- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AzŐsgén2
tag
Nincs saját topikja ennek a játéknak? Kereső nem dobta ki.
Amúgy engem is beszippantot, 2 hete vettem meg, kb. 50 órám van benne, de asszem sokáig elleszek vele, rég nem fogott meg igy játék. -
Tegla80
addikt
Nem szeretnek spoilerezni,de fontos tudni,h a vilagok I es II frissites sok reszlete megtalalhato es lathato az altalanos vilagokban.Viszont ha valaki a mely tengerek es oceanok miatt kapta fel a fejet es inditja el ujra a jatekot annak fontos tudnia.
Ezen rendszerek(gazoriasok)eloszor csak az Artemis vonal es folytatasa az Autofag vonal befejezese utan nyilik ki.Tehat ha Te meg nem jutottal idaig a jatekban akkor nincs lehetoseged meg eljutni ilyen rendszerekbe.(lila es igy uj hyperhajtomu kell hozza amit egy kudetessor indit el pulzalva egy sima rendszerben)A sima rendszerekben is melyultek a korabbi kb 150u hoz kepest es latvanyosabbak is lettek a vizivilagok,de 1000u-2000u melyseget csak az uj rendszerekben talalhatsz.
Plusz aki ujra csatlakozik a jatekhoz az a holnap vagy csutortokon indulo uj 17. expediciot se felejtse el elinditani a mar meglevo mentesen az anomaliaban vagy uj mentest inditva siman az eszkozen.(nemtom ki hol tart ezen dolgok ismereteben ,de anomaliabol celszeru mert igy atvihetok a fo mentesre a megszezett dolgok.Hajo,staf penz,nanit stb)Uj hajot es fegyvert kar lenne kihagyni ha mar jatszik mivel szezonalis es az ev vegi ujrafutasig nem lesz ra lehetosege beszerezni.(plusz ki tudja,lehet az expedicio alatt vmi uton modon eljuthat a lila vilagokba. Ez csak tipp mig az expedicio el nem indul es kiderul,h mirol is szol.De nagy valoszinuseggel a gazoriasok lesz a tema......) -
Montanaxy
aktív tag
Starfield jobb
-
zombiex
tag
A legnagyobb "visszateres" valaha! Emlekszem arra a tomenytelen fika tengerre, amit kapott annakidejen, memek tucatjait gyartottak es mindenki rohogott rajtuk. Az abszolut K.O.-bol alltak fel ugy, hogy valami olyat alkottak, amire egesz eletukben buszkek lehetnek. Pelda erteku a hozzaallasuk es hogy egy fillert nem kertek azert, hogy mar 9. eve adjak ki a dlc-vel felero frissiteseket.
En 2 evvel a megjelenes utan vettem meg, osszesen 24 oram van benne. Tobbszor neki ugrottam, de par oranal nem jutottam tovabb es ha gondoltam is a folytatasra, tuti megjelent egy update, amiert mindig ujrakezdtemMost mar megvarom, amig azt mondjak ra, hogy kesz... de most mar tenyleg KESZ!
-
Raysen623
addikt
Na jó akkor megint letöltöm és beröffentem
-
-
H3XHUN
tag
9 éve fejlesztgetik ezt a játékot. A videó alapján nagyon komoly lett a grafika. Ég és föld a 2016-os megjelenéskori verzióhoz. Nagy stúdiók több száz emberrel, közel ennyi idő alatt se tudnak semmit felmutatni, durva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged