- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigmeus
tag
Sziasztok, nem mai darab, de iPhone x be került elvileg új akkumulátor, 100%-nak írja, de a kijelző idő mégis csak 2 óra éppen. Ez mennyire elfogadható? XS 77%os akkumulátorral simán 4 órát elmegy. Vagy az utángyártott és utángyártott között is van különbség?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
r3dsnake #193473 üzenetére
XS-nél én is így csináltam hogy szinte 0/24-ben töltőn volt. Nem is volt vele sokáig gond, de aztán annyira rohamosan romlott a kapacitása, hogy már csak 1 napot bírt kevés használat mellett is.
Gondoltam ezzel az új 15 Pro-val már másképp bánok. Aztán majd kiderül milyen leszElvileg 2 évente kérhetünk új telefont, a régit pedig nyomott áron megvehetjük.
⭐ Stella
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
radi8tor #193469 üzenetére
Értem a funkció miértjét, de szerintem 20%-ot beáldozni csak azért, hogy kicsit hosszabb legyen az akku élettartama, szerintem túl nagy kompromisszum.
Nekem szeptemberben kapott új gyári akkut a 12 Pro. Van, hogy 5 percenként rátöltök, ha bringafutárkodok, itthon wireless is töltöm sokat. Van, hogy egész nap le se veszem a töltőről. Van, hogy csutkára merítem.
Még mindig 100%. Sőt!Szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítanak ennek az emberek. Ráadásul az eszköz van értem, és nem fordítva. Ha emiatt 3-4 évente akkut kell cserélni benne, hátaztán...
BTW ez az asztali Mac Mini M4 zseniális cucc. Eddig a 2019 16" MBP-t dokkoltam asztalinak, de most végre lett dedikált itthoni Macem, ami nonstop elérhető szerverként is. (VPN, Plex, Fájlszerver). Fotóeditáláshoz eszméletlen mennyivel gyorsabb és gördüléákenyebb, mint az i7-es MBP.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Van ez a beállítási lehetőség, hogy csak 80%-ig tölti a telefont/iPadet.
Szuper ötlet, hogy végre ezt alapból tudja a rendszer.Viszont azt vettem észre, hogy néha feltölti 100%-ra (pár havonta). Ami szintén jó, mert azt mondják néha fel kell tölteni teljesen, ez kell az akkunak.
A kérdésem az, hogy ti is tapasztaltátok ezt a 100%-ra tölti dolgot vagy csak a véletlen műve lenne?
⭐ Stella
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
icecave #193467 üzenetére
Ráadásul a gyári is filléres, és 100 usd körüli dacokkal vetekszik tesztek alapján. Korábban Macbookhoz is azt használtam, mert egyszerűbb volt így dokkolni, mint a beépített jacket használni. Most meg a mac minin lóg, hogy ne a front jacket kelljen használni. Baromi jó kis cucc. Windows alatt is hibátlanul működik amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
nikos21
aktív tag
Srácok egy usb-c jack átalakító nem viszi át a hangot egy hangfalra telefonról. Két féle is probálva lett de egyikse csinál semmit van valami beállítás erre vagy csak töltésre alkalmas az usb-c? (15 pro)
-
l.skywalker
titán
válasz
P-SZ-S #193461 üzenetére
Nálunk három van ebből kettőnél tuti nem működik
A harmadikat még nem bontotta ki az öcsém, szóval akkor csak a megfelelőt kellett volna kifogniNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
titán
válasz
radi8tor #193459 üzenetére
Megnéztem egy régi 8-assal is, azzal sem megy. Nem nagy veszteség, csak reméltem hátha valaki találkozott itt ezzel. Zenehallgatásra viszont elég jó, majd visszaugrok a kétezres évekbe, amikor ki kellett mindig huzigatnom a fülest ha hívtak
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
l.skywalker
titán
válasz
radi8tor #193455 üzenetére
Rosszul írják, tesztelte a Szifon is van benne mikrofon.
A hozzá kapott leírásban is szerepel, hogy a funkció gombokkal hogyan lehet fel- ill. letenni vagy hívást elutasítani.
Írtam a gyártónak is, de évek óta nem aktív a közösségi médiában sem, gyanítom nem lesz válasz.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gyuromoj
veterán
Köszi, továbbítottam az infókat az illetékesnek.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Oldman2
nagyúr
válasz
l.skywalker #193453 üzenetére
Itt azt olvasom, hogy van benne Mic, de pl. a Telekom oldalán nincs erről szó...
Nem lehet, hogy a Telekomos ajánlat azért annyi amennyi, mert azokban a Mic kuka?
Nem tudom, kérdem...
Miközben én is szemezgetek vele már jó pár hete/hónapja -
l.skywalker
titán
Vettem a Telekom webshopban pár hónapja egy UIISII I8 Lightning vezetékes fülhallgatót tartaléknak, ha a wireless lemerülne. Előző héten jött úgy ki, hogy először használni akartam iPhone 13-al, de a mikrofonja nem működik. Két tesóm is vett rá kiderült, hogy nekik sem (13, 14 pro max). Google nem segített, esetleg itt valaki nem találkozott hasonlóval?
-
gyuromoj
veterán
Ha már úgy is Watch a téma.
Melyik az a széria, amit érdemes már megvenni, olyannak akinek ez lenne az első okos órája? Ezért nem a csúccsal kellene kezdeni.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Zoona
aktív tag
válasz
hdanit610 #193445 üzenetére
A gyorstöltés segít elviselni az üzemidő problémákat, a reggeli vagy esti mosakodás/fogmosás/zuhany ideje alatt nagyon sokat bele lehet pumpálni. Persze bosszantó azért, hogy nem tud többet de nem zavaró dolog, én is imádom az s10-et.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
hdanit610
aktív tag
válasz
r3dsnake #193444 üzenetére
Nagyon hasznos tapasztalat, köszi szépen! Engem mostanában az tart vissza a Watchtól, hogy gyakorlatilag az üzemideje pocsék. Viszont az életfinciók figyelése meg bizony jól jönne a magas vérnyomásomhoz és a napi aktivitásom ellenőrzésére.
Méretre, súlyra tényleg kellemesebb, mint pl. egy S7-S8?
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyon meg vagyok elégedve az S10 üzemidejével.
AOD mellett, kikapcsolt zaj/siri hangfigyeléssel óránként kb 2-3%-ot merül. Cellularon 5%-ot. Tegnap 6 órás gps használattal (túraséta tracking, auto low power mode edzés közben) merült 100-ról 66%-ra. Aztán használtam tovább ugyanúgy egész nap+alvás monitorozás. Most másnap reggel 28%-on raktam töltőre. Rátöltve közben egyszer sem volt. Ez kombinálva a tényleg szupergyors töltéssel, eszméletlen jó. Egyáltalán nem bánom, nem az ultra lett végül.
-
r3dsnake
nagyúr
Na léptem egy merészet, és végül a visszaküldött hibás töltőkábeles jetblack s10 helyett egy rosegoldot rendeltem. Holnap jön elméletileg. Kíváncsi leszek, de kicsit tartok is tőle.
-
lorcsi
veterán
Kes sim-et hasznalok
az egyikrol hivok es hivnak
a masikat pedig csak mobilnetre hasznalomhogyan tudom kikapcsolni, h a mobilnetesre meg veletlen se erkezzen bejovo hivas ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
hdanit610
aktív tag
válasz
r3dsnake #193433 üzenetére
Én is a gyári híve vagyok, de nyilván számít a telefon értéke is. A 12 Pro azért még simán hetszámjegyű, ott megérheti bőven, de egy SE2020 már kb. gombokért kapható, a csere maga a telefon ára sokszor, tényleg akkor már elgondolkodtató a készülék váltása. Itt szerintem inkább a telefon típusa a probléma, a gyárival is merül, mint a Titanic, ha használod.
Apum i11-e már igényli a cserét, most 36k. Ott a történet már ingoványos, de még megérheti, mert kap egy megint pár évig használható modellt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
hdanit610 #193431 üzenetére
Szeptemberben kapott új gyári akkut a 12 Pro, még mindig 100%, pedig rengeteget van gps-nek/hotspotnak is használva és főleg wireless töltöm.
Előtte utángyártott 6 hónap alatt 80%-ra esett.
Régi iPhone SE-ben iSamuraiban szervizelt utángyártott van, szar is.
Xs-ben “prémium” alis utángyártott van, jelenleg nem kapcsol be, valószínűleg túlmerült.
Csak a gyári!
Rainman05: Nincs ilyen, hogy gyári minőségű oem. Mindenki ezt igéri, mind szar. Vagy apple-nél cseréltess, vagy olyan szervíznél, aki az appletől rendel a szereled magad opcióval. Ez utána a telód menüjében is látszódni fog, mint szervíztörténet, tehát nem lehet ügyeskedni vele. Szegeden ajánlom az Apple Klinikát, ők megrendelik az apple-től. Az a telefon, amiről írsz, jelenleg nem 40-et ér, hanem konkrétan használhatatlan. Nem lenne jobb egy gyári, de működőképes helyette?
[ Szerkesztve ]
-
Rainman05
tag
-
hdanit610
aktív tag
válasz
viperabácsi #193430 üzenetére
Tesóm így tett és egyáltalán nem volt jobb a gyári akksi, mint az ugy., cserébe jóval drágábban csináltatta. Maximálisan nem érte meg, az alany ugyanúgy SE2020 volt.
Úgyhogy nem mindig rossz a nem gyári megoldás.
-
Rainman05
tag
Sziasztok! Lenne egy Se 2020 telóm ami pár hete azt csinálja hogy 100% feltöltöm és hol 60 hol 70 százalék környékén kikapcsol és utána azt írja 0% ra merült. Egyébként jól bírja az akksi mert október végén kapott szervizbe egy jó minőségű új aksit és 100% max kapacítást ír még mindig. Próbáltam már frissíteni azóta meg kényszerített újraindítást alkalmazni de nem segített mert ugyanúgy hirtelen kikapcsol. Mi lehet a baj vele vigyem vissza garanciába ahol cserélték aksit?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #193424 üzenetére
Mostmár tudom.
Na visszaküldtem az S10-et 14 napos elálláson belül, a töltő miatt. Egyszerűbb így, mint szervízzel vacakolni (amúgy is rossz tapasztalataim vannak mostanában az Apple szervízzel).
Ha visszajön, akkor rendelem ugyanazt, vagy esetleg rose goldot, még alszok rá egyet. Az viszont biztos, hogy elég az S10. Ultran gondolkoztam sokáig, de teljesen meg vagyok elégedve az S10 üzemidejével, még Cellular módban is kevésbé merül, mint gondoltam. (Persze ha zenét streamelek róla Apple Musicról, akkor azért hamar megeszi az akkut). Összességében nagyon tetszik az óra, kár, hogy futnom kell mégegy kört. Remélem gyorsan meglesz az utánpótlás.
-
radi8tor
MODERÁTOR
bontatlan Csepel bringa valakinek?
[link]
⭐ Stella
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Zoona #193419 üzenetére
Ezt le kell szarni.
Évekig rose gold iPhone SE-vel toltam, imádtam.
Szerintem a JetBlack pont azért néz ki jól, mert így ránézésre ugyanolyan glossy, mint az eddigi stainless steel modellek, de sokkal olcsóbb áron. De ez is szubjektív.
A szilikon szíjakat sem szeretem, emiatt kellett majdnem egy hónapot várnom a Telekomnál, mert csak azzal volt elérhető. Én viszont ragaszkodtam a szövet szíjhoz.
-
Zoona
aktív tag
válasz
r3dsnake #193418 üzenetére
Nekem az a bajom a Rosegoldal, hogy a mai világ még talán nem elégelfogadó ahhoz, hogy én azt felvegyem, egyből jönne biztos a bzi, kcsg stb jelző, pedig egy szép szín, így el is engedtem a dolgot, de szép.
Sajnálom, hogy idén a fekete ilyen fényes lett - ha maradt volna pl az s9 színskála akkor én sem a silvert vettem volna, de így maradt. Silver óra fekete szilikon szíjjal lett a vége - meg is lepődtem igazából a szilikon szíjon, hála istennek bírom, nincs kipattogzódás, pirosodás, kb csak tölteni veszem le az órát, észre se veszem, hogy a karomon van.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Zoona #193414 üzenetére
Hát kinek mi.
Nekem egy pillanatig se jöhetett szóba, inkább vártam a jetblack+szövetszíj kombóra, hogy legyen készleten. A rosegoldot azért nem mertem csak, mert sehol nem láttam kiállítva. De még azt is 100x hamarabb választanám, mint a silvert. Nekem az totál dealbreaker, jó ajánlat esetében se venném meg.
-
-
r3dsnake
nagyúr
Gratu!
Nekem meg kezd elegem lenni
Egy hónap várakozás után meglett az AW S10 (46mm, jetblack, cellular). Nem jó a töltőkábele. Én ilyet még nem láttam, de bakker, nem tölt.
Régi watch töltővel simán. 7 különböző eszközben kipróbáltam az új kábelt, de semmi. Megy vissza…
[ Szerkesztve ]
-
Ngtx
aktív tag
Megvívtam érte! Az egész megyében ez az egy telefon volt ráadásul pont abban a színben amit szerettem volna.
16PM
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Natur Titanium
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #193402 üzenetére
Én anno erre egy külön appot szedtem le, ami tudja exportálni a névjegyzéket, backupolni, és telefonra csatlakozva egy böngészőben megjeleníteni.
Onnan pl simán lehet nyomtatni a böngésző nyomtatási menüjével.
Bocs most nézem, a böngészős nézetben nem mutatja a telefonszámokat csak a neveket.
De a lementett vCardot már ki tudod nyomtatni egy kis formázás után.MyContactsBackup Pro [link] 1000 Ft-ot megért nekem még az iCloud előtti időkben ez
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
válasz
viperabácsi #193402 üzenetére
Szerintem csak úgy, hogy exportálod, telefonról közvetlenül nem látok rá lehetőséget.
-
viperabácsi
addikt
Hali srácok !
Már a maradék hajam is kihullott , hogy a pék @ába tudom a névjegyzéket papírra kinyomtatni iphone ról ?Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óra topik
- Windows XP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SkyShowtime
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest