Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
IFA 2024: 4K lézerprojektorokat mutatott be a JmGO
ph A 1080p-s N1S-től indul a kínálat, az N1S Pro 4K mellé pedig érkezik az N1S Ultimate 4K és az N1S Ultra 4K is.
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
-
legenda
válasz Krisztianson #93752 üzenetére
Hétvégén nem feltétlenül foglalkoznak vele.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
norberto_th
aktív tag
válasz radio100jozs #93737 üzenetére
Cserélniük kell a laptopot ha hibás, ezt ne hagyd annyiban.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
legenda
válasz radio100jozs #93737 üzenetére
Jól sejted, jogilag nem muszáj az elállás, ha az előfizető azt nem kéri, úgy cserélniük kell jótállás keretében az eszközt (ha a hiba akadályozza a rendeltetésszerű használatot) és ha nincs épp készleten, akkor berendelik, az ügyfél meg kivárja, de a szerződés marad.
milenda: A bevezetéshez képest, több opciónál is kedvezőbbek lettek a külföldi/EU használati feltételek.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Gondolom, még mindig többen küszködnek az online ügyfélszolgálatra kapcsolattartói e-mail fiókkal való belépéssel. Tegnap legalábbis a telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy tömeges hiba.
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Ha van köztetek olyan, aki a Telekomnál dolgozik, akkor megköszönném, ha privátban tudnánk beszélni!
Üdv
-
turikoczka
aktív tag
Hi! Karácsonyi akciót érdemes megvárni a T-nél ha most hoznék ki telefont?
-
legenda
válasz turikoczka #93761 üzenetére
Szia,
Nem nagyon tudni ilyesmit előre, hogy mely készülékek és milyen szintű akcióban lesznek - aki tudja esetleg, nem fog kockáztatni kiszivárogtatással egy nyilvános fórumon, ahol más szolgáltatós illetékesek is jelen vannak -, talán pont kifogod az általa remélt típust, de ez közel sem biztos.bár túl sok vesztenivalód nincs a várakozással, sokkal drágább biztos nem lesz egyik sem.
Más: Éjfél után írtam, hogy nem működött a fiókos belépés, 1 óra után már nem volt vele gond, azóta rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
jansky1
senior tag
Üdv. Előfizetéseseknek nincs ajándék mobilinternet, csak a Dominósoknak az 5 GB?
-
norberto_th
aktív tag
válasz turikoczka #93761 üzenetére
A karácsonyi akciók már futnak, a főoldalon is kint vannak jó pár napja, vagy 1-2 hete. Ennél több nem lesz.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Blackmirror
senior tag
-
radio100jozs
őstag
válasz Blackmirror #93768 üzenetére
Advent van, már gőzerővel mindenhol a karácsonyi készülődés, miért lenne más 1 vagy 2 hét múlva, mint most van szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
senior tag
válasz radio100jozs #93769 üzenetére
Én mindig optimista voltam lehet hogy ez a hiba
Ezt most így gyengének tartom, szokott jobb akciójuk lenni.
Legalább egy ajándék tartozékosztogatás a keszulekekhez ha már a kalendáriumot kihagyták most vagy vmi ilyesmi. Mikulás akció...
De úgy tűnik csak én érzem így ezek szerint.iPhone X@R, iPad Pro
-
tibor23
senior tag
Mozillával továbbra sem enged be, Chrommal igen.
Van 2 Dominós szám a családban, amihez nem tudom a hozzá tartozó jelszót. Sikerült újat kérnem, de mikor beírtam az új jelszót, akkor a végén hibát jelez a rendszer, ráadásul azt írja ez nem teljes körű jelszó, és majd levélben kiküldik a megerősítést. Próbálom újra csinálni az egészet, de már csak a Telekom oldal jön be, amin csak valami ideiglenes fiók jelszót akar csinálni. Ez valami szívatás?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz norberto_th #93767 üzenetére
Nagyobb összegben nem mernék azért fogadni, hogy semmilyen akció vagy promóció nem lesz már.
tibor23: Nálam Chrome, Edge és Internet Explorer van, az első kettő használom általában, illetve leggyakrabban a Chrome-ot, így nem szokott probléma adódni.
Érdemes kivárni a jelszó véglegesítését, mert az ideiglenes bizonyos szempontból korlátozott.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
tmslevi
tag
Sziasztok!
Aktiváltam az alkalmazásból az 5GB-os adatpromóciót, felkapcsolódik a 4G hálózatra, de nincs internet.
Ha fontos információ lenne: havi megújuló csomagként Domino Net 4GB-ot használok, ami ma vagy tegnap járt le. Ezt a havit nem fizetném be, ha tudnám használni az 5GB-os ajándékot.Mit tegyek?
-
lugosi
MODERÁTOR
Volt valami hír pár hete itt a fórumon, hogy dec. 1-től valami új előfizetéses csomagok jönnek, de ugye akárhogy is nézem, nem jöttek. Lesz valami még idén ászf szerint, vagy nem?
-
Arcképgyáros
Előfizusok semmit sem kapnak? Még mindig nincs róla hír?
-
Arcképgyáros
válasz enginev3.0 #93786 üzenetére
Most fizettem be a 8000-reset.
-
SUPREME7
őstag
válasz enginev3.0 #93786 üzenetére
-
raziel01
veterán
válasz enginev3.0 #93784 üzenetére
Amúgy annyira vicc, hogy nekem még hűség nélküli Move XS díjcsomagom van 2k-ért havonta de ha új hűséget írnék alá akkor a legolcsóbb az már 3133 Ft/hó 500 MB nettel ami után ki is kapcsolják a netet ellentétben a Move XS-el.
Így biztos aláírnák hűséget...Ja nem.Call of Duty MW3 (2023) eladó PS4 - 6990 Ft /AC: Mirage PS5 - 5990 Ft
-
enginev3.0
félisten
-
goop
őstag
válasz enginev3.0 #93790 üzenetére
Már/még most is van. Az áfa miatt csökken az ár.
-
legenda
válasz MasterMark #93794 üzenetére
Kikapcsolják, egy ideje nincs már lassítós csomag, a Telekomnál szűnt meg utoljára, a többi szolgáltató már korábban kilőtte.
-
MasterMark
titán
Hát ezt jó tudni. Köszi.
Sehol nem találom az ezzel kapcsolatos infókat a weboldalon. Mondjuk a fele link nem is működik.
más:
FIATAL OPCIÓVAL +2 GB MOBILINTERNET
DIÁK OPCIÓVAL +2 GB MOBILINTERNETEz a kettő ugye két külön dolog? Mind a kettő aktiválható akár?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
legenda
válasz MasterMark #93797 üzenetére
Pedig külön leírják minden díjcsomagnál:
Egyszerre csak egybe tartozol bele, vagy diák vagy, vagy már nem, de még beleférsz a 18 - 25 éves korba.
-
Pietrosz
addikt
Üdv! Tudtok arról valamit hogy ha két elofizu van az ember néven akkor jár e kedvezmény a havidíjból? Az egyik flottás lenne a másik sima lakossági
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- The Crew sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RFID
- Satisfactory - Epikus bolygóiparszimulátor FPS
- RAM topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen