- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
-
polonic
félisten
válasz
dptrsk #56569 üzenetére
Na erre kiváncsi leszek. Nehogy töröljék. Ha átadják a gls-nek arról jön info?
Ha mondjuk törlik akkor mikor kapom vissza a kifizetett pénzt? Mert online már lerendeztem.Szerk: változott is a státusz szállítás alattra, most hogy beléptem megint az online felületre.
Hogy is kell a gls-nél leellenőrizni? 0006-ot kell a rendelési azonosító elé írni? -
válasz
dptrsk #56562 üzenetére
Mivel a honapban 0 ft volt a szamlam eddig, ezert ez mindegy, csak a masik csomagnal nem igazan tetszett, hogy a havidijon felulre szamlazodott minden, amikor megrendeltem, még aktuális volt a dolog, kihasznaltam a halozaton beluli hivasi lehetosegeket, ez mostanra megvaltozott.
Hiaba az adatforgalom, spotify, ha joval a kellemes felett fizetek.. -
hun005a
tag
válasz
dptrsk #56530 üzenetére
Nem Domino Web hanem Domino Net
A gond éppen csak az hogy a rajta lévő több mint 10ezer forinttal szinte kitörölhetem a hátsó felemet
Ugyanis nem válthatok Domino Web-re csak rendelhetek 2990-ért másik számmal.Itt meg adott egy telefonszám 10ezer ft rajta lévő összeggel és vehetek érte napinet 10mb-os csomagot meg travel 10 és 50mb-os 24 órásakat.Tök jó nem?Hajrá Telekom Hajrá Magyarország! -
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #56336 üzenetére
Egy-két simet azért cserélni kell, sőt, kisebb sérülésnél is előfordulhat, h. az újat is cserélni kell.
Az apn-en kívül az apn típushoz célszerű beírni még vesszővel elválasztva, hogy DUN. Sok készülék érzékeny erre is.
(#56337) dedike
Ha már viccelődtünk...
Érdekesség:
Ha valaki fejhallgatót akar venni, akkor a Telekom oldalán a Skullcandy és a Marley fejhallgatók között nézzen körül mindenképpen. Egész jó áron vannak most
-
raziel01
veterán
válasz
dptrsk #56053 üzenetére
Majd megreklamálom ha rajta lesz. Isten barmai.
Felhívtam a behajtási osztályt. Azt mondják ők nem tudnak mit kezdeni ezzel a számlával mert át nem vett csomag.
Átkapcsolt az ügyfélszolgálatra.Ott meg azt mondja, hogy ha 5 napig nem veszem át akkor majd törlik.
Mondom már 1 hónapja nem vettem át, aztán visszaküldték a központba és most 2 napja kiküldték újra.
Azt mondja akkor jelzi a kollégáknak hogy töröljék.Remélem rendezve lesz minél hamarabb.
-
cattus
addikt
válasz
dptrsk #55895 üzenetére
Köszi a választ, itthon jelenleg csak normál SIM-es butatelefon van, a mostani meg micro SIM-es. Havidíj jóváírás nem érint, kártyás csomagban vagyok. Maga a készülék meg téglává vált (valami nagyon elborult a szoftverében, de nem kizárt, hogy hardware-es hiba lépett fel), akkor ezek szerint a tartozékok nem kellenek.
-
cris78
őstag
válasz
dptrsk #55722 üzenetére
Megadták volna a kedvezményt, de, mivel nem én akartam kiprobalni, hanem azt akartam, hogy a gyerek uzemelje be, így nem lett volna meg a 14 napos elállás. 20-án elhoztam volna a telefont, így csak három nap lett volna ha van valami. És a három napban még a karácsonyt sem értük volna el.
-
taip
senior tag
válasz
dptrsk #55396 üzenetére
ÁSZF:
" A díjcsomagban aktív a Domino Napi Net adatdíjcsomag, amely Előfizető/Számlafizető kérésére az önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkon kikapcsolható vagy más adatdíjcsomagra váltható."Szóval az én értelmezésem szerint jó választás a Domino Surf (kevésbé drágák a beszélgetés percdíjai) plusz benne van a net. Ha lemondja a NapiNet-et, akkor a 150 MB elfogyása után egyszerűen megszűnik a netje. Legalábbis én így értelmezem az ÁSZF-et, amiben az áll, hogy kikapcsolható.
Persze ha az a tapasztalat, hogy kell mellé másik net, akkor elhiszem, de akkor félrevezető az ÁSZF is, nem csak a weboldal.Amúgy a telefonszolgáltatásra nincs olyan szabály, mint a közértekre? Annyiért kell adni az árut, amennyiért a polcon ki van írva. Ha a pénztárnál mást akarnak beütni, az számít (elvileg) ami ki van írva. Szóval ha van apróbetű, arra a weboldalon is fel kell hívni a figyelmet.
-
madle
őstag
válasz
dptrsk #54893 üzenetére
Így gondoltam akkor én is. Kegyek az óra a mostani előfizetésem felett, szerintem ha letelt február elején akkor átváltok a NEXT S-re. Most flottában vagyok és nem én vagyok a számlatulajdonos, így nehézkes lehet a kilépés ill. számhordozás a Telekomhoz?
Gondolkodtam a Like S-en is, mert elég olcsó a percdíja, de az előfizetés összege csak Telekom irányba lebeszélhető 100%-ban, szóval azon felül jön még minden más amit Telekomon kívül telefonálok. Az meg megint szinte ugyanaz lesz mintha Next S lenne. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
dptrsk #54772 üzenetére
Van az ügyintézőknek elég hibája. Épp ma írtam nekik én is.
Tisztelt Telekom! Engedjék meg, hogy panasszal éljek a Köki centerben lévő boltjuk ügyintézésével kapcsolatban. Még december elején vásároltunk az Árkád centerben lévő boltjukban egy kiegészítőt az újonnan vásárolt készülékünkhöz, amellyel két hét után gondok adódtak. Mivel épp én vigyáztam a 2 éves gyerekünkre, ezért a közeli, Köki centeri, boltjukba mentem el. Több, mint fél órás várakozás után kerültünk sorra, az ügyintéző elkérte a számlát, majd hátra ment. Kis idő múlva visszajött, majd közölte,hogy ők itt nem tehetnek semmit, nem tudják itt sztornózni és egyébként is az Árkádban lévő bolt raktárkészletéről való a termék. Menjek vissza oda. Azért ez furcsa volt a mai online számlázós világban... Mikor felkerestem az Árkádban lévő boltot, ott rövid várakozás után, készségesen megoldották a problémát. Ezúton is köszönet nekik. De azért hozzátették, hogy nem kellett volna odamennem, bármelyik boltban megoldhatták volna a kérdést. A kökiben maximum nem akarták vagy más oka volt. (ahogy mosolygott az ügyintéző, úgy tűnt nem most hall ilyet először) Na kérem, ez nonszensz. Egy kisgyerekkel végigvárom a sorom, majd nem oldják meg a problémát, mikor az lett volna a dolguk és mire, mint kiderült a lehetőségük is megvolt. Maximum a kedvük nem. Ne haragudjanak, de ez iszonyatosan ki tudja b@szni a biztosítékot. Mert a kollégájuknak ez egy nyegle, pár másodperces válasz volt, hogy menjek oda ahová vettem. De nekem volt egy közel ott töltött 40 percem, egy közel fél órás autózásom az Árkádba és annak költségei. Nem vagyok egy fillérb@szó, nem is kérek se kedvezményt, se kárpótlást, de azt igen, hogy legalább azokat az alkalmazottakat válogassák meg, akik az ügyfeleket kezelik. Ez így Önöknek is két ügyintézés (na jó, másfél) volt és nekem is. Ezt még csak fokozza, hogy munkatársuk még akkor sem törekedett megoldásra, mikor látta,hogy egy már nyűgösebb kisgyerekkel várom ki a soromat. Mert egy dolog az ügyfélszolgálaton "túl lenni" az ügyfélen és egy másik dolog megoldani azt, amiért az ügyfél jött. Főleg ha egy ilyen ki piti dologról van szó.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
dptrsk #54747 üzenetére
a 20% ot onnan tudom hogy mikor megvettem a telefont be is vizeztem és 20% önerővel cserélték
Ezt a nettó árat mire is érted, tehát ha másik készüléket kellene választanom akkor a nettó árat kéne kifizetnem, vagy a mostani telefonom nettó árát számolnák ?
A részletfizetés most márciusba lejár de csak április májusba lesz az a telefon amit akarok szóval részletfizetés addigra lejár, viszont az előfizetésem nem, az csak jövőre, tehát akkor nem is vehetnék addig amíg nem jár le az előfizetés -3 hónap?
-
-
AstraCDX
senior tag
válasz
dptrsk #54253 üzenetére
Mi azaz APN adat ?
A gépemben egy DELL DW5570/Sierra Wireless AirPrime MC8805 WWAN modem van beépítve .
Ha beteszem majd a SIM kártyát akkor a modem Skylight software-be kell valamiket beirkálnom, hogy tudjon kapcsolódni ?
Milyen adatokat kell majd tudnom, hogyha csak SIM kártyát kérek, tudjak kapcsolódni ?
Üdv.
Astra
-
erdoke
titán
válasz
dptrsk #54077 üzenetére
Mivel volt Spotify Premiumom is, két hónapja átléptem a Music M-be, ahol elvileg nincs VOIP. Van hozzá egy XL-es net bővítőm plusz SIM kártyával, de elvileg ez sem számít. Kicsivel aktiválás után próbáltam, és működött a FaceTime Audio. Utóbbi időben viszont nem próbáltam.
(#54078) cris78
Miért, a Google is direkt szerződésben van a Telekommal? -
club1
veterán
válasz
dptrsk #52944 üzenetére
A Net&Roll esetében engedélyezett a voip.
Persze fontos hozzáfűzni, hogy a Net&Roll csomag hang előfizetéshez (díjcsomaghoz) nem vehető igénybe, az kizárólag a külön SIM kártyával igénybe vehető mobilinternet előfizetéshez választható. A külön adatsimes csomagokon pedig nem szokott lenni voip szűrés. -
glaci
őstag
válasz
dptrsk #52593 üzenetére
Ez pontosan hol van leírva?
Tudnál küldeni linket a T. oldaláról?
Csak mert engem már 112,5 órája nem hívnak.
A státusz az első pillanattól "elbirálás alatt".
Meglévő 1,2 éves Arany státuszú Mozaik XS mellé ATK Net&Roll XS -el kértem (én hülye) részletre PPP átvétellel (mert kiszámíthatatlan, hogy mikor vagyok otthon és a helyi GLS -es futár nem valami "rugalmas").
Köszi előre is! -
lord.lakli
őstag
-
talamasca
senior tag
válasz
dptrsk #52463 üzenetére
Az lehet, de akkor működtessék tisztességesen a webshop-t is.
12:30 körül nagy nehezen kosárba raktam a készüléket. Végig mentem a procedúrán, majd a szállítási panelen leállt.
Ezek után még kb. 17:00-ig a kosaramban figyelt a rendelés. Fel is hívtam őket, erre széttárt kezekkel mondják, hogy az egy "másik bolt".
És akkor többen írják, hogy az említett időszakban még vásároltak.Este fogták és kivették a kosaramból a rendelést.
Nem egy korrekt üzletpolitika....
-
Zoty4
őstag
válasz
dptrsk #52328 üzenetére
Igazabol ugy szeretnek venni valami teelfont h kis haszonnal el tudjam adni, ha mar kotok ket ev huseget.
Next s atknal ugyanannyi keszulek nelkul mint keszulekkel az elofizetesi dij, gondoltam akkor egy kicsit fogok rajta.
A sajat szamomat meg szeretnem tartani.313313: Az otthoni elofizuhoz kotnem az atkt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest