Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Egyszerűsítve próbáltam írni, hátha megérti olyan is, aki nem szakértő, mert ez itt nagyon off.
Válóban nem teljesen pontos a magyarázat, de nem is ez volt a cél.
Nem ezt kellett volna reagálnod, mert erről kár vitatkozni, pláne itt. Amit írtál, az viszont butaság.
Akit részletesebben érdekel a téma, úgyis veszi a fáradságot, és utánaolvas.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kory24
őstag
Esetleg csak egy sim kártya legyen benne. Úgy nincs vele baj.
Nem emlékszem menüből tilthato-e vmeik slot vagy ténylegesen ki kell venni másik sim
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz dptrsk #88287 üzenetére
Azért számoltam 2Gb-ot mert a korlátlan közösségi médiával együtt az elég.
8GB Vodafone vs 4 GB Telekom ~13.000 forint mindkét csomag
Erről (is) beszélek. Ugyanannyiért 2x annyi net.
A biztosítás megintcsak nem akkora lényeg, mint az összes többi, de van. Benne a csomag árában. És úgy tudom nem náluk vásárolt készülékre is mehet, csak be kell vizsgáltatni előtte. Lehet rosszul tudom.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Hűség nélkül, korlátlan net csomagos előfizetés ( mindegy hogy prepaid, vagy havi díjas ) mi a legolcsóbb csomag? -
veterán
-
embe
nagyúr
Köszi Urak a gyors választ!
-
mark!
őstag
az lenne a gondom, hogy elméletileg van mobilnetem (domino surf+maraton), de az én telefonomban ami egy huawei p10 lite, nem működik a mobilnet. namost: a simet próbáltam már másik telefonba átrakni, ott működik, és az én telómba is raktunk már át telekomos és telenoros sim-et is, működik (igaz, az nem domino, de sztem mindegy). próbáltam már a telekom oldalán fellelhető összes APN-t, de egyikkel se sikerül működésre bírnom. mi lehet a gond?
>
-
dptrsk
Topikgazda
Habár írtad, hogy más telefonban ment, én gyanakszom arra, hogy az adatot tartalmazó csomag hiánya a probléma:
Surf mellett van NetPlusz csomag aktiválva?
Ha nincs Technikai netet bekapcsoltattad? (ha nem ismerős ez a fogalom, akkor feltehetőleg nincs bekapcsolva)
Ha nem, akkor át kell váltanod Domino FIXre, s megoldódik a probléma szerintem. -
Keem1
veterán
Emberek, van egy "Tuti" ( ) számom a Vodánál, nagyon jó szám (0670-AAA-BBCC), ezért nem szeretnék megválni tőle. Viszont kb. 0 vodás ismerősöm van, és az előfizus számom is Magentás. Dominóba át tudom hordozni, vagy ez csak előfizuval menne?
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Rákérdeznék mielőtt vásárolok, nehogy félre értsek valamit.
20% kedvezmény 2 vagy több mobil díjcsomagos előfizetés esetén
Ezt jól értelmezem ha van a nevemen egy
Mobil M + 1Gb Internet csomag (5500FT)
és emellé kötnék egy új szerződést
4GB net és 0 hang csomag. (4000FT)
Ezesetben érvényes a 20% kedvezmény az újonnan kötött előfizetésre?
Tehát a 4Gb net havi 3200Ft lenne?
Köszi
-
[P]laci
senior tag
válasz CHIPman #88374 üzenetére
dehogy biztos és hülyeséget is beszél...
3 db mobilinternet only csomag van:
- 4 GB alias NET 4 GB,
- 10 GB alias NET 10 GB,
- 30 GB alias NET 30 GB.szokás szerint könnyebb marhaságot beszélni, mint akár a honlapot, ászf-et, vagy árlistát csekkolni, amin világosan le van írva minden.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz [P]laci #88375 üzenetére
Akkor jól emlékeztem. Bár ha csak net kell és nincs veszélyben a szám, akkor inkább néznék valami flottást, a kedvezményes ár kevesebb mint feléért adnak 4GB-ot.
tsteve: Akkor ha ezt megrendelem, akkor a postás hoz mellé egy tabletet is, vagy az utolsó pillanatban hibát fog írni?
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
[P]laci
senior tag
válasz tsteve #88376 üzenetére
akkor csinál sim-only NET 4 GB-os csomagot magának magánszemélyként, amikor akar (akár be is sétálhat ahogy én valamelyik official T-Pontba és problem solved 10 perc alatt)... nekem is volt már (NET 30 GB is), biztos hallucináltam a számlát, meg a Telekom szolgáltatást a mobil hotspotomba.
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz szabogabor10 #88381 üzenetére
Tudod... bennünk van a hiba, meg a Telekomban és nem benne...
Sim-only NET 4 GB:
részemről itt ki is szállok a "vitából", mert tudom hogy lehet ezt, volt is nekem, viszont fölösleges off vitákba se kedvem, se erőm nincs részt venni.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Havidíjas előfizetéshez vásárolható 1GB.-os adatbővítő csomag (potom 2eFt. ) felhasználási ideje 30 nap? Vagy olyan mint a maraton, vagyis görgethető? -
olloczky
senior tag
Sziasztok
Akkor most mar nincs olyan opcio a telekomnal hogy ha elfogy a netem, akkor csak korlatozzak?
Udv
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
embe
nagyúr
Akkor rohadjanak meg! 1Gb = 2eFt. havidíjashoz bővítőként...
-
gyuromoj
veterán
Március 28.-ig hűségem van a Telekomnál.
Jelenlegi díjcsomagom Move XS.
Szeretnék 4GB netet hozzácsapni hűség nélkül, de csak SIM kártyát akar adni. Nem tudom a jelenlegi előfizum mellé odacsapni valahogy?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz btudos #88396 üzenetére
Azt hogy tudom?
Mert próbáltam Mobil S+4GB net és hűség nélkül nem engedi. Csak 2 évvel akarja hosszabbítani mindenképp.
De én azt nem akarom, mert ha addig nem dobnak valami jó csomagot mint a Telenor HelloData, akkor dobbantok nagy valószínűséggel.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Most néztem hogy a kötbérem 69329 forintban lett meghatározva.
Ugye még 8 hónap van vissza a hűségből, akkor csak részarányosan erre a fennmaradó időszakra kellene kifizetni a kötbért vagy az egész összeget ki kell csengetni ilyenkor?
Mert ha elosztom 24-el és felszorzom 8-al (illetve 7-el, mert mire hazamegyek már csak annyi lesz) akkor 22k körüli összeg jön ki.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
b.daniel
senior tag
válasz gyuromoj #88398 üzenetére
Egyrészt az igénybevett kedvezményeket kérik vissza kötbér címszóval és mivel move xs-ben havidíj kedvezmény nem volt hűségert cserébe sem, így gondolom nálad az egy készülékkötbér lehet amit viszont nem időarányosan számolnak, hanem az annyi amennyi.
Másrészt ha személyes usz-re bemész, vagy telefonálsz akkor átváltjuk úgy hogy ne induljon újra a hűséged és kötbér se legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest