- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
őstag
Elnökválasztás előtt egy riporter odamegy két férfihez az utcán, és megkérdezi, kire fognak szavazni.
- Én nem szavazok senkire, sajnos nem ismerem egyik jelöltet sem. - feleli az első.
- Én nem szavazok senkire, sajnos ismerem mindegyik jelöltet. - feleli a másik. -
H-Zol
őstag
Az ifjú feleség meghízott, és a férje folyton szekálja:
-Olyan nagy a feneked, mint egy betonkeverő!
A feleség csak hallgat, de amikor eljön a lefekvés ideje, a férj kezd hozzábújni.
Erre ő:
-Csak nem gondolod, hogy azért a két vacak kavicsért beinditom a betonkeverőt?
-
A Szovjetunióban egy ember autót akar venni... Bemegy az illetékeshez, és kér egy kocsit. A tisztviselő így válaszol:
– Tudja, hogy tízéves várólista van?
– Tudom - feleli az ember, majd némi hezitálás után beleegyezik a vásárlásba.
Előre kifizeti a teljes vételárat, majd mielőtt távozna, megkérdezi:
– Délelőtt vagy délután jöhetek a kocsiért?
– Ember, tíz év múlva lesz! Mit számít az? – hőköl vissza az eladó.
– Csak mert a vízvezetékszerelő délelőttre ígérte magát... -
Weareus
addikt
Egy öltönyös férfi odamegy egy birkapásztorhoz, aki legelteti a nyáját:
- Bátyám, én birkaszakértő vagyok, fogadjunk egy birkába, hogy pár perc alatt megszámolom és megmondom, pontosan hány birkája van!
Az öreg felvonja a szemöldökét, majd így szól:
- Nem bánom!
A férfi elővesz egy telefont, telefonál, majd kisvártatva drónok jelennek meg az égen, újabb pár pillanat múlva pittyeg a telefonja, ránéz, majd diadalittasan így szól:
- Önnek 6423 birkája van!
- Ez így van, nyertél!
Erre a fickó hóna alá is csap egyet az állatok közül, majd el akar nyargalni, de a pásztor utánaszól:
- Birkaszakértő az apád f@sz@!
- A kutyámat meg azonnal hozd vissza!!! -
H-Zol
őstag
Drágám, mindjárt itt vannak a vendégek, tedd el a gyerekbiciklit az előszobából!
- Na de szívem, hát Kovácsék nem lopnak!
- Tudom. Csak nehogy felismerjék… -
bandiras2
senior tag
A pattogatott kukorica és a kukorica pehely ugyanaz!
Igen, mindegyik kukoricából van. És mit teszünk a kukorica pehelyre? Vajat! Ami tejből van.
Tehát a pattogatott kukorica, az reggeli! -
H-Zol
őstag
Pasas betér a presszóba, rendel egy korsó sört. A csapos kitölti, ám ahogy nyúl érte, a pult mögül egy majom ugrik elő, felpattan és belemártogatja a golyóit a sörbe. A pasas dühösen rászól a csaposra:
- Ezt így nem iszom meg! Töltsön másikat!
A csapos elnézést kér és kitölt egy másikat, de a majom gyorsan ezt is elintézi. A pasas őrjöng:
- Miért nem vágják ki ezt a majmot innen?
- Nézze, mi nem tehetünk róla, leszerződtettünk egy zongoristát, övé a majom, vele kellene ezt megbeszélni.
A pasas odamegy a zongoristához:
- Tudja azt, hogy a majom belemártogatja a sörbe a golyóit?
- Sajnos nem tudom, de ha eldúdolja, szívesen megpróbálom .... -
H-Zol
őstag
Idős bácsi beszélget az orvosával:
- Doktor úr! Az első még megy. A második kicsit nehezebb. A harmadikon már fulladok, a negyediken, pedig már meg kell állnom.
- Na, de bácsi! Hát örüljön, hogy egyátalán eljut a negyedikhez!
- Na jó, csakhogy én a hatodikon lakom!
-
H-Zol
őstag
Kovács egyik reggel a konyhaasztal mellett üldögélve az újságot lapozgatta. Egy cikket olvasott, ami arról szólt, hogy egy gyönyörű színésznő férjhez megy egy futballistához, akinek köztudottan nem sok értelem szorult a fejébe. Kovács felháborodva mondja a feleségének:
- Nem értem, miért mindig a legnagyobb balfácánok veszik feleségül a legjobb nőket!
Erre a felesége mosolyogva rápillant:
- Ó, köszönöm, drágám! -
H-Zol
őstag
- Ki az abszolut csúnya?
- Akinek kiskorában csontot kötöttek a nyakába, hogy legalább a kutya játsszon vele.
-
Cartevo
őstag
–Mit kell tenni, ha társaságban valaki szellent?
–Ugyanúgy felelni. -
H-Zol
őstag
Meghívják a rendőrt hajtóvadászatra.
Elengedik a kutyákat, a rendőr lő, egy hajtót megsebez. Elviszik a sebesültet, folyik tovább a vadászat, a rendőr megint lő, megint egy sebesült. Ez így megy néhányszor amikor a házigaza megunja a dolgot és rászól rendőrre:
- Ennyire nem tud bánni a puskával? Már az ötödik hajtót lövi meg!
- Hát nem hajtóvadászatra jöttünk? -
H-Zol
őstag
Két részeg beszélget:
- Voltál már úgy berúgva, hogy a nő szája helyett a hasát csókoltad meg?
- Már részegebb is! - feleli a másik.
-
H-Zol
őstag
A férj halála után a feleség az újságban a következő gyászjelentést adja fel:
"Szegény férjem tegnap AIDS-ben elhunyt. Gyászolja szerető családja."
Kérdi az anyja:
- De lányom, a férjed autóbalesetben halt meg, miért terjesztesz ilyen rémhíreket?
- Gondoltam jól megijesztem a szeretőjét!
-
H-Zol
őstag
A fiatal titkárnő és a takarítónéni beszélgetnek :
A titkárnő a beszélgetés közben így szól : -jujj valami szőrszál van a számban!
Na, kislányom csak nem a bundás mikrofonba énekeltél!?
-
H-Zol
őstag
Egy nő elveszti a táskáját vásárlás közben. Másnap, amikor már lemondott róla, csengetnek. Amikor kinyitja az ajtót, egy fiút lát a kezében az elveszett táskával. Gyorsan kinyitja a táskát, és megkeresi a pénztárcáját. Gyorsan átszámolja a pénzt, majd a homlokát ráncolva mondja a megtalálónak:
- Érekes, amikor elvesztettem, akkor egy 20 dolláros volt benne, most meg 20 darab 1 dolláros...
A fiú mosolyogva:
- Igen, ez így igaz, de a múltkor, amikor valakinek megtaláltam a tárcáját, nem volt nála apró, hogy megjutalmazzon! -
Weareus
addikt
Nem vicc, inkább monológ:
A minap ezt olvastam egy xyz nevű étrendkiegészítő készítményen az ajánlásban:
"A nők jó közérzetéért"Hát nem csoda, összetétel: tökmagolaj, vörös here kivonat, tökmag kivonat.
Aki férfiként viszont hüvelyesre vágyik, annak nehogy a csicseriborsó jusson, mert az cserfes kissé...
Btw a borsóról jut eszembe: a borsó borból és sóból készülő, korszerű, falra hányható élelmiszer, asszem.
-
H-Zol
őstag
Egy házaspár balesetet szenved, aminek során a feleség arca csúnyán összeég. A plasztikai sebész bőrátültetést javasol, de a feleség, mivel kis termetű, nem rendelkezik elegendő bőrfelülettel.
Végül a férj hátsó feléről vesznek le egy nagy bőrdarabot. A műtét sikerül, a feleség szebb lesz, mint valaha. Egy buliban, amikor mindenki dicséri a szépségét, örömtől sugárzó arccal mondja a férjének:
- Annyira nagy jót tettél velem, hogy sosem tudom megfizetni neked!
- Ugyan drágám, nekem elég fizetség, amikor látom, hogy anyád megcsókolja az arcodat... -
macilaci78
nagyúr
"Egy életre elegem lett a munkahelyi szexből!" - Sándor, birkapásztor
-
H-Zol
őstag
Egy hullafáradt üzletember 2 nagy bőrönddel beesik egy hotelbe.
- Egy szobára lenne szükségem - mondja.
- Sajnos az összes szobánk foglalt - mondja a portás.
- Kérem találjon ki valamit, nincs erőm másik szállodát keresni! - esik kétségbe az üzletember. - Egy üres ágyuk sincsen?
- Nos, egy üres ágy még van. Egy úriembernek kénytelenek voltunk egy kétágyas szobát kiadni egész hétre. Mivel csak az egyágyas szoba árát volt hajlandó fizetni, ezért beleegyezett, hogy a másik ágyat kiadjuk másnak. Meg is tettük, de sajnos az úr olyan hangosan horkol, hogy eddig egyetlen vendég sem bírta még egy éjszakát sem mellette. Ha nem zavarja a horkolás, akkor azt az ágyat olcsón megszámítjuk.
Az üzletember beleegyezik. Másnap a reggelihez kipihenten, vidáman érkezik. A portás megkérdi:
- Tudott aludni?
- Igen, pompásan!
- Nem zavarta a horkolás?
- Nem, bevetettem egy kis trükköt.
- Mi volt az?
- Este bementem a szobába, a szobatárs már az ágyban feküdt. Odamentem hozzá, adtam neki egy puszit, és azt mondtam: "Jó éjszakát, gyönyörűségem!" Ezután hajnalig ült az ágyában és nem mert elaludni
-
H-Zol
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Ez jó volt

A községi plébános elmegy a körzeti megbízotthoz.
- Édes fiam, segíts, mert ellopták a kerékpáromat. Mit csináljak?
- Mit, atyám? Vasárnap a prédikációjában tessék elsorolni a tízparancsolatot, és amikor odaér, hogy "ne lopj", nézzen jól körül, mert aki elbújik, az a tolvaj.
A mise után a plébános elmegy a rendõrhöz.
- Az Isten megáldjon, édes fiam, megvan a biciklim.
- Úgy történt, ahogy mondtam?
- Majdnem... Elkezdtem sorolni a parancsolatokat, s amikor odaértem, hogy "ne paráználkodj", azonnal eszembe jutott, hol hagytam a kerékpárom.
-
H-Zol
őstag
Kezdő ingatlanügynök megköti élete első üzletét, azonban kisvártatva lógó orral megybe a főnökéhez.
- Főnök,baj van! Nemrég eladtam egy telket, de az ügyfél tajtékzik, mert az árvízelöntötte az egészet. Adjam neki vissza a pénzt?
- Megőrült?- kérdi a főnök. - Dehogy adja vissza a pénzt, inkább most azonnal adjon elneki egy lakóhajót !! -
H-Zol
őstag
Kovács panaszkodik barátjának:
-A lányom állandóan a zenecsatornát nézi és elhanyagolja a tanulást. A feleségem a családi sorozatokat szereti, emiatt nem törődik a háztartással. Esküszöm, mihelyt vége a futballszezonnak, kidobom a televíziót!
-
H-Zol
őstag
Vírushordozó !
- Katonaságnál közkatonára ráripakodik a felettese:
- Menjen a konyhára krumplit pucolni!
- Nem mehetek, kérem, vírushordozó vagyok!
- Nem érdekel, majd más széthordja maga helyett... -
Móricka egész nap csak azt hallja, politika, politika, politika. De nem érti, mi a politika.
Elmegy a rabbihoz, megkérdezi. Na, figyelj fiam, elmagyarázom. Eljön hozzám a gyereket váró Grünné és megkérdezi, hogy fia lesz, vagy lánya. Mondom neki, hogy fiú, de amikor elmegy, a nagykönyvbe beírom, hogy lány lesz.
Ha fiú lesz, Grünné örül, eljön megköszönni, még ajándékot is hoz.
Ha lánya lesz eljön reklamálni. Ekkor azt mondom neki: Nézze Grünné az már régen volt, nem emlékszem pontosan, de nézzük meg a nagykönyvben. Hát látja itt az áll, hogy lány.
Hát fiam, pont ilyen a politika. -
H-Zol
őstag
Két bolha beszélget egymással. Az egyiknek szép arca van, nyugodt, a másiknak kiszáradt a bőre, ráncos, fáradt. Mondja a nyugodt arcú a másiknak:
- Te nem is tudod, hogyan és hol kell meghúzódni?
- Mindig rosszul járok, vagy kiráznak, vagy kidobnak.
- Na, elmondom mit kell tenned: keresel egy jó nőt, felugrassz a lábszárára, majd lassan, óvatosan mászol felfelé a lábán egészen addig, amíg elérsz egy meleg, szőrös helyre, ahol leheveredsz.
Másnap a találkozásnál a peches bolha reszket, fázik és még rosszabbul néz ki.
- Nem azt csináltad, amit tanácsoltam?
- Dehogynem!
- És?
- Ma reggel egy motoros bajszán ébredtem, aki 160-nal száguldott. -
H-Zol
őstag
Bemegy egy vevő egy boltba, amely kizárólag trombitát és vadászpuskákat árul, és megkérdi az eladót:
- Elég furcsa párosítás ez, nem gondolja?
- Hogy érti ezt? - kérdi az eladó.
- Arra gondoltam, hogy elég furcsa dolog kizárólag trombitát és vadászpuskát árulni, nem? Melyikből fogy a több?
- Egyformán viszik mindkettőt - mondja az eladó. - Ahányszor eladunk egy trombitát, hamarosan megjelenik egy szomszéd vadászpuskát keresve...
-
H-Zol
őstag
Egy nagy mellű nő autója elromlik.Felnyitja a motorháztetőt, belehajol és elkezdi piszkálni, mire megáll mellette egy pasas.
- Nyuszikám, nyuszikám!!! Hiába s**ptatod, úgyse indul el. -
macilaci78
nagyúr
Akinek jól működik az alkalmazása, annak az appja f@sz@!
-
H-Zol
őstag
Cikázik a taxis a forgalomban. Az utas egy ideig csendben retteg, majd egy túlságosan hajmeresztő manőver után odaszól:
- Hallja-e, vigyázzon jobban! Engem hat gyerekem vár otthon!
A taxis dühösen visszavág:
- Hölgyem, hat gyereke van és még maga mondja nekem, hogy vigyázzak?
-
H-Zol
őstag
A pap és a rabbi arról beszélgetnek, hogyan kell elosztani a perselyekbe bedobott pénzt.
A pap:
- A fele az Úr házáé, a fele a szegényeké.
A rabbi:
- Én felteszem az egészet egy jó nagy tálcára és feldobom jó magasra, amit az Úr elkap az az övé, ami meg visszaesik az az enyém. -
H-Zol
őstag
Egy nős férfi a barátnőjénél tölti az estét. A lány arra kéri, hogy borotválja le a szakállát. A férfi először tiltakozik:
- Tudod, drágám, a feleségem ragaszkodik hozzá, nem vághatom le.
Azonban a lány addig erősködik, hogy végül mégis rábeszéli.
A férfi éjjel tér haza, a felesége már ágyban van. Mellébújik a sötétben, az asszony megsimogatja sima arcát és odasúgja neki:
- Drágám, már nem volna szabad itt lenned, a férjem bármelyik percben hazajöhet.
-
H-Zol
őstag
Az idősödő írónő, akit írói körökben Dunduskának neveznek, elhatározza, hogy könyvet ír a dzsungel életéről.
Afrikai útján megismerkedik egy idős úrral, aki évtizedek óta a dzsungelben él. Megkérdezi tőle, hogy ha ő most jóságos tündér lenne, mi lenne a három leghőbb kívánsága.
- Nincs nekem három, csak kettő van – feleli az öreg.
- Mielőtt meghalnék, szeretnék látni egy szép meztelen nőt és egy fehér elefántot.
- Hát az egyik kívánságát már teljesíteni is tudom – mondja az írónő, bemegy az erdőbe, egy fa mögött levetkőzik, majd meztelenül előlép.
- Nos, uram, mit szól hozzá?
- Nahát, csodálatos… Köszönöm önnek. Most már csak egy szép meztelen nőt szeretnék látni.
-
H-Zol
őstag
Az újgazdag új villáját mutogatja vendégeinek:
- Tudjátok, nem fogadtam lakberendezőt. Mindent a saját fejem szerint rendeztem be.
Az egyik vendég:
- Akkor azért tűnik olyan üresnek... -
PELLE
tag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
A hangya egész nyáron szorgalmasan gyűjtögetett, a tücsök pedig csak henyélt és muzsikált. Aztán jött a tél. Hideg volt, fújt a szél, és gyakran esett a hó is.
...de a tücsök elment melegebb éghajlatra és ott is henyélt meg muzsikált. -
Cartevo
őstag
-Főnök, mi nem eszünk húst, mert vegák vagyunk.
-Mi se, mert csórók vagyunk. -
H-Zol
őstag
Egy szőke nő fekszik a férje mellett a hálószobában. Próbálnak aludni, de a szomszéd kutyája egyfolytában ugat. Felül az asszony az ágyban:
- Ez az átkozott kutya már egy órája ugat! Én ezt nem tűröm tovább!
Azzal kiugrik az ágyból és lerohan. Kis idő múlva visszajön. Kérdezi tőle a férje:
- Mit csináltál a kutyával? Még mindig ugat.
- Áthoztam a mi kertünkbe. Majd meglátjuk, ők mit szólnak, ha nálunk ugat a kutya! -
H-Zol
őstag
Egy férfi két nővel sétál az utcán, igazoltatja őket a rendőr:
- Neve? - kérdi a férfit.
- Batik János.
- És a magáé? - kérdi az egyik nőtől.
- Batik Jánosné.
A rendőr a másik nőhöz fordul:
- Maga is Batik?
- Hát, ha mutáj...
-
H-Zol
őstag
Egy fickó odamegy a leparkolt kocsijához, de észreveszi, hogy az oldala be van nyomva és egy cédula van az ablaktörlõ mögé dugva.
Elkezdi olvasni a papírt, amin ez áll:
"Jó napot. Én mentem neki a kocsijának, és most vagy tíz kíváncsi férfi áll körülöttem, azt gondolva, hogy az adataimat írom le." -
H-Zol
őstag
Fiatal, csinos hölgy érkezik látogatóba. Az anya biztatja a kisfiát, hogy jöjjön közelebb az asztalhoz.
- Mutatkozz be szépen, és adj puszit a néninek!
A kisfiú tiltakozik:
- Nem merem. Apa is megpróbálta az előbb, de akkora pofont kapott...
-
A hangya egész nyáron szorgalmasan gyűjtögetett, a tücsök pedig csak henyélt és muzsikált. Aztán jött a tél. Hideg volt, fújt a szél, és gyakran esett a hó is. Meg is döglött mind a kettő.
-
H-Zol
őstag
Így mégjobb
A dagadt tanárnő a gyerekeket kérdezi:
- Na, ki tudja megmondani nekem, hogy mit ad nektek a tyúk?
- Tojást!
- Nagyon jó! És azt meg tudjátok mondani, mit ad nektek a kecske?
- Kecsketejet!
- Bravó! És mit ad nektek a tehén?
- Mindenféle rohadt házi feladatot meg dolgozatot! -
Ketten állnak egy szálloda recepciójánál, egy férfi és egy nő.
Ahogy a férfi megfordul, véletlenül a könyöke ütközik a nő mellével.
Gavallérosan megjegyzi:
- Hölgyem, ha az ön szíve is olyan lágy, mint a keble, akkor biztos meg fog nekem bocsátani...
Mire a hölgy:
- Uram, ha a farka is olyan kemény, mint a könyöke, akkor a szobaszámom a 264-es! -
H-Zol
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Gubanc
A király fényes jelmezbált rendez. Az egyik testőrtiszt nem bír ellenállni a kísértésnek és belecsíp az egyik jelmezes hölgy hátsójába. A következő pillanatban a királynéval néz farkasszemet:
- Felség! Ha lelke is olyan kemény, mint a feneke, akkor elvesztem! -
H-Zol
őstag
Két mama beszélget:
- Én rendszeresen megveszem és tanulmányozom az összes gyereknevelési szakkönyvet.
- Ezt én már megpróbáltam. Most inkább különórákat veszek egy oroszlánszelidítőtől.
-
H-Zol
őstag
Egy kereskedelmi társaság fogyokúrás hirdetést ad fel egy újságban. Egy kövér ember elolvassa, s elhatározza,hogy megpróbálkozik a dologgal. Elmegy a kijelölt helyre, kifizeti a díjat, s bemegy egy üres terembe. Egy kis idő mulva bejön a szobába egy nagyon csinos meztelen nő, nyakában egy táblával: "Ha elkapsz a tied leszek!"
Több sem kell a pasinak elkezdi kergetni a nőt a szobában. Már az első nap után lead 2 kg-t. Másnap újra elmegy. S most a szobába egy még csinosabb nő jön be szintén meztelenül, nyakában a táblával. Kergeti, de nem fogja meg. Este elhatározza, hogy bármi is legyen, holnap el fogja kapni.
El is megy harmadnap is, amikor bejön egy nagydarab néger pasi, a nyakában egy táblával: "Ha elkaplak, az enyém leszel!" -
H-Zol
őstag
- Pistike, megmondtam, hogy ne barátkozz azokkal a huligánokkal. Játssz inkább olyan jól nevelt gyerekekkel, mint Karcsika vagy Józsika.
- Én játszanék, anyu, de a szüleik nem engedik.
-
H-Zol
őstag
Aktuális
Meghal egy ember és felkerül a Mennyországba. Békésen telnek napjai, ám az egyik napon valami halk csilingelést hall.
Nem tudja mire vélni a dolgot, megkérdezi hát Szent Pétert.
- Tudod, fiam, ha valaki a földön hazudik, akkor mi csilingelünk egyet, hogy mindenki tudjon róla - válaszol Péter.
Nagy ritkán hallható a csengettyű, ilyenkor emberünk jót derül magában.
Egyszer azonban nagy csengetés, csörgetés, harangzúgás. Megijednek a Mennyország lakói, szaladnak Szent Péterhez, hogy mi történt.
- Ja, semmi különös, csak a földön megkezdődött a választási kampány!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- VR topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Xbox Series X|S
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OpenMediaVault
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest