- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
goop
őstag
-
HofiZoli
senior tag
válasz Beca1990 #69123 üzenetére
Szerintem simán megvárják a 14 napot. Megrendeli, megkapja a kupont, majd eláll a vásárlástól, közben kupont levásárol.. Nem is lenne rossz bolt, ugye
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
ANDROID???
addikt
-
HofiZoli
senior tag
válasz Beca1990 #68820 üzenetére
Én értem, igazuk van. Ha ezt megosztják a többi szolgáltatóval is, akkor nagy szívás.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
313313
addikt
válasz Beca1990 #68660 üzenetére
Ma 10 és 13 között jön az első adag...
Szerk.: Ismerősnek megérkeztek a Pick-Pack pontra is a termékek...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz Beca1990 #68608 üzenetére
Nekem hétfőre ajánlotta alapból a kiszállítást, direkt kértem mára, mert ma vagyok itthon csak. Ha holnap hozzák, futár áthozza a város másik felébe...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
legenda
válasz Beca1990 #68430 üzenetére
az stimmel, de e-mail/sms sem jött még újról, esetleg később teszik be, ha lesz.
próbáltam rákeresni, mert talán tavaly sem volt minden egyes (korán) reggel új ajánlat, de nem működik rendesen a fórum, keresésre 503-at dob.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Beca1990 #68425 üzenetére
ezt látom;
taki01; szia, bemásoltam a konstrukciókat, de azokat te is láthatod, így csak az alul a részleteknél írtakra utalok, ahol meghatározott mobilszolgáltatás előfizetőt is írnak, illetve részletfizetéshez arany vagy platina kiemeltséget kérnek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
legenda
válasz Beca1990 #67149 üzenetére
szia,
igen, úgy.
A Korlátlan böngészés és e-mail opció féltörthavi számlázású, jóváírás nélkül.
Féltörthavi számlázás jóváírással: a havi díj az igénybevétel első hónapjában a használat első napjától a hónap utolsó napjáig időarányosan számlázódik, míg a használat további hónapjaiban minden megkezdett hónapra a teljes havi előfizetési díj fizetendő. A fel nem használt kedvezmény / egyenleg az ügyfél számláján jóváírásra kerül az alábbiak szerint: abban az esetben, ha az ügyfél az igénybevétel utolsó hónapjában kevesebbet forgalmazott, mint amennyi a díjcsomagváltás időpontjáig időarányosan járt volna, úgy ebben az esetben a díjcsomagváltás időpontjától számított időarányos egyenleg kerül a számláján jóváírásra. Abban az esetben, ha az ügyfél az igénybevétel utolsó hónapjában többet forgalmazott, mint amennyi a díjcsomagváltás időpontjáig időarányosan járt volna, úgy ebben az esetben a díjcsomaghoz tartozó fel nem használt egyenleg kerül a számláján jóváírásra.
forrás: link
[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
válasz Beca1990 #66179 üzenetére
Egy éve.. közben nézem, csak táblagéppel engedné online. Menj be egy üzletbe és add elő mit szeretnél. Meglepődnék ha nem menne.
-
HofiZoli
senior tag
válasz Beca1990 #66176 üzenetére
Nekem Net&Roll XS van, egy Z2-vel vettem.
Egyből, weboldalon.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
addikt
válasz Beca1990 #65570 üzenetére
A Magyar Telekom az alábbi képlet alapján számszerűsíti a Telekom mobil szolgáltatásokra vonatkozó előfizetői szerződés havi Kapcsolat pont értékét:
- Havidíjas ügyfél esetében: A havi előfizetési és forgalmi díjak nettó összegének minden 500 Ft-ja után havonta Kapcsolat 8 pontot.Arany kedvezményjogosultság 150 Kapcsolat pont.
Ha nem haragszol meg, nem számolnám ki, Te tudod a számlád végösszegét...
Jó szerencsét!
-
Def26
félisten
-
Mottie
őstag
-
zoli62
addikt
-
Aaron14
őstag
válasz Beca1990 #64182 üzenetére
Sziasztok!
Net Plusz M csomagot szeretnék aktiválni a Music S díjcsomagomhoz. Kérdésem az lenne, ha tavaly egyszer már volt aktiválva ez a Net Plusz M (akkor még Paletta L 200 díjcsomagban voltam), akkor most az új díjcsomagban (Music S) ugyanúgy érvényesül a kedvezmény?
"Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség, ha a bekapcsolást megelőzően nem volt még aktív NetPlusz M opció a szerződésen."
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
vwpolopg
őstag
válasz Beca1990 #61343 üzenetére
Halványlilasegédfogalmam sincs Korábbi tapasztalatok alapján a használt az vagy használt vagy nem Jött ilyen is-olyan is. Ezekből nem rendeltem, a demo jó árban van, de kitudja mennyire gyilkolták le a népek míg ki volt rakva, a másik meg nem ér nekem 30-at még ha úgy is jó árban van.
-
veterán
válasz Beca1990 #60302 üzenetére
Nekem hűségem van Net&Roll M-re, de megadták a kedvezményt. Választhattam, hogy vagy lejjebb váltok, vagy a jelenlegi csomagra kedvezményt adnak. Mint ahogy hangalapú díjcsomagokra is adnak kedvezményt, ha nem hagyod magad egyből lerázni. De mindenképp telefonon intézd, ne személyesen, és ne hagyd magad. Az első ügyintéző még engem is le akart rázni, lévén hűségem van, de továbbkapcsolást kértem, és végül egy ÁSZF-es illetékes megadta nekem is.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
dokee78
félisten
válasz Beca1990 #60293 üzenetére
Nekem Move XS-em van és még csak nem is hallott az ügyintéző ilyen kedvezményről.
Ezzel nem azt mondom,hogy nincs,csak vagy elhallgatják vagy nem tudott róla.Sajnos hűségem még nem járt le így nem tudok azzal fenyegetőzni,hogy lemondom.
Más:
3 előfizetés van az accountomon,miért csak a fő fiókot engedi leválasztani?
Hogyan tudom SMS-ben a Netplusz M-et Netplusz L-re cserélni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
anadroid
senior tag
válasz Beca1990 #55682 üzenetére
Az tévedésből van benne, nem kapható és értesítés sem kérhető a beérkezésről.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Soulfly842
addikt
válasz Beca1990 #54474 üzenetére
Ha nincs előfizetés még a nevén - akkor a hitelképességi vizsgálaton túl - 6500 Ft az átírás díja.
Új előfizetőnél átíráskor is kérhetnek lebeszélhető/leforgalmazható mobilelőleget.
Értelemszerűen: a hűségidő folytatólagos és az új elő-, számlafizető jogilag átvállalja a hűségidő alatti kötbért, ill. - ha van aktív részletfizetési megállapodása - a készüléktörlesztőt is.
Átíráskor nem lehet lejárt határidejű szla tartozás és a már elkészült szla-t is rendezni kell.
Itt nem időarányos bontásban készülnek a számlák, hanem az új elő-, számlafizetőnek visszamenőlegesen tárgyhó elsejétől készül az új havi számla.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz Beca1990 #52188 üzenetére
Na, ezt jó tudni! Köszönöm!
Akkor ez okozza a különbséget.
Én ATK N&R XS -el kértem meglévő előfizu mellé.
(Ha a dominómat át tudtam volna rakni Move XS -be, akkor azzal kértem volna, de a Dominónál már a MyT jelszó generálás sem sikerült (mindig rendszerhibát írt ki), úgyhogy reménytelen volt.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Beca1990 #52049 üzenetére
Köszi!
Én sokat agyaltam, hogy mivel vegyem.
A Move XS olcsóbb, de mivel már van egy Mozaik XS előfizum nem használnám.
Az ATK N&R XS drágább (és lehet, hogy azt sem használnám mert van + 1 GB limitbővítőm is), de végül mégis az utóbbi lett.
Nem tudom jól döntöttem-e, majd kiderül.
(Valamiért úgy gondoltam, hogy a NET es SIM kisebb eséllyel kerül a fiókba. De most ujra belegondolva, a Move XS -t is berakhattam volna minden hónapban addig, amíg lebeszélem.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Videós, mozgóképes topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Path of Exile 2
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM