- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Teko001 #53175 üzenetére
Értem én. Csak furcsa. Mert az ember elvárná, hogy ha a weboldalon az van írva, hogy a csomagban lesz, akkor ha tudják, hogy jár, akkor legalább betesznek egy cetlit, hogy elnézését kérjük, jelenleg elfogyott, egy héten belül küldjük.
Viszont így, hogy nincs benne semmi, az ember nem tudja, hogy elfelejtették mellérakni, vagy hiányzik, vagy le vagyok sz@rva!Szóval, akkor ne jelezzem a hiányt?
Szivem szerint megtenném ... -
Breki
veterán
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Teko001 #52849 üzenetére
1430 ügyintéző.
Ha így letiltatod csak akkor lehet ujra kulfoldon netezni ha ujra felhivod es aktivaltatod.
Ez a 100%os modszer.Ha my t-n nincs aktiv roaming napi/heti jegy vagy gprs roaming limittel(vagy anélkül) akkor elvileg ha roaming hálón van nem engedi a telekom az adatkapcsolatot.
Ez nem 100% még nem teszteltem. -
taip
senior tag
válasz
Teko001 #52689 üzenetére
Nem nekem kellett, más kérdezte, csak én sem találtam meg, hogy pl. My T-Mobile-ban lenne ilyen lehetőség.
-
tylerddd
veterán
válasz
Teko001 #52597 üzenetére
Az iPhone-ok megint "különleges" készüléknek számítanak, azokat valóban nem lehet elhozni részletre a legkisebb csomagokban. Én droidosokat néztem, pl. Note 4 vagy Z3.
@ kali Igen, szerintem jól nézem. Legfelül is egyben fizettetné velem, részletfizetést a fenti két modellnél alap előfizuval csak akkor mutat nekem, ha új előfizetésre bökök. Az az érdekes, h folyamatosan nézegetem az oldalt érdeklődés szinten és hogy tisztában legyek a dolgokkal, de ez max egy hete lehet így. Legutóbb még lehetett volna 24xhavi törlesztőre hoznom.
-
tylerddd
veterán
válasz
Teko001 #52574 üzenetére
Akkor miért nem kérnek pl. komolyabb kezdőrészletet, akár a felét a teljes árnak vagy valamiféle kauciót, amit visszacsepegtetnek kedvezményként. Régebben iPhone-ok esetén csináltak valami hasonlót.
Most nézem egyébként, h új előfizetéssel el lehet hozni a legkisebb csomagokkal részletre, de nekem a meglévőre nem ... Ezt személyes diszkriminációnak veszem
-
-
313313
addikt
válasz
Teko001 #51448 üzenetére
Az megvan, de a honlap attól még néha jó, néha nem...
És amint írtam előrébb is, ha lehal a weboldal belépés közben, ráfrissítesz, az rögtön 2-3* próbálkozás, független attól jól adod-e meg a kódodat.
1 éve kb feleségem járt mindig úgy, hogy 2-3* engedte be a rendszer, kódot be se kellett írni, böngésző tárolta, csak elsőre jött a hibaüzenet, hogy rossz név/kód páros... -
-
törölt tag
válasz
Teko001 #51422 üzenetére
Ettől féltem. Feleségem zaklat vele, de csak két hónap múlva jár le az előző szerződése. Sanszos, hogy akkorra már egy darab sem lesz belőle.
Vagy veszek most egyet új előfizetéssel, aztán ami meg két hónap múlva jár le lemondom majd akkor. Csak akkor így két hónapig dupla számlát fizetnék, és megváltozna az asszony száma is. Sehogy sem jó ez... -
Zeki
nagyúr
válasz
Teko001 #51327 üzenetére
Jaja, reggel!
Én egyszer beszoptam az éjjeli töltéssel, kártyáról a pénz leugrik, de közben hibával elszáll a további folyamat. Képernyőmentés, másnap reggel telefonálás a T-nek, délután lesz bent az illetékes, akkor annak telefonálás, pénz vissza, és újratölt.
Ha jól emlékszem. -
válasz
Teko001 #50612 üzenetére
és a többiek; lehet, hogy olyan is van - ezért írtam úgy, hogy jellemzően -, de azért csak nézzetek utána alaposan, nehogy csapda legyen a vége...
amikbe nekem anno lehetőségem lett volna belépni (mindegyik szolgáltatónál), azoknál céges volt a flotta, és csak számlafizető lehettem volna - nem is publikus előfizetések -, főként ezért nem is mentem bele. -
válasz
Teko001 #49087 üzenetére
Meg mindig felreertitek, de benne van a valasz azert a vegen.
Tehat a sima giga vagy 500 mega adatkeretet elverem, mondjuk feltoltom a kepeimet skydrivera. De utana meg kimegyek a bukkbe, lassitott nettel, mokasan gps-el. De kozben nyugodtan fogok zenet hallgatni, mert a spotify forgalma nincs lassitva. Igy gondolom, mivel igy logikus. De azert megkerdezem, mert nem mindig az en logikam szerint zajlanak a dolgok..
-
válasz
Teko001 #49078 üzenetére
Ha a csomagban foglalt sima adatforgalom elkopik, attol meg a spotify teljes sebesseggel mehet a sajat korlatjaig?
(#49079) [Placi
De november 7 elott nem bonthatok szerzodest, mivel akkor jar le a teljes husegem.. Ha visszavaltok dominora, akkor pedig bukom a kapcsolat kartyas reszt?
-
-
djculture
félisten
válasz
Teko001 #48453 üzenetére
Eredeti állapotot eléggé nehéz lenne visszaállitani tekitve hogy gondolom szerződést kötött ehhez járt a telefon , befizette a telefon árát meg a havidíjakat közben meg használta a szolgáltatást és kedvezményeket kapott.
Jótállás szavatossági szabályok meg itt vannak: [link]
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Teko001 #48453 üzenetére
Ja persze az tiszta sor, hogy a szervízzel állok kapcsolatban, csak megspóroltam azt az időt amíg a T elviszi a Cirmához, meg visszahozza, nekem meg ha nem is esett útba a cirma, de 20 perc BKV-val megjértam az utat. Ezért vittem saját kézbe oda szervizelni.
Tehát a probléma megoldását nem a Cirmától várom, hane aT-től, de ott az eladó azt mondta levásárolni nem lehet. (Említettem neki is az iphone témát, úgyis lejár a szerződésem úgyis vennék iphonet és akkor le is vásárolnám.)
Ő azt mondta, hogy a vételi ár +/- 5000ft környékén tudok készüléket nézni és holnapra utánanéz milyen készülékeket tud ebben az árban felajánlani.Erről a pénz visszafizettetésről hol van valami épkézláb leírás? Mert akkor inkább visszafizettetném, 1 hónapja egy kőkori telefont használok, még egy hónapot kibírnék, hogy utána ugyanazt a pénzt náluk elköltsem egy almára...
-
tomy86
addikt
-
Zeki
nagyúr
válasz
Teko001 #47991 üzenetére
Nos, új simet is adtak már, azzal sem ment a mobilnet. Aztán a 1430-on a technikus valaki más segítségével megoldotta. Valami beakadt a rendszerbe, azért nem aktiválódott igazából a mobilnet.
Jártam már így egyenlegfeltöltéssel is, szintén éjfél után csináltam azt is, még jó hogy nem léptem el a weboldalról, így tudtam csinálni egy képernyőmentést, a tranzakció azonosítóval. Konkrétan délután sikerült elintéztetni, hogy az egyenlegen is megjelenjen, és nem csak kifizetve legyen.
-
ESP23
senior tag
válasz
Teko001 #47533 üzenetére
Igazából nem is szeretnék ilyen opciót, ugye van az 500MB keret erre, és nekem még ehhez az előfizetésemhez van alapból 8GB is, szóval ezzel nem lesz gond.
Úgy tudom hogy ilyen opcióval a Google zeneszolgáltatása van ellátva, viszont ott magasabb a havidíj is, majd ha úgy érzem hogy szükségem van a továbbküldésre, átváltok arra.Köszönöm szépen a segítséget!
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Teko001 #47144 üzenetére
Hat szolgáltatót ajánl fel, automatán a Bih-mobtelre áll rá, de természetesen manuálisan is mindet kipróbáltam, de sajna semmi.Az még elmegy, hogy nem tudok hívni, de nem vagyok hívható sem és az SMS sem jön meg. Érdekes , a tarifa sms az megjött ( horror árakkal ) :-(
-
válasz
Teko001 #47021 üzenetére
Egyre inkább nem értem, az addig rendben van, hogy bővítő csomag, de én úgy olvasom veled ellentétben, hogy hang-, vagy hang+ adat előfizetés mellé...
Egyszerű előfizetőként nem az lehetne az elvárásom, hogy a szolgáltató honlapjáról könnyedén megértsem, hogy mi micsida és mennyiért?
De!Most akkor tényleg kezdek kíváncsi lenni, hogy ki képes azt tényszerűen megmondani, hogy sima hangelőfizetéshez rendelt NETPLUSZ M 500 dcs. 990.- vagy 1790.- ft?
Tudnátok ebben segíteni vagy ez tényleg egy megfejthetetlen rejtély lenne!?
A Telekom ilyenkor ad valami dokumentumot erről a +netes előfizetés bővítésről, akár e- mailban is?
-
_ak_
addikt
válasz
Teko001 #46616 üzenetére
Barátnőmnek volt egy Mozaik S, amit telefon nélkül vettünk, de nem hűségre, mert a kártya díját akkor nem fizettük ki. Majdnem egy évre rá jött, hogy szeretnénk egy telefont hozzá, ezért ugye be kellett menni, kifizettük a kártya díját és megvettük a telefont, de ugye az már Move S előfizetés lett 2 évre. Viszont belépve a T oldalra, a kedvezményeknél már nulla van mindenhol, mintha ténylegesen új ügyfelek lennénk.
Lehet, hogy csak nem frissült még az oldal?
A száma maradt a régi.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Teko001 #46271 üzenetére
Törölni nem bírtam, de amikor most is feldobta, hogy már van ilyen tétel a kosaramban, rányomtam a kosár megnézése gombra (kis gomb lent), és végre feljött az eddigi rendelésem. A lényeg, hogy ilyenkor ezt a gombot kell megnyomni, nem a sima kosarat, mert az hibát dob! Most már jön a készülék jövő hét kedden (Xperia Z1 compact)
Köszi a segítséget!
-
scapegt
őstag
válasz
Teko001 #45859 üzenetére
Vodás vagyok egyébként és ott simán megvágták, nem adtak microSIM-et. Ott nem kértek semmi papírt, pedig az előfizetés nem az én nevemen van. Nem értem igazából mi van akkor, ha módosítanak egy működő dolgon annyit, hogy ugyanúgy működhessen tovább. De majd utánajárok, ha nálam lesz a telefon.
-
cigam
titán
válasz
Teko001 #45808 üzenetére
Nem az a baj, hogy ők kedvezményt kapnak. (Nem mellesleg azt a kedvezmény(vagy csak egy részét) a felnőtt bérlet árában, vagy vmilyen adó formályában is én fizetem)
De jól van ez így, hisz iskolába járnak, közlekedni kell, nem várhatom el tőlük, hogy kilómétereket kutyagoljanak a forgalomban szélben, esőben, hóban. (Bár régen sem haltak bele, mikor a szomszéd faluba kellett átmenni gyalog)
Az viszont hogy egy zenei streaming szolgáltatás kedvezményezettjei mi indokolja?
A következő lépcső 2.3x drágább amit nem tudok megfizetni. Olyan szolgáltatásokat ad, amiket sosem használok ki(pl.korlátlan beszélgetés t-mobil hálózaton belül).
Így csábítják át a Deezereseket? Telenornál már a 3000.-os csomagban van Deezer előfizu(1390.-), és 500MB adat. Mindenkinek. Még a prepaid-esek is előfizethetnek rá, igaz ott is 1-2000.- a megfelelő adatcsomag hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest