- Mobil flották
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Ismerős-ismeretlen lapkával érkezik a Honor 400 család
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Elérhető az Apple TV alkalmazás Androidon
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
PROHARDVER!
Folytatás itt: PROHARDVER feedback: bugok, problémák, ötletek
-
válasz
Viktor0610 #23268 üzenetére
Így van, a lejárati dátumot követő 30 napig értékelhető a hirdetés.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Viktor0610 #23268 üzenetére
Ha ez így van, akkor nem probléma, azt viszont tudom, hogy egy kisebb idő után már nem lehet értékelni az archivált hirdetést, azért is jöttem írni, mert azért meg nem akarok egy másik hirdetést sem csinálni.
Hát nem tudom, én jegelt hirdetésre már nem írok, mert tudom hogy késő, kétszer megpróbáltam, mondom hátha még nem adta fel, mert többet is adnék érte, de késő volt.
Nem tudom most ki nálatok a fejlesztő, de az ügyeskedésre lehet írni egy szintén automatikus megoldást egy figyelővel, hogy aki vagy 3 alkalommal eljátssza már, az kapjon egy automatikus figyelmeztetést, nekem most hirtelen ez jutott eszembe erre, de köszönöm a válaszod, nyilván érthető ez is, csak nálam meg a Foxpost húzza most az időt, én a postát preferáltam volna, mert másnapra ott van az is automatára, csak ugye nekem az ügyfél kéréséhez kell alkalmazkodnom. -
válasz
Alteran-IT #23267 üzenetére
Emlékeim szerint a lejárat után 30 napig lehet értékelni.
De majd valaki megerősíti, megcáfolja.
A jegelés meg nyilván azért nem állítja meg az érvényességet, mert akkor azzal játszanának az ügyeskedők.Xiaomi 13T
-
Alteran-IT
őstag
válasz
PitLee #23259 üzenetére
Nem lehetne kezdeni valamit a hirdetéses időlimittel? Már feladás utáni átvételre vár csak, csak a hülye Foxpost-nál a logisztika 3-5 nap mert ilyen szerencsétlenek, viszont még egy nap biztos lesz mire átveszi, a hirdetés jegelve van, de már kapom sűrűn az értesítéseket, most pl. 12 óra múlva lejár. Most ha lejár, utána nem tudja majd értékelni sem? Miért nem lehet a jegeléssel az időt is jegelni? Nem viccből jegeli az ember, egyébként meg pár perc ezt is megoldani, azt akkor nem idegesít a hülyeséggel, most azért nem fogok fizetni, hogy még 1 napot aktív legyen még át nem veszik.
Bocsi PitLee, nem neked ment, csak véletlenül a válaszra nyomtam.
[ Szerkesztve ]
-
PitLee
őstag
Sziasztok!
Nem tudom szóltak-e már vagy esetleg ti is láttátok, de van két DÁP topik, néha zavaró tud lenni, de ha tudtok róla és oké, akkor nem szóltam.
https://prohardver.hu/tema/digitalis_allampolgarsag_program/friss.html
https://prohardver.hu/tema/digitalis_allampolgarsag_program_dap/friss.html -
SUPREME7
őstag
Sziasztok, ez a megjelenítési forma csak nekem tűnik furcsának? 1,6M lenne szerintem a "normális".
A másik, hogy mobil kompakt nézetbe nem lehet valahogy visszanyesni azt, hogy mutassa, hogy van-e hozzászólás az adott hirdetéshez? -
Amúgy miért nem látok egy reklámot sem? Ez normális?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Én is köszönöm, hogy van PH!
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
ez csak és kizárólag egy lehetőség annak, aki egyszerűen csak támogatni szeretne minket jobban. nincs forintosítható előnye vagy ilyesmi. ezért is lett ez a neve.
a pénzt egyébként - fyi - fizetésekre költjük.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
válasz
Kalandor #23246 üzenetére
Magyarul ugyanaz a termék kivéve, hogy a 15k forintos prémium tagság 2 évig tart, a 30k forintba kerülő támogató tagság pedig 1 évig... Legalább 2 évet adhatnátok rá.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
-
Sziasztok,
Remélem jó helyre írom a kérdéseimet... Viszonylag új keletű lehetőség az, hogy a PH!-nál lehet támogató tagságot vásárolni. Kérdésem az lenne, hogy hogyan működik ez az egész pontosan? A Prohardver Informatikai Kft. nem alapítványként vagy non-profit cégként működik, akkor ez esetben a támogatás mit is jelent pontosan, hogy van ez pénzügyileg nyilvántartva?
Más: ha a PH! adományokat fogad, akkor van-e rátekinthetősége a támogatást nyújtó tagoknak a cég pénzügyi beszámolójára? Hogyan tudunk arról meggyőződni például, hogy a cég ténylegesen arra költi a befolyt összeget, hogy a lapcsaládot fejlessze?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
ledgeri #23243 üzenetére
a tiltás a fórumos tevékenységeire vonatkozik, nem arra, hogy amikor a tartalmat listázod, akkor abból kiszedjen dolgokat (tehát nem a válasz, nem szűri le a cikkeit). a saját tartalmi ajánlóink sem hirdetések, így azokat sem szűri a reklámmentes beállítás.
-
ledgeri
nagyúr
A legkomolyabban kérdezem:
Prémium megléte mellett szűrhetőek az ajánlott, lapcsalád adott-oldalas cikkek? Ha tiltok egy cikkírót akkor a cikkei megjelenhetnek?
Ha egyik sem jelenleg, jövőben várható hasonló?
Ha mindegyikre nem a válasz, akkor idővel izzitok egy ublock origin site-cleaning session-t! (Nem, írogatni a cikkírónak hogy utólag javítson -számomra- nem megoldás!)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
monitorokat nézegetek az aprón. nem túl aktívan, nem is sürgős, mondjuk hetente ránézek a kínálatra, ahogy épp eszembe jut. csomószor jön szembe olyan, hogy a cím és ár alapján érdekesnek tűnik, aztán a hirdetést megnyitva látom, hogy össze van karcolva, kicsi a felbontása, esetleg tn paneles, tehát biztosan nem akarom megvenni, de egy hét múlva az összes ilyenre már nem fogok emlékezni.
lehetséges, hogy szülessen olyan funkció, amivel el tudok rejteni 1-1 hirdetést? vagy legalább megjelölni, hogy láttam, és nem érdekel? hirdetők összes hirdetésének elrejtése se lenne rossz, de azt értem, hogy miért nem lesz.hanyas vagy, te disznó?
-
Vektor77
tag
Nem lehet valahol megjelölni a kedvenc eladóimat? A legjobb az lenne ha egy listát tudnék készíteni megjegyzéssel kiegészítve
-
válasz
tivike1986 #23230 üzenetére
köszönjük, igen, hasznos volt!
-
-
totron
addikt
válasz
Intruder2k5 #23232 üzenetére
Vágom. Amire gondolok az az, hogy két generációval újabbnak ír egy adott notit, mint ami. A vásárló azt hiheti de jól járt, újabbat kapott a pénzéért, holott nem. Itt azért egzakt dolgokról van szó. Nem lehet korlátlanul a vevő utánajárására ráterhelni az eladó hanyagságát/tudatlanságát/szándékosságát akár. Résen kell lenni persze, de lehetne helye kiigazítási kérelemnek, megkövetelt precizitásnak. Amiről írsz, szubtematika, ott már inkább behozható a jóhiszeműség fogalma és ha kellően empatikus az eladó, megemlíti a nüanszokat is, amik nem is mindig azok. De az ilyeneken kívül szerintem nem megengedhető a tévelygés.
-
válasz
totron #23231 üzenetére
Ez egy elég tág fogalom, ami mindenkinél, vagy minden esetben mást jelenthet. Lehet egyszer elég az adott eszköz megnevezése, másszor vagy másnak fontos lehet az azon belüli verzió is, lehet valaki a feltöltötteken kívül kér még 10 fotót, és van aki ragaszkodik a személyes átvételhez, mert szeretné kézbe fogni és minden oldalról megnézni amit vesz. Egy biztos, alapjában véve ez a vevő felelőssége, hogy meggyőződjön arról, mit vesz. Nyilván ha valaki venne egy hirdetésben szereplő nVidia VGA-t, és egy Radeon-t kap helyette, az gáz. De ha valaki megvesz egy RT-AX58U routert, és utólag siránkozik, hogy ez nem jó mert v2 és nem megy fel rá valamilyen CFW, ez az ő sara, miért nem kért pontosítást. RT-AX58U volt hirdetve? Igen. Azt kapott? Azt.
-
totron
addikt
A precizitást meg lehetne követelni az apróhirdetések leírásában. Nem tömeges jelenség, de megütköztem azon, hogy mikor jelentettem, az volt a formaválasz, hogy nem lehet mit tenni, mert közvetlenül nem károsított meg engem - de mást meg meg fog. Megelőzni kell.
-
válasz
tivike1986 #23228 üzenetére
Az ÁFA-s példa hát... :D Inkább ne menjünk bele. Történetesen egy adótanácsadó vagyok. :D :D
Én többek között online hirdetésekkel foglalkozom, én is mondhatnám, hogy ne menjünk bele, nagyjából tudom, hogy merre érdemes menni. Én elhiszem, hogy javítaná a felhasználói élményt, de nagy kockázattal rontaná a kereskedői élményt. Ez egy törékeny egyensúly.Ui: Nagyon is értem, hogy profitorientált a csapat.
Nem a profitért harcolunk, hanem a fennmaradásért. -
tivike1986
csendes tag
válasz
Kalandor #23227 üzenetére
De ez egy apróhirdetési oldal. Nem az árukereső. És nem hiszem, hogy ki lenne rekesztve az ő egyre népesebb közösségük. Sokkal inkább olyan lenne mintha kimennél a piacra és jobb oldalt a mamóka lenne a házi káposztával, bal oldalt meg a nagy zöldséges standok. Jelenleg elvésznek a nagyok közt a kicsik. Attól még eldönthetné mindenki aki szűr, hogy merre akar nézelődni. Szerintem ez az elhatalmasodó helyzet belemar az oldal alap jellegébe.
Az ÁFA-s példa hát...
Inkább ne menjünk bele. Történetesen egy adótanácsadó vagyok.
Ha opcionális a szűrés az még mindig csak a felhasználói élményt javítaná. Nem hiszem, hogy a kereskedő sérülne. Mert az használná aki nem akarná látni az ő hirdetéseiket. Valószínűleg ez a személy amúgy sem vásárolna tőlük, ha nem muszáj. Ugyanakkor, ha nem találja meg a keresett terméket még mindig fordulhat balra a piacon.
Kérdés: A magánszemélyek nem emelnek ki soha? Így az ő kiemeléseik gyakorlatilag elvesznek. A hirdetéseikkel együtt kb...
Ui: Nagyon is értem, hogy profitorientált a csapat. Szavam nincs ez ellen. Akkor van baj, ha etikátlanná válik. Máskülönben mennyivel több lenne a kiemelést választó magánszemély, ha nem a kereskedők kiemeléseivel kellene mindenképp versenyezniük? (lehet semmivel... lehet valamivel... a lehetősége meglenne és veszteni való megint nem lenne sok)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
tivike1986 #23224 üzenetére
Valami azt súgja hogy nem örülnének az üzleti hirdetők, ha egy gombbal le lehetne őket szűrni.
Kicsit olyan ez a kérdés sarkítva, mint hogy szüntessük meg az ÁFA-t. Örülnének az emberek? Naná. Egy ideig. Hogy mi lenne utána? Az jó kérdés
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Ennek én is örülnék
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
drpityi
csendes tag
válasz
Na igen ott a pont, valami ilyen kis változás nem lenne rossz.
-
tivike1986
csendes tag
válasz
Kalandor #23218 üzenetére
Nekem az, hogy bármerre indulok, az első 20 találat tömeges feltöltés. 100 meg 123 meg ilyen összegekkel. Konkrétum sehol nincs a címekben. Már olyan mint egy agresszív reklám. Írtad lentebb, hogy tőlük vásároltál. Már én is vásároltam tőlük. De most akkor mindenhol legyen hirdetés mert már vettem hirdetett terméket? Igazából sokan lehetnek szerintem akik ragaszkodnak ahhoz, hogy magánszemélytől vásároljanak. Nem tudom mennyire vagy autós személy. De azzal ugyanez a helyzet mint ami itt megy. Beszámítást hirdetnek, utána leszarozzák a cuccod, hogy lejjebb nyomják az árat. Szerintem ez sem szép. De ez már másik téma. Egyszerűen ezek miatt szeretik néha kerülni őket. Emellett én évek óta szerettem ide járni bogarászni apróhirdetések között. Ezek már nem apróhirdetések. De mondjuk írtam is, hogy nem akarom őket megvágni vagy semmi. Csak egy plusz funkció ha lenne... Azoknak akik néha szeretnének úgy keresni, hogy csak magánszemélyek hirdetései jelenjenek meg. Nem kötelező. De lehetne rá lehetőség. Szerintem jó lenne.
-
válasz
drpityi #23217 üzenetére
várj, itt keveredik két dolog:
- te az előresorolásról beszélsz (az független attól, hogy valaki üzleti vagy magán, bárki sorolhat előre)
- kalandor viszont arról, hogy a hirdető üzleti vagy magánaz előresorolás sajnos tuti, hogy ott marad, hiszen azért sorol előre
-
drpityi
csendes tag
válasz
Kalandor #23220 üzenetére
Azért nem teljesen utasítom el.
Annó én magam is gsm üzletben vettem a redmi note 9 pro telomat mert akkor jelent meg, és a zöld színben akkor még nagyon ritka volt.
Egyedül ott találtam a kiszemelt üzletben és megvásároltam.
Tehát vannak kivételek, de az esetek többségében magánszemélytől vásárolok és azért ennek legfőbb oka az anyagiak.
Ha nem kellene a költségeimet határon tartani valószínűleg nekem is inkább a vadonatúj termék vásárlása lenne az elsődleges mondjuk Euronics vagy egyéb helyekről.Másik pedig azért jó ha vannak üzletek nyilván, mert sokan nem értenek mondjuk egy használt mobil ellenőrzéshez, hogy miket ellenőrizzenek rajta a találkozó alkalmával, vagy csak messzebb laknak és egyszerűbb üzletből házhozszállítással kérni és még lesz rá ugyanúgy garancia.
Szóval nyilván vannak előnyei is és hátrányai is mindennek. -
válasz
drpityi #23219 üzenetére
Vállalkozó is árulhat használt terméket. Az utolsó 3 notebookomat mind vállalkozótól vettem és ez a 3 volt a legolcsóbb, és volt garancia, számla.
Persze, haszonnal dolgozik, de olcsóbb forrásai is lehetnek (pl. import).
No mindegy, csak nekem fura ez a teljes elutasítás. -
drpityi
csendes tag
válasz
Kalandor #23218 üzenetére
Én kizárólag magánszemélytől vásárolok itt hardveraprón.
És miért? A válasz egyszerű.
Mert olcsóbb.....
A vállalkozó kénytelen többért kínálni a terméket hogy neki legyen rajta saját haszna, hiszen pl plázában működő üzlet esetén a havi bérleti díjat is ki kell termelni stb
Tudom mert pc szaküzletben dolgoztam sokáig szervíz technikusként.Én olcsóbban jövök ki úgy, hogy személyesen találkozom az eladóval aki magánszemély, és ugyanúgy ki lehet fogni mondjuk telefon esetén sok garanciával rendelkező makulátlan állapotú telefont.
Konkrétan én is csak kizárólag ilyeneket adok el ha épp már ráunok vagy bármi egyéb miatt, de ilyeneket is veszek.
És nagyon nem mindegy hogy pl mediamarkt vagy bármilyen kis gsm üzletben a kiszemelt készülék 30 ezerrel drágább, amikor találhat az ember mondjuk még 9 hónap hátralévő garisat makulátlan állapotban ugyanabból a készülékből magánszemélytől.
Én az évek során rengeteget spóroltam így hogy ésszerűen vásárolok. -
drpityi
csendes tag
válasz
Kalandor #23216 üzenetére
Nincs gond, mármint nem annak szántam.
Egyszerűen csak az a zavaró hogy rengeteg van belőlük, amit napközben többször is előre hoznak és emiatt mindig nagyon sokat kell lefelé "vadászni" az első úgymond hagyományos hétköznapi ember hirdetéséig.Írok egy példát.
Részletes keresőbe kitöltöm hogy keresés csak Android rendszerű készülékre, azon belül jegelteket ne listázza, és keresés mondjuk 30 -75 ezer ft között Budapesten.
Ez csak egy példa de garantáltan ömleni fog sugár , Corvin, Blaha stb üzletek rengeteg telefon hirdetése és ez csak egyetlen cég.
Van még pár bőven.Tehát erre írtam korábban példának hogy van 20 céges mejd 5 normál, aztán újabb xy mennyiségű céges és megint csak pár normál.
És ezzel az is a baj, hogy sok embernek nijcs kedve vagy türelme keresgélni mert úgy vannak vele hogy ÁHH itt csak céges hirdetések vannak.Másik pedig, pl hiába hozom előre a hirdetésem mondjuk 9:58 kor, ha 10:00 kor a céges hirdetések ismét úgymond upolnak egyet és magyarul két perccel később már vagy a 23 helyen látható csak az alig két perce előre hozott hirdetése egy magánszemélynek.
És miért? Mert a céges hirdetés hirtelen tesz fel egyszerre vagy húsz hirdetést amik folyamatosan elől vannak és ezáltal lényegében az "egyszerű ember" eltűnik a süllyesztőben. -
drpityi
csendes tag
válasz
tivike1986 #23213 üzenetére
Jaja
De amúgy tényleg kellene egy pipálható rész hogy csak a magánszemélyek hirdetése is szűrhető legyen.
Mert az hogy görgetek és egyből 20 céges hirdetés pl shopmark gsm , azután 5db magán hirdetés és utána újabb 20 céges hirdetés már kb agybaj...
Remélem lesz változás, mondjuk ettől függetlenül 12 éve vagyok tag, és még mindig ez a leg biztonságosabb felület ha eladni vagy vásárolni szeretnék. -
válasz
tivike1986 #23212 üzenetére
ezen a téren jönnek funkciók/változások a hardverapróra hamarosan. ezzel együtt mi is pénzből élünk, és prémium funkciók a fő cél.
-
tivike1986
csendes tag
Sziasztok. Csak egy ötlet. Napi szinten bogarászom az oldalt. Gyakran vásárolok is. Az tűnt fel, hogy tele van az egész vállakozások és kalmárok hirdetéseivel. Tömegesen, kiemelve. Persze értem, hogy nem szabad elesni a kiemelések díjaitól. Maradjanak is elöl. A kérdésem, hogy nem lehetne egy szűrővel elkülöníteni a magán hirdetéseket? Már csak, hogy megtartsa az oldal az emberközeli mivoltát... Mondjuk hirdetés feladáskor be lehetne pipálni, hogy magán hirdetés. És akkor arra lehetne szűrni. Lassan olyan lesz mintha az árukeresőn lennék. Ha nem nem. Csak egy ötlet volt.
-
sajog159
aktív tag
Üdv Valaki segíteni:
Szerének a jelszót megváltozgatni jelszót. Hogy is lehet?
-
-
TEST11
csendes tag
A hirdetés feladás után ezt olvastam "Még 7 apróhirdetést feladhatsz ingyenesen."! Ezt nem értem pontosan. Mi lesz utána.. ? Mitől függ, hogy van e ingyenes feladási lehetőség vagy nincs? Évente lenúllázódik e vagy sem? Utolsó emlékem, hogy 5-10 hirdetés párhuzamosan mehetett és egy hónapig volt aktív. E helyett akkor most gondolom más van, de 8 hirdetési lehetőség ingyen aztán...milyen lehetőségek jöhetnek szóba? (Erre nem igazán találtam egyértelmű választ.
-
drpityi
csendes tag
Sziasztok.
Mostanában olyan mértékben növekedett a céges mobiltelefon hirdetések száma, hogy lassan semmi értelme az uppolásnak.
Hiába hoznám előre a hirdetést ha 5 perc múlva a különböző cégek tucatjával tömik tele az oldalt.
Alig találni lassan magánszemély hirdetést mert teljesen elveszik a sok céges hirdetés között.
Valahogy külön kategória kellene csak a cégeknek mert ez hogy magánszemélyként hirdetik gyakorlatilag csak az ő hirdetéseik vannak. :/ -
lamapo 48
csendes tag
Hello, nem tudom védett e a Hardverapro név mert a Facebook Marketplac-en ketten is használják! Köszi.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest