- IFA 2026: Nagy ugrást ígér az EarFun Air Pro 5 aktív zajszűrésben
- IFA 2026: Élőben brutál jól néz ki a Tonino Lamborghini telefon
- A széria eddigi legfényesebb kijelzőjét tudhatja magáénak a Xiaomi Smart Band 11
- IFA 2026: 4K-s, 144 Hz-es kijelzővel jönnek a Lenovo csúcstáblái
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- IFA 2026: 200 és 2 megapixel egymás mellett a Motorola Edge 70 Plus hátán
- Garmin topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
geryboro
senior tag
-
erzol
őstag
-
Pikkolo^^
addikt
-
erzol
őstag
-
Pikkolo^^
addikt
Használ valaki nem gyári launchert a telefonon?
-
erzol
őstag
Engedtem az újdonság erejének egy fold 8 személyében.
A v3-am remélhetőleg sok örömöt fog okozni az új gazdájának.
Sziasztok, jó hajtogatást!
-
geryboro
senior tag
-
barkzso
csendes tag
Üdv mindenkinek! Beléptem a V3 klubba. 😉
-
nylacika
aktív tag
Tisztelt Fórumtársak! Fájó szívvel, de elhagylak benneteket. Kicsiny készülékem nem bírta azt a nyomást, amit 3-4 autó kereke ráerőszakolt... Utoljára még villogott egy kicsit és kihúnyt a szeméből az élet... V6 topicban várlak benneteket! De előtte a biztosító pénzét!
-
geryboro
senior tag
GP updács júni 1.
A kövi pedig szerintem minden droidon működik, ha beragad a play frissítés, alk. infó majd zárd be az appot, gyorsítótár ürítés után nyisd meg újra és dobja rendesen a frissítéseket. -
szubrutin
aktív tag
Sziasztok, honnan tudok jó minőségű tokot rendelni ehhez a telóhoz? A gyári sajnos eltörött. Magyar oldal lenne jó, de az se baj, ha nem.
-
erzol
őstag
-
geryboro
senior tag
Gyári képszerkesztőben az AI felskálázás kb ront a képminőségen, méret is csökken, részletek elvesznek, festményszerű lesz a kép, akárhogy próbálkoztam. Még nagyon gyerekcipő a történet...
-
nylacika
aktív tag
-
geryboro
senior tag
nálam ráadásul első boot után ujraindul a telefon, majd betölt rendesen.
-
nylacika
aktív tag
Próbaverziót használókat kérdezném, hogy nálatok sem telepíti a 2026. márciusi play frissítést? Letölti 27%-ig, majd úgy csinál, mintha telepítené, aztán újraindítás után ugyanúgy feldobja a frissítést és semmi. Már vagy 10-15 alkalommal eljátszottam...
-
geryboro
senior tag
90 fokban kinyitott, vízszintesen elhelyezett készülék nálam azon a kijelzőn mutatja a műsort( youtube-al próbáltam), amelyiket éppen nézem, hol a külső kijelzőn, hol a belsőn.
még mindig ámulatba ejt hogy mit tud ez a telefon.
-
szubrutin
aktív tag
Sziasztok, mától V3 tulaj lettem, Iphone 15-öt váltott, hosszú távra tervezem, kiváncsi leszek

-
erzol
őstag
-
Jozsó
tag
-
erzol
őstag
Eddig a legnagyobb jóság számomra az új verzióban, hogy egyesével ki-bekapcsolható, hogy a fenti állapotsorban mit mutasson. Pl. nyilván mindig be van kapcsolva az NFC, semmi információs tartalommal nem bírt a számomra, hogy közel egy évig néztem a felső sorban. Ugyanúgy, ahogy az ébresztő. Mindig ébreszt, tudom. Most kikapcsolhatók egyesével.
-
Jozsó
tag
Eddig a legnagyobb jóság számomra az új verzióban, hogy egyesével ki-bekapcsolható, hogy a fenti állapotsorban mit mutasson. Pl. nyilván mindig be van kapcsolva az NFC, semmi információs tartalommal nem bírt a számomra, hogy közel egy évig néztem a felső sorban. Ugyanúgy, ahogy az ébresztő. Mindig ébreszt, tudom. Most kikapcsolhatók egyesével.
-
nylacika
aktív tag
-
erzol
őstag
-
nylacika
aktív tag
-
nylacika
aktív tag
-
erzol
őstag
-
nylacika
aktív tag
-
erzol
őstag
-
erzol
őstag
-
geryboro
senior tag
Nálam ilyet dobott, nem tudja frissiteni valamiért.
-
zack
nagyúr
Nekem garis lett a belső kijelző. Játszottam, és persze nem is túl sokat, de megkopott a fólia ahol a virtuális tap pad volt. Nem minden szögből, de látszott. Cserélték horrorisztikus 15 nap elteltével, mert nincs egy belső kijelző raktáron, és rendelni kellett.
Januári volt, szerintem 8 hónapos lehetett a problémánál.
Amúgy V5-re kb 2 hete megérkezett a MagicOS 10. -
erzol
őstag
-
geryboro
senior tag
Belső kijelzőn valakinél valami használatból eredő elváltozás van már?
-
Florens
tag
Szeretném megtudni hogy a Galaxy Ultra órával mennyire kompatibilis ill. miről kellene lemondani ha együtt szeretném használni őket ?
Működik. A szinkronizálás nem annyira flott mint egy samsunggal, de teljesen jól használható.
-
Fiktivlife
tag
Szeretném megtudni hogy a Galaxy Ultra órával mennyire kompatibilis ill. miről kellene lemondani ha együtt szeretném használni őket ?
-
Jozsó
tag
-
erzol
őstag
-
nylacika
aktív tag
-
melodie
tag
-
nylacika
aktív tag
-
melodie
tag
Sziasztok! Előre leszögezem, hülye vagyok ezekhez az elektronikus dolgokhoz. Meg tudja valaki írni röviden, hogy miért van az, hogy egy 120W-os töltő úgy tölt, mint egy 25W-os Samsung töltő? A gyári, 66W-os Honor töltő pillanatok alatt feltölt, ki is írja, hogy szupergyors töltés, de a 120-es normál töltési sebességgel töltöget...
Más típusú töltés szabvány szerint töltődik. Van PPS, PD.3.0,QC 4.1,VOC stb...
-
nylacika
aktív tag
Sziasztok! Előre leszögezem, hülye vagyok ezekhez az elektronikus dolgokhoz. Meg tudja valaki írni röviden, hogy miért van az, hogy egy 120W-os töltő úgy tölt, mint egy 25W-os Samsung töltő? A gyári, 66W-os Honor töltő pillanatok alatt feltölt, ki is írja, hogy szupergyors töltés, de a 120-es normál töltési sebességgel töltöget...
-
Jozsó
tag
Egyébként sikerült már bárkinek, bármikor 66W-tal tölteni a telefont? Vagy láttatok olyan videót, ahol ezt kimérték? Mert nekem gyári töltővel, gyári zsinórral, kinyitva, ideálisan lemerítve eddig 40W volt a rekordom, az is csak pillanatokra. A valós töltés, amit kicsit hosszabb távon (értsd pár percig) tudodd inkább olyan 30-33W. PD-vel olyan 20-25. Vezeték nélkül asszem 5W a rekord, de inkább 1-2W.
-
zack
nagyúr
-
erzol
őstag
-
zack
nagyúr
Lecseréltem a V3-mat egy V5-re.
Akit esetleg érdekelne egy januári, garis, számlás, dobozos, V3 a tartozékaival együtt keressen meg priviben. -
rigoberto
őstag
Sziasztok! Gondolkozom egy Honor Magic V3 vásárlásában, és kíváncsi lennék rá, hogy akik régebb óta használják, mit tapasztaltak, mennyire működik megbízhatóan? Az üzemidő hogy alakul nálatok, milyen gyakran kell tölteni, mennyit romlik az akkumulátor állapota az idő előrehaladtával? Esetleg, ha valakinek van viszonyítási alapja a Oneplus Opennel, akkor melyiket érdemes venni?
akkor megvenném a V3-sodat.
ha eladó, privibe beszéljük meg. -
Snoop27
őstag
Sziasztok! Gondolkozom egy Honor Magic V3 vásárlásában, és kíváncsi lennék rá, hogy akik régebb óta használják, mit tapasztaltak, mennyire működik megbízhatóan? Az üzemidő hogy alakul nálatok, milyen gyakran kell tölteni, mennyit romlik az akkumulátor állapota az idő előrehaladtával? Esetleg, ha valakinek van viszonyítási alapja a Oneplus Opennel, akkor melyiket érdemes venni?
Az szép, használd egészséggel! Majd jöhet kis beszámoló akár priviben is.
-
geryboro
senior tag
eddigi legjobb mobil ami a kezembe került.
csak ennyi.
-
Jail92
újonc
-
geryboro
senior tag
Sziasztok,
Valaki nézegette már a képfrissítési beállítás hatását? Nekem ez jött ki:
Dinamikus:
Külső: 1-60-120
Belső: 60-120Magas:
Külső: 1-60-120
Belső: 60-120A kettő között számomra csak az tűnt fel, hogy firefox-ban a dinamikus nem megy fel 120-ra, csak 60-ra.
És ez mintha valamelyik frissítéssel megváltozott volna, mert régebben biztosan láttam a belsőn 10 Hz-et. Igaz, 1-et szerintem sose, pedig elvileg annak is le kellene mennie odáig.
nálam magas, mert a külső az istenért nem akart felmenni 120-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- Környezetvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Végre új StarCraft bejelentés várható a BlizzConon?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SUSE Linux
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 27% - ASUS TUF Gaming Z690-PLUS WIFI D4 Alaplap
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁS memóriát ésvagy SSD-t keresek.
- Bontatlan! Apple iPhone 13 mini 256 GB Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás

Januári volt, szerintem 8 hónapos lehetett a problémánál.