Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
Elkészült a Dragon Age: The Veilguard, elviekben nincs akadálya a megjelenésnek
gp A PC-re és konzolokra szánt új rész a hónap utolsó napján debütál.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
Ha a régi helyett új számot kérsz 50.000 kedvezményt kapsz készülékárból.
Digitálisan amit aláírtál az volt a szerződés.
1-2 nap és bekerül a telekom fiókodba is, adott hívószámhoz.Miért nem olvastad át mit írsz alá, kit érdekel, hogy zárás van, ha volt ideje megcsinálni 1 perce van, hogy átolvasd...
Ha benne lesz egy HBO maxpack , vezetékes telefon nemzetközi opció és vírusírtó 2 év hűséggel, akkor te azt aláírtad, s elfogadtad.. ez kb havi 4-5.000 forint pluszba...
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Tanulság: akármennyire is siettetnek, szerződés aláírásnál sose siess, olvasd át mindig. Sajna ez egy ilyen világ. Ő elhadarja, főleg munkaidő végre felé, te ebből nyilván a felét nem is hallod, a másik felét nem is érted, stb..
_
Én a mai napig nem értem miért nem tudnak egy gyors excel táblát összedobni (előre elkészített sablon alapján persze) amiben leírják a régi csomagodhoz képest lévő változásokat, amolyan "ilyen volt -- ilyen lesz" összehasonlító táblázat. kb. fél napba telne pár ilyen excelt összedobni valakinek a T nél aztán mindegyik fiókos használhatná
-
Gyurma_13
aktív tag
Van a szerződéskötéstől pár napod amíg tudsz változtatni, javaslom olvasd át tüzetesen, ha kell hivd fel őket és telefonon egyeztess velük még egyszer. A kis genyo értékesítők mindig belecsempésznek valamit a jutalékuk miatt. Nekem eddig mindig korrigálni kellett, mert sosem úgy lett, ahogy rendeltem.
-
chab7
addikt
Sikerült előrébb lépnem. De ez kereken 1 órás telefonálás után jött össze. A szerződésemet még mindig nem érem el, de a harmadik ügyintéző legalább beolvasta mi van benne. Hiba is volt. Ugyanis az 1 giga mobilnet helyett a 400 megás került bele. Viszont a készülék részlet az 1 gigás szerint. Ez utólag kötbér fizetéssel járt volna, mivel ehhez a nethez nagyobb részlet tartozik mint amit nekem beírt. Lehet nem direkt csinálta, remélem legalábbis. Ezt kijavitotta a telefonos ügyintéző. A magentás belépésemre még várni kell mert név átírás miatt kell neki még vagy 1-2 nap. De megnyugodtam, hogy a telefonos javította a hibát és most már az van aminek kell. Részletesen beolvasta a tételeket és a havidíjat. Most már csak akkor lehet gond ha jönnek az itthonit cserélni és mégsem bírja el a hálózat. De ez már egy másik történet lesz.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
Mobilos részre bejutva a weboldalon letöltöttem az ahhoz tartozó dokumentumokat. Olvasgatom. A kötbéres dokumentumban az alábbi szövegrész szerepel.
"jelen szerződés-kiegészítés aláírásával Előfizető megerősíti, hogy a Szolgáltató a szerződés megkötését megelőzően felajánlotta a
12 hónapig tartó, valamint a határozatlan időtartalmú előfizetői szerződés megkötésének lehetőségét, és bemutatta azok részletes
feltételeit"Na mondjuk ilyen nem volt, de mivel tudtam mit szeretnék ezért nem is lett volna rá szükségem
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
tsteve
senior tag
nekem is rossz szerződést küldött a telekom az új csomagra, (szerintem mindenkinek mostanában) és egyszerűen kihagyják azt részt ami a külföldi roaming használatra vonatkozik... de szerencsére ez csak hiba, mivel az Ászf számít és abban benne van...óriási a kapkodás a cégnél április 1. óta...
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
"Ez engem is érdekelne, mert a héten sikerült magenta csomagba új előfizetésre váltanom (kicsit zökkenős volt, mert volt benne hiba az ügyintéző részéről, de betudom véletlennek - topicban írtam erről). Tehát akkor megoldható lenne díjmentesen, hogy a még pár napig élő előző számomat az újra irányítsam mindenféle + díj nélkül? Jó lenne ha így lenne."
Igen, havidíjasról másik 30-as mobilra díjmentes az átirányítás (kizáró opciók, flottáknál Telemátrix/ühsz, vagy családbarát opc)
"Másik kérdésem, hogy a mobil előfizetés részére már fel tudok menni a neten, ott át is olvastam a papírokat (amit ugye napokig hiányoltam mert helyszínen nem kaptam semmit és belépni sem tudtam egy ideig) és abban azt látom, hogy az eu roaming helyzetre nem azokat írja ami a weboldalon van. Tehát a mobil L csomagomnál csak korlátlan hálózaton belül belföldönt ír és a +150 perc egyéb belföldi hálózatnál sem írja az eu roaming hyelzetet. Sőt külön ki is emeli, hogy ebben az esetben 35ft percenként. Ellenben ahogy a weboldalon hirdeti "belföldi hálozatokba itthon és eu roaming helyzetben". Ez most hiba, vagy majd júniustól kapok valami másik "papírt" (online) amiben már a weben található feltételek lesznek?"
Eu helyzetben idegen hálózatot használsz, így a hálózaton belüli ingyenesség nem érvényesíthető telekom mobil irányba, Ergo, ez annyit jelent, hogy a magyarországi hálózatok irányába 150 perc leforgalmazható Roaming helyzetben.
"Sőt még egy hibát találtam a "papírokat" olvasgatva. A születési dátumomat is elírta az ügyintéző, pedig a személyimből írta be az adatokat Igaz csak egy napot tévedett, de ez számít valamit és hívjam őket, hogy javítsanak (min 60 pert pesz a hívás mint a minap) vagy hagyjam a csudába mert ez nem oszt nem szoroz."
Jelezd, hogy későbbi rendelésnél se legyen probléma - de szerintem telefonon nem fogják módosítani, csak személyesen. Mivel lényegi ügyféladat eltérést be kell mutatni igazolvány kíséretében. Biztos véletlen volt.
Egyébként papírokat alap esetben semmilyen esetben nem adnak. Minden elektronikus, csak ezt akkor nem magyarázták el rendesen.
"Főleg, mert az 5000-es kupon amit helyben adott volna de már nem volt idő levásárolnom, elméletileg a weben shopban lesz levásárolható. Hacsak itt a nagy időhúzásban mire kapok a weben valami belépőt ehhez el nem avul. Azt a kupont amúgy az új mobil vagy az otthoni mellé adják? Mert a mobil előfizu részre már be tudok menni. Ott nincs nyoma."
AZONNAL irány holnap reggel egy üzlet Ezt rosszul mondták! 72 óráig beváltható! ha valaki személyesen veszi, akkor csak személyesen felhasználható, ha online, akkor csak Online!
(#85442) gyuromoj
Csak és kizárólagosan személyesen.
Egy év technikai hűségidőt tesz rá 0 Ft kötbérrel (készülékhűségidő nem befolyásolja, készülékhűségidő alatt is lehet tartozékot venni részletre), de ez csak egy technikai jelölő, semmi több. Ha bármilyen ügyfélszolgálati folyamatot akadályozna, akkor ezt törlik róla.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Akkor ez így is marad? Tehát külön fogom látni a mobilt és az otthonit? Azt hittem majd összevonják. Na mindegy. Egy 400 MB-os netem van, mondjuk ezt 1 GB-ra fel fogom majd emelni, de ezen kívül plusz mobilnet nincs, nem is kell. Ajándékba kaptam 500 MB-ot 2 évre pár hónapja, úgyhogy ha felemelem 1 GB-ra a 400-at, 1,9 GB-al már elleszek.
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
tomy86
addikt
Belépsz a fiókodba, majd rámész az adategyeztetésre, itt kiválasztod a "Megadom az adataimat" opciót és ha már volt sikeres adategyeztetés, akkor ez a kép fogad (értelemszerűen a kivágott részen a sikeresen ellenőrzött számok jelennek meg):
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Hyundai, Kia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen