- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanofocus
tag
válasz
chris0000 #880 üzenetére
lehet csak én vagyok ilyen szerencsétlen, meg elég sokszor real time-ban lovagolok.
Dropok ( bocsánat a fordításért )
Milyen Twitch cseppek állnak rendelkezésre?Február 4-11. - Harci páncélkészlet
Nézz 30 percig, hogy megkapd a Waffenrockot hermine mintával, a Warhorse témához illő témában.
Figyelj 60 percig, hogy megkapd a Warhorse témához illő brigandin ujjakat.
Figyelj 90 percig, hogy megkapd a Warhorse témához illő kesztyűt.
Figyelj 120 percig, hogy megkapd a Warhorse témához illő brigandin lábpáncélt.
Figyelj 150 percig, hogy megkapd a Warhorse témához illő csizmát.
Figyelj 180 percig, hogy megkapd a Warhorse témához illő capairson-t.
Figyelj 210 percig, hogy megkapd a pajzsot a megfelelő Warhorse témában.
Figyelj 240 percig, hogy megszerezd a Warhorse témához illő baszkint.
Figyelj 270 percig, hogy megszerezd a Warhorse témához illő pourpointot.Február 12-19. Cutpurse páncélkészlet
Figyelj 30 percig, hogy megszerezd a Cutpurse csuklyáját az árnyékos munkához.
Figyelj 60 percig, hogy megkapd a Cutpurse gambesonját.
90 percig figyelj, hogy megkapd a Cutpurse tömlőjét.
Figyelj 120 percig, hogy megszerezd a Cutpurse cipőjét a csendes mozgáshoz.
180 percig kell figyelned, hogy megkapd a Táska kesztyűjét a finom munkához.
Translated with DeepL.com (free version)Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
-
gyimger
őstag
válasz
nanofocus #873 üzenetére
Ahogy írtam, sok dolog az előnyére változott. Eddig az egyetlen gondom, ami miatt nem őszinte a mosolyom, hogy keveslem a városokat. Még mindig az 1. térképen vagyok, kíváncsi vagyok, mi vár a másikon.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
WATERDACA
őstag
válasz
nanofocus #875 üzenetére
Ez: Kingdom Come: Deliverance - PROHARDVER! Hozzászólások
Igaz, csak pontokba szedtem, de nagyjából erre kell számítani.
u wanted, i got it \o/
-
nanofocus
tag
Na ki milyenre értékeli így pár nappal megjelenés után? Szerintem veri az első részt.
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
-
chris0000
őstag
hi. biztos baromi jó a 2. rész is.. neki is kéne állnom az 1-nek, hamár megvan steamen + magyar is, a w4t-nek hála.. csak lenne 100+ órám, csak erre..
-
WATERDACA
őstag
Valaki futott már bele olyan kereskedőbe, aki félig angolul, félig németül beszél? Konkrétan a troskowitzi kereskedőről beszélek, aki ránézésre amúgy németnek is tűnik, de elég zagyva, ahogy keveri a nyelvet.
Ez bug, vagy tényleg így akarták?
u wanted, i got it \o/
-
WATERDACA
őstag
u wanted, i got it \o/
-
sheep
addikt
válasz
WATERDACA #867 üzenetére
Sztem is kiváló lett, annyira folyamtosan, röccenésmentesen fut hogy el sem hiszem. A harcrendszer is okés első blikkre. Ahogy látom már egy csomó mod meg is jelent, pl a mentésre (ezt tuti használni fogom itt is). Múlt héten nyomtam végig az első részt és még friss az élmény, olyan mintha annak a tökéletesre csiszolt változata lenne.
Mondjuk azt nem értem hogy miért 120 fps-sel fut nálam amikor vsync 60 van beállítva, de ez legyen a legnagyobb probléma.[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston Fury Beast DDR5 6000CL30 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
WATERDACA
őstag
2 óra játék után a következőek az első benyomások:
Pro:
+ Csodálatos látvány, életembe ennél szebb vegetationt nem láttam videojátékba, csillagos ötös. Látszik mennyi időt szenteltek a CryEngine kimaxolására, az arcokkal is rengeteget foglalkoztak. Minden kis szaros NPC jól néz ki.
+ A gépigény baráti. i5 12400f, 16 GB DDR5, 4060 Ti 16 GB vígan viszi a 2k-t epicen, DLSS quality/natív módban. Kb. 40-50 az átlag FPS, nekem eddig tökéletes. Nyilván nagyvárosokban majd még kiderül, mire lesz elég. A shadowst levettem mediumra, sokat eszik, indokolatlanul.
+ A harcrendszer sokkal de sokkal flowabb, eddig tetszik. Nálam a KCD1 itt vérzett el leginkább.
+ Már az első 2 órában jobbak voltak a poénok, mint az egész KCD-ben egyszerre. Imádtam.
+ Középkori hangulat a köbön, ezt lehetne órákig ecsetelni.
+ Sokkal jobban reagál rád a világ, az NPC-k, RDR2-t idézi.
+ A küldetések változatosak, viccesek.
+ A zene bitang jó!
+ Day1 jellemében ez egy jól összerakott játék minden szempontból.
Neg:
- Szőrszálakat kéne itt hasogatni, komolyan írom. Nyilván többet kellene vele játszani. De a mentési rendszert most is felhozhatnám példának. Én a jelenlegit a Hardcoreba tettem volna, ez a system fog még fejfájást okozni.
- Technikai hibába még nem futottam bele (se bug, se crash), de számítok rá, egy ekkora ow játéknál ez borítékolható.
Simán felsőpolcos játék, minden fillért meg fog érni.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
gyimger
őstag
Játszható a játék, jó játékot annak, aki ma belevág!
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
IGN tesztből tudtam meg, hogy a játékban megemlítik szerény szülővárosomat.
Nem hiszem el.
-
WATERDACA
őstag
Jóra értékelik, jó lesz ez. Én is már előtöltöm.
Én az első részt végül a felénél kb. most abbahagytam, valaki összefoglalná nekem onnan, amikor kiderült, hogy a csóka eladta a kardunkat Tóth Istvánnak?
Az első részt kb. nem is a sztoriért játszottam, csak úgy elmerültem a játékban, így lett 250 órám is benne.
Viszont kb. képbe szeretnék lenni a játékkal. Köszönöm.
u wanted, i got it \o/
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #858 üzenetére
Aktiválva, töltődik!
Értékelések is vannak már.[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #856 üzenetére
Jól van, jöhet.
-
l.skywalker
titán
Kaptam választ a ticketre:
Thank you for getting in touch with us.
Keys for pre-purchased games will be released either on, or shortly before, the date of release. This will include all advertised pre purchase content or early access periods if applicable. If pre-load has been announced and advertised keys will be delivered to coincide with the start of this, we are in constant talks with the publisher to ensure keys are released as early as possible.
As soon as keys become available, they will be sent out and you'll be notified by email with your key
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #853 üzenetére
Azt írják, hogy előtöltés híján majd a megjelenéskor küldik a kódot, de ebben tévednek.
-
WATERDACA
őstag
Nézem ezeket a nagyfelbontású képeket. Beszarás a grafika. Én már a Crysis 3 óta mondom, hogy a CryEnginet több mindenkinek kéne használni. Persze drágább befektetés mint egy UE4-UE5, de imádom ezt a motort. Tiszta.
u wanted, i got it \o/
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #850 üzenetére
Ma már illene küldeniük a kulcsot.
-
l.skywalker
titán
Szerencsére gyors a netem (kopp-kopp) de augusztus óta csak annyit sem mondtak, hogy bakfitty. Gondoltam egy idő után majd pingelnek ők, hogy: nesze itt van amit megvettél
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #848 üzenetére
Basszus, ugyanez.
Azért hátha küldik, délután öttől már elő lehetne tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
titán
Jesus Christ be Praised! Én még várok a kódomra a GMG-től, remélem most már lassan megérkezik.
-
-
Szőrös
veterán
válasz
WATERDACA #839 üzenetére
Eddigi vélemények alapján a harcrendszer sokkal jobb és folyamatosabb mint az első részben. Amiket néztem videókat, azok alapján is ez jön le.
Pont tegnap végeztem az első résszel, most már végre végigtoltam, pedig sokszor belefogtam már a megjelenés óta.
Második részt ma meg is veszem.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
gyimger
őstag
-
WATERDACA
őstag
Nem nagy rajongótábora van itthon a játéknak.
Pedig magyar vonatkozása is van.
u wanted, i got it \o/
-
WATERDACA
őstag
válasz
Kergeboci #841 üzenetére
Nem ezekkel van a baj. Konkrétan: mész a lovaddal A-ból B-be, majd jön egy 3 tagú bandita. A ló lerúg, mert fél. Muszáj velük innentől megmérkőzni, mert nincs menekülési út.
Olvastam hogy a játék végére a perkekkel két suhantás és mindenki kb. halott, de a játék első fele annyira szarul lett balanszolva hogy rossz volt játszani vele.u wanted, i got it \o/
-
válasz
WATERDACA #839 üzenetére
Ad nemi realitast. Csak akkor allsz le verre meno kuzdelemre, ha csirkek jonnek szembe. Harom valamire valoval nem kotekszel, nem kell az a pofon. Max lorol megcsapdosod, lenyilazod. (teny, a jatek jatek, lehetett volna kicsit balancolni a dolgot)
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
WATERDACA
őstag
Ebből minden pipa, bár itt is túl van lőve a 32 GB Ram, Stalker 2-nél se evett többet 16-nál 1440P mellett sem...
Baromi jól néznek ki ezek a képek. Ha a harcrendszeren javítanak, ez az én játékom lesz. Az első részben ki nem állhattam (a mostani végigjátszásomban is ez keserített meg). Ha 3-an rád jönnek, instant death. Elfutni nem tudsz, mert ha lefogy a stamina, megfordulsz, és ott vannak a p*fádba. Mocskos módon csalt a játék.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #837 üzenetére
Ez hivatalos gépigény.
-
l.skywalker
titán
Várom már nagyon a második részt, habár előbb adok neki egy első rész újrajátszást még ha így nem is tudom day1 tolni. De úgy is kellenek az első pár hetek benyomásai. Kíváncsi leszek a gépigényére, mert amikor megrendeltem akkor még "csak" egy 1080Ti-vel voltam felszerelve, most már van egy PS5 is itthon. Ha PC-n nem futna jól, lehet, hogy megveszem PS-re is. Ami a Steam-en van gépigény az vajon csak becsült?
-
WATERDACA
őstag
válasz
Kergeboci #834 üzenetére
Én is pár napja kezdtem újra. Én nem ugrok neki február 4-én, várok pár patchet biztonságképpen, bár az eddig leírtakból az derült ki, hogy nagyon egybe van a játék, és nagyon erős lesz.
A Baldur's Gate 3-től elveszi a script rekordot, elvileg 2,2 millió szó szöveget vettek föl (BG3 2 millió volt).
Hatalmas játék lesz!
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
Jól időzítettem tudtomon kívül. Most fejeztem be az első részt (neki álltam már régebben, csak akkor félúton abba maradt).
Még a banditás DLC-t lepörgetem és befejezem a város építgetést, aztán jöhet a folytatás. Lényegében kilovaglók az egyből, és átügetek a kettőbe[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
WATERDACA
őstag
Eddig jókat írtak róla, várom.
Bár úgy várom, hogy február 4-én még biztos nem fogok vele játszani, de annyira nem is bánom. Várok pár patchet vele, addig:
STALKER 2 befejezése, majd a KCD 1 újrajátszása, ezúttal teljesen. A Skyrim mellett ez volt a másik játék, amibe több 100 órát beletoltam, mégse jutottam el a végére a történetnek.
Most viszont időszerű lesz, a második rész miatt. Így szerintem március is lesz, mire elkezdem a játékot.
Remélem 2k-n elég lesz a 12400f, 16 GB Ram, 4060 Ti 16 GB. STALKER 2-re jó volt frame gen mellett ultrán, de a 16 GB Ram miatt f*sok leginkább
u wanted, i got it \o/
-
gyimger
őstag
válasz
WATERDACA #831 üzenetére
A review-ra van embargó, a preview-ra most járt le, vannak személyes vélemények a neten, amilyen ez is itt: [link]
-
WATERDACA
őstag
A tesztelői példányok már kinn vannak. Ez egy jó előjel.
u wanted, i got it \o/
-
válasz
Woodslave #827 üzenetére
vagy mikor ott egy hulla/állat tetem a földúton, a bokorba meg ott bujdosik a tettes, nem zavartatva magát miközben és meg a fején ugrálva kérdezgetem a monitoron át, hogy na vajon, mit fogsz csinálni ha megnyomom a use gombot azon a holtesten.?.
Nem érzi magát lebuktatva amíg a scriptnek eleget nem teszek, vagy amíg rá nem csapok a se..hátára.Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
Woodslave
félisten
nem rég hallottam a második részről és 1100,-Ft akciós áron behúztam az elsőt. Hát behúzott engem is.
Brutál jól hozza a szerencsétlen kovács inas feelinget, talán túl jól
. Nekem mondjuk bejön a kardozás, bár nagyon az elején vagyok vissza is kellett töltenem egy korábbi állást mert a hideout ostrom utáni bandita vezérrel nem boldogulok és nincs kedvem souls módon játszani és 8 órán keresztül próbálni.
Mivel nagyon maximalista vagyok ezekben a játékokban, próbálok minden jól megcsinálni, itt el kell ezt engednem ha esetleg meghal valaki, vagy nem tudom kitudomálni magam vagy nem nyerek meg egy versenyt, megyek tovább nem próbálom újra.
Valóban ha a második rész technikailag is ps5 szint (pc-se kevéért legalább
) lesz akkor tényleg nagyon jó lehet.
Mondjuk egy kicsit okosabb ai se ártana. Amikor egy hulla senkit nem zavar és felette állva kérdezem meg a seprgető falusitól, hogy hol van az ember az kicsit vicces
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #824 üzenetére
Ma néztem egy videót, amiben a lopakodásról beszéltek. Lesz kőhajítás eltereléshez és fütyülni is lehet. Úgy néz ki, komolyabban belementek a lopakodásba. Ráadásul lesz ruházat váltás, nem kell minden páncélt egyesével levenni, hogy lopakodó szerkóra válts, lehet egész szetteket váltani.
-
l.skywalker
titán
válasz
WATERDACA #823 üzenetére
Kívánja a többszöri végigjátszást, nálam az hozta meg a harcoláshoz az igazi kedvet, amikor azonnal frissiben új játékot kezdtem és az elején az ostromnál gyakoroltam a kunon amelyik üldöz
-
WATERDACA
őstag
válasz
l.skywalker #820 üzenetére
Én imádom ezt a játékot, de amikor a harcrendszerrel van dolog benne, egyszerűen elkap az undor. Értem én hogy a realitás a játék gerince, de ennyire ügyefogyott módon nem kellett volna megcsinálni.
Egy csomó helyen olvastam már, hogy a játékosok 90%-a kb. csak íjjal vitte végig, a lopakodás és a közelharc egy rémálom a játékban. És nem azért mert nehéz, hanem azért mert következetlen és bugyuta.
Hangulatban annyira erős ez a játék, mint a Skyrim anno fantasyban. Ha nem harcolsz benne semmit és csak mászkálsz, úgyis beszippant kilóra.
Ha a második részben fluidabb és következetesebb lesz 1-1 párbaj, akkor nálam előre GOTY lesz 2025-ben.
u wanted, i got it \o/
-
Héraklész
tag
1. 1080p-ben Ryzen 5700G IGP-vel még élvezhető a játék?
2. Melyik kiegészítőket javasoljátok hozzá? -
gyimger
őstag
válasz
WATERDACA #819 üzenetére
Nem egyszerű, főleg a váltás a célpontok között, de gondolom ezzel is a realizmust célozták meg, amíg egy emberrel hadakozol, másik simán hátba döf.
-
l.skywalker
titán
válasz
WATERDACA #819 üzenetére
De ez azért valahol a realitás én pont ezt szeretem benne. Én szerettem játszani a Mount&Blade: Warband-al is és ott ha szépen felfejlődött a karakter akkor simán kaszaboltam az ellent, itt legalább megmaradt kicsit a realitása annak, hogy nem tudok egyedül 10-20 ellenfelet egyedül sérülés nélkül levágni
-
WATERDACA
őstag
-
gyimger
őstag
Melyik első ellenfél? A kopasz hegyomlás? Az sztori szerint elver, így kerülsz félholtan Rattayba. Vagy valami paraszt a bevezetőben? A játék elején bemutatják a harcrendszert, nincs az az ég, hogy azok leverjenek, maximum, ha többen vannak. Vagy ott van a másik lehetőség, el is futhatsz és akkor kapsz egy Merciful achit.
-
LK
addikt
Úgy álltam a játéknak neki modmentesen. Azt hittem egy könnyed szórakozás lesz. Ahogy kiderült hogy az első valódi ellenfelet sem tudom legyőzni töröltem. Nem értem miért nincs egy könnyű fokozat azoknak, akik csak a történetre kíváncsiak.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
WATERDACA
őstag
u wanted, i got it \o/
-
SaGa59
őstag
Köszi. Kontrollerrel harcolni nem gond, már évek óta kontrollerrel tolom PC-n is az FPS-eket is. Most már a billentyűzetes vezérlés tűnik túl bonyolultnak (ebben is mire kézre állítottam a vezérlést a PC-n, tovább tartott, mint amennyit a játékban töltöttem rajta. Pedig van a billentyűzetemen kifejezett játkékokra tervezett billentyűkiosztás „réteg”, hogy minden menjen bal kézzel, a jobbnak meg ott az egér). Itt a zártörénsnél csak annyi a gond, hogy az analóg kart nem arra találták ki, hogy valamit körberajzolj vele, itt meg azt kellene.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
gyimger
őstag
-
SaGa59
őstag
Köszi. Itt is van olyan, de csak annyi a különbség, hogy nem a bal analóg kart kell lenyomni a forgatáshoz (amivel magát a gömböt is mozgatod, szóval teljesen esélytelen, hogy ne mozduljon el közben), hanem a bal „gombot” a kontrolleren. De úgy is eléggé nehéz követni a gömbbel az arany fázist úgy, hogy ne csússzon félre közben.
Most visszatöltöm az állást mikor Henry felébred és megpróbálom a másik opcitót a feladat megoldására. Legfeljebb néhány DLC-s felszerelést nem tudok majd megszerezni a térképek alapján.
Megvan PC-re is (korábban az Epic ingyen adta az alapot dlc-k nélkül, csak teljesen megfeledkeztem róla, hogy ott megvan), ma fel is tettem, de öt perc után levettem, mert a gépem kicsi hozzá, 15-20 FPS nagyon gáz, mert a kamera mozgás amúgy is eléggé idegesítő tud lenni néha. Jobb lett volna TPS, de mindenképp érdekel a történet, így végig fogom játszani XBOX-on.STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
gyimger
őstag
Hirtelen más főküldetés nem rémlik, ahol szükség lenne a zártörésre, meg szinte mindig van más opció (a gyűrűs esetben például az alvó személyzettől ellopod a kulcsot). PC-n láttam olyan beállítást, hogy egyszerűsített zártörés, de nem próbáltam ki és az se biztos, hogy Boxon van-e.
-
SaGa59
őstag
Sziasztok!
Megvettem akcióban fillérekért a full verziót DLC-kkel együtt XBOX-ra. Eddig tetszik, csak a zárfeltörés lett rettenetesen idegesítő benne, gyakorlatilag képtelen vagyok úgy feltörni a legkönnyebb zárakat is, hogy ne törne álkulcs, ami meg baromi drága a többi cucchoz képest. Így inkább csak bosszantó, mint érdekes a dolog. Szóval a kérdésem: mennyire kijátszható úgy, hogy egyetlen zárat sem török fel. Van olyan főküldetés szál, ahol ez elkerülhetetlen? Én egyelőre a molnárnak próbáltam megszerezni a gyűrűt, illetve az egyik Ancient Map-en megtalálható ládát akartam feltörni, de nem jött össze. A várból a hídról leugorva léptem le.STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
WATERDACA
őstag
-
gyimger
őstag
-
laposonly11
senior tag
Én még múlt év novemberében hagytam félbe és most folytatom,
de összeáll a sztori, mivel ha újra nekiállsz bezsélgetni az emberekkel, a régen feltett kérdések amik szürkén vannak jelezve újra feltehetők, szóval ne félj attól hogy felejtettél, mert az NPC k újra elmondják neked mindazt amit már egyszer megkérdeztál tőlük.
Ordo est anima rerum.
-
laposonly11
senior tag
Én most amiatt kapok frászt hogy erdei kunyhó körül, elsőosztályú páncélban és ruhákban rohangált 3 bandita, ugye leöltem őket, 2 meg is van de most csak keringek a lovon mint egy bolond és nem találom a harmadikat, ugye itt a kutyának is hiába adom ki a paracsnot hogy keressen, mert ilyenkor csak újabb dolgokat fog kereseni, leölt hullát viszont nem.
Ordo est anima rerum.
-
Zolás
addikt
válasz
MasterDeeJay #804 üzenetére
Jó lenne ha lenne annyi szabadidőm, hogy legalább egyszer végigvigyem ezt a játékot. De még a tizedéig se jutok, és mire odakerülök, már azt se tudom ki kivel van.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Valamiért kaptam 60 pénzbüntetést lopás miatt, ami azért vicces mert totál lopás mentes játékot játszom totál pozitív hősként. (hullákat/dobozokat nyilván megnézem de ha steal van a menüben akkor kilépek a hullából anélkül hogy elvennék valamit)
Civilt is azért öltem mert menekült a törvény elöl azaz bevallotta hogy ő gyilkolt (orvvadászokat is kinyírom) nyilván nem engedhetek el gyilkosokat.Aztán van egy quest a beggars feast amelynél veszítem a megítélésemet a helyieknél bár nem értem miért? Legálisan szerzem be a húst ami kell a questhez (Master Huntsman vagyok) olykor boltból is veszek párat.
Gondolom nem tudják az őrök hogy én vadász vagyok, nem gond de hogyan tudom visszatornászi a megítélésemet?Pribyslavitz már majdnem teljesen készen van azaz csak a templom van hátra. Már elég könnyű a játék ahhoz hogy mindegy milyen felszereléssel menjek. (hit and run íjászként, main questre van full páncélom is, de olyan cuccokba járok ami tetszik és speed-et nem veszi le nagyon igaz pár csapás és kampó vagyok)
Villager Hazel bow-ot használok mert az a leggyorsabb igaz pontatlanabb és néha több lövés is kell belőle az ellenre de izgalmas használni, amúgy ha kell akkor a 72dmg-s kun íjat használom az még gyors és sokat sebez.[ Szerkesztve ]
-
válasz
MasterDeeJay #799 üzenetére
Előszedtem a régi mentésemet. Vadász roleplay. Hc mód, 0 crime stat semmi lopás, master huntsman quest megvan (legálisan vadászhatok) csak light armor azaz inkább csak zöld, barna és fekete ruházat vegyesen nem minmaxolva amiket a hunter lodge-ba találtam, bőven jó lopakodni is. Persze Runt hoz fullos armor kellett mert hc módban lecsap. Kun íj és master huntsman vadászkard de jól megy a hit and run taktika habár lovon gyakorolni kell (pegazus max speedre perkelve)
Most kezzdem el a from the ashes dlc-t, vadászatból meglesz a pénz.
Amit nem értek hogy fullos fővadász vagyok én enyém a lodge is de ágy megy egyszerű szalma egy sarokban, ami nem baj mert pont van perk ilyenre 100% confotot ad alváshoz csak furcsa.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Asszociációs játék. :)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- 3D nyomtatás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 A2141 EMC 3347 27% 16.1" Retina LCD IPS i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest