- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Magisk
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Maximálisan egyetértek.
Ez a heti meg napi rendelgetős dolog pedig $*%#@!! tisztára min t a tamagocsi: A lényege mindkettőnek ugyanaz. Etesd, vagy megdöglik. A különbség itt is az, hogy eddig egy külön készülék kellett ehhez, most már az okostelefon is megoldja.
Nagyon rossz oldalról közelítik meg a dolgokat.
Nem kell sok ész: elég ha körbenéznek máshol hogyan csinálják. Az előző román példa is jó.
Rájöttek, hogy túl olcsó a most ? Ok. Meg akarják szüntetni: ok.
Percdíj marad 25Ft, és bevezették volna az 1000 perc / 2500 Ft-os 30 napos csomagot, nem az 1 hetest, meg pláne nem az 1 naposat. Etessem a tamagocsit mi? Inkább voip. -
tibor23
senior tag
Ott a pont! Az a 20% szerintem 0,5%. Én még érdekességből kínlódnék is vele, de nem tudok már PC-ről. IOS nem megy, lehet nem is fog ugyan úgy, mint a PC. Majd aztán a droidot is jól elcseszik a végén.
Nem hiszem el, hogy olyan csomagokkal, mint Romániában (5€-ért feltöltőkártyával hozzádvágnak 50GB netet, és 2000percet 1 hónapra, stb.) nem járnának jobban a szolgáltatók, mint ezzel a mindenkinek rossz szarakodással. A 2000 perc legrosszabb esetben 200MB-2GB adat. Még ha a MOST opciót meghagyták volna úgy ahogy volt, az is rengeteg JÓ ügyfelet hozott nekik - de ááá nem, el kellett cseszni az egészet. 1 hónapig biztos hoz nekik pár milliót ez a mutatvány, de aztán kifutnak a régi MOST-os kártyák, és mennek is a kukába. -
törölt tag
Pontosan.
Mi napi szinten olvassuk a fórumot, havi szinten az ászf-et.
De fogalmunk nincs mi a helyzet az: anyukák 50 felett / balatoni horgászok / mátrai gombászók / Szigony utcai vagányok / ...stb fórumokon. Vagyis ha elmennénk nyáron gombászni a Mátrába, lehet hogy üres kosárral jönnénk haza, és a gombászós fórumon azon röhögnének, hogy a sok naiv megint pofára esett mert szezon előtt/után próbálkozott.....[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Amíg a SIM él. Nekem valamikor tavasszal fordult, feltöltöttem 2500-zal, és megmaradt a 80 perc és a netből is, amit még nem használtam. Most a havi 50 MB-okat kapcsolgatom be rajta, abból él az autóm hollétéről tájékoztató eszköz.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
viktorhu
veterán
Nekem még akkor szervusz díjcsomagom volt, 3000 forint körüli havidíjjal, ami mellé 10 ezer körüli induló részlettel adták az ericsson a1018 telefont (ez volt a legolcsóbb a listában), de ezen felül még talán 1500 forint havi készüléktörlesztést kellett fizetni, ami lebeszélhető volt.
A percdíj jóval 100 forint fölött volt, kivéve hálózaton belül 16 óra után és hétvégén, amikor 40 forint, talán az SMS is 40 forint lehetett. Ehhez képest az akkor még nem versenypiaci vezetékes díjszabásban tizenvalahány forint lehetett csúcsidőn kívül egy távolsági hívás, szóval akkor mobiloztunk, amikor muszáj volt.
Internet meg szóba sem került, 2002-ben lett először GPRS-képes mobilom, amihez vettem adatkábelt, mert költözéskor pár hétig használtam internetmodemként is - főleg chatelésre, a böngészőben viszont letiltottam a képeket, mert másképp megfizethetetlen lett volna, azt hiszem, havi 2000 forint volt a net, de akkoriban még valami vicces adatkeret járt, de már nem emlékszem, hogy mennyi (a 30 meg az 50 mega már később volt).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Maximálisan egyetértek.
Egyébként nemrég volt egy álláshirdetés, amiben vmi pr-ost v kit kerestek, aki arculatot formál kifelé, meg kommunikál kifelé... Csak most nem bírom megtalálni a hirdetést. Na, akkor nekem is eszembe jutott, h a mostaninál jobban tudnám csinálni, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Dehogy került ki, ott van az, jobb alul: Menü -> Kapcsolat Kártya
zsoltzsolt: Hibajelentésre is látok lehetőséget: Menü -> Beállítások -> További információk / Tovább -> Applikáció visszajelzés
Kupont legutóbb már e-mail és SMS útján küldtek, konkrétan direkt link formájában.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
8
senior tag
Valaki megtalálta ezt a 10GB akciót az ÁSZF-ben?
Nem látom sehol52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
senior tag
-
zoltan6
őstag
Meddig lehet felhasználni? semmit nem találtam róla,részletekre kattintva,már egyből a megrendelésbe dob.
Ja,bocsi megtaláltam alul az apróbetüs résznél."A 10 GB bekapcsolásáról SMS-üzenetben tájékoztatást küldünk. A 10 GB adatmennyiség új mobiltelefon és havi díjas előfizetés vásárlását vagy a SIM-kártya cseréjét követően a SIM-kártya aktiválásakor, egyéb esetben a vásárlást követő 24 órán belül érhető el. Domino esetén a SIM csomag átvételének napjától számított 60 napon belül érvényes az ajándék 10 GB.A 10 GB adatmennyiség kizárólag belföldön használható fel."
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
törölt tag
-
legenda
iPhone X van neki, ott kicsit másként működik a dolog, de valamilyen szinten azon oprendszer esetén is szabályozható.
Android esetén is ahány verzió és gyártói felület, annyi beállítási lehetőség, de külsős tűzfal nélkül is mindegyiknél elég jól konfigurálható egy ideje.Amely promóciók csak és kizárólag az alkalmazásban aktiválhatók és ilyen kisebb volumenűek, mint a jelenleg is futó havi +50 MB adat, azoknál szerintem leginkább az a cél, hogy az alkalmazás használatára jobban rászoktassák az előfizetőket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
veterán
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én tíz perce rendeltem egyet, ha már ez a téma. Hétfőn állítólag hozzák is. megy a régi, már nem használt Lumia 650DS-embe, jó lesz mobil hotspotnak a nyár első felében a tablethez. 2 hónap múlva vehetem a következőt. A mostani Maratonomat meg megtartom az erdélyi útra.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
atees
őstag
Mondjuk ezt nem magyarorszagon akarnam felhasznalni ( a 16gbra gondolok) akkor azzal kezdi elobb es utana itthon hasznalja a 11gn-ot?
Megyünk juliusba nyaralni, gyerekeknek pont jo lenne a 16gb, de most jun 6ig meg meg kellene vennem a plusz 10gb miatt.Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Soulfly842
addikt
Bocsi a dupláért, valamiért új hsz lett a vége szerkesztés helyett Nem neked szól
(#98036) freeknight
"Na, itt már többszörösen vakartam a fejem. A hűség nem szűnik meg édesapám halálával, de a díjcsomag igen? Őket nem köti azért valami minimális hűség?"
Flottás díjcsomagra értelemszerűen az előfizető volt jogosult sajna A díjcsomagba való belépéskor maga az előfizető nyilatkozik írásban, hogy tudomásul veszi, hogy ha a díjcsomagra nem jogosult, akkor átválthatják központilag más díjcsomagra, ill. - ha lehetősége van rá (értelemszerűen itt nincs) - akkor ő maga tartozik bejelentési kötelezettséggel.
Milyen szolgáltatóról van szó? Van olyan szolgáltatók, ahol utólag 'rálehet hordozni' a hívószámot az előfizetésre (erre célszerű rákérdezni). Azt mondod, hogy flottás szám, tehát gondolom, hogy az alap havidíj itt alacsony lenne csak a kiegészítő szolgáltatások/internet/forgalom megnyomja a számlát. Annak a lehetőségét kellene megvizsgálni, hogy nem lenne-e egyszerűbb a másik szolgáltatónál kötni egy előfizetést (ha 'ráhordozható a szám') és ott csak az alapokat fizetni.
Abba, hogy általános univerzális igazságként taglalod, hogy a telekom szolgáltatásai drágák abba ne menjünk bele. Flottája válogatja. Garantáltan tudnék mondani olyan flottát, ami fényévekkel jobb, mint a tiéd Igen Telekomost. Maradjunk annyiban, hogy ebben az esetben olcsóbb flottába lenne lehetőséged menni, mint ez és eszerint tegyük a kijelentéseket is
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Nem tudatlan az ügyintéző. Közel nem erről van szó. Bonyolultabb ettől a helyzet.
"A halál az annyira durva vis major, hogy nyilván bambi a szerződésnek úgy ahogy van, hiszen maga a szerződött nem él. Szerintem nem rakhatnak át addig más csomagba sem, mert az a szerződés úgy megszűnt létezni, a másik fél halálával. Nincs hűség sem másik csomagba rakással, mert akivel ŐK szerződtek, az nem él. És az a szerződés csak azokkal a feltételekkel élt."
Nem a hűség szüntethető meg, hanem a szerződés, s ez nem is automatikus, hanem a közeli hozzátartozó eljárását/bejelentését követően történik. Ez minden esetben a szerződés felmondásával, megszüntetésével jár.
Az átírásra van lehetőség, de igen, ilyen az új elő-, számlafizető átvállalja a hűségidőt is, hiszen az átírásnak ez feltétele.
Nem azért célszerű írni levelet, mert ott jobban értenek hozzá, hanem azért mert ott a kivizsgálás során dönthetnek úgy, hogy méltányosságból kezelik a helyzetet és a kötbér törlést is jóváhagyják.
Nem kell azt a papírt, se nyomkodni az orra elé, hanem ha látja, hogy pozitívan elbírálták ő is örülni fog annak, hogy korrektebbül eljárhat.
-
313313
addikt
Márahol, ha nem fizetik meg, ne is csodálkozzanak....
Lajosmizsén 2.000-2.500ft/óra a fizetés a szamóca szedőknek...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
törölt tag
A lakosság kb 45%-a telekomos.
Akinek fontos volt az olcsó beszéd, bekapcsolta a "most"-ot, amivel a percdíj 9 ill. 19 Ft.A percdíj így átlagolva (9*45)+(19*55)/100 lesz. Vagyis 14,5 Ft.
A 4GB-os "maraton" adatcsomaggal 1MB=0,87 Ft
Akkor:
25 perc + 500MB=798 Ft50 perc +1,5GB=2061Ft
100 perc+3GB=4123Ft
Ráadásul a telekomnál azért fizetsz, amit ténylegesen elfogyasztasz, nem kell a hónap végén bennmaradt/elhasználatlan adatot/percet kifizetni.
Szóval a telenor csomagjai egy cseppet sem versenyképesek a telekom kínálatához képest.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
anadroid
senior tag
Technikai net bekapcsoltatása? Talán tavaly ilyenkor volt téma.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
8
senior tag
Mármint az icloud jelszót felejtetted el?
Ha van hozzáférésed az email címhez vagy telefonszámhoz ami az icloud accounthoz tartozik (lejárt bankkártyával nem tudom mi a helyzet... valahogy tudod-e bizonyítani hogy tényleg a tied volt), akkor van esély visszaállíttatni a jelszót, írj az applenek vagy hívd fel őket (kérj visszahívást - pro tip: magyarul beszélő ügyintézőt is kifoghatsz), és ha meg tudnak bizonyosodni valahogyan arról, hogy te vagy az icloud account jogos tulajdonosa, akkor új jelszót allíthatsz be.
Ha nincs, akkor ez a telefon egy nagyon szép levélnehezék lesz ezentúl.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
ElektrikusDE
senior tag
Én is tapasztaltam ilyet, igaz VOIP szolgáltatónál, szívtam is vele mig rájöttem hogy nem nemzetközi formátumban adtam meg a hívott számot...
Persze ha kicsöngés helyett érvénytelen szám jelzés érkezik egyből kapcsolok.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
fornettisuti
veterán
-
törölt tag
Sokatmondó milyen gyorsan a fű alatt intézték a MOST végét. Talán nem véletlenül Húsvétkor történt. Ne vegye észre a nép! Visszanézve ebben a topikban is csak 31-én volt info. április végén jár le a hűségem, már olyan szépen elterveztem a Fix, Most, Maraton dominozást
Pár éve előfizetést kötöttem, mert a domino percdíjaknál jónak tűnt egy kis S-es havidíjas csomag kényelme Spotify opcióval. Közben megszűnt az is. Aztán elfogadtam havi egy ezres kedvezménnyel az újabb hűséget idén áprilisig. Eleinte még örültem mert változatlanul 1500-ért vettem az 1 GB mobilnetet a tavaly "megújult" kétezer forintos helyett. Aztán levitték a Domino percdíjakat, behozták a nem elvesző Maraton netet és még a Most opciót is. Hirtelen a kis előfizetés csomagom rosszul nézett ki! Az én formám most megyek váltani Dominora, beszólnak majd eltűnik a Maraton is! -
legenda
Szerencsére nem kivezetés történt - mert akkor a mai naptól senki sem használhatná, hiába volt eddig aktív az opció -, hanem csak lezárták, így bár újonnan már nem aktiválható, de akiknél aktív a Most, ott a kivezetésig használható marad, azt meg csak reméljük, hogy a kivezetés sokára lesz, esetleg csak úgy, hogy lesz megfelelően jó alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
Indian74
senior tag
Na most a poén az egészbe,hát akkor én ott nem röhögtem,(bent voltam az Alléban,személyesen)hogy a előfizetésemhez való díjcsomagban vagyis a 80 perc/korlátlan net--hez 0-ft-ért választhatok csere készüléket,adni akartak nekem egy Huawei P10 Lite-ot,vagy valami hasonlót.
Hát kiakadtam mint a taxi óra,mondom ilyen nincs,na írtam is nekik egy szép kis levelet,de ez számomra nem megoldás,most itt állok telefon nélkül,és fizetem továbbra is a számlámat,nagyon dühítő és felháborító hogy ilyet megtehet ekkora cég,ezt nem vagyok hajlandó elfogadni.
Egy Listaárat valakitől kaphatok,vagy honnan tudnám ezt kideríteni,letölteni??[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
Net felhasználási dátumot sehol nem látom. Azt vajon meddig tudom felhasználni?
(#96347) csako: Köszi, akkor még van 20+ napom amíg a Vodás kártyáról lejár/lemondom.
MD
L[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Aaargh. Felhívtam a 1414-et, hogy nézzenek már rá, hol ragadt be a tiltás. Azt mondja az ügyfeles, hogy tegyem át másik telefonba a kártyát, nézzem meg, megy-e
...és megy. Gáz, hogy ilyen szinten le tud halni, gondolom valamelyik adatbázis bugzott...Visszatéve a sajátomba, ugyanúgy megy.
Mondjuk a Telekom alkalmazás a telefonon még mindig nem tud bejelentkezni
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
anadroid
senior tag
A maraton net addig él, amíg a kártyád. Tehát ha van maradékod, de időben feltöltöd a kártyádat, akkor a net él tovább.
-
Lac-coo
őstag
Senkit nem lehet kotelezni egy adott arra, annyiert adja aminnyiert akarja.
Valojaban afat csokkkenteni lehetlen, a gyartok, kereskedok honapok alatt visszatornazzak az arat, ezek leginkabb politikiai fogasok csak, lehet harsogni, hogy hudefaszaorrmany...I love latte-avokado !
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest