogy kijön iosra is az új alkalmazás, mert azt azért elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyen módszereket kelljen alkalmazni, hogy pc-n futtatok egy android emulátort, amiben futtatok egy valahonnan előberhelt verziójú telekom appot.
Ilyenkor úgy érzem, mintha csalni akarnék, pedig csak egy legális, elérhető szolgáltatást szeretnék használni, pénzért (pl. 600 Ft-os csomag). -
Cs1csó
félisten
válasz lugosi #101576 üzenetére
Akik átlátnak rajtuk azoknál a lojalitást is csökkentik az ilyen húzások, egyszerűen elég lett volna egy SMS hogy 3-6 hónap múlva megszűnik a Domino Most opció és át lehet majd állni a FIX-re. Ezzel lett volna egy hivatalos kivezetési idő és alternatíva is.
Lackooo84
Ha droidos telód 5-ös vagy annál frissebb rendszerrel akkor a google playből lehet telepíteni a legfrissebbet ha régebbi a rendszered akkor ha van PC-d arra telepítsd a Bluestack androind emulátort - pofonegyszerű next-next -finish - aztán a felületén belépsz egy gmail fiókkal majd a google playből letöltöd a legfrissebb telekom alkalmazást "magyar telekom" ezt begépeled kiadja a magyar alkalmazást aztán ott aktiválod. -
Robi_73
őstag
válasz lugosi #101576 üzenetére
Én is az anyósomnak anno bekapcsoltam a MOST opciót és tegnap hívott, hogy kapott egy sms-t. Bár még mindig nem lehet aktiválni a MOST-ot, de áttettem FIX csomagra, mert amiben volt ott 49 Ft-os percdíjjal ketyegett neki a beszélgetés percenként. Nem úgy lett volna logikus, hogy akinek aktív volt a MOST hagyták volna őket a csomagban a kivezetés végéig, akiknél pedig nem volt bekapcsolva engedélyezték volna az aktiválást, akár havonta is? Lehet a Telekomnál is rájöttek erre, de a kiadott ÁSZF miatt nem tehetnek mást.
Robi73
-
Cs1csó
félisten
válasz lugosi #101568 üzenetére
Sikerült, telepítettem a Bluestack-ot azzal sikerült belépni méghozzá az újba tehát ahol a 300Perc 7 napra opicót is lehet aktiválni a Domino MOST mellett.
Sírt a Bluestack a Hardveres Virtualizáció miatt hogy kapcsoljam be de anélkül is be tudtam lépni de végül bementem az UEFI-be, megtaláltam és bekapcsoltam.A NOX-nál valami nem kerek pedig már a multidevie-szal is próbálkoztam - ez is hiányolta a hardveres virtualizácitó mikor még nem volt bekapcsolva - de nem jött össze úgyhogy marad a Bluestack.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz lugosi #101568 üzenetére
Az SMS szeptemberben arról szólt, hogy okt 1-el kikapcsolják és meg kell újítani 30 naponta.
Ez nem mindenkinél jött össze, akik kimaradtak, azoknak utólag lett kikapcsolva október 3-4.
Október 1től érvényes a havonta megújítgatós csomag, aminek a lejártát láttátok az a.régi csomag volt -
thomas77
senior tag
-
legenda
válasz lugosi #101097 üzenetére
Tényleg, nekem a díjmentes SMS keret fele arra ment el általában, hogy új csengőhangokat kértem le.
Az árakra csak részben szeretek visszagondolni, mert 1997-ben halál volt a Szervusz díjcsomag csúcsidős percdíja, viszont a készülékekből akkoriban még korrekt kedvezményt adtak 1 év hűségért - nem létezett még 2 év.
Nyáron voltunk otthon vidéken és a szülői házban pont a kezembe akadtak a Westel 900-as fémdobozok, mappák, jegyzettömbök - mennyi mindent adtak, ha új szerződést kötött az ügyfél - és megannyi magazin - amit mindig küldtek nagy borítékban a számlával -, nosztalgiázni jók így huszonév után, milyen sok dolog változott a Westel 900 óta, a mostani Telekomig.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz lugosi #100058 üzenetére
Ez előfordul máshol is.
Nekem majdnem egy évig volt korlátlanul aktíválható 1 GB mobilnet, csak az smst küldtem, pénzt meg nem vonta le érte...
UI:
Eu roamingban is müködött...
Ui2:
Prepay kártya volt szerencsére!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
törölt tag
válasz lugosi #99215 üzenetére
Roaming partnerek listája.
-
8
senior tag
válasz lugosi #99179 üzenetére
Nem goop asszonyával beszéltél véletlenül?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Asszociációs játék. :)