Hirdetés
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
NanoApostle teszt
gp Az akciójátékok szinte elengedhetetlen részei a főgonoszok: de mi van akkor, ha szinte csak belőlük áll a játék? Megnéztük, hogy mit tud a NanoApostle, ami pörgős boss rush élménnyel kecsegtetett.
-
Fagyos városépítésben érzi otthon magát az új GeForce driver
ph A WHQL minősítésű, 561.09-es eszközillesztő pár hibát is korrigált.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indian74
senior tag
válasz Nikaré #92050 üzenetére
Igen azért raktam ki a linket te is és mások is jól láthassák hogy mi folyik itt,ahogy írtad,és ahogy gondolod,sajnos nem nekünk előfizetőnek kedveznek,terveznek.
És mindig csak a változtatások,ÁFSZ meg a többi,és igen külföldön meg már sokkal olcsóbbak az árak mind telefon,mind előfizetési díjban is,na ez a szörnyű
És az én írandómat se vegye senki rossz néven,csak már kicsit......NAGYPAPA
-
MK VII
veterán
Skacok..
A Trét én nem értem.. 19-én kaptam egy levelet, hogy 19-ig fizessek be 187470 forintot. Ebből 67 ezer forint a számlatartozás és a készülékrészlet és valami 120 ezer kötbér..
Már az érdekes volt, hogy 19-én hozzák ki a levelet és 19-ig kéne befizetni...
Na aztán ma meg kaptam tőlük megint egy levelet, hogy 40470 forint az elmaradásom és 8 napon belül fizessem ki vagy korlátozzák a számom...
WTF?
Most akkor mi van?
Előbb jön egy végrehajtással fenyegető 190ezer körüli befizetési felszólítás aztán 10 nap múlva meg egy 40 ezres ami csak a korlátozással "fenyeget"?[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Nikaré #92055 üzenetére
Előzmény...
Kb 2 hónapja voltam bent náluk, hogy nulla bevételem van szóval nem fogom tudni fizetni a számlát meg a készüléket. Ajánlott egy részletfizetést a meglévő tartozásomra az ügyintéző.. Viszont ugye annak az a feltétele, hogy pontosan, határidőig be kell fizetnem a részletet is és az aktuális számlát is..
Mondom neki, hogy ez miben is segít engem? Eddig sem tudtam határidőre fizetni a számlát, nem véletlen vagyok elmaradva, akkor még mellé az előzőek részletét is üssem ki?
Aztán mondta, hogy ennek valóban semmi értelme...
A végén arra jutott, hogy akkor ennyi... Majd várjam a végrehajtót...
Ja mondom köszi... El is jöttem...
A lényeg, hogy 2-3 hónapja egyáltalán nem fizettem be semmit, mert kb 10-20 ezer forintom jön be havonta.
Erre föl jöttek ezek a levelek.. -
MK VII
veterán
válasz #08205312 #92057 üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy még nem adták el.. Ha eladták volna akkor miért küldték ma ezt a 40 ezres felszólítást, hogy fizessem be? És a Telekomtól jött nem a végrehajtótól. Ráadásul m,ég a Telekom oldalán is be tudom fizetni, ha akarom.. Működik a befizetés rész.
Szerintem a végrehajtással fenyegetőző levelet véletlen küldték és most küldték azt ami valóban van és történni fog, ha nem fizetem be.
Illetve fizetési meghagyást tudnak csak az összegre kérni..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Ice&Lime
veterán
Valaki tisztan, konkretan leirna, miert kell evente 10x modositani az aszf-et?
-
Nikaré
őstag
válasz Ice&Lime #92062 üzenetére
Tisztán nem tudom. Másként sem nagyon, de az az érzésem, hogy nehezen lehessen követni.
Minden apró változtatás maga után von még több rá épülő jogi csavart, ami a szolgáltatás feltételeiről, milyenségéről szól és ezek után lehet húzni az árat. Ha megkérdeznél egy T szakembert akkor talán kapnál egy megnyugtató vagy idegesítő választ. -
Ice&Lime
veterán
...
Es letezik valami mod ra, hogy ne kapjon az ember evente 10 ertesitest errol, ezt valahogyan kilehet kapcsolni?
-
enginev3.0
félisten
Idén volt díjcsomag módosítás, ez járt azt hiszem 2 új ászf módosítással
Voltak otthoni szolgáltatás módosítások, magenta 1 miatt azt hiszem érintette a mobil ászf-et is
Volt jogszabálymódosítás, +1 ászf
és ha jól emlékszem az eu roaming miatt is voltstb...
(#92065) Ice&Lime@ Én pl még soha életemben nem kaptam sehol
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
törölt tag
Olyan nagy a versenyhelyzet a dinamikusan változó piacon, hogy gyakran kell az ügyfelek igényeihez igazodni az elégedettség elérése céljából.
Komolyra fordítva:
volt a tavaszi drágább mobilnet csomagok ÁSZF
volt az EU roaming téma ÁSZF
megszűnő ez+az ÁSZF
mindig van valami... egy negyedévre se képesek előre tervezni[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
Majdnem minden honapban kuldozgetik 1777rol smsben.
Ezt kene valahogyan kikapcsolni. Lehet? -
r3dsnake
nagyúr
Az előfizum részletezésénél van egy ilyen tétel:
Vásárlásra fordítható összeg 27 180 Ft
Az univerzális egyenleg előre feltölthető keretösszeg, amellyel telefonálás, SMS-ezés, internetezés mellett vásárolhatsz is.Ez mit takar pontosan? Elkölthető ez az összeg, vagy hozzácsapják a díját, ha valamire használom a számlához?
-
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok !
A Domino Fixnél megszűnt a Most opció ?
Weboldal azt írja, hogy :
"Aktiválás időpontja: 2017.03.17.
Kapcsold be és mobilhálózaton belül 9 Ft-ért, más hálózatba 19 Ft-ért telefonálhatsz vagy küldhetsz SMS-t, belföldi alapdíjas irányokba 2017.08.31-ig. " ( meg persze a Lemondom kapcsoló van jelen.Aztán :
"BESZÉLGETÉS
HÁLÓZATON BELÜL 25 Ft / percMÁS BELFÖLDI HÁLÓZATBA 25 FT / PERC"
+ kérdés : a kártya ciklusidejét hol tudom megnézni :
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Bferibörs #92075 üzenetére
Nem szűnt meg, visszavonásig meg lett hosszabbítva.
Ciklusidejét? Weblapon/appban meg tudod nézni mikor jár le a SIM.
A mobilnet megrendeléstől 30 nap, nincs az, hogy ma aktiválod, de a te kereted mindig 5.én újul meg, az aktiválás ideje számít dominonál.A fix csomag díja alapesetben a 25ft, azt látod ott.
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz radio100jozs #92033 üzenetére
Na ez jó, most akartam csomagot váltani, akkor pihentetem az ötletet.
Látszik már valami az ászf-ből, hogy milyen csomagok lesznek?
-
radio100jozs
őstag
válasz lugosi #92079 üzenetére
Nem látni semmit, csak annyit, hogy lezárják. Gondolom majd előző nap, azaz november 30-án jönnek ki az újjal. Az biztos, hogy ez a mostani dolog nagyon problémás nálam is. Nekem Mobil L + 400 MB van, de hiába próbálnék váltani még hűségben fentebb, hogy több net legyen, csak úgy lehet, hogy bukom a havi 1500 Ft kedvezményt, ami most 2 évre jár, így meg horribilisen drága a magasabb netcsomag. Meg azt írja, hogy csak úgy lehet módosítani, hogy készülékkedvezménybe teszi, mert csak így lehet a 2 éves szerződést módosítani, a Telekom meg naná,, hogy nem teszi át 1 év hűségbe, hiába nem is vettem készüléket ehhez az előfizetéshez. Olcsóbb, ha veszek külön sim-et netet, és ott alapból akkor ad 20% kedvezményt. Hát hülye egy rossz díjszabása van a Telekomnak így az biztos. Ja és közben meg 3993-ért 25+100 GB-ot kapok a Telenornál.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz radio100jozs #92080 üzenetére
Igen, én is megnéztem most, hogy a jelenlegi csomagom leváltása mennyibe kerülne. Nincs azonos csomag, csak szintén korlátlan, de kevesebb nettel rendelkező kombinációt tudnék csinálni, az egy ezressel lenne drágább, illetve kicsit több nettel, az 3 ezerrel lenne több. Mindenképpen rosszabbul jövök ki a jelenlegi Mobil fantázianevű csomagokkal, úgyhogy rá is hagytam. Mindegy, 2 hónapon belül lejár a hűségem, meglátom a csomagjaikat.
-
törölt tag
válasz radio100jozs #92080 üzenetére
Nekem is ajánlották az új csomagokat, hát mondom miért... Elvagyok a hűséges Netplusz L 1GB mobilnettel 1500-ért, az új tavaszi csomagokban 1 giga már 2000 forintba kerül. Aztán mondtam nekik hűség lejárta után váltok Dominora, mert sokkal jobban megéri. Lehet most ezt vették észre félév késéssel és lesz valami korrigálás havidíjasoknak? (tudom bilibe lóg a kezem)
-
namenlos
tag
Van olyan, akinek szintén elmaradt a hónap végi csoportos beszedése? (készülék-törlesztés)
-
Zsmester89
őstag
Srácok, T-mobilenál szokott lenni black friday akció? Ha más nem, gondolom karácsonyi igen...azok mikor szoktak indulni? A meglévő 20e kupont beletolnám 2 év részletre egy oled-be --- de nem akarom elkapkodni, ha 1 hónapon belül még jobb áron lesz..
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
törölt tag
Telekomnál végig vittem az előrendelést Mate 10 Pro-ra.
Mobil L + 10 GB Net díjcsomaggal 16 370 Ft-ot írt végig. Majd jött email + a rendeléseimnél is 18 770 Ft havidíjat látok. Érdekes... -
Zeki
nagyúr
válasz Zsmester89 #92086 üzenetére
Szokott lenni. A BF az utolsó jó akció, a karácsonyi már nem.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Zsmester89 #92086 üzenetére
Szokott, de nem túl erős azért.
-
Zeki
nagyúr
válasz Zsmester89 #92091 üzenetére
Azért nem minden készülék BF-es. Persze azért várhatsz.
-
Soulfly842
addikt
válasz Gabesz984 #92089 üzenetére
(#92084) namenlos
Sokszor van ilyen, h. a tényleges levonás csak 1-2. -án kerül levonásra Nyugalom. Van négy nap türelmi idő a felszólítási folyamatok előtt, nem lesz azzal gond.
(#92060) MK VII
Nem még nem került eladásra. Ha jól értem első körben nem történt fizetési könnyítési megállapodás (részletfizetés) a tartozásra, csak ajánlatot kaptál?
Ha igen, akkor most hívd majd fel újra a behajtást (1414 behajtás menüpont, lehet tovább is kapcsolnak majd, mivel ez már más csop.hoz tartozhat). Lehet más kondíciót is tudnak már kínálni (több havi részletet is akár), s a számlatartozásod rendezéséig nem készülnek durca alap számlák sem (de aktív sem lesz a szolgáltatás addig). Fontos, hogy a kimenő/bejövő tiltás kezdetétől számítva mihamarabb állapodj meg, mert kb 2 hét és már behajtócéghez is pattanhat a tartozás kötbérrel mindennel. Most még (ha az elmúlt hónapokban nem volt fiz. könnyítési megállapodásod) akkor megállapodhatsz velük kötbér nélkül is! Fontos, hogy lépj ez ügyben.
(#92080) radio100jozs
hmm.. ez most engem is meglepett
Kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Hali!
Ha otthoni szolgáltatáshoz akarok mobilkészüléket venni, akkor azt írja a rendszer, hogy legalább 6 hónapja otthoni előfizetőnek lennem. Itt akkor nem úgy van, mint mobilnál, hogy csak a hűség lejárta után vagy (arany esetén) az utolsó 3 hónapjában tudok venni?
A rendszer egyébként teljesen szar, nem enged IPTV-t venni (hosszabbítani) pedig jelenleg is az van, de szerinte nem elérhető a címen. Mintha nem is tudná, hogy hosszabbítani akarok. Úgy jelenik meg minden, mintha most akarnék új otthoni szolgáltatásokat kötni.
Ráadásul csak 6 készülék érhető el így.
Ha bemegyek egy T-be ott minden menni fog (minden készülék elérhető és simán meghosszabbítják nekem az egyik otthoni szolgáltatást), csak a webshop ilyen szar (mint mindig)?
Tudom inkább -otthoni- szolgáltatás kérdés, de mobilt szeretnék vele venni.
Köszi előre is ha valaki tud válaszolni és megteszi.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz #86564352 #92082 üzenetére
Bilibe. Nem lesz itt semmi. Majd pár év múlva ott tartunk, ahol ma a Lengyelek vagy a Románok. A Magyar Telekom egy vicc. Nov 27-én lejár a hűségem és húzok tőlük mint a szél! Változnak az idők, anno "menő" volt Telekomosnak lenni, ma már kiröhögnek, ha meghallják.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz South Velen #92094 üzenetére
Biztos várnak az üzletben sok szeretettel (gyere majd akár hozzám )
Ott semmi gond nem lesz vele, megoldják könnyedén. A webshopnak jelenleg vannak sajátos jellemvonásai De ott érteni fogják, hogy mit szeretnél ...
(#92061) 8
Ez egy nagyon buta tévhit Semmi alapja nincs
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Soulfly842 #92096 üzenetére
Király Akkor majd megnyomom a Soulfly842-es gombot a sorszámosztón
De még megvárom a BF akciókat. Bár lehet azok személyesen nem fognak járni, vagy otthonira nem fognak járni. Nem tudom, hogy szokott ez lenni.
Vagy így-vagy úgy de kihozok valamit a közeljövőben.
-
törölt tag
válasz Onderon #92095 üzenetére
Mindegyikkel van valami, felesleges sarkítani. Én bejártam a 20-70-30 utat és most sem akarok váltani Telekomról, egyrészt ismerősök többsége így hálózaton belül, másrészt nagyon nagy panaszom nincs. Csak biztos nem fogok előfizetést hosszabbítani a tavaszi módosítások után, mert a Domino Fix-Most-Maraton sokkal jobb a havidíjas megdrágított ajánlathoz képest. Készüléket nem tőlük veszek, otthoni net és TV sem tőlük, akkor teljesen felesleges új hűséget vállalnom megdrágult havidíjasra, pláne úgy megszűnt a Spotify opció is. A Domino Most jó percdíjban és a Maraton net szavatossága se jár le 30 nap után. Korlátlan havidíjas nem érdekel, nem használnám ki, a jelenlegi alacsony S-ben nem éri maradni, hűség lejárta után irány a Domino Fix & Most & Maraton.
-
Nordik
őstag
Domino Fix és Most mellé simán megrendelhetem a Maratont? Nem kell semmilyen más alap net mellé?
-
Soulfly842
addikt
válasz South Velen #92097 üzenetére
Tavaly jártak személyesen is ééés... a black friday, az black-friday Weekend-vel együtt járt
Ha még máshova sorolódnál, kérsz egy átirányítást.
Bár úgy a legegyszerűbb, h:
Időpontfoglalás alkalmazásban, vagy telekom oldalán az üzletkeresőnél; egyből sorra kerülsz és egy átirányítást kérsz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- RTX 4080 Super OC
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Samsung Full HD IPS LED Monitor kifogástalan állapot dobozában (S24R352FHU)
- P16s Gen1 27% 16" QHD+ IPS i7-1260P T550 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Precision 7560 15.6" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen