Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Mobil L + 1GB netem van, aktivált nyári korlátlannal. Ha külföldre megyek akkor arra az időre kapcsoljam ki a korlátlan opciót és ha vissza jöttem akkor újra be, vagy maradhat bekapcsolva mert kint az 1 gigából használ ha haza jövök akkor meg újra a korlátlant (Aug végéig)?
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
BéHGT
senior tag
Net & Roll S-be lett külföldön felhasználható adat? Régebben nem vettem ezt észre...
kép[ Szerkesztve ]
-
Cilindrik
aktív tag
Sziaszok
Erre tud valaki választ?
https://mobilarena.hu/tema/nagy_t-mobile_topik/hsz_88877-88877.html
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Cilindrik #88955 üzenetére
Sajnos nem vagyok sem magenta 1 ügyfél, és csak 1 mobilelőfizetésem van
Tehát ha jól értem:
Otthon tripla csomag + 2 havidíjas mobil előfizetésed van."A kedvezmény aktiválásáról SMS értesítőt kap minden csoporttag, ekkor lép életbe a 0 Ft-os tarifa."
Ezt az SMS-t megkapta a 2 mobil előfizetés?Ingyen beszélgetés csak mobil előfizetések között van, a vezetékest nem lehet bevonni.(A havi keret 5000 percéig a vezetékes ingyen hívja a mobilt, de a mobil nem hívja ingyen a vezetékest)
A mobil hívásnaplóját össze kell vetni a számlával, ha a 95 perc a mobil szerint is 95 perc (minden megkezdett perc díjköteles, így pl. az 1:10-et 2 percnek kell számolni), akkor nincs bekapcsolva a szolgáltatás. Ha valami lényegesen nagyobb szám jön ki, pl. 200 perc, akkor nem szerepel a számlában,de nem is fizettél érte, az ingyenes számokat, pl. 1414 ne számoljátok, azok nem szerepelnek a számlában sem.
-
dragon1993
őstag
A webshopban kapható HUAWEI E3372H modem független?
-
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Magenta 1-be belefoglalt, még jövő évig hűséges Next S Aranytárskártyás fő-előfizetésem. Szeretném lecserélni a több net miatt egy másikra, ami drágább, mint a jelenlegi, összevágtam a 2 képet,hogy látszódjon, miről-mit szeretnék: [link]
Kérdéseim:
1. Magenta 1 marad?
2. Van ingyen beszélő opcióm, pár másik simmel, azt nem piszkálja a váltás?
3. A hűségidő újraindul? Azért nem egyértelmű számomra, mert úgy tudtam, hűség alatt is lehet drágább csomagra váltani anélkül, hogy hosszabbodna a dolog.Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
válasz dragon1993 #88959 üzenetére
Korábban többen írták, hogy igen.
Tutira akkor derül ki, ha beüzemeled. Ha Webshopból rendeled és nem független, legfeljebb visszaküldöd, azt hiszem 14 napig visszaveszik a pénz visszafizetésével együtt.
Peace.
-
CHIPman
nagyúr
Abszolút nem.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
MittuDomain_
őstag
Én a Supreme-féle módszert ajánlom: ha az URL-ben szerepel az "SL" kód (sim lock), 99%, hogy függő lesz. Sajnos itt is van.
Volt vmi alcatel modem is szintén 10.780-ért SL nélkül, de jelenleg nem elérhető.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
CHIPman
nagyúr
válasz MittuDomain_ #88964 üzenetére
Amit írtál, abból nem következik, hogy ha nincs SL, akkor nem függő. Abból csak az következik, hogy ha van, akkor az.
Az E5577C-nél pl. nincs SL, és állítólag függő. Egy nem-laikus Telekom partner eladótól származik az infó.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
SUPREME7
addikt
válasz CHIPman #88965 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy az 5577c mifi független. A t pontos ügyfélszolgák sincsenek sokszor képbe, vagy direkt nem mondják meg, nemhogy a t parner.99.9% ha nincs /SL jelzés akkor az független.
Talán még valami árlistán is szerepel valamilyen formában, hogy független. A d-link DWM-222 is független, a többi függő (e3372h, L100, W800)
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz dragon1993 #88967 üzenetére
Egyébként valószínűleg egyre több független készülék lesz, ha úgyis ingyen kell függetleníteniük a szolgáltatóknak, lehet nem fognak vele szarakodni. Max alapból drágább listaár lesz. És sokkal több letiltott telefon az aprón
[ Szerkesztve ]
-
Handball94
aktív tag
Webshop kérdés:
Az mitől lehet hogy nem enged személyes átvételt csak GLS-t, vagy pick pack pontot?
Minden termék olyan a kosárban ami rengeteg boltban átvehető elvileg.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Handball94 #88969 üzenetére
Az összes termékre igaz, hogy van egy olyan üzlet, ahol mind elérhető?
-
dragon1993
őstag
válasz Handball94 #88969 üzenetére
Bestbuy topic
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Egy nagyon fontos kérdésem lenne,hol lehetne megnézni a kisker árlistát a tartozékokról,pl. nekem most BT fülhallgatok érdekelnénk,mert az enyém bedöglött.
Nekem anno egy telefonos ügyintéző küldött,és volt olyan ami a honlapon nem volt fent,talán van olyan ami olcsóbban megkapnék.
A válaszokat előre is megköszönném.
Lehet hogy nem jó topikban érdeklődök,akkor bocs.[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
HXY
addikt
A Huawei e3372h a legjobb USB-s modem, de a Telekom-os nem független.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
COOP kedvezménynél, ha nem ugyanazon a néven van az előfizetés és a kártya, az probléma?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
dragon1993
őstag
válasz Aaron14 #88976 üzenetére
BestBuy topic, de válaszolva nem probléma.
-
Aaron14
őstag
válasz dragon1993 #88977 üzenetére
Köszönöm!
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Segítsetek már legyetek szívesek hol találom a készletértesítőt belépve a webshopos felületemen?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
dptrsk
Topikgazda
válasz anonymus89 #88979 üzenetére
Én nem találtam meg 1-2 hónapja.
A megoldás: tegyél valamit készletértesítőre és akkor betölti a készletértesítő oldalt.
Ezek után, ha gyakran kell, mentsd le a linket, és töröld, amit törölni akarsz.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz dptrsk #88980 üzenetére
Igen nekem is csak így jön be, köszi!
más: egy kis szösszenet; leadtam kuponnal két termékre múlt hét hétfőn egy rendelést azonnali bolti átvétellel. Mind a mai napig nem tudtam átvenni mert állítólag informatikai hiba miatt nekem nem tudják kiállítani a számlát. Tegnap már utoljára mentem be és kértem most már valami megoldást találjunk mert ez így nem állapot, hogy a T-pontba csak beszélgetni járok be. Mondtam az üzletvezetőnek, hogy vásárlói kedvezménnyel hagy vigyem el a terméket és felejtsük el egymást de azt állítja 1 db memóriakártya van az üzletben és az az én nevemre van lefoglalva. Kértem akkor mondjuk le a webshopos rendelést és amint felszabadul akkor megveszem, erre meg az a válasz jött lehet más le fogja foglalni.
Tehát nem jutottunk semmire a vége reklamáció lett megírtuk én meg eljöttem de többet nem vagyok hajlandó visszamenni az üzletbe.
Soha többet nem fogok azonnali bolti átvétellel rendelni inkább hozza ki a futár mert Bp-en érdekes módon ki tudják állítani a számlát. (barátomnak volt ilyen esete dettó ugyanez neki az ottani boltvezető vásárló megtartói kedvezménnyel kiadta a terméket)[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
CHIPman
nagyúr
válasz anonymus89 #88981 üzenetére
Ugyanígy voltam Pécsen, de nekem kb fél óra alatt megírták valahogy a számlát.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
dptrsk
Topikgazda
válasz anonymus89 #88983 üzenetére
A számlakiállítási hiba valóban létezik. A megoldás, hogy a bolt kiállít egy számlát, amiben 100% kedvezményt ad. HelpDesket hívja fel, s elmagyarázzák neki mit kell csinálnia.
-
anonymus89
addikt
válasz dptrsk #88984 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot megkértem, hogy ezt az infót amit említettél ne e-mailben kérdezze meg hanem telefonon addig vártam és valóban visszaigazolta ezt a kedvezményt.
Na most állítólag azért nem kaphatom meg ezt mert kupont használtam fel legalább is ezt mondta az ügyintéző.
De az üzletvezetőtől függ, hogy milyen opciót tudna számomra biztosítani.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Mukucs
senior tag
Sziasztok!
Van a nevemen 3 előfizetés, az egyiken 4GB internet, 1Gb és 400MB. Mitől van az, hogy elfogy mindegyik, minden hónapban idő előtt, mikor senki nem tölt le semmit?
Pl az én nevemen az 1 GB os van, PH!.-zok javarészt, faxbukolok, semmi letöltés, de a forduló előtt már nincs rajta net..
[ Szerkesztve ]
-
flirt
tag
Üdv! Domino számot hogy lehet utólag titkosítani? 1414-en elvileg igen, de a gyakorlatban csak havidíjas esetén van ilyen menüpont...
-
MK VII
veterán
-
fornettisuti
veterán
Nekem meg maradni szokott több, mint 2GB az 5GB-ból, forduló előtt.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
MK VII
veterán
válasz fornettisuti #88994 üzenetére
Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet
-
SUPREME7
addikt
Nekem 7GB volt a Telekomnál, többnyire elhasználtam Most meg kicsit főlélőttem, telenor 50GB, de esélyt se adnak elhasználni, korlátlan böngészés + 100GB éjszakai, és a mytv se számít már bele az adatkeretbe. 4700Ft-ért elég szar, mit is ad ennyiért a Telekom? Mondjuk tény, hogy ez csak a net, dual simes telefon kell hozzá és egy főkártya csak beszélgetésre.
[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
Gyors kérdés, mert már lerobban az agyam...
Szóval Feltöltőkártyás Dominos vagyok (Domino Fix)
Bekapcsoltam tegnap ezt a Domino Most kedvezényes cuccot.
Plusz rég óta használok megújuló NetPlusz S-t ami alapjába véve nekem elég (200MB) viszont most nyaralgatunk utazgatunk és kicsit szűkös lett a 200MB. Gyorsan megnéztem a telekom oldalán milyen lehetosegek vannak most. Találtam ezt a Maraton 500MB-t ami egyszeri adatcsomag amiről azt írták hogy addig használom amíg el nem fogy. Na most bekapcsoltam és azt írja hogy felhasználható 0 napig..majdnem felrobbantam. Tehát akkor ezt az 500MB ot még ma használjam el mert holnap ugyis kikapcsolják? Vagy mi? Rohadtul nem ezt írták a leirásban hanem hogy addig használom amig el nem fogy( úgy osztom be ahogy akarom) most akkor mivan??
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest