- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzolee216
senior tag
AC EVO kormánybázis beállítási infók: [link]
-
JulesTS
addikt
válasz
Icewloxy #8813 üzenetére
Kiváncsi vagyok egy ilyen "profi" videójára. Légy szíves linkelj egyet, szívesen megnézném.
Egyedül a friss szimrészerjútyúber lányokon látszik, hogy kezdők, de ők nem is képzelik profiknak magukat.
Akiket nézek azok meg, ha nem is ufók de bőven átlagon felüliek. Suellio Almeida, Morad, Nils, Jardier, Scott Mansell és még sorolni lehetne... -
Bandit21
addikt
válasz
Icewloxy #8813 üzenetére
Valószínűleg rossz csatornákat nézel.
Ott van Jardier, aki élőben tolja, reagál, beszél közvetít és közben olyan időket megy, hogy csak na.
Vagy Fri3d0lf akinek meg egy csomó setupot köszönhetünk.
Az biztos, hogy mindenki yt/tiktok/insta/akármi tartalmat gyárt már, de attól még, hogy bénák a yt-on kormánnyal nyilvánosan bénák, attól még nem lesznek a kormányosok bénák.
A kontroller vs kormány dologhoz meg annyit, hogy próbálj meg minél rövidebb idő alatt egy teljes jobb-bal korrigálást megcsinálni mindkettőn. Igen, a kontrolleren annyi, hogy a hüvelykujjad mindkét irányba eltolod 5-5 mm-t és kész. A gt3-as 296-hoz tartozó 680 fokkal meg...
De cserébe 680 fokkal a kormánnyal finoman lehet bánni. Néha ha lfm helyett publicra felmegyek azonnal ki lehet szúrni a kontrolleres újoncokat mert vagy egyenesen se bírnak menni, vagy ha már gyakorlottabbak is, az látszik, hogy egy pálya 15 külön ívű kanyarját képtelenek 15 féle kormányszöggel bevenni, ami az adott kanyarhoz kell, hanem folyton korrigálásban vannak, amitől az első gumi túlmelegszik el lesz nyírva a hátsó tapadása nem optimális ezért gázt adni se tudnak jól/időben.A ph-s kb 100 fős aktív és mellé még szerintem legalább 100 fős hébe hóba fórumozó kormányos közösség egy kis szelete jár át ide az acc topicba, a WRC pl sokkal keményebb mag, szerintem gyere át a kormányos topicba, olvasd el az összefoglalót nézd meg a képeket, táblákat összefoglalókat és menjünk neki újból az elejétől.
Szívesen segítünk, de hidd el, ha új Neked az acc és itt rögtön öten írnak cáfolatot mindenre amit írsz, akkor megvan az esélye, hogy nincs igazad.Arról nem beszélve, hogy - szándékosan nevek nélkül - van itt igazi rally pilóta, olyan akinek több komoly sportautója van, amikkel pályanapokra jár, olyanok akik rendszeresen gokartoznak, mentek már igazi versenypályán igazán gyorsan, több is aki a lassan 200 ezer fős nemzetközi lfm liga legfelső szintjén megy, és sok olyan aki ezek közül egyik sem, de IR-ben AMS1-2 -ben RF2-ben, WRC-ben Dirt2-ben RBR-ben RRRE-ben, F1 sorozatban, vagy épp gokartos játékokban hazai szinten gyors.
Kormánya tényleg sokaknak lett otthon a covid alatt, de itt a "kemény mag" 30-40+-os több mint 20 éve sim-ező. Ez azt jelenti, hogy ha van egy sim verseny a környéken, a városban az országban akkor ha innen oda megy valaki akkor ziher, hogy az elején van.Nincs köztünk aktív YT sztár, de itt nem is ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
zsozsa74
őstag
válasz
Icewloxy #8813 üzenetére
Egész elszoktam már itt is, meg a kormányos topikban is, hogy valaki ilyen irányba viszi a témát. Pontosabban talán nem is volt...
Amúgy továbbra is: itt senki nem állított olyan dolgokat, amiket te cáfolni akarsz.
Automobilista 2 - www.lowfuelmotorsport.com - Steam: zsozsa74
-
Icewloxy
junior tag
válasz
adrian360 #8812 üzenetére
“senki nem hiszi azt, hogy attól profi lesz, mert kormánnyal játszik”
ohohohóókezdjél nézni YouTube os videókat akik ott ülnek a kormány előtt és olyan komolysággal beszélnek erről az egészről aztán elkezdenek játszani és teljesen bénák közbe meg rá van írva a fejükre hogy ők most olyan komolyan veszik meg milyen jól aztán mikor ezek után tényleg rátalálsz egy profi videójára hogy játszik akkor egyértelművé válik hogy az előző alapjábavéve milyen Pancser volt.. Csak ismételni tudom magam minden a megszokás és a gyakorlás teljesen mindegy mivel vagy min játszol.
[ Szerkesztve ]
-
Icewloxy
junior tag
Mindenkinek van egy kis igaza amit irt , Csak annyit tennék hozzá hogy attól még hogy valaki vesz egy kormányt nem jelenti azt hogy profi lesz . két dologtól függ az egész a megszokástól és a gyakorlástól .egy profi aki kontrollert szereti bármikor megver egy nem profi kormányost. Rengeteg videót láttam YouTube-on akik kormányal faltól falig mentek.
más: Még nem volt időm kellően körbenézni de multiplayerben nincs olyan opció ahol köröket kell menni állórajtal nem pedig időmérőt és azután repülőrajtot? -
zsalesz
tag
válasz
Icewloxy #8805 üzenetére
Egy dolgot nem szabad elfelejteni, hogy a GT7 csak PS4/5-ön elérhető. Itt az emberek döntő többsége a konzolhoz tartozó kontrollerrel ül le kicsit kikapcsolódni. A GT7 egy rendkívül nagy üzlet a PS életében, és a fejlesztők pontosan ezért is "hegyezik" ki az irányítást leginkább kontrollerre. Több ismerősöm is van aki nagyon azonos időket autózik kontrollerrel és kormánnyal is. PC-én fordított a helyzet. Aki ott kicsit komolyabb szimekkel próbálkozik, jellemzően kormánnyal teszi.
Mondom mindezt úgy, hogy PS5-ről tértem át PC-re. Hálás vagyok a Kunos csapatnak, hogy az AC/ACC-ét portolták PS-re, mert pontosan ez adta a legnagyobb löketet az áttéréshez. Meg tudom erősíteni, hogy a PS5-ös és a PC-és ACC között csaknem ég és föld a különbség.
Mindig is nagy GT rajongó voltam, természetesen mai napig fent van PS5-ön a játék. De amióta PC-ére váltottam eszembe nem jutott elindítani.
Messze vagyok egy E-sportolotól, de van kormányom. Ahogy előttem is megfogalmazták, leginkább örömautózni szeretek. Kikapcsol, szórakoztat és ez a lényeg. Ja és nem mellékesen de ha lassan is, időről-időre icipicit javulnak a köridők is a kedvenc pályákon. -
GalaHU
őstag
válasz
Icewloxy #8805 üzenetére
Szerintem fordítva ülsz a lovon, de majd elmúlik...
Pont a GT az ahol a játékosok 90%-ának a kocsikázásról és az örömautózásról szól a játék, nem is csoda az Óda az Autózáshoz. Olyan feature-ök vannak benne amik az ACC-ben nem (karrier, kihívások, Café, autógyűjtögetés, stb) a normál versenyzés mellett. Nyilván van egy nagyon szűk réteg aki e-sportoló, de azok kormánnyal tolják.
Az ACC sokkal inkább kompetitívebb, itt már offline is küzdelem van a tizedekért, pláne a ligafutamokon.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
JulesTS
addikt
válasz
Icewloxy #8805 üzenetére
Furcsa meglátások. Nem tudom, hogy milyen a GT7 és az ACC kontroller kezelése, milyen segítségek vannak beépítve, de a GT7 simcade, az ACC meg szimulátor, még a "butított" konzol verziója is. Mindkettővel lehet jókat szórakozni és komoly versenyeket is vívni, de igazából kormánnyal, kikapcsolt segítséggel lehet legjobban belelátni, hogy mit tudnak és a sofőr is mit tud...
A játékosok kategórizálása sem stimmel szerintem...
Nem vagyok önjelölt e sportoló, de azért sok gyakorlással a profikat meg tudom közelíteni annyira, hogy ne kelljen szégyenkeznem... -
zsozsa74
őstag
válasz
Icewloxy #8805 üzenetére
Érdekes gondolatok! Önjelölt e-sportoló? Mi van? Itt rajtad kívül mindenki (értsd kb. 100 ember) kormánnyal nyomja, sokunk tizenéve. Nem baj az ha valakinek csak arra van igénye, hogy örömautózzon, kormánnyal is sokan tesszük ezt, csak...
Inkább nem is fejezem be.
Automobilista 2 - www.lowfuelmotorsport.com - Steam: zsozsa74
-
Icewloxy
junior tag
Az lemaradt Hogy a first Granturisimot pár napja játszottam ki és egyértelműen állíthatom hogy abban nehezebb vezetni az autókat mint a ACC-be, a gt7 Fizikája pedig ugyanaz. Sokkal precízebb és kimértebb mint ACC . GT7 ben Tudom hogy több a pálya és az autó de valószínű az autó 80 százalékát nem is használnám nem keltené fel az érdeklődésem hogy játszak velük. Aki szereti a minél jobb hangot, grafikát, ésszerű irányítást ACC a jobb, akit csak a pár század hajt és idegösszeomlás szélén van ha +0.100 kort megy akkor gt7. Én élvezem a játékot más pedig önjelölt e sportolót játszik mert vett egy kormányt , Persze nincsenek a profik köridejéjez képest
De nincs ezzel baj több féle képpen hozzá lehet állni ehhez de az tény hogy a játékosok 90 százaléka amatőr többi pedig profi.
[ Szerkesztve ]
-
GalaHU
őstag
válasz
Icewloxy #8789 üzenetére
Ja, meg 30-45 fps… De használd egèszséggel!
Mondjuk kontival nem lesz benne sok köszönet.
Azèrt ha beakciózzák, vagy használtan felbukkan a GT arra is nézz rá, mert nagyságrendekkel több autó, jóval több pálya van benne. A fizikája megbocsájtóbb mint a Kunos-éknál, kezdőként több sikerélményed lesz.
Az ACC a profi liga, elsősorban kormányra, a GT meg a könnyed szórakozás kontival.
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
Ha már ennyi a hsz, ki jön este a ph szerverre?
-
Icewloxy
junior tag
Most vettem meg ACC . 4500ft ért nem hagyhattam ki. Gt 7 30k. Annyit nem adok egy játékért. Néztem most összehasonlító videókat de az ACC szebb a pálya és táj grafikája valóságosabb a kocsi hangja és szebb is, Sokkal realisztikusabb mint a GT 7. Már töltöm lefelé
[ Szerkesztve ]
-
Icewloxy
junior tag
Sziasztok új PS 5 pro tulajdonosként tervezem megvásárolni az első autós játékomat és nem tudom hogy az assetto corsa vagy a GT7 vegyem meg. mi a pro kontra aki ismeri mind a kettőt?
-
otto14
őstag
Szuper, este akár meg is nézhetünk pár kört.
asd
-
biker
nagyúr
-
otto14
őstag
válasz
Bandit21 #8773 üzenetére
Köszi, rávezettél a megoldásra. Most a Lenovo Vantage -ben kikapcsoltam a GPU Overclock -ot, GPU Working Mode -ot átállítottam Hybridről dGPU -ra, és a Power Planben a Switchable Dynamic Graphics -et beállítottam Maximum Performance -ra. (ami eszébe jut az embernek, azt mind végignyomkodja) Végre sikerült lag nélül menni. Pedig annyit néztem már az NVidia driver beállításokat, meg Control Panelt, meg ezt - azt, hátha..
HW Infót még nézegetnem kell..Amúgy eddig Helmet Cam hívő voltam, de kirpóbáltam ma azt a másik belső nézetet, és sokkal megbízhatóbban át tudok menni vele az Eau Rouge -on. Spa -n először sikerült menni 1.19 -et, és végre az 1:20 sem véletlenül megy már
[ Szerkesztve ]
asd
-
Bandit21
addikt
Tippre be alszik valami, próbáld meg valami forced game mode ba.
Naplozni hw infoval és ha látod hogy CPU GPU vagy mi alszik be akkor azt rendbe tenni.
Jó laptop biztos komoly energia management van benne, de valahol túl ló a célonregisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
otto14
őstag
Lenovo Legion Slim 5 14 a gépem, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 és 32GB ram. FPS megvan, akár 120 is, de mégis laggolok. 1% low lényegesen kevesebb. Sok mindenre rákattintottam, de nem találom a megoldást. Van valakinek ötlete, mit lehet tenni?
asd
-
Bandit21
addikt
válasz
szabadosjani #8763 üzenetére
Van saját pH szerverunk (bocs de kiesett ez a topic a kedvencek közül és nem jöttem hamarább) este mehetünk pár kört együtt
Mondd milyen pálya ami teszik.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Géjza
őstag
Lehet csak akkor látod és tudod letölteni, ha van már reged a track titan (hymo) oldalon. "Track Titan desktop app" a hivatalos neve. Automatán tudsz vele setupot frissíteni (vagy akár manuálisan ezen keresztül), ez tölti fel a track titan honlapra a köreidet is és grafikusan is ki tudod analizálni az adott pálya melyik része megy jól és melyik részén buksz sokat és ez adja az in-game overlayt, ahol folyamatosan látod a deltát a legjobb körhöz képest.
[ Szerkesztve ]
-
JulesTS
addikt
válasz
szabadosjani #8758 üzenetére
Kezdőként biztos nem fizetnék elő setup-okra.
Van pár ingyenes:
https://jaroslavhonzik.com/setups/assetto_corsa_competizione
https://www.youtube.com/@Fri3d0lf/videos
De sokkal jobban jársz, ha saját magadra szabod a beállítást... -
Géjza
őstag
Hymo-nál is van app, sőt egy ovarlay-en a náluk az adott autóval futott legjobb körhöz viszonyítja az adott köröd és látod, hol, melyik kanyarban, féktávon, kigyorsításon buksz sokat.
Már lejárt a hymo 1 éves setupelőfizum AMG-hez, de az appjukat továbbra is használom az utóbbiak miatt. Most 1 éves Go setuppal nyüstölöm a mustangot, elég jó setup-ok.
Ha van kedvenc autód, akkor érdemes ahhoz megvenni a full setup pack-et. Jóval olcsóbban kijössz, mint a havi előfizus módival. Ha az autót még keresed, akkor mehet a havi előfizu, amivel x setupot ingyen letölthetsz bármilyen autóra. Viszont ez éves viszonylatban sokkal drágábbra jön ki, mint 1 adott autóhoz a full setup pack.
-
otto14
őstag
-
Kommy
veterán
válasz
Szerintem ezt így nem lehet megmondani. Kinek melyik és szerintem autótól is függ.
Mielőtt bejött az 1.9-es patch akkor vettem hymo setup-ot mert épen besorolás volt a ligában a handán nagyon megtetszett, de sajnos pont szezonra jött az 1.9-es patch és a hondara csak szezon után jöttek ki a javított setupok.
Akár az is lehet eldöntő tényező, hogy a Coach Dave, és a GO rendelkezik saját appal amivel ezután nem kell törődni a letöltéssel és a jó helyre másolással, megoldja az appa maga és tartalamznak más dolgokat is az alkalmazások.
Jelenleg CDA-t használok (megvettem 1 évre előtre), de a go setup jobb számora a Mclarennel ACC-ben, 2 persze nem akarok egyszerre futtatni.
Ráadásul most ekezdtem iRacing-ezni így a go setup előfizetés ára belement az iRacingbe. -
GalaHU
őstag
válasz
A Coach Dave (Delta) egész jó, és van benne más szim is...
-
otto14
őstag
válasz
Én is LFM -re edzek, habár valószínűleg nem versenyképes autóval, mert a Lexushoz kötődöm. Vettem hozzá egy 10 dolcsis setup csomagot, nekem minden pénzt megért. Ha nagyon éles egy setup, magasabb TC beállítással szoktam tompítani rajta. (TC1 helyett 2 vagy 3 az esetemben)
(meg a Moza R5 is volt 600€, ahhoz képest ez nem tétel)asd
-
Lanash
senior tag
válasz
Szia!
Én Ferrarival kezdtem. Ahhoz vannak YouTube-on is ingyenes beállítások. Ferrari egy jó kezdő autó, jól kezelhető. Nekem ezzel lett meg az LFM licencem.
Én a mai napig nem fizettem elő setupra. Ha kezdő vagy nagyon nem érdemes ennyi pénzt kiadni ezért. Válassz egy jól kezelhető autót és nézd meg mi most a licence pálya. Menj rajta nagyon sok kört, majd még többet, mindig egy autóval. És akkor sikerülni fog. -
szabadosjani
kezdő
Köszi szépen a válaszokat!
Gondoltam, hogy nem egy könnyü autó, de ezek szerint ennyire jók ezek a Go fizetős setupok?
Nem is gondoltam, hogy ennyit számít, de akkor kipróbálásra lehet előfizetek rá.
Persze gondolom, ezek a végletekig kifacsart setupok sem elsősorban kezdőknek vannak.
De legalább nem kell azon aggódni, hogy mit állítok rossz irányba -
JulesTS
addikt
válasz
szabadosjani #8754 üzenetére
Végállásig elhúzott beállítások amivel a való életben vezethetetlen autót kapnál, ami ráadásul hamar meg is enné a gumikat, az ACC-ben meg jobban működik, mint egy egyébként jó beállítás. Akkor raktam félre az ACC-t amikor számomra kiderült ez.
-
-
GalaHU
őstag
válasz
szabadosjani #8752 üzenetére
A Porka az egyik legnehezebben vezethető autó, nagyon kényes az egyensúlya. Ha sikerül végig pengeélen táncolni vele, akkor viszont a leggyorsabb. De egyetlen hiba, és lecsó az egész, kezdőknek egyáltalán nem való. Ha megnézed a lobby-kat, vagy az elejében, vagy a legvégén végeznek vele…
Sokkal inkább választanék egy 2-3 tizeddel lassabb autót és stabilan köröznék, az LFM egy bizonyos szintig úgyis a kivárásról szól.
A meta setup egy olyan beállítás aminek nincsen semmi alapja a valóságban (extrém szélsőértékek pl) de magának a szimulátor fizikai motorjának a gyengeségeit használja ki, lesz extrém gyors. Egyfajta glich…
Régebben nagyon durva meta setupok voltak, küzd ellene a Kunos, de még mindig létező dolog.
-
JulesTS
addikt
válasz
szabadosjani #8752 üzenetére
Biztos "meta" setuppal megy...
-
szabadosjani
kezdő
Sziasztok!
Próbálgattam az utóbbi időben a GT3 autókat ACC-ben, mert akarok majd versenyezni LFM-en, ha sikerül megfutnom a licenszidőt és őszintén szólva nekem magasan a Porsche érződött a legélvezetesebb autónak, viszont itt jön a probléma.
Akárhogy állítgatom, max 2-3 körönként eldobom a vasat, nem tudom pályán tartani.
Pont tegnap néztem Pénzes Ádám évzaró streamjét és ő meg tönkre ver mindenkit a Porschéval és olyan féktávokat vesz, ami szerintem lehetetlen. Van valami trükk, vagy "cheat", amitől ennyire stabil lesz ez az autó? Kérlek, adjatok valami tippet, mert tök jó lenne, ha valahogy meg tudnám szelidíteniKöszi előre is, ja és Kellemes Ünnepeket!
[ Szerkesztve ]
-
zsalesz
tag
Srácok, valaki tudna segíteni?
A beállításokban van egy ilyen opció: Brake gamma
Ez pontosan mit takar? Sajnos nem igazán értem...
-
42861
senior tag
Sziasztok. Karrierben és single playerben az endurance versenyeken, boxkiállásoknál a pilóta is cserélődik. 3 pilóta, de kettő esetében csak "no name" felirat van az eredményjelzőn. A costumize menüben a sajátomon felül fel lehet építeni még két profilt, névvel, színekkel, minden szirszarral. Valahogy ezeknek kellene bekerülniük a két "no name" helyre? Ha igen, hogyan? Nem látok erre opciót.
Lenyomtam ma karrierben a 4 órás Paul Ricard versenyt és jól megszivatott ez. Majdnem teljesen lejárt az egyik pilóta stint ideje. Későn vettem észre így kellett egy plusz boxkiállás, pápá első hely.
-
mmdms
addikt
válasz
Bandit21 #8745 üzenetére
Nem, a versenysorozat. Ugyebar beallithatod azt is melyik idenyben akarsz gurulni singlibe, talan meg azt is h blancpain vagy mas gt bajnoksag legyen, valszeg freepracticeben is lehet.
En nem hotlapozok avval nem lehet setupot beallitani.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
-
Lacko66
tag
Sziasztok.
Vasárnap 19:00-tól Suzukába látogatunk egy 60 perces fun versenyre. Az autó most nem választható mert mindenkinek a 2018-as Nissan GT-R GT3-ba kell ülnie.A regisztráció már nyitva van a SimGrid-en és a szerver is be lett állítva a versenyre.
Platform: Xbox X/S + PS5 (Crossplay)
SimGrid link a regisztrációhoz: [link]Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
mmdms
addikt
Az mitől függ egy szerverre való csatlakozás után, hogy látom-e az összes setupom?
Zolderen 6 van a gtr-hez, de az esetek 80%-ába csak 3-at látok.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Lacko66
tag
Sziasztok.
Vasárnap este GT2-es versenyt rendezünk konzolra, PS5-re és Xbox X/S-re.
A pálya Barcelona.
Regisztrálni a SimGrid-en lehet, ezen a linken. [link]Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Laby
őstag
Ha valakit érdekel, 19:20-től megpróbálkozok a ligafutamunk élőzésével:
Youtube stream19:45 időmérő, ~20:05 futam (75 perc COTA)
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Temka78
újonc
És azt esetleg meg tudja valaki mondani, hogy multiplayerben miért van az, hogy rendszeresen a boxból rajtoltatnak a versenyen holott tiszta köridőt megyek az időmérőn? Meg el se tudok érni sokmintent mert lakat alatt van az opciók nagy része. Ezek fizetősek vagy karriert kell fejleszeni hozzájuk? Köszi
-
IntelKiller7
veterán
-
JulesTS
addikt
válasz
Temka78 #8730 üzenetére
Nézz körül itt is:
https://www.overtake.gg/search/39902659/?q=Formula&t=resource&c[categories][0]=6&c[child_categories]=1&o=relevance
Általában a fizetős mod-ok jobban kidolgozottak, de az ingyenesek között is vannak jók... -
Temka78
újonc
Nem sajnos csak a 3 elérhető de az meg nagyon gyengus lett szerintem. Még xboxon toltam a project 2 vel és nagy kedvencem volt különösen a Lotus 98T. De azóta már eltelt pár év és kipróbáltam a FORZA 7 et meg a GT 7 et is de nem igazán adták úgy. Az F1 24 ről meg inkább nem is beszélnék. Szóval az Asetto az ami a PC 2 óta bejövős de PS5 ön ezek szerint reménytelen F1 el nyomulni meg van még pár jónak tűnő szimulátor pl automonilista 2 , R factor 2 ami konzolon szintén nem elérhető
Szóval pc t kell venni sajnos . Amúgy a Project Cars 4 ről van valakinek infója? Az csak tervezet vagy már egy elvetett dolog ?
-
mmdms
addikt
válasz
zsalesz #8727 üzenetére
A béna nvidia app miatt.
A Grafika beállításokban a Programbeállítások fülön az acc ikon jobb felső sarkába van egy zöld pipa, arra klikkelj rá h ne zöld pipa legyen, hanem ez a minusz jel.
Pardon, már nem lehet az ikonon klikkelni, jobb oldalt ami nem látszik a képen kapcsold ki az optimalizálást.Ha ez megvan csak egyszer kell újra beállítanod, vagy direktbe itt is megadhatod a beállításokat.
