Hirdetés
- Pici telefon, óriás akksival?
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól sejtem, hogy ezzel is lesz tapasztalatod.
Ha az ultraszélest vissza kapta volna, akkor jó esély lett volna rá, így most ez szerintem ki marad.#11LosBlancosRM
Lehet ez menő, vagyány, zorall, stb, de szépet egy ilyen összevissza színezett, feliratozott, darabos valamire mondani...Mikor már azt gondolom, nem lehet hogy ennél is jobban nézzen ki, de igen, ez megint telitáláat.
Itt hol látod hogy szépet írok.?Ebbe nagyon belebonyolódtál.
Látom nem érted, de nem baj. -
válasz
LosBlancosRM #11 üzenetére
Szubjektív, ezt kell szem előtt tartani.
Azért, mert nem vagyunk egyformák. Nem is kell annak lenni, és nem is kell erőltetni a másikra a véleményünket,mert én se mondom azt, hogy de hát nem látod, hogy szép??? Neked nem az, nekem igen.
De ez nem baj.
No lapozzunk. A végén meg kerül rá egy fekete tok... És akkor kész is vagyunk.
Engem jobban érdekel a teljes kijelző az elején. Azt látom a legtöbbet.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Elit3Zotya #9 üzenetére
Ebbe nagyon belebonyolódtál.
-
LosBlancosRM
őstag
Nekem a szép szóval van "bajom". Lehet ez menő, vagyány, zorall, stb, de szépet egy ilyen összevissza színezett, feliratozott, darabos valamire mondani... Olyan mint egy gamer telefon. Amivel nincs baj, de komolytalan. Szóval tetszeni tetszhet, de attól még nem szép. Nekem is vannak dolgok amik tetszenek, de attól még nem szépek.
-
válasz
Elit3Zotya #2 üzenetére
Csatlakozom, nekem mindig is bejött ez a design, minőségi, és neked tapasztalatod is van, hogy a Z70 Ultra is mennyire masszív készülék.
Jól sejtem, hogy ezzel is lesz tapasztalatod.
LosBlancosRM: Mondd azt, hogy neked nem tetszik. Másnak lehet tetszik ez a design.
Jól felismerhető és egyedi. Ha mellédobnak esetleg lassan egy hosszabb szoftveres updatet én biztosan kipróbálom. Addig marad a mostani.
A piac széles, amíg készül ilyen telefon, valószínűleg van rá piaci részesedés is.
-
válasz
LosBlancosRM #8 üzenetére
Végülis... A Fiat Multiplát is sokan megvették. Gondolom ők is azt hitték, hogy van szépérzékük.
És azt mind felnőttek veszik.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Elit3Zotya #7 üzenetére
Végülis... A Fiat Multiplát is sokan megvették. Gondolom ők is azt hitték, hogy van szépérzékük.
Kamu Leica felirat a legviccesebb.
-
válasz
LosBlancosRM #6 üzenetére
Attól hogy felnőnek, még nem mindenkinek lesz szép érzéke.
Elhiszem hogy neked nem tetszik, de még másnak lehet hogy igen. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Elit3Zotya #5 üzenetére
Igen, vannak akik felnőnek és igényesebbek, mint gyerekkorukban voltak. Nincs ezzel semmi gond. Ez a telefon kimeríti a "kinai" jelzőt(amennyiben pejoratívan használják).
-
válasz
LosBlancosRM #3 üzenetére
-
spect80
senior tag
válasz
Elit3Zotya #2 üzenetére
Szerintem is jól néz ki. Várom is. Viszont a méret necces, már kényelmetlenül nagy. Meg az a 224e huf lesz 380e mire EUba ér.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Elit3Zotya #2 üzenetére
Nagyon messze áll a széptől. Gyerekeknek még oké,de komoly embereknek... Mondjuk egy tok megoldja.
-
Mikor már azt gondolom, nem lehet hogy ennél is jobban nézzen ki, de igen, ez megint telitáláat.
Fő kamere szenzorméret növelése pozitív, de az ultraszéles sokkal kisebb lett mint a z60 ultrában, ennek megfelelően sokkal gyengébb is lett a minőség sajnos. -
cs.zs.
veterán
Várom...
...hogy bejelentsék: legalább 4 év szoftveres support,
és már veszem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 1/1,3”-es érzékelőt kapott a 35 mm ekvivalens főkamera, mögé 6600 mAh-s telep került a készülékházba.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megújult a PROHARDVER!
- Autós topik
- Pici telefon, óriás akksival?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest