Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• enginev3.0

félisten

Most beszéltem Tmobil oldalon chaten egy segítővel, és nagyon sok fontosat megtudtam :)

Lehet online rendelni amit átvehetsz a boltban, ami ugye egyértelmű
    Viszont amit nem írnak le sehol
    -Boltban átvételkor, ott tudsz hagyni annyi pénzt amennyit akarsz, a telefon kezdőrészletre, tehát ha egy telefon kezdőrészlete 15ezer, de azt mondod, hogy Te szeretnél ott hagyni 6 havi kezdőrészletet, akkor csak a 7. hónaptól kell legközelebb fizetned, és addig csak a díjcsomag árát fizeted havonta, ez szerintem nagyon jó dolog, ennek nagyon örülök, és ezt nem írják le sehol.

-Ha van már otthoni telefon, tv vagy internet előfizetésed akkor nem kell hogy legyen aranykártyád az aranytárskártyás díjcsomag választásához, hanem hozzárendelik az otthoni előfizetésedhez a mobil előfizetést, és gond nélkül választhatod bármelyik opciót, aranytárskártyásat is.
    Ezzel kapcsolatban még annyit, hogy ha online rendelsz, akkor nem tudod kiválasztani az aranytárskártyás opciót mert akkor be kéne lépned egy aranykártyás telefonszámmal miközben rendelsz, ez esetben kiválasztasz egy másik díjcsomagot, megrendeled a telefont, mikor bemész a boltba a készülékért, akkor kéred őket, hogy Te pontosan mit is szeretnél, és hogy össze szeretnéd kötni az otthoni előfizetéssel, így élve az aranytárskártyás lehetőséggel. Ez is nagyon fontos információ

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

Új hozzászólás Aktív témák