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
zsalesz
tag
Srácok, szerintetek a következő furcsaságot mi generálja? 2560x1440 felbontáson játszom. Az utóbbi időben mikor belépek a játékba a beállított felbontás 3840x2160-ra módosul. Ilyenkor ugye a beállításokban kell kezdenem visszaállítani a 2560x1440 - et. Ja és a letiltott fullscreen is átáll engedélyezetre. Ez vajon mitől lehet? Valakinél történt már ilyen vagy hasonló?
-
Bandit21
addikt
válasz
Temka78 #8724 üzenetére
Pc-n igen.
A milyen pc kérdés ezer dologtól függ, de kb ott dől el, hogy milyen felbontású mekkora hz-es képernyőt nézel.
Mert kell kb 80-120 fps főleg egy autós játékban.
Ez fhd 75 hz-en lehet egy átlag közepes konfig mint az enyém, ami használt de garis cuccokból kijöhet akár 200- 250 körül is.
Ha meg 3440 meg 144+hz a cél, akkor csak a videókártya is lehet 200.
Ésszel amúgy egy medium 4k gép is kijön ügyesen okosan, b550 alaplap 50 r7 5700x3d 85, 20 ért 32 gb ddr4, egy ssd 20 egy hdd 20, táp 25-30 ház 25-30 vga meg mondjuk 160 körül egy 6800/6900xt.
Mondjuk ez 415 rögtön, ennyiért új r7 7600x-es, 4060 nem ti gép megy kb ddr5 rammal.
De az 4k-ba nem nagyon röccen.
Konzolon kb 60 fps-t láttál eddig, annál tud jobbat a pc, de zsebbe nyúlós[ Szerkesztve ]
-
42861
senior tag
Sziasztok. Karrier módban megváltoztatható menet közben a csapat neve, illetve az autó valahogy festhető/színezhető? Vagy festésből az van amit dobott az elején?
-
Temka78
újonc
Köszi szépnen. És ehhez milyen erős pc kellene, hogy jól vigye ezeket a programokat meg a játékot is? Kb mennyiből lehetne összerakni az egészet? Amúgy neten rátaláltam az ASR Formula oldalra. Ott lehet darabszámra klasszik F1 es gépeket vásároni pár ezer forintért. Szóval ha azokat ott megvenném akkor össze lehetne őket társítani az AC val?
-
JulesTS
addikt
válasz
Temka78 #8721 üzenetére
Házilag módosított tartalom. Lehet gyári pálya, vagy autó amit megváltoztatnak, de teljesen ú,j addig az AC-ben nem létezőket is létrehozni. Így lehet driftelni:
https://youtu.be/azGHZpygXsY?si=y6m4873POJW725sr , vagy kamion versenyezni az AC-ben: https://youtu.be/Z7JBfTpctec?si=z9z8JQ4RCdyAKW13
Ezekből vannak hivatalos bajnokságok is.
Vagy lehet akár Japán utcákon éjszaka esőben a forgalomban utcaiversenyezni...
Persze a modokhoz PC-re van szükség, meg kiegészítő programokra: Content Manager-re, meg Custom Shader Patch-re, meg esetleg SOL-ra, vagy PURE-ra. Konzolon nem fog menni... -
Laby
őstag
Rosszul fogalmaztam.
Valóban nem zárja ki, a mondanivalóm lényege az volt, hogyha konkrét eseményt szerveznétek egy fixált időpontra, nagyobb eséllyel lehetne összehozni 10+ fős létszámot is versenyezgetni, mint így hogy 0-24-ben szervezett időpont nélkül mindenki fel-le lépked.
Legalábbis csak gondolom, mert én nem jártam még ott, pont amiatt mert nem sok értelmét látom így.
Na mindegy, csak egy meglátásnak dobtam be.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Temka78
újonc
Sziasztok . Az lenne a kérdésem, hogy az Assettoban hogyan lehet a klasszikus F1 es autókat előhívni? YouTube-on sok ilyen videót láttam, hogy régi F1 esekkel tolják. Nemrég vettem meg az AC t PS5 re de egyenlőre nem találok ilyen lehetőséget és Packet se amit meg lehetne vásárolni. Köszi a segítséget előre is
-
Bandit21
addikt
Értem és igaz.
Pár hónapja még rendszeres volt, hogy 4-5-6 fő fent volt rajta este.
De valóban - attól függetlenül hogy folyton megy - azt kéne mondani hogy jövő szombat 15:00
Edzést megy mindenki amennyit akar előtte, ezért elég lenne 10 perc q és aztán egy 20 perc nappali 20 perc éjszakai.Ez megvan 4 ig simán.
Tőlem lehet vasárnap is meg 13 vagy 14 óra is.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
biker
nagyúr
az hogy 0/24 megy, nem zárja ki, hogy ne lehetne összehozni egy versenyt szombat 18 órára pl
A gond az, hogy van aki 17 óráig ér rá, van aki 17-20 közt, és van aki 21 óra után, és így hirtelen csökken a létszám
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Laby
őstag
válasz
Bandit21 #8711 üzenetére
Nem akartam beleszólni, de az elejétől bennem van úgyhogy most hozzászólok.
Szerintem így esélyetek nem lesz összehozni több emberes játékot hogy megy a szerver állandóan és ha épp ráér valaki akkor hátha felmegy majd valamikor (aztán mindig üresen találja és inkább le is lép).
Több eséllyel lehetne összegyűlni (arra ha jó időpontban lenne én is becsatlakoznék), hogyha pár hetente 1 napra 1 esemény fix időpontra össze lenne hívva, egy kis időmérővel, meg két rövid versennyel akár vagy ilyesmi.
Így, hogy 0-24-ben megy a szerver, szerintem sosem lesztek rajta sokan.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
mmdms
addikt
válasz
JulesTS #8709 üzenetére
Egy picike buttonboxom van nekem is, simán tekergetem meg kapcsolgatom vr ba is, viszonylag gyorsan kialakul hova kell nyúlni, de jah, eleinte hadonászva keresgél az ember, aztán a végén leveszed mer nem találod.
Sajna nekem betörték az orrom és nem teljesen lett egyenes, picit csálén áll rajtam a headset, így a jobb szememmel kilátok az orrom mellett, pont rálátok a billentyűzetre is ha balra fordulok egy picit. körperlich cheatElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
GalaHU
őstag
válasz
Bandit21 #8711 üzenetére
Sajnos nekem lehetetlen időpontban szervezitek...
A cockpit abban a szobában van ahol már ilyenkor szundítanak. Egy HO-s napon napközben bármikor tudnék menni, vagy hétköznap 17:00-19:00 között, vagy hétvégén, de máskor sajnos nem...
-
JulesTS
addikt
Amióta RTX3080TI van az R7 5800x3d mellett fix 220fps van még kritikus helyeken is. Ez az új grafikával se változott, sőt a DXVK-s indítási lehetőséggel felment 300fps fölé. A DXVK sajnos Radeon-nal előfordul, hogy nem jó, mondjuk én se használom már mert két külső HUD közül amelyiknek még van támogatása és biztosabban működik, az nem jelenik meg a DXVK fölött.
Engem inkább az zavar, hogy vakon vagyok, nem látim az épített műszerfalam, még a HUD-ot nem tudtam kirakni, billentyűzetet nem tudom használni, meg ilyenek. Élvezetes, de versenyre nem tudom még elképzelni...[ Szerkesztve ]
-
JulesTS
addikt
válasz
Paradicsom04 #8706 üzenetére
Nekem is most lett Pico 4-em, de még nagyon újonc vagyok VR-ban, még csak Raceroomban próbáltam ki, de egyelőre ott tartok, hogy versenyre még nem merném használni...
-
Paradicsom04
újonc
Sziasztok!!
Vr Ban játszom… Újításképp egy Pico4-et vettem.
Virtualdeskpot-ot megvettem. Viszont Openxr-ben indítanám a game-et de egyszerűen hülye vagyok hozzá. Steamvr működik de az Open xr elméletileg javít az Fps/ képminőségen.
Tud nekem ebben valaki segíteni?
Előre is köszönöm!! -
biker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest