-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csecso22
tag
Sziasztok
A Telekom honlapján a kis lakat a telefonok mellet mit jelent? -
embe
nagyúr
válasz
ricshard444 #95738 üzenetére
Ezzel túl sok mindent nem tudsz kezdeni. Te sarad, neked kell fizeti. Max kérsz valami halasztott fizetést...ha van ilyen, és adnak.
-
válasz
ricshard444 #95740 üzenetére
Ahogy előttem is írták, tiltasd le. És szerintem egy életre megtanultad, hogy nincs az az élethelyzet, amikor beleugrasz még egyszer egy ilyenbe.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Ez attól függ függ, hogy meddig szeretnél elmenni. Fel is jelentheted, hogy miután szétmentetek, ellopta, vagy csak nem akarja visszadni. Jogilag a tiéd, el sem adhatta volna. Szóval, rendőrség, majd szolgáltató. Tiltás+sim csere, aztán behajtani a készülék árát. A számlákat nem fogodntudni, hiszen azt te használtad. Az exed meg majd leboxolja azzal akinek eladta jogsértő módon. Lehetőséged van, ebben te döntesz.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Tanulópénz. Remélhetőleg egy életre megtanultad, hogy saját névre nem vesszük más részletfizetését. Tele van ilyen sztorikkal a net.
A sim-et próbáld meg cseréltetni (ha még használatban és nem a te kezedben van), ilyenkor inaktívvá válik a régi sim. A telefon ellopása helyett pedig én az eltűnését jelenteném be. Akkor is letiltják és nem lesz hatóság félrevezetése a dolog. -
törölt tag
válasz
le kell tiltatni a szolgáltatóval a sim-et és a telefont is: ellopták ...
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
ricshard444 #95738 üzenetére
Sok lehetőséged nincs.
Meg kell beszélni az ex-el, hogy a telefont az ő ötlete volt részletre megvásárolni saját magának. Nála van a telefon, legyen oly kedves fizetni. Ha erre nem hajlandó, akkor legalább a telefont kérd el, függetlenítsd ki legálisan és ingyen, és próbáld meg eladni, hogy néhány hónapot tudj az árából fizetni. -
Én egy elég kényes kérdéssel vagyok most itt, szóval:
A volt barátnőm kapott egy telefont előfzetésre az én számlámra, mert aranykártyával ingyen kihozhattuk és nem akart kifizetni helyben X ezer forintot. Belementem, mert hülye vagyok, nos:
Azóta már nem vagyunk együtt, viszont evidens, hogy a számlája ettől függetlenül hozzám jön, mivel az én nevemen van és nekem erre nincs keretem, hogy az ő telefonját is fizessem, mert addig ő fizette míg együtt voltunk, de már nem kívánja fizetni, mert kirúgták a melóból + miért is tenné.
Mit tudnék ezzel a helyzettel kezdeni? Ha nem fizetem engem tolnak meg, viszont én még enni is szeretnék a hónapban.
Köszi előre is!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
norberto_th #95736 üzenetére
Én január legelején lettem - számhordozással - dominós, az app nálam azóta sem működik. Bízom benne, hogy megcsinálják.
-
norberto_th
aktív tag
Mr előre tartok ettől a 4napos leállástól, ami fejlesztést és bővítést jelent. Nem sokszor sült ez jól el...hány hétig nem müxik majd az app
-
Zeki
nagyúr
válasz
Donki Hóte #95734 üzenetére
Nem.
-
-
vpanangin
senior tag
Ezek normálisak?
Kellene egy új, nagy képernyős TV, gondoltam egyik Dominós számomat beviszem előfizetésesbe és részletre veszek hozzá egy Pana 55"-os készüléket. Pénteken megrendeltem, hétfőn hívott is a megfelelő csoport, hogy mivel nincs náluk előfizetésem így bekérnek előre 172 000 Ft-ot a 193 000 Ft-os TV-re amit majd természetesen havonta levonva jóváírnak. Mondom kézcsók, ha volna 172ezrem, nem szaroznék egy 193 ezres TV-vel + 24 hónap hűségidős előfizetéssel. Válasz: kell a TV vagy nem? Így nem kellett.
De nem is én lennék, ha ma egy másik Dominós számommal nem próbálkoztam volna be újból. Hívott is a csoport, egy másik női hang. Ma a bekért előleg ugyanarra a konstrukcióra 58 000 Ft lett volna. Kérdezem, ez meg hogyan lehet? Hétfőn annyi volt, ma meg ennyi? Válasz: ennyit dob ki a gép. Oké, mondom ha két naponta 75ezret enged a rendszer, akkor ugye ki tetszik találni, hogy pénteken újra megrendelem?
Elbúcsuztunk egymástól. Mára legalább is ...
-
4Grider
nagyúr
válasz
Chris.G #95720 üzenetére
Aktuálisan már boltban is kapható Domino Fix Extra sim? Csak mert azon van 1 GB net és 80 perc beszélgetés. Eddig mindenhol azt az infót nyomták, hogy az csak online rendelhető. A boltban lévő Domino Fix (nem extra) sim viszont 500 MB netet és 40 perc beszélgetést tartalmaz.
-
Chris.G
tag
Sziasztok!
Van a Telekomnál egy havidíjas előfizetésem, nincs már rajta hűségnyilatkozat. Szeretném átvinni a számomat más szolgáltatóhoz, de egy a gond, hogy nem az én nevemen van a sim kártya. Az üzletben azt mondták, hogy 4500ft az átírás, de úgy is csinálhatjuk, hogy az előfizetésből dominóra váltunk (2000ft), új sim kártyát kapnék, amin van 80 perc lebeszélhetőség és 1gb net, és úgy a névátírás 0 ft.
Ezek után mikor indítható el így a számhordozás? -
-
gabe_
őstag
Sziasztok,
Vennék egy Domino Quick sim kártyát a pontán 990ft-ért, csak netezni kellene. (ebben ugye van 500mb adatforgalom).
Az lenne a kérdésem, hogy ezt utána mennyiért lehet feltölteni, és mennyi adatforgalmat kapok?
Megéri ilyet venni csak netezéshez, vagy van ennél olcsóbb megoldás?
Köszönöm előre is. -
válasz
zoltan6 #95712 üzenetére
A t-email alap díjmentes, 500 MB tár van hozzá, a t-email plusz 1000 MB táras és 274 Ft, de voltak/vannak olyan díj-, illetve adatcsomagok, amikhez utóbbi is díjmentes - jóváírás képében -, viszont ha valaki azon díjcsomagokból átvált másmilyenbe, akkor már nem írja jóvá a rendszer a 274 Ft-ot, így lehet fizetős külön bekapcsol(tat)ás nélkül is.
Nekem is így lett fizetős a plusz, régebben díjmentes volt már az 1 GB-os adatcsomaghoz is - korábban talán már az 500 MB-hoz is -, most meg már a korlátlanhoz sem az, viszont használom és kihasználom, így megér havi 274 Ft-ot.
Telefonon lemondható amúgy, ha nem használod, vagy elég a díjmentes alap is. -
zoltan6
addikt
válasz
-secret- #95713 üzenetére
Azt vágom hogy mi ez,csak az a baj olyanért fizetek amit nem használok,fél éve fizetem a t-email+t,holott még a simát sem használtam,nincs is telekomos email címem.
A keresőbe beírva most visszaolvasgattam hogy több embernél is bekapcsolták ezt a szolgáltatást önkényesen. -
zoltan6
addikt
Megtudná nekem valaki mondani mi a jó isten ez a t-email+ szolgáltatás?
Hónapok óta ott van a számláimon,sose kértem,hogy kapcsoljanak be ilyesmit,nincs is telekomos emailcímem.
Valamelyik túlbuzgó ügyfél szolgálatos bekapcsolta nekem?
Hogy tudom egyáltalán letiltani? mert a telekom fiókomba nem találtam ilyesmit.Csak telefonon?
t-email plusz (SZJ 72.21.12) (Tárterület, Mbyte:1000) 1 hó 215,75 215,75 274,00 -
-
lindermen
senior tag
Sziasztok,
Céges előfizetésben mit jelent a Dualo Flat opció? számlában láttam...
Köszi előre is!
-
n@p@lm
őstag
Erről a korlátlan mobilnetről (a február vég attrakció) írnak valahol a Telekom oldalán?
Van egy havidíjas ATK 8 GB netes adatcsomagom, vajon arra is érvényes lesz? -
válasz
enginev3.0 #95705 üzenetére
Háááát, rontani biztosan nem tudnak a jelenlegi helyzeten, mostanában legtöbbször fel sem tudtam jelentkezni a telekom fiókomba, ha néha sikerült is, akkor se tudtam csinálni semmit, mert folyton leakadt
-
Ez a felmondás inkább a külön és/vagy hűséggel megkötött előfizetéseknél mérvadó.
Készülékkel együtt rendelt előfizetésnél, a havi díjas előfizetést is simán megszüntetik elállás esetén - a számlát persze rendezni kell, ha adott ideig használva volt -, vagy ha a hűség hosszabbítva lett, azt törlik.
A Domino kapcsán nem olvastam még senkitől, hogy elálláskor mi a helyzet, ha az X Ft ellenében adott keret leforgalmazásra kerül, ezért írtam a korábbiakat. -
8
senior tag
már amikre él az elállás
Előfizetésre csak akkor van 14 napos elállási jog ÁSZF szerint, ha nem tudják biztosítani a megfelelő minőséget az előfizetési helyen.
Mivel ebben az esetben ilyenről nincs szó, ezért fordult meg a fejemben, hogy a sim kártyára lehet, hogy nem vonatkozik az elállás ténye, így azt talán megtarthatom.Telekom ÁSZF 20. oldal
2.5 Mobil internet-hozzáférés, mobil rádiótelefon, műholdas, valamint földfelszíni digitális műsorterjesztési szolgáltatást nyújtó szolgáltatók esetén a 8. § (2) bekezdésében meghatározott felmondás feltételei
Telekom mobil szolgáltatásra (mobil internet-hozzáférés, mobil rádiótelefon), valamint Telekom műholdas, valamint földfelszíni digitális műsorterjesztési szolgáltatásra kötött Előfizetői szerződés esetén az Előfizető az Előfizetői szolgáltatás nyújtásának megkezdésétől számított 14 napon belül az Előfizetői szerződést – az alábbiakban meghatározott jogkövetkezményekkel – azonnali hatállyal felmondhatja, ha az Előfizetői szerződés további teljesítéséhez fűződő érdeke azon okból szűnt meg, hogy az Előfizetői szerződésben megjelölt igénybevételi helyen (cím, annak hiányában helyrajzi szám) az Előfizetői szolgáltatás minősége nem felel meg az Előfizetői szerződésben foglaltaknak, vagy az Előfizetői szolgáltatás nem vehető igénybe.
-
Az elállás a szerződés megkötése előtti állapot visszaállítását jelenti, tehát hivatalosan mindent vissza kell adni - már amikre él az elállás -, ha pedig valami a szükséges mértékű kipróbálást meghaladó használatból eredő értékcsökkenést szenvedett, akkor azzal felelősséggel tartozik a vásárló a vállalkozás irányába.
Nem tudom, hogy miként abszolválja a Telekom a fentieket, de legrosszabb esetben kiszámlázza a Domino SIM kártyát és megtartod.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenWRT topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Linux haladóknak
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest