- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nokia 6120 Classic - megelőlegezett bizalom
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
AzŐsgén2
tag
Nincs mit. Én is elengedtem egyenlőre az épitést, mert mióta megvan a flottám, annyi lét termelnek, hogy egyszerűbb venni. Azért majd egyszer kipróbálom.

Ja és idővel könnyen szert tehetsz majd sentinel hajókra, azok meg erős jószágok.
-
Louro
addikt
Az űrállomáson nem engedte a summon-t. De, ha lementem a bolygóra, ott már igen. Az első kettőből alkatrészt szedtem ki, de ha kalózos részre megyek hajóért, akkor lehet nem építeni fogok elsősorban.
Köszi a tanácsokat!
-
AzŐsgén2
tag
Oh, én egy A osztályú hajót találtam és ráköltöttem sokat mire mindent kikupáltam.
Bezúzni hogyan tudom? Véletlenül az aktív hajóm zúztam be, szerencsémre a mentés 15 másodperccel korábbi volt. Gyorsan léptem is ki és vissza. Megúsztam.
Én próbáltam bezúzni az űrállomáson, de csak aktív hajót tudtam volna.Egyelőre még élvezem a küldetéseket, bolygók felfedezését. Keresem a bazisomnak megfelelő bolygót, de eddig vagy savas eső vagy idegesítő sentinelek elriasztottak. Igaz tegnap jöttem rá, hogy vannak olyan épületek, amik kikapcsolhatják a sentitneleket a bolygón.
Nyersanyagokat sem merem nagyon eladni, amik nem csak trading címkével vannak ellátva. A gravity ball-okat is inkább már hagyom, mert utána csak pulse drive segítségével tudom lerázni a bosszantókat. De a petéket szeretem, mert a földből támadókat könnyű lerázni.Kitudod választani azt a hajót aktivvá, amit be akarsz zúzni. A játék automatikusan visszarakja az alapértelmezett hajódat, ha bezúztad amit akartál. Én PC-n játszom, ott az "X" bill.-re jön elő a menü, ott tudsz választani, ahol le tudod hivni pl. ha bolygó felszinén vagy.
-
Louro
addikt
Nem kell megjavitani, anélkül is betudod zúzni őket. Sőt nem is érdemes megjavitani őket, a talált hajók nem túl jók, inkább menj el egy kalózok uralta rendszerbe, és várj az űrálomáson, hamar jönni fognak, válogathatsz is. Én ott vettem egy S osztályú napvitorlást, most az a kedvenc hajóm.
. Oh, én egy A osztályú hajót találtam és ráköltöttem sokat mire mindent kikupáltam.
Bezúzni hogyan tudom? Véletlenül az aktív hajóm zúztam be, szerencsémre a mentés 15 másodperccel korábbi volt. Gyorsan léptem is ki és vissza. Megúsztam.
Én próbáltam bezúzni az űrállomáson, de csak aktív hajót tudtam volna.Egyelőre még élvezem a küldetéseket, bolygók felfedezését. Keresem a bazisomnak megfelelő bolygót, de eddig vagy savas eső vagy idegesítő sentinelek elriasztottak. Igaz tegnap jöttem rá, hogy vannak olyan épületek, amik kikapcsolhatják a sentitneleket a bolygón.
Nyersanyagokat sem merem nagyon eladni, amik nem csak trading címkével vannak ellátva. A gravity ball-okat is inkább már hagyom, mert utána csak pulse drive segítségével tudom lerázni a bosszantókat. De a petéket szeretem, mert a földből támadókat könnyű lerázni. -
AzŐsgén2
tag
Nem kell megjavitani, anélkül is betudod zúzni őket. Sőt nem is érdemes megjavitani őket, a talált hajók nem túl jók, inkább menj el egy kalózok uralta rendszerbe, és várj az űrálomáson, hamar jönni fognak, válogathatsz is. Én ott vettem egy S osztályú napvitorlást, most az a kedvenc hajóm.
. -
AzŐsgén2
tag
-
noPublicFG
senior tag
-
wjbhbdux
veterán
-
AzŐsgén2
tag
Nincs saját topikja ennek a játéknak? Kereső nem dobta ki.
Amúgy engem is beszippantot, 2 hete vettem meg, kb. 50 órám van benne, de asszem sokáig elleszek vele, rég nem fogott meg igy játék.
-
Tegla80
addikt
Nem szeretnek spoilerezni,de fontos tudni,h a vilagok I es II frissites sok reszlete megtalalhato es lathato az altalanos vilagokban.Viszont ha valaki a mely tengerek es oceanok miatt kapta fel a fejet es inditja el ujra a jatekot annak fontos tudnia.
Ezen rendszerek(gazoriasok)eloszor csak az Artemis vonal es folytatasa az Autofag vonal befejezese utan nyilik ki.Tehat ha Te meg nem jutottal idaig a jatekban akkor nincs lehetoseged meg eljutni ilyen rendszerekbe.(lila es igy uj hyperhajtomu kell hozza amit egy kudetessor indit el pulzalva egy sima rendszerben)A sima rendszerekben is melyultek a korabbi kb 150u hoz kepest es latvanyosabbak is lettek a vizivilagok,de 1000u-2000u melyseget csak az uj rendszerekben talalhatsz.
Plusz aki ujra csatlakozik a jatekhoz az a holnap vagy csutortokon indulo uj 17. expediciot se felejtse el elinditani a mar meglevo mentesen az anomaliaban vagy uj mentest inditva siman az eszkozen.(nemtom ki hol tart ezen dolgok ismereteben ,de anomaliabol celszeru mert igy atvihetok a fo mentesre a megszezett dolgok.Hajo,staf penz,nanit stb)Uj hajot es fegyvert kar lenne kihagyni ha mar jatszik mivel szezonalis es az ev vegi ujrafutasig nem lesz ra lehetosege beszerezni.(plusz ki tudja,lehet az expedicio alatt vmi uton modon eljuthat a lila vilagokba. Ez csak tipp mig az expedicio el nem indul es kiderul,h mirol is szol.De nagy valoszinuseggel a gazoriasok lesz a tema......) -
Micsurin
nagyúr
-
Montanaxy
aktív tag
Starfield jobb
-
zombiex
tag
A legnagyobb "visszateres" valaha! Emlekszem arra a tomenytelen fika tengerre, amit kapott annakidejen, memek tucatjait gyartottak es mindenki rohogott rajtuk. Az abszolut K.O.-bol alltak fel ugy, hogy valami olyat alkottak, amire egesz eletukben buszkek lehetnek. Pelda erteku a hozzaallasuk es hogy egy fillert nem kertek azert, hogy mar 9. eve adjak ki a dlc-vel felero frissiteseket.
En 2 evvel a megjelenes utan vettem meg, osszesen 24 oram van benne. Tobbszor neki ugrottam, de par oranal nem jutottam tovabb es ha gondoltam is a folytatasra, tuti megjelent egy update, amiert mindig ujrakezdtem
Most mar megvarom, amig azt mondjak ra, hogy kesz... de most mar tenyleg KESZ! 
-
Raysen623
veterán
Na jó akkor megint letöltöm és beröffentem

-
noPublicFG
senior tag
Mindig visszatér az ember, az ilyen frissítések után pedig különösen!

-
H3XHUN
tag
9 éve fejlesztgetik ezt a játékot. A videó alapján nagyon komoly lett a grafika. Ég és föld a 2016-os megjelenéskori verzióhoz. Nagy stúdiók több száz emberrel, közel ennyi idő alatt se tudnak semmit felmutatni, durva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Silver - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Kozmosznarancs - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- Macbook Pro 14 M5 32GB RAM 1TB SSD Asztrofekete
- Apple IPhone 16 Pro Max, 256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Sosem használt! Huawei Watch GT Runner 2 - 1 év garancia
- AKCIÓS! ÚJ Space Black MacBook Pro 14" M5 PRO 24GB 1TB 1év garancia! Töltővel + ajándék!
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD,i7-1185G7,16GB DDR4,256GB,WIN11, 2 KAMERA
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar