Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sragi
őstag
válasz Gabe123 #38556 üzenetére
Tele van ez az egész rendszer anomáliával! Sőt mondok jobbat! Szar az oldaluk is amióta megújult.Ráadásul az apró betűs üzletszabályzatuk is tele van disznóságokkal.Én is G2 rendeltem csütörtökön XS egy összegben.Nem is próbáltam variálni mert nem nagyon érdemes.
OFF: De a legjobb az egészben ,hogy baszott felhívni az ügyintéző ,hogy jóvá hagyják a rendelést.Másnap írom nekik a mail-t hogy mi van.Erre fél óra múlva írnak,hogy nem tudtak elérni.Hát el tudom képzelni hányszor próbálták meg...Erre felhívom őket 10 perc alatt el lett intézve a dolog.Kérdem én nem akarják ,hogy náluk költsem a pénzem??? Na de jön a csattanó! Barátnőmnek is rendeltünk még ugyan úgy csütörtökön.Azóta se hívták...Tegnap írt mail-t nem válaszoltak neki.Erre ma felhívtam őket ,hogy mi a hányás van.Erre azt mondja csaj ,hogy már folyamatban van.Aztán érdekes módon rögtön hívták a barátnőmet,hogy legkésőbb szombat délig hívják...Oké tudom én,hogy ezer millióan rendeltek tőlük meg karácsony.De könyörgöm mind2 esetben én szóljak rájuk,hogy hé srácok rendeltem tőletek de mivel nem hívtatok így nem lesz jóvá hagyva.Vicc ami itt folyik.Sajnos még Tré mobil a legjobb a 3 fos szolgáltató közül.[ Szerkesztve ]
-
Gabe123
aktív tag
válasz Gabe123 #38545 üzenetére
Sziasztok .Előbbiek után mivel saját névre nem enged venni fan kártyával részletre venni. Eldöntöttük más névre veszünk előfizetést (Mozaik XS) viszont ott meg ha kiválasztom a részletfizetést (LG G2 ) akkor meg csak a like300 -al engedi? Egy összegben kiválaszthatom, hogy like vagy XS, részletre csak like300 van
Ha belépek a saját néven akkor megint engedi részletre mind a 2 -t.Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
St3ven
addikt
válasz Gabe123 #38540 üzenetére
Nem lehet kérni korlátozást. Ellenben van olyan tarifacsomag (pl. Fun Aranytárskártya), ami a havidíj leforgalmazása után úgy viselkedik mint egy dominós előfizetés, azaz feltölthető egyenleggel rendelkezik. Ha ez 0, akkor az lényegében egyfajta lekorlátozást valósít meg.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
hermanyi
addikt
válasz Gabe123 #32144 üzenetére
Tudtommal XS es elöfizura legyen az Mozaik vagy a régi MM nem fogsz kapni részletfizetési lehetőséget .
A nagy T árlistában szépen felmentek az árak
Az általam várt BBQ5 meg nem kicsit lett túlárazva ,szoval marad unokatestvérem külhonból 30-al olcsóbban .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
club1
veterán
válasz Gabe123 #24691 üzenetére
Miért nem nézed meg mi áll abban a szerződésben amit februárban aláírtatok?
Ha lemondod az adott hűségszerződéses előfizetést, akkor kötbért/készülékkedvezményt kell fizetned (annyit, hogy ne érje meg lemondani). A vásárlással még várhatsz jónéhány hónapot ugyanarra a számra, de ha új szerződést kötsz, akkor persze azt azonnal meg tudod tenni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest