- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz martonl #112510 üzenetére
Automatikusan működik a dolog és hónap végén, ha zárják a könyvelést, nekem is számláznak majd? Ha így van (ahogy logikus) akkor jó, nem ugrálok, csak várom a február elejét. Köszönöm a gyors választ!
Egyébként megkérdeztem volna őket erről a Telekom chat felületén, de az elmúlt 2 hétben egyszer sem volt elérhető, és ha az ügyfélszolgálatra kattintottam, az előfizetésem meghosszabbítását dobta fel.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudja valaki számhordozás után mi a teendő? Hogy tudom kifizetni a január elején keletkezett terhelést? Átmentem a Telenorhoz, a Telekomos fiókom nyilván megszűnt, de január 17-ig még használtam a Tékom hálózatát. Eddig online fizettem mindent, semmit nem kértem papír alapon. Ha nem muszáj, nem mennék be személyesen, de nem szeretnék x év múlva behajtóval tárgyalni a be nem fizetett 17 nap miatt.
-
Redneck
nagyúr
válasz Fox Mulder #101663 üzenetére
Miért ne lenne 1 évre kedvezmény???
Főleg hogy rég lejárt a hűségidőm ergo olyan vagyok mint aki az utcáról esett be.A 1414-en beszéltem egy nővel, aki elvileg beállította. A kálvária utolsó részét rögzítettem az utókornak, biztos ami tuti.
-
Redneck
nagyúr
Ha nem írom ki magamból, agyvérzést kapok, bár jó eséllyel így is.
Szerettem volna a meglévő, hűség nélküli telefon csomagomat egy újra cserélni, 1 év hűséggel. Azért mert így 3x4000Ft kedvezményt kaphatok. A rém gagyi webfelület ezt képtelen lekezelni. Az ügyintéző meg csak fújja a faszságát, és nem érti meg hogy a felület nem engedi amit szeretnék. A 1414-en valami számítógéppel beszéltem, aki a jelenlegi szerződésemet akarta buzerálni és extra netet fizettetni velem.
Ha az előfizetésemen belül díjcsomagot váltok, nincs kedvezmény, és hűségidőt sem választhatok.
Ha az előfizetésemen belül hűséget szeretnék a kedvezményekért, mindenképp készüléket akar rám sózni.
Ha csak úgy a szolgáltatások közt szeretném ugyanezt, új SIM-et akar küldeni és csak második előfizetésnek tudja adni amit szeretnék.Egyszerűen kiégtem, nevetséges egy kontár cég. NMHH gyanús, tuti nem véletlenül van így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest