- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
Uzleti comfort dijcsomagban tenyleg hasznalhatom az adatforgalmamat kulfoldon is?
Do You Dream?
-
Zeki
nagyúr
válasz Chuck Norris #72950 üzenetére
Az akkor nem az volt banyek!
-
veterán
-
TheMarci
addikt
-
Carline
őstag
Értem.
Akkor ha lemondom az XXL-t és csak a MoveXS 50MB internetére rendelem meg a korlátlan böngészés és email csomagot, akkor ott hogy alakul egy oldal betöltése?
Teszem azt az index.hu címlapja: a szöveg és a képek az opciós csomag szerint korlátlanok, a weboldal beágyazott videói, flash alapú kutyafüle reklámjai pedig a szerény 50MB-ból kerülnek levonásra?
Ha az 50MB leforgalmazódik, utána a sebesség átáll 32kbit/s-re. Akkor egy tetszőleges oldal szövege és képei LTE-n szinte azonnal betöltődnek az opciós netnek köszönhetően a többi pedig a limitált sebességgel jön be?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Zeki
nagyúr
Küldd díjmentes SMS-ben a +BONGESZES kódot a 1430-ra 1 arról a hívószámról, melyre aktiválni szeretnéd!
---
Erre visszajön az sms, hogy hibás a kulcsszó. -
Zeki
nagyúr
Netplusz S-nél:
Korlátlan havi díjas mobilinternet csomag 200 MB adattal.
Mi korlátlan? A havidíj?
-
veterán
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #72959 üzenetére
Semmi sem korlátlan abban a csomagban sem. A többihez is ez van írva, csak más adattal.
Az 1 gigástól mondjuk legalább a sebesség korlátlan. Már amíg tart az adatmennyiség. -
NY_A
őstag
lugosi, vizslakutya
Hát rohadt jó fejek. Mondjuk a Telekom mindig is tudta, hogy miként jutalmazza a hűséges ügyfeleket.
-
seederking
őstag
Sziasztok
Bocsi,hogy ide írom de hátha tud valaki segíteni.
Vettem egy kártyafüggetlen egyszerű mezei mobilt és beletettem a haveromtól kapott osztrák simkártyát.
Bekapcsoláskor kéri a pin-t.Beírom és kiírja a telefon hogy "sim restricted". Ha tovább nyomom nem történik semmi csak egy várakozás felirat "töltési csíkkal". Mi lehet a gond? A sim-mel van baj?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz seederking #72963 üzenetére
Nem kártyafüggetlen.
Vagy a sim kártya van beállítva, hogy ha átrakod másik telóba, zároljon le. ezt mikor beállítod, egy kódot is meg kell adnod hozzá.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
Egy időben 1 NetPlusz csomagod lehet, ha lejárat előtt rárendelsz az Sre egy L csomagot, akkor a rendszer lemondja az S csomagot, majd aktiválja a L csomagot.
Ha nincs net a tarifacsomagodban, akkor a drágább árat vonja.
Fontos a megfogalmazás: a díjcsomagodnak kell tartalnaznia netet, nem pedig a kiegészítő csomagnak.Turbo opciót nézd meg, ha NetPlusz után kell net.
-
seederking
őstag
-
St3ven
addikt
Ti az MMS-ben bereklámozott kuponokat megtaláltátok a Telekom alkalmazásban?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Adott egy G4 készülék amit Hardverapróról vettem tavaly júliusban. A készülék Telekomos, és még kb. 1 évig kell utána fizetnie az eredeti tulajdonosnak a részletet. A készüléket a héten be kellett vinnem az LG márkaszervizbe, ahol azt mondták, hogy valószínűleg csereutalványos lesz. Ezzel csak egy probléma van: LG G4-et már nem lehet kapni. Ilyenkor mire számítsak, mi fog történni?
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Augusztus 18-án jár le a hűségem, így lehetőségem van már készülékcserére. Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor csak boltokban tudok részletre vásárolni telefont? Az oldalon nem ajánlja fel a részletfizetési lehetőséget. Amúgy ha megvárnám az augusztus 18-at, akkor valamivel olcsóbban kapnék telefont, mint a jelenlegi ár, vagy semmi különbség nem lenne?
(#72975) Keem1: Köszi! Akkor marad a várakozás .
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Már volt róla szó itt, technikai hiba van az oldalon, elvileg javítják, már kétszer beszéltem velük, de csak azt tanácsolták, hogy folyamatban van és nézzem minden nap.
A boltokat nem tudom, ár szerintem ugyanaz, de nem minden esetben. S7-hez pl. csak online kapsz VR szemüveget. De érdemes rákérdezni, mert nem egyenlő feltételekkel tudsz így vásárolni, hogy szar a webshop, lehet, hogy így boltban is nyújtják ugyanazt a kedvezményt.kentucky: a csereutalvánnyal azt veszel, ami szimpatikus. Ha többe kerülne, mint az utalvány összege, azt kifizeted.
#72976 kentucky: na ezt passzolom. fogalmam sincs
[ Szerkesztve ]
-
-
eddie17
addikt
Arról nem volt szó hogy aki még a promóció ideje alatt vett négyszerezett mobilnet kiegészítőt attól elveszik. Simán lenyúltak tőlem több száz megát úgy hogy van még 3 nap a fordulóig. Azt hittem kifut nem ténylegesen megszűnik mindenkinek.
-
törölt tag
Ez nagyon pozitív döntés volt a Telekomtól és ideje már, hogy dupla annyi Next S esetén a mobiladatforgalom, pont ennyi kellett volna mindig mire elfogyott az alap 500MB.
Namost a kérdésem, mintha változott volna lebeszélhetőség is mert úgy emlékszem hogy eddig hálózaton belül korlátlan minden más mobil irányba viszont a vezetékesért ezen felül fizetni kellett mert nem tartozot bele a 160percbe, viszont mintha most ez eltűnt volna, jól sejtem hogy mostmár a vezetékes beszélgetés is beletartozik a 160percbe és nem kell ezen felül fizetni érte?! -
törölt tag
Hm, most hogy mondod! Mondjuk az annyira nem hat meg de ennyit akkor a szupercsúcsfantasztikus 4G sebességről
-
ANDROID???
addikt
-
maathe
senior tag
Egy itthoni, Telekom függő iPhone 6 működne egy ilyennel Amerikában?
-
veterán
-
maathe
senior tag
válasz szabogabor10 #72987 üzenetére
Kár, azért köszi.
-
-
hyperspace
őstag
Sziasztok,
Telekomnál kapható Huawei P9 dual SIM-es?
[ Szerkesztve ]
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
hyperspace
őstag
válasz hyperspace #72993 üzenetére
Megtaláltam, nem az.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
vizslakutya
senior tag
Nem akartam elkiabálni,de most rendeztem a Magentám ,a mobil az Next S be kerül társkártyásként,de mivel régi ,hűséges előfizető vagyok,így 24 hónapig havi 1500 forintot levesznek a díjból így lesz 5490 helyett 3990 a Next S.
Ez már egy közepes telefon ára.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
válasz #99546112 #72981 üzenetére
Valóban benne lett a vezetékes is ,sőt az Unióban is ingyenes lett a hívás és a fogadás is ,annyi a bibi,hogy ez a 160 percből jön le.
Magenta Next ben pedig a nyár végéig korlátlan a belföldi adatforgalom !!(már meg is jött a Wifi Fon kódja)
[ Szerkesztve ]
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
313313
addikt
válasz vizslakutya #72998 üzenetére
Magenta 1 mellett lévő összes számon korlátlan a net 08.31-ig.
Most jött az sms, hogy move s csomagom korlátlan nettel rendelkezikHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest