- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Bringázni jön valaki?
stipi-stop a 3. Leghátsó
-
8th
addikt
Wazze...
-
8th
addikt
Dikk
[kép]
-
zoltanz
nagyúr
Egy aukcios portalon vettem ezt a svajci zseb magnot jutanyosan. Az amcsik Cia is elkerek a tech. Dokumentaciot lehalgatasokhoz. Nagyon kis zajjal dolgozik, digitalishoz kepest is
-
8th
addikt
Körmömtől érzékeny búcsút vettünk reggel. fostam, hogy fájni fog amikor leszedik de ki lehetett bírni. Érdekes de sokkal kevésbé fáj így, nem nyomja a kötés. Fasza lesz ez. Acélbetkósban egész jól elkavirnyálok. Lehet kimegyek fát vágni.
-
TeeBee73
veterán
válasz
Gyuri27 #58774 üzenetére
Van SATA. Csak atomjaira kellett szedni ezt a förmedvényt, hogy kiderüljön.
Két szervízhely van a hátlapon, egyikbe 2 db. DDR2-es SO-DIMM hely van, a másikban egy 3.5"-os IDE. Az alaplap hátulján (a kijelző felől van egy SATA hely, a táp mellett. Nem tudom, a tervező mit szívott, mikor ezt összehozta.)
A bNet fiókom pont egy hete lopták el, majd a fórumon érdeklődök, hogyan lehetne visszaszerezni. (A D3+kieg. DVD-i még meg vannak, remélem elég lesz.) -
zoltanz
nagyúr
Én próbáltam egeret varázsolni a Cod Mobile -hoz Androidon, de nem ment.
-
8th
addikt
válasz
Gyuri27 #58774 üzenetére
Hát komám erre sehogy. Estére szépen bedagadt, a kötés is szorítja. Már a crocs papucsot se tudom elviselni a lábamon, pedig eddig relatív jól elcsoszogtam bent a lakásban benne. Majd nézek valami tépőzáras papucsot a kínaiban hátha az jó lesz. Kedden kell visszamennem kötés cserére akkor dől el lekapják-e a körmöt róla vagy sem. Remélem nem. Dokitól hazafelé be akartam ugrani CBA-ba de olyan tömeg volt inkább nem mentem. Valaki rálép a lábamra ott halok meg. Hazafelé út is egy kabaré volt. Telitalppal nyomkodtam a pedálokat mint valami hülye.
-
Gyuri27
félisten
Mi szoktunk. Csak mi tudunk is.
Mondjuk azt megnézem, hogy veszel cipőt arra a lábra most.TeeBee73: háde sata nincs? Amúgy a 10 arra is felmegy. Xp-nek mi értelme, ha csak nem retró. Amúgy még mindig ott a linux, pl mint. Mondjuk nem árt megnézni, melyik disztró támogatja azt a vasat még.
Amúgy diablóba, bneten nem szoktál üzit nézni, vissza irni? Nem sürgős van pár hete, hogy írtam meg tán 2-3 éve is. -
TeeBee73
veterán
-
8th
addikt
Kimentem délelőtt fát kuglizni amíg nincs nagyon meleg. Nincs sok fa meg amúgy is kánikula van szóval ja, jó lesz a kínai tornacipő is nem húzunk acélbetétest. Bomba ötlet volt. Dobálom félre amit összekugliztam erre egy jó negyven centi átmérőjű kugli visszagurult a kupac tetejéről egyenesen a nagylábujjamra. Anyád, hogy az mennyire fájt. Ott ugráltam fél lábon mint egy elPHaszott balet táncos. A laza 27°C-ban egyből levert a víz meg rázni kezdett a hideg a fájdalomtól. Azért a maradékot még összecsapkodtam a qrva anyját hát már csak nem hagyom ott. Hazaértem és mivel egyre jobban fájt bementem sebészetere megmutatni a dokinak. Gratulált. Eltörtem a nagylábujjam meg valószínű le kell majd szedni róla a körmöt is de az még kétesélyes. Sínbe rakta bekötözte aztán annyi. Ne használjam és majd összeforr, ha dolgom van valamerre acélbetétesbe menjek a merev a talpa miatt abban nem hajlik a lábujjam. De fasza lesz pár hétig a munkáscipőmbe belerohadni. Na mindegy. Ha esetleg fájna (áh dehogy fáj...) vegyek be valami vény nélküli fájdalomcsillapítót. Facca. Szóval most jön pár hét pihi. Előre mondom, hogy senkit se érjen váratlanul. Az agyára fogok itt (is) menni mindenkinek. Vágjatok fát ti is. Jó móka.
-
8th
addikt
-
8th
addikt
válasz
shteer #58762 üzenetére
Anyám egyszer negyed órát ült a gép előtt amikor skype-on akartuk beszélni. Megbeszélt időben láttuk, hogy bejelentkezett. Fasza. Hívjuk, nem veszi fel. Újra hívtuk, nem veszi fel. Hívtuk mobilon, azt se veszi fel. Ezt játszottuk negyed óráig mire nagy nehezen felvette a telefonját. Mint kiderült bement leült a gép elé és bekapcsolta. És annyi, se a monitort se a hangfalat nem nyomta be a telefonját pedig természetesen kint hagyta a konyhában azt nem is hallotta, hogy csörög. Azt is csak véletlenül hallotta meg mert miközben ő várakozott arra, hogy mikor hívjuk már (lol) ki kellett mennie wc-re. Muter kemény.
-
8th
addikt
-
8th
addikt
-
zoltanz
nagyúr
Miről ismered meg a magyart külföldön?
Arany American Express kártyája van, de a számlája minuszban. -
8th
addikt
-
8th
addikt
válasz
shteer #58751 üzenetére
Nem lehet parasztba megoldani, tökéletesen egyforma kiosztásúnak kell lennie. Már egy egy centis eltérés is rohadtul balesetveszélyes. Gyerekszoba lesz az emeleten. A kiskölök megbotlik, legurul, összetöri magát. Nem. Milliméterre stimmelnie kell. Igazából stimmel is amit mi csináltunk. Egy vastagabb lépcsőlappal ki lehetne hozni "de az úgy ronda". Még megy a matek, hogy mi legyen. Hogy én le nem gyártom azt a szart még egyszer az biztos. Pénzért sem.
-
8th
addikt
válasz
Gyuri27 #58749 üzenetére
Ne szopass most "basztunk el" egy lépcsőt. Műhelyben előgyártottuk kiszállítottuk. Csávó nézi jó lesz ez így? Persze milliméterre stimmel minden. Odapróbáljuk, hát qrvára nem stimmel.
Mint kiderült én az előző méretezést kaptam meg abba nem voltak beleszámolva, hogy a padlóburkolatok mennyit hízlalnak még rajta pluszban. Most van egy 30mm-es eltérés amit ki kell játszani valahogy. Épp azt számolgatja a kolléga, hogy hogyan módosítsunk rajta, hogy jó legyen. Igazából nem mi voltunk a faszok a megrendelő hülyesége az egész rossz méreteket adott meg. Csak rohadtul bosszantó, hogy más baromsága miatt már megint nekünk kell agyalni és plusz munkát végezni. Azt mondanom sem kell, hogy ingyen természetesen. Ilyen ez a popszakma.
-
zoltanz
nagyúr
-
8th
addikt
válasz
Gyuri27 #58736 üzenetére
Itt minden kocsi ilyen. Ütve vágva vannak keményen. Van két dobozos Transit egy dupla fülkés platós Master és egy platós Boxer. Két francia rezzenéstelen arccal elviseli a ridegtartást a tranyók kevésbé. Elektromos problémák is két fordot érik utol mindig a franciákat kevésbé. Bár a Boxer pont nemrég volt villamossági szakinál mert megbolondult a futón a világítás. Megolvadt és áthúzott két vezeték ezért össze vissza villogott minden vontatmányon a létező összes lámpa. Elég fasza volt így vele hazajönni pesten keresztül. Anyám tuti csuklott aznap erősen. Korrózió szempontjából is pocsék az a generáció. Olyan lehetetlen pontokon képes rohadni, hogy csak állsz mellette nézed és egyszerűen nem érted, hogy ezt meg, hogy. Volt fordom alapvetően nincs velük bajom de 5gen Transitot az ellenségemnek se kívánnék. Egy igazi hamisítatlan eredeti brit tervezésű szarkupac.
-
Gyuri27
félisten
Nincs azzal gond. A gond az ésszel van. A transporter, vitó stb stb ugyanazt tudja (oké francia fosok azért bibis) de költeni kellene rá meg karbantartani.
Azért mert kisteher nem éleg 10-20 évig csak a kulcsot elforditani.
Csak ugye itt orbáiában fontosabb a föni harmadik negyedik nyaralása, új autó a feleségnes is minden sürűséggel.
Azok a az autók 250-300ezret elmennek minden komolyabb költés nélkül ha néha olaj egyebek cserélve vannak.
A kopóalkatrészeket nem hozom fel. Mert az ugye láb és út függő.
De itt a másik nagy probléma. Céges verda lehet veretni, nem kell rá vigyázni.
Szal ja. Szar a ford. -
8th
addikt
Új kedvencet találtam. Céges kocsiban hétfőn ezt fog ordítani.
[link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
zoltanz #58725 üzenetére
Ne idegeljél.
6-7 gen? Lapot ami 10 éves 10-15k-ért veszel és ezek általában H lapok.
Ha am4-ről beszélünk meg tied a diófáig. Lapot boltba vegyél (mert aprón drága) b450-550 (esetleg 520). 450 esetében 1xxx-től 5xxx-ig mindent is bele rakhatsz.
Az nem kevés proci. 550 esetében 3xxx-től mehet a buli.
Legyen utóbbi. Itt 4500 pl 6/12 az alja és nem is drága (az új se) mehetsz 8-12-16 magig.
Amire a gép kell. Apró tele procikkal (boltok is) igényeid és pénzed szab csak határt.
De mire kellene a gép, mi a keret, mi a konkrét elképzelés? -
zoltanz
nagyúr
Melyik időtállobb platform Intel Skylake vs Amd Ryzen?
Thanks! -
Gyuri27
félisten
-
8th
addikt
Napi bölcsesség!
-
8th
addikt
-
8th
addikt
válasz
shteer #58715 üzenetére
Semmit. Évekkel ezelőtt megmondtam, hogy semmit sem vagyok hajlandó ezért az országért tenni. Birkanép a magyar a legrosszabb fajtából. Leszarom mi lesz itt és azt is, hogy ki lesz kormányon. Kiskapuról kiskapura ugrálok nem ritkán a törvényesség határán billegve. Ami munkát tudok számla nélkül csinálok meg szigorúan készpénzért. Ha odafent gátlástalanul lopnak csalnak adót optimalizálnak ügyeskednek nehogy már én ne ezt tegyem. Faszom. Nem érdekel mi lesz itt, egyáltalán. Ez van.
-
Gyuri27
félisten
Itt gecc (már a megyében) az emberek 90%-a a minimálbért vagy picit felette keres. A sarkadi járárás az ország harmadik legszegényebb járása. Kb itt a legmagasabb a közmunkasák száma az országban.
Persze a számok jók. Ott orbániában. Bele kellene számolni a közmunkások, rehabosok és egyebek bérét is. Bőven alacsonyabb lenne. Persze lehetne dolgozni a medián bérrel is. De az nekik nem jó. Így számolnak azzal ami nekik jó. -
8th
addikt
Napi vicc rovatunk következik:
2024 decemberében a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 727 700, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 500 500 forint volt. Mivel a bruttó átlagkeresetek 13,2 százalékkal nőttek a KSH szerint ennyivel nő a képviselői alapfizetés és az állami vezetők fizetése vagyis a jövő hónaptól:
Orbán Viktor 7 178 000 forintot, Sulyok Tamás köztársasági elnök és az összes korábbi köztársasági elnök is 5 762 000 forintot, Varga Mihály leendő jegybank elnök és Windisch László az Állami Számvevőszék elnöke 7 762 000 forintot, Kövér László házelnök pedig 5 238 000 forintot fog hazavinni.
És, hogy ebben mi a vicc? Az, hogy ezt egy nyomorgó ország nézi szó nélkül tétlenül. Megválasztottuk őket hát élvezzük.
A politikusaink teljesen el vannak szakadva a valóságtól. Csajom a helyi kórházban gyógymasszőrként túlórával és heti néhány alkalommal háznál történő masszírozással* együtt szed össze nettó 350k körül, mikor mennyi maszek van. Elindul itthonról fél hétkor és van, hogy este hatkor ér haza. Magyarország jobban teljesít! Nevetséges. Hol élnek ezek, szatyorban bammeg?
szerk* gyuri kedvéért külön kihangsúlyozom: nem, nem olyannal.
-
zoltanz
nagyúr
Műhely notim, C2d routernek, h.264 gyorsítókáwtyával mobil pci-e ) média boxnak, tesztelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Horgász topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest