Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    válasz tepenzed #74573 üzenetére

    "Az igénybevétel feltétele: aktív, túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi/ időszaki díjas mobilinternet szolgáltatás megléte, ami lehet a havidíjban bennefoglalt adatmennyiséget tartalmazó hang díjcsomag, a hang díjcsomag mellé aktivált adatdíjcsomag/adatopció vagy mobilinternet-csomag. "

    Tehát csak olyan díjcsomaghoz tudod aktiválni, ami alapból tartalmaz valamennyi adatkeretet. Nem tudom, kártyás csomagok között van-e ilyen, de úgy rémlik, igen.

    Amúgy szerintem jobban jársz egy Move XS csomaggal, mint feltöltőkártyával. Mindenben megfelel az előfizus csomagoknak, sok esetben pl. ilyesmi kritérium. 2000 forint a havidíja, ami lebeszélhető minden belföldi irányban és szinte bármilyen netcsomag aktiválható hozzá. Nem kell állandóan töltögetni. Nekem is ilyen van, én is már mindent neten bonyolítok, de azért nem jön rosszul, hogy ha kell, 2 rongyot bármikor beszélgetek is többletdíj nélkül. Minden hónapban fizetem a csomag havidíját plusz az 1GB netet. Az elmúlt 3 hónapban (amióta váltottam) még ezt a két díjat sose haladtam túl.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák