- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
1995M
junior tag
Fórumokon is 10-ből 9x azon pörögnek mit nem tud az iPhone Androidhoz képest, pedig fordítva is nagyon igaz: sok kényelmi dolog a napi használatban, ami számomra alap, csak iOS-en van. Ezek nincsenek benne a tesztekben.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Pandimakaay #815 üzenetére
A Max csak a nagyobb kijelző+akku miatt tér el. Nincs más.
-
esbii22
őstag
válasz
BreamHunter #812 üzenetére
Ez igaz is volt az idei szériáig.
16 pro már 6.3” , 16 pro max 6.9”
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Pandimakaay #811 üzenetére
Nagyobb kijelző és nagyobb akkumulátor.
-
BreamHunter
tag
válasz
Pandimakaay #811 üzenetére
A pro az az alap kijelző méret. 6,1”.
Plusz és a pro max 6,7”.Nekem 13 pro max volt. A kisebb kijelzőt picit nehezen szokom, de pl. kamerában a sima 16 talán még szebb képeket csinál mint az. Nagyon sokat fényképezek és nem érzem a hátrányát a két kamerának, sőt. Szóval, ha a 6,7”-os méret mellett döntenél akkor szerintem a Sima 16 plus megfelelő lehet neked. A pro max 120Hz-e után a 16 60Hz-ét sem érzékelem kevésnek.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Pandimakaay #808 üzenetére
ProMax: adaptív 1-120 Hz frissítési ráta, AoD, gyorsabb adatátvitel USB C-n keresztül, jobb kamerák.
Ezeket mérlegeld, hogy mi és mennyire fontos. Amúgy teljesen megfelelő lehet számodra a 16 Plus. -
Villa7
tag
válasz
Pandimakaay #808 üzenetére
120 hz kijelző érdekel? Ha nem akkor elég sima 16 plus
-
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok, iphone 16 szériából szeretnék választani. Nekem fontos lenne a készülék kijelzőjének mérete. Pro maxot nem szeretnék, mert drágállom azért, illetve nem is használnám ki szerintem. Mondjuk egy plus és pro max között milyen nagyobb különbségek vannak? Kamerában nagy a különbség például? Nem vagyok nagy fotóguru egyébként. Köszi előre is minden segítséget.
Új hozzászólás Kedvencekhez adom Emailt kérek Aktív témák -
Noukoum
veterán
Ezekről az “apróságokról” hallgatnak a gyártók, hallgatnak a tesztelők, hallgatnak az influenszerek.
A papíron ott kell lennie az ezer hertznek, megapixelnek, aksiméretnek, töltési teljesítménynek, processzormagnak, benchmark pontszámnak, kijelző fényerőnek, de az hogy az értesítések késve érkeznek meg senkit sem érdekel.
-
Vandie
tag
válasz
janeszgol #802 üzenetére
Páromnak Droidja van (Honor) és a WhatsApp üzeneteket késve kapja meg (közös csoportban vagyunk bent). Tehát nekem előbb csippan a telefon. Sosem váltanék vissza. Egy hete használom a 16-ot és ugyan marha nagy ugrás nem történt a 13-hoz képest, de apróságokban jelentős javulást látok: gördülékenység és üzemidő. Én elég durván nyúzom a telefont, nekem munkaeszköz is, navigálok sokat, beszélek, és 3 napot bír jelenleg, folyamatos mobilnettel. Nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz. AOD nekem nem hiányzik, pedig Samsungról váltottam 3 éve.
-
BreamHunter
tag
válasz
janeszgol #802 üzenetére
Az a leggázabb az egészben, hogy a Google chat ami ugye eleve google app az a legszarabb az összes közül androidos telón. 10-ből egyszer működik úgy ahogy kell.
iOS-en meg semmi baja.
Szóval a google a saját appjaival áll a legjobban hadilábon.
Ezt nekem magyarázza már meg valaki, hogy androidon a saját cuccuk miért nem működik rendesen? -
-
blueMerle
veterán
válasz
janeszgol #802 üzenetére
Én rendíthetetlen droid user voltam, zsigerből, elvből és divatból is gyűlöltem mindent, ami Apple
Aztán egy nap eseményei után hirtelen felindulásból lettem iPhone user, (immáron 16). Leírhatatlan érzés használni egy stabil, mindig megbízható eszközt. Holott csúcskategóriás droid cuccról pattantam átt Almára, szóval árban egy liga volt.
Én úgy csináltam hogy vettem egy refurb iPhone 13-ast, próbára, hogyha mégse jön be, ne fájjon annyira. 1 hónap után vettem egy 16-ost
-
janeszgol
félisten
válasz
BreamHunter #775 üzenetére
Ezt sajnos alá tudom támasztani. Az iPhone azonnal jelzett, míg a droidos csodáim (Huawei, Samsung, Motorola) meg késve. Nem mellesleg pont most írtam az S23-ba, a Samsung hülyeségeivel kezd a tököm tele lenni.
De valahogy még mindig komfortosabb nekem a droid, csak tele van szar gyártókkal (Samsung, Xiaomi, Sony, Google Pixel, Huawei/honor). Mindegyikre tudnék példát íri miért gondolom ezt róluk. -
aero.
veterán
válasz
BreamHunter #797 üzenetére
Lehet ez a pro kiváltsága
-
Noukoum
veterán
válasz
BreamHunter #792 üzenetére
Elképzelem, ahogy az irodisták napi 8 órán keresztül nézik az AOD-ot, mikor jön az értesítés.
Önmagában a 60-nál magasabb képfrissítést nem tartom feleslegesnek telefonon, csak az iPhone animációi, teljesítménye, optimalizációja annyira jó hogy a 60hz is tökéletes. Androidon tényleg van értelme, látványos különbség. A 144hz-nek viszont ugyanúgy nincs a 120-szal szemben.Az AOD-nak egyáltalán nem látom értelmét. Androidon is mindig ki volt kapcsolva az aksi miatt, ha az nem lenne szempont + nem égne be, akkor azért kapcsolnám be mert jól néz ki… Főleg az Apple féle.
Azért szeretem a gyártó termékeit, mert az ilyen felesleges képességek helyett hasznos tudásra fókuszál. Nem véletlenül a 16e a legszimpatikusabb. A legelérhetőbb áron ad hosszútávra telefont, lecsupaszítva minden olyan “felesleges vackot” amivel elszokta adni a marketing ezeket a készülékeket.
-
aero.
veterán
válasz
BreamHunter #794 üzenetére
Persze, várd meg míg feljön a kis sziget, majd a képernyőn az ujjaddal húzd lefelé magát a szigetet, ott feljön a görgethető menü és ott lesz a zoom.
-
aero.
veterán
válasz
BreamHunter #792 üzenetére
Most is lehet azzal zoomolni, 25x-ig. Direkt kipróbáltam most, szerintem neked a kamerák közötti váltásra van állítva, nem zoomra.
-
BreamHunter
tag
Ha te [mindent] értesz akkor miért “forgatod a szemeidet”?
A saját egyéni szoc problémáit írja le. Neki semmi értelme.
Egyébként AOD-ot én sem tartom egyáltalán nagy dolognak.
Biztos vannak akik kihasználják mint pl irodisták, íróasztalnál ülők. Odateszi maga elé egy kis telefontartóra a telót és csak rá kell pillantanija, ha csilingel vagy jelez vagy bármi.
Embere válogatja, hogy kinek milyen funkciók hasznosak. Nekem pl. napi 6-8 órát zsebemben van a teló, ha meg előveszem akkor ugyis felnyitom a képetnyőzárat, mert nyilván valamire kiváncsi vagyok. Semmi értelme számomra sem az AOD-nak.
Ez az új kameragomb is pl. addig volt csak érdekes számomra amíg 18.1.1 iOS volt a telón. 10x-es zoomig ki lehetett húzni. 18.5-ön csak a kijelzőn a kameragomb mellett megjelenő 3 opció közt lehet a csuszkával állítani a zoomot.
Én még személy szerint követelném vissza a némító kapcsolót is, mert ez a gomb katasztrófa. Ha zenehallgatás közben zsebben hangosítana az ember akkor fixen elkezdi nyomkodni azt a gombot a volume + helyett.Én sajnos kénytelen voltam váltani 13 pro maxról, mert elhalálozott, de, ha tudnám akkor még 2-3 évig biztos azt használnám. Jó ez a 16, de egy két újítástól a hajamat tépem.
-
Noukoum
veterán
válasz
Zsolt,72 #788 üzenetére
Az AOD is olyan funkció hogy menő, de semmi értelme. Órán is csak akkor kapcsolnám be, ha úgyis kibírja a bő 1 napot. Ott sportolásnál pedig hasznos volna.
Mondjuk Macen biztosan jól nézne ki, monitorral vagy OLED iMacnél…
Mert ugye szobadísz.
Telefon zsebben vagy asztalon van, úgy sem látja az ember. -
Zsolt,72
senior tag
Ebben egyetértünk, pont ezért vannak mindig alap telefonjaim. Amire nekem kell a kamera, azt ezek is simán hozzák.
Még a 120 Hz kijelzőt és az AoD képességet szokták a Pro mellett mondani, érv gyanánt. Nekem az közömbös. A gyorsabb USB csati se szempont, mert alapvetően felhőbe kerül minden, az a pár dolog, amit esetleg gépre/gépről másolok, évente 1x, az nem telik sok időbe 2.0 verzióval sem. Nyilván, akinek munka, hobbi miatt ez fontos, mint a kamera is, az Pro-t választ. -
honeker
őstag
-
Vandie
tag
válasz
janeszgol #772 üzenetére
Igen, közben kipróbáltam, áttettem a nyelvet angolra, ahogy írtad. Nekem semmi olyan plusz funkciót nem adott, amire most szükségem lenne, így visszaállítottam magyarra. Ellenben az üzemidőm parádés, 2 nap eddig. Nagyon tetszik a telefon, örülök hogy váltottam. Aztán közben hátha kihozzák magyar nyelvre is az AI-t.
-
Noukoum
veterán
válasz
Zsolt,72 #771 üzenetére
Én is beszereztem egy ilyen készüléket. 60hz mellett is tökéletes az élmény (iPad pro-t és 144hz monitort használok), USB 2.0 nem gond mert vezeték nélkül szinkronizál a Mac-kel, gyorstöltés se kell hiszen este töltöm.
Ki van ez találva, bizonyos emberek meg nyugodtan keresgessék a specifikációkat. -
BreamHunter
tag
válasz
csaba1203 #776 üzenetére
Nem túloztam egyáltalán.
Google chat-en, ha haverra írok van, hogy egy hét múlva válaszol, mert csak akkor kapja meg az üzenetemet, ha belép.
Nekem mindig azonnal megérkezik, ha ír.Unokatesóm feleségének a Galaxy S20-ra jött egy rendszerfrissítés nemrég. Azóta messengeren, ha valakinek válaszol 8-9 óra telik el mire megérkezik.
Tudom tudom facebook. De akkor iOS-en miért tökéletes?
Tőlem mondjuk távoláll a Facebook, mert nincs, de a iker lányainak pl 15 pro maxuk van azon tökéletes a messenger meg a facebook. -
csaba1203
addikt
válasz
BreamHunter #775 üzenetére
Azért ennyire nem rossz a helyzet, mint leírtad....
Napi szinten használom mind a 2 rendszert. Az igaz, hogy az iPhone-ra hamarabb megjönnek az üzenetek de a 3 nap azért túlzás...
Droid-ból nekem csak a Samsung S szériája jöhet szóba.
Jelenleg S22 van jövőre tervezem cserélni majd. Jönnek a frissítések szépen és a rendszer is elég stabil. -
BreamHunter
tag
válasz
Zsolt,72 #774 üzenetére
Egyre többen kezdenek rájönni, hogy sokkal kevesebb hajszáluk hullik ki, ha iOS-t használnak android helyett.
Barátaimmal chat appokon keresztül kommunikálok.
Sokszor 1-2-3 nap késéssel reagálnak, aztán mikor pont elkapjuk egymást rákérdezek, hogy lementél a térképről 3 napra vagy mivan?
A lópikulát. Mondják hogy épp akkor jelzett nekik a telefon, hogy írtam 3 napja.
Folyamatos a panaszkodás. Mikor mondom nekik, hogy vegyenek telefont fakocka helyett akkor meg állandóan megkapom, hogy az iphone egy túlárazott szar meg az embereknek csak azért van iphonejuk, hogy villogjanak vele.
Én meg közbevetem, hogy meg még azért is, mert ez akkor jelez, ha írnak nem 3 nap múlva. Olyankor van egy kis kuss aztán megállapítják, hogy, de akkor is egy túlárazott szar…. 😂
Mondom a xiaomi fél milláért nem túlárazott szar? Az nem mert abban nyolcszáz megapixeles kamera van meg 20000-es akku meg 60”-os kijelző meg meg meg….Két havert már sikerült megtérítenem. Azóta androidos telefont kézbe sem vesznek.
-
janeszgol
félisten
Mar elerheto, de a telefon nyelve es a Siri nyelve is kompatibilis nyelvre legyen allitva. Angol, francia stb.
Magyarul nem tudni mikor lesz elerheto. Az Apple nagyon le van maradva AI szinten, lehet nem prioritas nekik most.
A tobbiek tudnanak ezzel felhasznalot lopni az almatol, de a Samsung meg egyszeruen tojik a magyar nyelvre. Ami volt es kivettek, meg azt se potoltak. -
Zsolt,72
senior tag
-
Vandie
tag
Sziasztok! Csatlakozom a topichoz egy récezöld 16-ossal. 13-ról váltottam.
-
BreamHunter
tag
Feltettem a 18.5-öt viszont most eltűnt a kameragombról a 10x-es zoomolás lehetősége. Csak a 0,5-1-2x-es zoom módok vannak amik alapból középen voltak.
Vissza lehet valahogy varázsolni a 10x-es zoomot a kameragombra? Nekem rohadtul hiányzik. -
honeker
őstag
Üdv mivel tudok laptoprol zenét másolni a telora és hova
volt valami programom de lecseréltem a laptopot meg a telot is és nem tudom a nevét
-
1995M
junior tag
válasz
BreamHunter #749 üzenetére
Fordítva nálam, fehér és SE és Mini után. 17-re nem akartam várni, nekem mindegy a 60 Hz és ki tudja mennyibe kerül majd, 16-ra már van némi kedvezmény. (kinézetre tetszett még a 16e is, viszont annyival nem olcsóbb, a normál 16 azért többet tud)
Szerintem frissítsd, csak jobb lehet. Nekem a 18 UI változtatásokat szoknom kell, iOS 17-tel nem lehet használni, így nincs más hátra mint előre: legyen akkor naprakész a 18 és bízni abban javítják folyamatosan a hibákat.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Nem mindenkinek jön be, de nekem is tetszik a dinamikus sziget.
Nyugodtan frissítsd 18.5 verzióra. -
janeszgol
félisten
válasz
A 18.5 nagyon jó lett. Üzemidőben is javított picit. Ez már a végletekig optimalizált. Ha minden igaz 18.6 még lesz, utána pedig a 19 jön.
-
BreamHunter
tag
Üdv mindenkinek.
A tegnapi nappal beléptem a táborba egy fekete példánnyal.
13 pro maxot váltott. Sajnos kapott egy nagyot és elhalálozott.
Mértet szoknom kell, a max után furán kicsinek érzem.
Kövezzetek meg, de nekem tetszik ez az aktív notch. Mondjuk nekem a a 13-as szélesebb notch-a is tetszett.Jelenleg 18.1.1-es iOS van rajta, de dobálja fel a 18.5-öt.
Akinek van tapasztalata korábbi verzióval és 18.5-el is, szerintetek érdemes frissítenem? Nincs semmi negatív változás a korábbi verziókkal szemben? -
blueMerle
veterán
De akkor miért nem veszel refurb 16 Pro-t ha ez ennyire zavar? Az úgy annyi, mint egy új 16, és problem solved.
Egy új 17-es bőven több lesz mint most egy refurb 16 Pro...
BTW, ha valóban át szeretnél térni iPhonera, akkor nem halasztgatnád, és keresnél kifogásokat. Mindig lesz valami, ami pro-kontra a serpenyőben hol az egyik, hol a másik oldalon. És akkor ott leszel, hogy majd a 20-as iPhoneon fogsz morfondírozni évek múlva, és mindig lesz valami, amibe bele tudsz kötni.
És hidd el átérzem, mert én 2-3 évig játszottam ezt
Pontosan ugyanígy. Jajj ezért nem váltok, meg azért, mindig kerestem a mondvacsinált kifogásokat. Igen, lesz bőven olyan dolog, amiben más, vagy kevesebb, de ugyanúgy sok dolog amiben több és jobb
Én februárban úgy keltem fel, hogy oké, elég a kifogásokból, megyek és veszek egy használt iPhone 13-at próbára az S23 FE mellé, mert ha épp nem jön be, nullásan akkor is ki tudok szállni a dologból. És bevállt, most váltottam egy új 16-ra, és őszintén szólva teljesen kizártnak tartom, hogy az elkövetkező 10 évben visszamennék Androidra. Az égvilágon semmi sem hiányzik a Droidból, pedig nálam ez munkaeszköz, rengeteg olyan funckiót használok rajta, amit az átlag-userek nem, vagy mégcsak nem is tudnak a létezéséről. És zökkenőmentes volt az áttérés
-
janeszgol
félisten
Ha tartasz tőle ne vedd meg. Hidd el zavarni fog!
Engem nem zavar, pedig van 120 Hz-es és 144Hz-es telóm is.Igaz ebben a módban nem használtam őket sokat.
Meg lehet szokni, utána rossz visszaszokni. Engem mondjuk annyira nem érdekel. Az jobban érdekelt, hogy olyan órám legyen, ami szintén 60Hz-es és nem 24 meg 30 Hz-es, mint a Honor Band 5-6 és társai régebbről. -
janeszgol
félisten
Gondolkodtam mit hozzak ki a vezetekes elofizumhoz. S25-ot akartam, de aztan a lehetseges dragulas hatasara inkabb megegy sima 16 lett a valasztasom. A 16 Pron is gondolkodtam, de a lenyegesen gyengebb uzemido miatt nem azt valasztottam.
-
blueMerle
veterán
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy holnap érkezik egy 16-os, 13-at fog váltani, abban egy klasszikus simet használtam egy e-simmel.
Olvastam hogy ebben van Dual e-sim támogatás. Namost ezt úgy kell érteni hogy létezik a telóból kétféle verzió, ami:
klasszikus sim + esimet támogat
és egy másik ami
esim + esim,vagy pedig ezt alapból tudja az európai modell (esim + esim)?
Mert utóbbinak nagyon tudnék örülniKöszi a válaszokat előre is.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
janeszgol #726 üzenetére
Felhasználói szokásoktól függ. Nekem nem szokásom kapcsolgatni a dolgokat, mert egyszer beállítom az iPhone-t és utána úgy használom.
Háttérkép cseréje miatt sem kell a menübe lépni, a Vezérlőközpont is lehetővé teszi, hogy sok féle dolog elérhető legyen. Ha pedig keresek valamit, akkor Spotlight, de ha valaki nem szereti (ilyet is olvastam már), akkor marad a menüben bóklászás. -
zzola
titán
Amikor görgeted az oldalakat, pl. FB, Tiktok, web akkor érezhető és látható (főleg, ha 120Hz-es volt az előző mobil). Másban nem igazán zavaró, menüben sem, ott amúgy is keveset van az ember. Ez egyéni kérdés, hogy szokható vagy sem. Együtt lehet élni vele.
Én pl. Pixelről érkeztem vissza i16-ra, nem mondom, hogy nem látni különbséget, de mint fentebb írtam, egy idő után meg lehet szokni. -
kid46
aktív tag
Sziasztok. Valaki váltott s24FE-ről -> iPhone 16-ra? Engem a 120hz VS 60hz érdekelne. Mennyire feltűnő ? Köszönöm
-
-
Az Apple azt szeretné, hogy tok nélkül használjuk az iPhone 16-ot
Az egy fontos dolog, hogy túléli, de megkarcolódhat. Sőt a kamera is. Arról nem beszélve, hogy tok nélkül, a kamerasziget miatt billeg is.
-
honeker
őstag
18.4.1 up
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Segítség kéne ! Az a bajom hogy ha megnyomom oldlt kétszer a gombot a fizetéshez akkor elég sürün csak a bankértyám jelenik meg és az arcfelismerő kis arc jel nem és nem tudok fizetni vele . Ha ujra índitom a telefont akkor szokot müködni de nem mindíg . A képernyőt feltudom nyitni arcommal de a fizetésnél nem adja be néha csak a kártyát ! Van valami megoldás ?
-
niof
veterán
válasz
csaba1203 #714 üzenetére
Akkor a kameragombról úgy érzem egy a véleményünk. Szerintem pl. abszolút rossz helyen van, ha a gomb középvonalát nézem, kb. 2,5-3 cm-el lejjebb kellene legyen. A kompakt fényképezőknél sem véletlenül van a szélén a gépeknek (de még a nagy vasaknál is). Így rohadt nehezen használható, fogást kell hozzá váltani, akkor meg igazából minek.
Maga a találmány sem az Apple-é, ha jól rémlik, ezer éve valami Nokián volt már ilyesmi. Mondjuk nem tudom, hogy a marketingben hogy hozta le az Apple, lehet nem céloztak rá, hogy ők most ezt kitalálták, de jellemző lenne rájuk. -
csaba1203
addikt
Nálam 12 minit váltott hát ég és föld...
Szeretem a hosszú üzemidejét a nagyobb kijelzőt a fürgébb működést....
A dedikált kamera gomb egy bullshit sőt néha idegesítő ha jobban benyomódik de ez van.
Kamera téren is van azért fejlődés pedig a mini sem csinált rossz képeket.
A helyedben igen megtartanám a 11-et akár tartaléknak is.
Akku sajnos fogyó eszköz, mint kocsinál is... -
niof
veterán
válasz
csaba1203 #712 üzenetére
Inkább abban a kontextusban gondoltam a kibír 5 évet dolgot, hogy ennyi idő alatt a 11-el írd és mondd, semmi problémám nem volt. Persze az, hogy az akksi halódik, az nem igazán róható fel neki. Mégis csak elmúlt 5 éves. Erősen fontolóra vettem amúgy, hogy tartalék telónak megtartom, és elküldöm akksicserére. Állítólag a következő iOS verziót még kapja, de utána is szokott még az Apple kitolni frissítéseket a telóira, és mondjuk kocsiba navinak egy feltöltős kártyával szerintem elég jó lehetne.
-
niof
veterán
Sziasztok!
11-ről váltottam múlt héten. Meg kell mondjam, hogy megérte. Sokkal fürgébb, reszponzívabb. Pedig egyébként azt sem éreztem lassúnak, de ezzel összehasonlítva már igen. Elégedett vagyok vele. Ha ez is kibír 5+évet, le a kalappal az Apple előtt!
-
1995M
junior tag
350 most az egyik hivatalos viszonteladónál.
-
woros
őstag
Üdv,
Belépek a topikba egy 16-al, i13-at váltott. Eddig jó. -
nikilauda
senior tag
Tudtok ajánlani jó minőségű vékony tokot a Pitakán kívül ?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
vadkörte #702 üzenetére
Újra elolvastam a posztom és még mindig nem látom, hogy hol írtam benne olyat, hogy “ugyanaz” vagy “hasonlít”. Ennek pont az ellenkezője szerepel az utolsó bekezdésemben…
No mindegy, részletesen reagáltam a felvetéseidre, a tőled kapott szűk válasz viszont ahhoz érdemben alig kapcsolódik.
Lapozzunk…….
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest