Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így vágná zsebre Hollywoodot az Apple
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Like300-am van, elfogyott a 300mb netem. Rendeltem egy NetpluszM-et, tegnap elfogyott. Ha most lemondom neten, törlődik az alap 300 megám is. Viszont ha törlöm és rendelek egy NetpluszL-t vissza is kapom az alapnetem vagy csak az ÜFSZ tudja megoldani?
-
Arcképgyáros
Tegnap akartam sms-ben lottót tenni, aztán ez az sms jött vissza... ezt neten nem lehet kikapcsolni, hogy tudjak lottózni?
-
[P]laci
senior tag
Ha valakit érdekel, kaphatóak a következő telók:
- Samsung Galaxy A3
- Samsung Galaxy A5 -
L.L.
senior tag
Sziasztok!
Platina kártyásként 2 hónap múlva lejár a hűségem, a webshopon keresztül már engedi a készülékvásárlást hűség hosszabbítással, viszont alacsonyabb díjcsomagot szeretnék a mostaninál, de ezt engedi is kiválasztani. Lehetséges, hogy ez így megtehető, esetleg az új díjcsomag a tényleges hűség lejárat után aktiválódik?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
-
dellfanboy
őstag
next s csomagba vagyok tudnátok segíteni, hogy alapvetően hány nap a fizetési határidő? a számla alapján nem tudok rájönni, hogy 10 vagy kevesebb nap-e a szerződésem meg nem lelem.
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
dptrsk
Topikgazda
válasz dellfanboy #55911 üzenetére
Minden hónap 16-a körül van a fizetési határidő(hó 3-a körül jelenik meg online) a havi számlákra.
Törlesztésből nekem eddig 2 volt mind2nek hó 31 a határideje. -
taip
senior tag
válasz Teko001 #55916 üzenetére
Nem, az Edigital is az LTE-set árulja, illetve fogja árulni mert még csak árlistában van, készleten nincs.
De tényleg meglep még bárkit is, hogy függetlenül olcsóbb, mint szolgáltatónál?
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
legenda
válasz r3dsnake #55919 üzenetére
nem feltétlenül, bizonyos típusokból készül nem lte képes változat is olyan régiókba, ahol azt nem lehet kihasználni, az már más kérdés, hogy bizonyos üzletek olyat is behoznak és értékesítenek, amit amúgy hivatalosan nem forgalmaznak itt.
nem mintha az apple...stb. esetén nem lenne ilyen, csak az iphone esetén legfeljebb abban nyilvánul meg, hogy az usa modell hazánkban nem minden lte frekvenciát kezel, mert nem ide szánták.taip; várjunk még azzal az edigital leírással, mert egyelőre több sebből is vérzik, de csak javítják majd.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
taip
senior tag
válasz Teko001 #55922 üzenetére
Nem tudom, mennyire helyes a leírás, de annyiban tényleg tévedtem, hogy nem csak várható, hanem bizonyos színben már kapható most is.
Megjegyezném, hogy a Speedshop is ennyiért árulja és szerinte is LTE képes. (A300FZWUXEH)
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Kbali
nagyúr
A számla első lapján, bazi nagy számokkal ki van emelve a "Beérkezési határidő" - azaz eddig a napig kell a T-hez beérkeznie a befizetésednek.
-
legenda
válasz r3dsnake #55927 üzenetére
általánosságban csak az apple kivétel, szinte minden más gyártó esetén még régión/országon belül is eltér a támogatás, akár csak a független és szolgáltatós kivitelben is.
az lenne persze a jó, ha például firmware frissítés tekintetében - de csak abban, a csak egy év jótállás és társai nem kellenek - mindenki az apple módit követné, olyan viszont nem lesz soha...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz Teko001 #55874 üzenetére
Nekem sem működik. De már több napja. Igaz a T-s oldala soha nem volt tökéletes. A bejelentkezés meg egy katasztrófa.
Szerk.: Na sikerült megoldani. Chrome böngészőbe letöltöttem a HOLA nevű alkalmazást. Elindul és az USA-t kell beállítani. Így működik.
[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
Minden hónapban 15-e és 22-e között van a beérkezési határidő mobilszámla esetében. Az adott hónapra vonatkozó határidő a kiküldött számlalevélen /e-mailben található. A készülékrészlet beérkezési határideje mindig az adott hónap utolsó napja.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kis segítséget kérnék. Dominos kártyánál ha megrendeli az ember a Net Plus M csomagot, akkor első hónapban csak 190ft a díja, utána 1790 Ft.
Ha a kedvezményes hónap előtt mondja le valaki a csomagot sms-ben, akkor jól gondolom hogy nem lehet megcsinálni azt, hogy mondjuk másnap újra megrendelem és csak 190 Ft-ot kell fizetni érte? Gondolom a rendszer már tudni fogja, hogy egyszer aktiválva lett, így az újra aktiválásnál már 1790 Ft-ot kell fizetni. Vagy nem így van?
Live-Die-Respawn
-
Thome
veterán
Sziasztok!
Jelenleg Mozaik XS csomagban vagyok (lejárt a két év), ahol a "Kártyaszín: Arany".
Átmehetek "Move M Aranytárskártya" csomagba készülékvásárlással együtt? Azaz jogosult vagyok a 3990ft-os havidíjra?
Köszönöm a választ!
-
ANDROID???
addikt
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! Egyik ismerősöm nemrég kapott egy SMS-t a kövtkező számról: +36 30 344 4223
Az üzenet tartalma: Köszönjük a tàmogatàst! Összeg: 1600 Ft. TrID: {{itt egy hosszú szám áll, saccra legalább 30 karakter amit inkább nem gépelnék le}}
Ezzel egyidőben az egyenlegéről levontak 1600Ft-ot. Ez valami új vírus/kémprogram/hack eredménye, vagy mi a franc? Tudtok róla valamit?
-
Zeki
nagyúr
válasz AeSDé Team #55939 üzenetére
Azonnal hívja a T ügyfélszolgálatát!
Lehet valaki visszaélt egy régebbi adatbázissal!
http://www.takarekosmosogatas.hu/nyeremenyjatek.php
http://m2.facebook.com/story.php?story_fbid=198778940194670&id=203919756290221[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Ez a T érdekes.
Már vagy 2-3 hete reklamáltam, hogy nem szeretném mégse átvenni a T-pontba rendelt csomagot.
Csaj azt mondta 5 nap után úgyis visszaküldik és törlik a rendelést.Erre ma jött egy email, hogy:
Rendelés állapota:
Átvevőhelyre beérkezett.Átvehető 2015.02.02.-ig.
Köszönjük megrendelését!Szóval megint kiküldték. Hát gratulálok.
-
Teko001
őstag
válasz AeSDé Team #55939 üzenetére
Nem töltött le valami alkalmazást előtte?
-
Intel fan11
őstag
Van még rajtam kívül olyan aki karácsony előtt vett előfizus telót és még mindig nem kapta meg az ajándék külső akumlátort? Nekem azt mondták 15-e után fogják küldeni de azért bőven eltelt már 15!
Battletag: hojszi#2983
-
Thome
veterán
válasz tothferenc #55935 üzenetére
Értem, ezért kérdeztem rá mert nem is értettem hogy mi is ez. Köszi!
(#55938) pietrasko: Neked is szintén köszi a választ!
-
Logeeen
senior tag
válasz Intel fan11 #55943 üzenetére
Én sem kaptam meg még.
Ma hívtam őket, hívni fog a WS csoport ezügyben...#Xiaomi 13T#
-
vwpolopg
őstag
Használt Samsung Galaxy S Advance 9990,-. Ennyit sztem megér, 41 üzletben átvehető azonnal, ez alapján feltételezem vadiúj, de ha valaki vesz, majd írja már be legyen szíves, hogy új vagy használt
-
St3ven
addikt
válasz ANDROID??? #55949 üzenetére
Láttunk itt már bontatlan (gyári) csomagolású androidos telefonokat 5000 Ft-ért.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen