- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulles
aktív tag
Várjunk, várjunk, várjunk...ez AZ az NVIDIA amelyik tonna számra exportalta a kártyáját Kínába milliárdos haszonra téve szert? Amelyik bőszen lobbizot a vámok miatt?... Na, csak nem túl nagy lett a hízlalt liba?
-
nuke7
veterán
nem tudom, hogy miben a legjobbak, de pl. ha gaming ár / érték (ár/fps) arányt nézel már évek óta meg se próbálják ebben legyőzni az AMD-t.
az 5xxx széria szinte nem hozott hardveres előrelépést a 4xxx-hez képest(sőt, van ahol gyengébb is volt korábbi driverekkel, az aktuálisakat nem tudom)
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Tutti Georg #31 üzenetére
Az szándékos volt!
-
-
hapakj
őstag
válasz
Plazmacucci #23 üzenetére
miben hazudott?
-
-
tibaimp
nagyúr
Ha most vennék VGA-t (tavaly vettem a 4070TiS-t mákom volt
), a 9070-en erősen elgondolkoznék, sőt, azt vennék!
A korábbi 6-7000 széria nem (RT-ben gyenge, nekem ez is fontos!!), de ez az új, igen. Az 9070XT már megint nem, mert annyival nem tud többet, amennyivel drágább a 9070-től. -
hapakj
őstag
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
Miért kell utálni azt a céget, amelyik a világ legjobb / legprofibb videókártyáit csinálja?
-
Annyira megutáltam az nvidiát meg a hülye ceóját, hogy olvasni sincs kedvem róla.
-
Strezi
őstag
Szó sem volt akkor még AI gyorsítóról, amiről a cikk szól.
Ez biza a kovid alatt megjelenő 3080, 4080 sorozattal párhuzamos H100 stb. vel vált piaci termékké. Az meg full Biden volt.De, hozzuk akkor már a COCOM listát, 1975-ből, meg azót az összes amerikai elnököt
Reagen, .... Bush, Obama ...
-
paljani
aktív tag
Nem a mostani vámok miatt fejlesztették a kínaiak a gyorsítóikat - amúgyis jóideje roadmapon voltak. Biden papáékkal elhitették, hogy minél nagyobb teljesítményűek ezek az eszközök annál nagyobb a versenyelőny. Ezért már az a brigád korlátozta a kínába eladott teljesítményt (pl. 4090D). Aztán a DS R1-el a kínaiak megdöntötték ezt a mítoszt ez pedig egyből jobb színben tüntette fel 910B, C és társait - a globális piacokon IS. Ez az utóbbi a szopó most nagyon odaát, hogy párezer milliárdot beletettek ebbe az iparba meglehet feleslegesen (megtérülés gatya).
-
paljani
aktív tag
Nem kell itt aggódni, hamarosan megjelennek itt a “szokásos” fórumtársak és elmondják, hogy kína rósz és amúgyis hazuglopcsal és mindenki hülye aki mást gondol. Ugyanezen kollégáknak már tavaly megemlítettem a Huawei Ascendeket de akkor a putyinbérencségem mellett az egész csak egy nagy, büdös kamu volt… most meg, hogy kongresszusi szinten aggódnak miattuk a nagyvizen túl… izé… most hol vagytok kollégák?
-
Ricardo
titán
Ez várható volt. Összességében szerintem rosszabbul jártak. Anno talán volt valamennyi hatásuk/ rálátásuk, volt a dolgokra. A tiltással, azonban rákényszerítették a kínaiakat a saját fejlersztésre. Most teljesen önállóan fejlesztenek, a másik oldal meg figyel, mikor mit lépnek.
-
zzola
titán
Kíváncsi vagyok erre mit lép Trump? Okosok azt hitték, hogy megállíthatják a fejlesztést kínai vonalon? Lassan öngól lesz ebből...
-
Strezi
őstag
Mégis mit képzelnek ezek a kínaian! Nem adnak el nekik, erre képesek és megcsinálják maguknak?! Hallatlan!
Frelháborító
Új hozzászólás Aktív témák
ph Aggályát fejezte ki az amerikai törvényhozók felé az NVIDIA, mivel egyre jobb AI-képességeket ér el a Huawei.
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest