- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
goop
őstag
-
ANDROID???
addikt
-
Zeki
nagyúr
-
-
-
-
válasz
Beca1990 #67149 üzenetére
szia,
igen, úgy.
A Korlátlan böngészés és e-mail opció féltörthavi számlázású, jóváírás nélkül.
Féltörthavi számlázás jóváírással: a havi díj az igénybevétel első hónapjában a használat első napjától a hónap utolsó napjáig időarányosan számlázódik, míg a használat további hónapjaiban minden megkezdett hónapra a teljes havi előfizetési díj fizetendő. A fel nem használt kedvezmény / egyenleg az ügyfél számláján jóváírásra kerül az alábbiak szerint: abban az esetben, ha az ügyfél az igénybevétel utolsó hónapjában kevesebbet forgalmazott, mint amennyi a díjcsomagváltás időpontjáig időarányosan járt volna, úgy ebben az esetben a díjcsomagváltás időpontjától számított időarányos egyenleg kerül a számláján jóváírásra. Abban az esetben, ha az ügyfél az igénybevétel utolsó hónapjában többet forgalmazott, mint amennyi a díjcsomagváltás időpontjáig időarányosan járt volna, úgy ebben az esetben a díjcsomaghoz tartozó fel nem használt egyenleg kerül a számláján jóváírásra.
forrás: link
-
-
válasz
Beca1990 #65570 üzenetére
A Magyar Telekom az alábbi képlet alapján számszerűsíti a Telekom mobil szolgáltatásokra vonatkozó előfizetői szerződés havi Kapcsolat pont értékét:
- Havidíjas ügyfél esetében: A havi előfizetési és forgalmi díjak nettó összegének minden 500 Ft-ja után havonta Kapcsolat 8 pontot.Arany kedvezményjogosultság 150 Kapcsolat pont.
Ha nem haragszol meg, nem számolnám ki, Te tudod a számlád végösszegét...
-
zoli62
addikt
-
Aaron14
őstag
válasz
Beca1990 #64182 üzenetére
Sziasztok!
Net Plusz M csomagot szeretnék aktiválni a Music S díjcsomagomhoz. Kérdésem az lenne, ha tavaly egyszer már volt aktiválva ez a Net Plusz M (akkor még Paletta L 200 díjcsomagban voltam), akkor most az új díjcsomagban (Music S) ugyanúgy érvényesül a kedvezmény?
"Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség, ha a bekapcsolást megelőzően nem volt még aktív NetPlusz M opció a szerződésen."
-
vwpolopg
őstag
válasz
Beca1990 #61343 üzenetére
Halványlilasegédfogalmam sincs
Korábbi tapasztalatok alapján a használt az vagy használt vagy nem
Jött ilyen is-olyan is. Ezekből nem rendeltem, a demo jó árban van, de kitudja mennyire gyilkolták le a népek míg ki volt rakva, a másik meg nem ér nekem 30-at még ha úgy is jó árban van.
-
válasz
Beca1990 #60302 üzenetére
Nekem hűségem van Net&Roll M-re, de megadták a kedvezményt. Választhattam, hogy vagy lejjebb váltok, vagy a jelenlegi csomagra kedvezményt adnak. Mint ahogy hangalapú díjcsomagokra is adnak kedvezményt, ha nem hagyod magad egyből lerázni. De mindenképp telefonon intézd, ne személyesen, és ne hagyd magad. Az első ügyintéző még engem is le akart rázni, lévén hűségem van, de továbbkapcsolást kértem, és végül egy ÁSZF-es illetékes megadta nekem is.
-
dokee78
félisten
válasz
Beca1990 #60293 üzenetére
Nekem Move XS-em van és még csak nem is hallott az ügyintéző ilyen kedvezményről.
Ezzel nem azt mondom,hogy nincs,csak vagy elhallgatják vagy nem tudott róla.Sajnos hűségem még nem járt le így nem tudok azzal fenyegetőzni,hogy lemondom.
Más:
3 előfizetés van az accountomon,miért csak a fő fiókot engedi leválasztani?
Hogyan tudom SMS-ben a Netplusz M-et Netplusz L-re cserélni?
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
Beca1990 #54474 üzenetére
Ha nincs előfizetés még a nevén - akkor a hitelképességi vizsgálaton túl - 6500 Ft az átírás díja.
Új előfizetőnél átíráskor is kérhetnek lebeszélhető/leforgalmazható mobilelőleget.
Értelemszerűen: a hűségidő folytatólagos és az új elő-, számlafizető jogilag átvállalja a hűségidő alatti kötbért, ill. - ha van aktív részletfizetési megállapodása - a készüléktörlesztőt is.
Átíráskor nem lehet lejárt határidejű szla tartozás és a már elkészült szla-t is rendezni kell.
Itt nem időarányos bontásban készülnek a számlák, hanem az új elő-, számlafizetőnek visszamenőlegesen tárgyhó elsejétől készül az új havi számla.
-
glaci
őstag
válasz
Beca1990 #52188 üzenetére
Na, ezt jó tudni! Köszönöm!
Akkor ez okozza a különbséget.
Én ATK N&R XS -el kértem meglévő előfizu mellé.
(Ha a dominómat át tudtam volna rakni Move XS -be, akkor azzal kértem volna, de a Dominónál már a MyT jelszó generálás sem sikerült (mindig rendszerhibát írt ki), úgyhogy reménytelen volt.) -
glaci
őstag
válasz
Beca1990 #52049 üzenetére
Köszi!
Én sokat agyaltam, hogy mivel vegyem.
A Move XS olcsóbb, de mivel már van egy Mozaik XS előfizum nem használnám.
Az ATK N&R XS drágább (és lehet, hogy azt sem használnám mert van + 1 GB limitbővítőm is), de végül mégis az utóbbi lett.
Nem tudom jól döntöttem-e, majd kiderül.
(Valamiért úgy gondoltam, hogy a NET es SIM kisebb eséllyel kerül a fiókba. De most ujra belegondolva, a Move XS -t is berakhattam volna minden hónapban addig, amíg lebeszélem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- E-roller topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Filmvilág
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Thermaltake Ceres 330 TG white+ Lian Li szeretetcsomag egyben!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest