Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • viktorhu

    veterán

    válasz Zeki #101084 üzenetére

    Nekem még akkor szervusz díjcsomagom volt, 3000 forint körüli havidíjjal, ami mellé 10 ezer körüli induló részlettel adták az ericsson a1018 telefont (ez volt a legolcsóbb a listában), de ezen felül még talán 1500 forint havi készüléktörlesztést kellett fizetni, ami lebeszélhető volt.

    A percdíj jóval 100 forint fölött volt, kivéve hálózaton belül 16 óra után és hétvégén, amikor 40 forint, talán az SMS is 40 forint lehetett. Ehhez képest az akkor még nem versenypiaci vezetékes díjszabásban tizenvalahány forint lehetett csúcsidőn kívül egy távolsági hívás, szóval akkor mobiloztunk, amikor muszáj volt.

    Internet meg szóba sem került, 2002-ben lett először GPRS-képes mobilom, amihez vettem adatkábelt, mert költözéskor pár hétig használtam internetmodemként is - főleg chatelésre, a böngészőben viszont letiltottam a képeket, mert másképp megfizethetetlen lett volna, azt hiszem, havi 2000 forint volt a net, de akkoriban még valami vicces adatkeret járt, de már nem emlékszem, hogy mennyi (a 30 meg az 50 mega már később volt).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák