-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz #73820095 #101572 üzenetére
Köszi, megvárom míg kiadják az új ios-os klienst, 3 számot kell kapcsolgatnom a rokonságban, fenékbe billentenének ha másnak kiszervezném
csicso82: azért valahol elképesztő, hogy ilyen furfangokat kell csinálni csak azért, hogy egy eddig létező dolgot használhassunk. Üzenem a telekomnak, hogy az egyszerűbb általában jobb.
Megkockáztatom, hogy az átlag userek 80%-ánál ez a fajta kapcsolgatósdi kb. azt jelenti, hogy megszűnt az opció. Csak rágondolok azokra a családtagokra, akiknek az én fiókomban vannak a számai, és így kapásból 3-ból 3 teljesen fogalmatlan lenne hozzá, hogy neki most valami appban valami menü mélyén gépészkedni kell valamit. Persze, ez a 3-ból is csak arra az 1-re vonatkozik, akinek van okostelefonja.
Ezt szerintem így a telekom átgondolatlanul és rosszul csinálta, a most-ot eddig igénybe vevő ügyfelek döntő része úgy fogja megélni, hogy jobban fogy az egyenlege és nem fogja érteni, hogy miért. A hozzáértő 20% meg kapcsolgatja, őket meg ez fogja bosszantani. Kb senki se lesz elégedett, és ráadásul még pénzbe, időbe került a megvalósítás is. Ez szerintem így ahogy van el lett szúrva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla