- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
üdv
magán mobilszolgáltatást át lehet állíttatni cégesre?
-
törölt tag
Lehet még kapni net&roll teszt SIM kártyát? Sajnos a Telekom honlapján már nem szerepel: [link]
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
anadroid #74597 üzenetére
Miért is nem ? Új készülékre a gyártó által vállalt és törvényben rögzített garancia vonatkozik.
Ami alaphangon is egy év minimum.
Ha refurbished, javított vagy használt készülékről van szó, akkor talán megáll a hat hónap jogilag.
Persze itt keverhetjük a garancia, jótállás, szavatosság fogalmakat, de új tartós fogyasztási cikk esetén egy év a minimum. -
-
Létezik a Telenor mymusic-hoz hasonló stream adat bővítő opció?
-
Zeki
nagyúr
válasz
tobias88888 #74588 üzenetére
-
zoli62
addikt
A Level Up opciót meg tudta valaki rendelni lakossági előfizetőként, ha van vállalati kedvezménye, magyarul flottás? A Go Net-nél még működött az akciós megrendelés, de itt nem.
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #74587 üzenetére
Egyáltalán honnan tudhatom meg, hogy jelenleg dominosként van e mobilinternetem vagy sem előfizetve?
-
tobias88888
őstag
Sziasztok! Két óra várakozás után este meguntam a telekom hívását ügyintézőre.
Két napja nincs mobilnetem. Eddig havi 250 mega volt utána csökkentett sebességgel. A szerződést valamelyik hónap 4-én kötöttem, tehát lejárni ez miatt nem járhatott le. Gépi hangos menüs lépkedésben viszont domino napi-t mond be, de internetről nem esik szó.
Volt valamilyen szerződés módosítás mostanában ahol törölhették?
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
Történt egy káresemény augusztus közepén a biztosításos előfizetéses Lumia 930 telefonommal.
Leírom pontosan az ügymenetét, eddig nem találtam sehol pontos tájékoztatót hogy is működik valójában a gyakorlatban:- Adott szerdán összetört a telefonom. A kijelző és szerintem az alaplap is sérülhetett mert nem reagált semmire. ( se ki/bekapcs, se USB, semmi...)
- Nyomban felhívtam a +3680300030 kárbejelntő számot. Adatokat egyeztettek stb... majd visszahívást ígértek 1 órán belül. Visszahíváskor a pontos káreseményt rögzítették, tájékoztattak hogy a kárigényt elfogadták, és közölték a további teendőket.
- Másnap csütörtökön MPL futár jött (előtte SMS/email/hívás értesítéssel) a telefonomért és elvitte.
- Egy hét múlva csütörtökön jött ismét a futár egy új fóliás ugyanolyan telefonnal, persze szintén SMS/email/hívás értesítéssel előtte. Az új telefont a biztosítási önrész átadása után vehettem kézbe.A biztosítási procedura alatt nem volt megkeresés vagy értesítés az ügymenet állapotáról.
Az új telefonra 6 hónap jótállást vállat a TMX service.Ha gondoljátok be lehetne tenini az 1.hsz-ba
-
tepenzed
őstag
válasz
dptrsk #74583 üzenetére
pont ezt akartam írni, ez nekem nagyon nem jó:
"Az időszaki díjban foglalt adatmennyiség felhasználása után automatikusan aktiválódik a Domino NapiNet adatdíjcsomag, így 195 Ft-os napi díj ellenében további 10 MB belföldi adatforgalmat kapsz."
na jó azt hiszem marad az előfizetésem, ugyis a régi like csomagom van, az meg 1900 ft
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
r3dsnake #74578 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy a surf 150mb kerete csak valami aktiv csomag mellett használható.
890 forintért NapiNettel használható a Surf.Ha a korlátlan opció mellett elfogy a 150mb keret utána napi 195 ft lesz a megújulásig.
Persze ha garantáltan nem lesz más forgalom csak a korlátlan opcióba beletartozó, akkor megérheti.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
dptrsk #74577 üzenetére
Domino Surf olcsóbb.
-
Earl_Muttley
őstag
Üdv!
Telefonos adategyeztetés a rendelés leadása után mennyi idővel szokott történni? -
r3dsnake
nagyúr
A Turbo opció a korlátlan böngészésre vonatkozóan is megemeli a sávszélt 150mbitre?
-
Keem1
veterán
válasz
tepenzed #74573 üzenetére
"Az igénybevétel feltétele: aktív, túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi/ időszaki díjas mobilinternet szolgáltatás megléte, ami lehet a havidíjban bennefoglalt adatmennyiséget tartalmazó hang díjcsomag, a hang díjcsomag mellé aktivált adatdíjcsomag/adatopció vagy mobilinternet-csomag. "
Tehát csak olyan díjcsomaghoz tudod aktiválni, ami alapból tartalmaz valamennyi adatkeretet. Nem tudom, kártyás csomagok között van-e ilyen, de úgy rémlik, igen.
Amúgy szerintem jobban jársz egy Move XS csomaggal, mint feltöltőkártyával. Mindenben megfelel az előfizus csomagoknak, sok esetben pl. ilyesmi kritérium. 2000 forint a havidíja, ami lebeszélhető minden belföldi irányban és szinte bármilyen netcsomag aktiválható hozzá. Nem kell állandóan töltögetni. Nekem is ilyen van, én is már mindent neten bonyolítok, de azért nem jön rosszul, hogy ha kell, 2 rongyot bármikor beszélgetek is többletdíj nélkül. Minden hónapban fizetem a csomag havidíját plusz az 1GB netet. Az elmúlt 3 hónapban (amióta váltottam) még ezt a két díjat sose haladtam túl.
-
tepenzed
őstag
Srácok én nézek valamit rosszul, vagy csak előfizetéses telónál oldható meg a korlátlan böngészés opció? Most járt le a hűségem és szeretnék visszamenni kártyás csomagra, már mindent interneten keresztül bonyolítok, így nem éri meg nekem.
A jelenlegi előfizetéses csomagomban csak 50mb internet van és erre aktiváltam rá a korlátlan böngészést.
Egy sima dominokártya csomagosnál, hogy lehet megoldani ezt a legolcsóbban? Mert ott sajnos nincs alapkeret, amire rá tudom aktiválni a korlátlan opciót
-
Varszegig
veterán
-
BéHGT
senior tag
1 hét múlva megyek 3 napra Csehországba, nem tudom mennyire lesz wifim útközben... Tudom, hogy használatfüggő, de a 200MB net mennyire lehet elég? Képek felöltése közösségi oldalakra, illetve kapcsolattartás a cél. Szálláson lesz wifi...
-
StLui
veterán
válasz
Soulfly842 #74564 üzenetére
Azt értem, hogy ő az afganisztánból fogadott hívásra gyanakodott, és azt is hogy várja a részletezőt, gondolom a hivásrészletezőt, amit külön kell kérni. De én meg azt mondom, hogy az alap számla soraiból látni kéne mi dobta meg a számlát telefonáls, belföld, külföld, vagy adatforgalom belföld külföld, és szerintem ez nem belföldi téma lesz, pl Dobogókőn is simán átvált szlovák hálózatra. Próbáljátok meg értelmezni is amit írok.
-
Hosssszu
őstag
válasz
Soulfly842 #74564 üzenetére
Köszi!
Így legalább nem nekem kellett leírnom!
-
Frozzy
őstag
válasz
zsoltzsolt #74560 üzenetére
hát kiszámolva 23:59. tehát éjfél után
-
Hosssszu
őstag
Hali!
Szerintem félreértetted a kérdésem. Ő nem járt külföldön, csak onnan hívták.
A kérdésem az volt, hogy a külföldi számról érkező hívásnál a Magyar telefonszámmal rendelkező, Magyarországon tartózkodó embert terhel-e bármilyen költség.
De holnap meglesz a részletező, és akkor elvileg tisztázódik minden. -
Hosssszu
őstag
válasz
Soulfly842 #74556 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Ez megnyugtató.
Ma már nem tudta lekérni a részletezőt, de holnap már elvileg meglesz.
Csak meg akarom nyugtatni hogy nem a külföldi hívásfogadás tolta fel az egekbe a számlát.Köszi mégegyszer a választ!
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm flottában van (tehát nem az ő nevén van az előfizetés). Általában 2-3ezer forintot fizet, most viszont hirtelen 30000Ft-ot kellene fizetnie. Nem tudja hogy miért. Illetve egy dolog eszébe jutott; egyik ismerőse kb. 3*5 percet beszélt vele Afganisztánból, afganisztáni számról.
Előfordulhat hogy ilyen esetben felszámolnak a hívásfogadásért valami plusz díjat?
Itt a nyolcas pontban azt írják hogy nem, de azért inkább rákérdezek.Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
-
Telda
addikt
Hali!
Új mobil előfizetés megkötése esetén felhatalmazással más járhat el az én nevemben?
TV és internet már van, szóval nem új előfizetők lennénk.
A felhatalmazás honnan tölthető le?
Vagy ez lesz az? -
Gabor777
aktív tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy xiaomi redmi note 3 prot Szlovákiából. Azt vettem észre, hogy se 3g, se 4g..semmi. Nagyon lassú a net. Kicseréltem a sim kártyát a legközelebbi telekom boltba, de sajnos nem változott a helyzet. Másnak működik. B20 nincs benne, de agglomerációban lakom, szoval ez nem lehet baj. Mi lehet a probléma? Apn beállítások elvileg megfelelőek..
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest