Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz rayoliviero #63350 üzenetére
nyomj egy újraindítást a telefonra, hátha csak annyi a gond.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne: elfogyott az alap 1GB mobilnetem (Music S csomag) és felraktam egy 500MB-s NetPlusz bővítést, amivel ugye az alapot is nullázta a rendszer vagyis most van 1.5GB-om. Ha 1 nap elteltével lemondom a bővítést (ugye 1 hónapban egyszer díjmentesen aktiválható egy bővítés) és mivel 1 napig lesz fent törthavi számlázású lesz a NetPlusz, viszont a lemondás után elvileg megmarad az 1GB mobilnet megint a köv. fordulópontig, elviekben ez így "kijátszható" ugye?
Amúgy NetPluszoknál a törthavi számlázás az csak időarányos vagy számít, hogy mennyi adat ment el? Mert ha igen, gondolom ha 1 nap alatt lemondom akkor az abban az 1 napban használt adatforgalomat nem a NetPluszként számolja mivel az alap netem is nullázódótt és abból fogyott, de lehet rosszul tudom.
Akinek esetleg van tapasztalata, erősítsen vagy cáfoljon már meg!
Köszi,
Üdv, Dani.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
veterán
Megjött az e-számlám a friss ÁSZF változásokkal. miszerint augusztus 31-től kivezetik a következő, már lezárt hangalapú díjcsomagokat:
Eco Mix, Fun Aranytárskártya, Relax Aranytárskártya 50, Relax Aranytárskártya 125, Relax Aranytárskártya 250, Relax Aranytárskártya 500, Relax 100, Relax 250, Relax 500, Relax 1000, MédiaMánia XS, MédiaMánia S, MédiaMánia M, MédiaMánia L, MédiaMánia XL.
Illetve a következő mobilinternet díjcsomagokat:
Relaxnet M ((külön SIM kártyán nyújtott, Relaxnet L (külön SIM kártyán nyújtott), Relaxnet XL (külön SIM kártyán nyújtott), Ikon Net 2GB, Aranytárskártya Mobilinternetcsomag RelaxNet L, Aranytárskártya Mobilinternetcsomag RelaxNet XL, Aranytárskártya Mobilinternetcsomag Net&Roll XS, Aranytárskártya Mobilinternetcsomag Net&RollXS+, Aranytárskártya Mobilinternetcsomag Net&Roll L, Net&Roll 4G mobilinternet díjcsomag, GPRS Net, GPRS Net Plusz, GPRS WAP Plusz, Net&Roll 1 GB - LTE opció, Relaxnet M, Relaxnet L, Relaxnet XL; SMS Te+Énkedvezmény; SMS csomag 25, SMS csomag 80, SMS csomag 200.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
St3ven
addikt
válasz szabogabor10 #63356 üzenetére
Különösen a Fun Aranytárskártyáért kár.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
djculture
félisten
válasz szabogabor10 #63356 üzenetére
Első nap isten megteremté a földet vele Ádámot és Évát. Második nap megteremté a magyar telekomot hogy legyen aki Ádámot ászf változásokkal bombázza...
-
StSanya
senior tag
Üdv, kérdezem a szakikat, Fun Aranytárskártya havi díja akkor 1990-ről 2190-re emelkedik ugye? S a percdíjak nem változnak? Mert akkor végül is, ha lebeszélem, akkor 200 Ft pluszom volna...
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
veterán
válasz StSanya #63359 üzenetére
Igen, szerintem így van. De a díjcsomagot augusztus 31-től kivezetik, így átkerülsz valószínűleg a Fun S ATK díjcsomagba, ebben mindenképp érdemes kihasználni az e-pack kedvezményt, mert csak az 1990 Ft-ot beszélheted le, még akkor is, ha e-pack hiányában 2290 Ft-ot fizetsz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
r3dsnake
nagyúr
Technikai karbantartás!
Mostmár tényleg takarodjanak a francba.
-
veterán
-
tylerddd
veterán
Most nézem, h kibővült az az oldal, ahol a nyilatkozatot lehet tenni és az Ügyintézés pontban megjelent a 2015. július 1-jei díjváltozás. Én még júni 29-én írtam nekik, de ugye akkor nem tudtam ezt a lehetőséget választani. Ettől függetlenül vehették az adást vagy írjak nekik újra?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
Meg mondjuk ha cég vagy, akkor ebből nem lesz számlád, amit küldhetsz a pénzügyre utalni.
Nem értem, hogy miért nem működik rendesen a netes felületük, pláne ha folyamatosan abba az irányba terelik az ügyfeleket, hogy használják, pl online kedvezmények, elektronikus számla kedvezmények. -
tylerddd
veterán
Hoppá! Ezt láttátok már?! Egy külön oldal, ahol nyilatkozni lehet.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Gsx-rr
veterán
Péntek óta nem tudják ,miért nincs nálam LTE. Ha megjelenik a telefonon akkor 0 térerővel kb 10 másodpercig.
Nem a telefon a rossz ,mert átraktam másikba és ott is ugyanez.
Már én javasoltam ,miért nem cserélnek sim kártyát ,de egyelőre még vizsgálódnak. -
djculture
félisten
Ma jött a nmhh által szerződésben kikötött sms innentöl ketyeg a 15 nap de én már nyilatkoztam. Felidegesítettek hogy folyamatosan szüntetnek meg mindent ami ér valamit...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Gsx-rr #63387 üzenetére
szerintem az inkább a gond, hogy nehezen jut el a megfelelő szintre a dolog.
nekem is volt olyan problémám, hogy az ügyfélszolgálatos nem rendelkezett a szükséges jogosultsággal és képességgel, de csak terelgette a saját hatáskörében a dolgot, pedig jól körülírtam a hibát, rendesen leszűkítettem egy bizonyos hibalehetőségre, mégis csak a harmadik telefonálás és ügyfélszolgálatossal lefolytatott beszélgetés során tudtam elérni, hogy műszakishoz kapcsoljanak, aki viszont pillanatokon belül látta, hogy mi a probléma, illetve megerősítette az általam elmondottakat, valamint orvosolásra is került a dolog.
kipróbálod adott sim kártyát több telefonban is, amikben azonos szolgáltató másik sim kártyájával van lte a meghatározott helyen, leszűkítve így a hibalehetőséget a sim kártyára, illetve az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásra, így marad a labda az ő oldalukon, hogy a sim kártya problémás, vagy a hozzá rendelt profillal van gond.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Joker88
őstag
gyerekek, mi ez a nagy " nemkéremazújszabályzatot" dolog ?
kb annyiban kimerül,hogy pl 35 ft /percről 42 ft / perc lesz a hívásdí ? vagy más is van mögötte ?In loving memory of Garrett Lockhart
-
Beca1990
senior tag
rendelést hány napon belül, illetve milyen címre kell visszaküldeni a.nyomtatvánnyal együtt?
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
LógaGéza
addikt
válasz djculture #63383 üzenetére
És ha nem küldenek SMS-t? Múlt héten kicsit sok meló volt, és most eszméltem rá erre a dologra... Flottásokat is érinti ez?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen egeret válasszak?
- Kés topik
- Csendes és vezetékmentes irodai billentyűzet jött Logitech logóval
- Lightyear - befektetési app
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft