- Kínából rendel hajlítható üveget az Apple
- Magisk
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Megtalálta kínai AI-partnerét az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
beef
őstag
válasz
zoltandragon #15 üzenetére
De bizony van benne. Igaz elég nehéz kihámozni, mert az indiegogo oldalon nem említik.
Az offline térkép önmagában helyzet és navigáció nélkül pont semmit sem érne.
Egyébként:
Mudita Kompakt also features Offline Maps, allowing you to download selected areas or even entire cities and countries for offline use. With GPS functioning solely as a receiver, your location remains private and never leaves your device. The minimalist Maps app avoids tracking features like Bluetooth or Wi-Fi scanning, ensuring your journeys remain truly private.
-
GreatL
őstag
Nem tudom mit olvastam akkor... jó lehet, bár én inkább vennék még egyszer Brytont. Nem csak ilyesmi a kijelzője hanem szabad ég alá fejlesztett is, valami speciális felület ami minél több külső fényt kap, annál jobban látszik.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
GreatL
őstag
De nincs GPS. Maradnak a Brytonok. Nekem volt az utolsó "csúcs" Bryton, teljesen elégedett voltam vele, csak nem megyek már annyit hogy ott legyen a bringán.
[ Szerkesztve ]
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Fritz Teufel
addikt
-
Draun01
tag
válasz
Fritz Teufel #8 üzenetére
Szerintem akkor rosszul értelmezed ha itt annyit látsz hogy az üzemidő nyerés lenne a cél, úgy hogy megtartjuk a funkcionalitást. Azt éppen a OnePlus 13, meg a Vivo X200 (család) reformálja, nagyobb aksikkal, ugyanakkora vagy kisebb házban.
A Mudita jellegu telóknal pont a funkcionalitás szándékos visszafogottsaga fog az akkuidon is segiteni (ahol ez amugy nem elsodleges szempont).Pixel 6a
-
Fritz Teufel
addikt
Ez a mobil készülékek olyan vonala lenne, ahol a minél hosszabb üzemidő lenne fókuszban úgy, hogy közben nem adunk lejjebb semmit.
A probléma az, hogy a színes E-Ink baromira drága, kevés szín megjelenítésére képes és a válaszidő is nagyon gyatra. De valahol el kellene kezdeni, mert ha látható lenne egy ilyen irányú felfutás, az érthetően meglódíthatná az E-Ink fejlesztését is. Az OLED nem nagyon fejleszthető tovább ilyen irányba, talán az E-Inkben van még potenciál.
Az biztos, hogy a mobil eszközöknél a kijelző energiaigénye olyan probléma mint az elektromos autózásban az akkumulátorok kapacitása-töltési sebessége. Egyszerűen kulcs probléma.A témához: ez az eszköz ezzel a polikarbonát tokkal és a kijelző alatti kapacitív gombokkal olyan mint valami félkész termékdemonstráció, ahol még a dizájn nem szempont, csak a megfelelő működés, majd később kerül a végleges alumínium-üveg házba. Nem tudom elképzelni, hogy ki az, aki ezért pénzt ad.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Draun01
tag
Hát bárcsak ez ilyen egyszeru lenne, hogy nincs szukseged egy funkciora nem hasznalod.
Szerintem egesz sokan vannak akik keresnek egy keszuleket feluton valahol a nyomogombos es az okos telo kozott. Erre van is par ceg aki rarepult.
Ha ez a telefon draganak tunik, tessek megnezni a Light Phone 3-at. Na arra kivancsi leszek azt mennyien fogjak venni teljes aron.
Meg ott a Boox Palma, még telefonalni sem lehet vele, megis nagyon fel lett hypeolva. Tehat ugy nez ki lenne igeny valami ilyesmire.Pixel 6a
-
beef
őstag
Az ára nagyon magas, egyébként érdekelne. Max 40e JMF amit adnék érte.
-
Garzonrobot
kezdő
Nem látom hogy üzletileg ez hogyan lesz életképes, ki adott pénzt a fejlesztésre? Biztos megveszik néhányan poénból, vagy tesztelni. Esetleg lesz pár nomád aki pénzt ad érte és használja. De valljuk be ennyiért lehet telefont is kapni, ami sokkal többet ad hardverben, funkcióban, meg úgy összességében.
Ha nincs szükségem egy funkcióra, nem használom. Ennyi. Vagy veszek ennél jóval olcsóbban egy telefont ami szintén nem tartalmazza.
20 ezer körül el tudnám képzelni mama telefonnak nyomó gombos helyett, esetleg.Lehet én vagyok nagyon szűk látókörű, de nekem nem áll össze a kép.
-
-
DraXoN
addikt
Mégmindig senki sem tudta legyőzni a NoPhone-t technológiailag. Úttörők a területen.
A NoPhone Air egyenesen verhetettlen, ráadásul a legkönnyebb kapható telefon ami technológiailag lehetséges.Érdekes telefon azonban ami a cikkben van, de valjuk be, nem fog működni, csak rajnunk múlik mennyire "függünk rá" valamire és magunknak tudunk itt mértéket szabni. Minden más próbálkozás felesleges "mentális nyugtató", amivel lehet van aki jól jár (pár vállalat).
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
Rácsodálkoztam, és gyorsan máshova kattintottam érthető okok miatt.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lengyel cég E-ink érintőkijelzőt, Google-mentes AOSP rendszert kínál, a megjelenést májusra ígérik.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Könyvajánló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok