Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlovibuki
tag
Hello!
Dominosként hány ponttól lehet elérni az Arany szintet? Most 142 pontom van.
-
szlovibuki
tag
Hello!
Jelenleg tmobileos vagyok. Ha veszek egy bluemobil-os simet az jó lesz a tmobileos telefonomba? Vagy hogyan lehetséges tmobiletól bluemobilhoz átmenni számmegtartással?
-
szlovibuki
tag
válasz Teko001 #45077 üzenetére
Köszi! Tehát akkor tudom majd használni a telefonba lévő kártyát is, ha azon van meglévő mobilnet előfizetés?
Ha ezt a web quick simkártyát telefonba rakom tudok vele kezdeni bármit?
Elvileg van rajta talán 990 Ft kezdőegyenleg, azzal 1-2 hónapig tudnék fizetni 1-1 mobilnet csomagot, ha lehetséges.[ Szerkesztve ]
-
szlovibuki
tag
Hy!
Vettem egy domino web quick csomagot, 7 napra 1GB adatforgalommal ajándékba. Ha ez lejár az egyenleget hogy tudom feltölteni? Valamint ha modembe (huawei) nem feltöltőkártyás mobilinternet simet teszek, hanem azt, ami a telefonomba is van, és azon van meglévő mobilnet előfizetés, akkor a stickbe téve tudok majd mobilnetezni gépen?
[ Szerkesztve ]
-
szlovibuki
tag
Hello! Tescos újságban láttam ezt meg, szerintem ennyiért nagyon is megéri. (T honlapján a Domino Web SIM kártya csomag modemmel csomag 6K Ft...) A kérdésem az lenne, hogy ehhez megvételkor jár SIM kártya is? Valamint ha lejár a 7 nap, akkor utána másik Sim kártyát használva, amin van már meglévő mobilnet előfizetés tudom használni?
-
szlovibuki
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy ennek az internetnek mekkora a feltöltési sebessége és, hogy dinamikus vagy fix ip címe van-e? Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest