Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Sziasztok,
Létezhet az, hogy külföldön vagyok (málta), és nem az előfizetésben benne foglalt (Move S) 200mb-ot használja a roaming, hanem a kibővített Netplusz L-t?
Már 2 napja erről vagyok elérhető, és az alap 200mb nethez hozzá sem nyúlt.Köszi!

-
Thome
veterán
Hali!
Ez a roamingos varia most kicsit összekuszált.
Van egy Move S csomagom + mellé NetPlusz L.
Két kérdésem van:
Ha jól értelmezem, amíg itthon tartózkodok, addig alaphelyzetben a NetPlusz L-t használja (ami így is van)...
1.) ...de ha külföldre megyek (Roaming) a Move S-be beépített 200 megát kezdi enni, mégha van mellette NetPlusz L is?
2.) Ha elfogy a 200 mega, akkor mi történik, leáll a net?
Köszi a választ!
-
Thome
veterán
Mit jelent az, hogy kiemelték a számlám? Valami megfigyelést magyarázott nekem a hölgy a telefonban hogy nem tilthatják a számom amíg ez van, de nem egészen tiszta.
(Sztori még mindig ua: Befizettem online a számlát, sikeres visszaigazolás, de még azt jelzi a rendszer, hogy fizessem be újra)
-
-
Thome
veterán
A hajam hullik.
Pénz befizetve, a telekomnál nincs megjelenve ez a tétel a rendszerben, de a bank már a pénzt le is vonta a számlámról. Ügyfélszolgálat csak várakozásra int, de senki nem tud okosat mondani, hogy mit csináljak, ha netán nem tűnne el a befizetési kötelezettség...
-
Thome
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Neked legalább abszolút nem sikerül használni.
Én szombaton használtam, befizettem a számlám. Kár volt. Vasárnap óta ismét fizetendő tételként van jelen, majd -gondolom- mehetek be a tmobile-hoz verni az asztalt, hogy töröljék azt onnan. (Ma voltam, mondta hogy jöjjek vissza pár nap múlva). Istenke rakná őket hátsóba.
-
Thome
veterán
Annyira jó a rendszer, hogy szombat este befizettem a számlát sikeresen, ma újra ott van hogy befizetésre vár. Remélem hogy nem kell bemennem...
-
Thome
veterán
Sziasztok,
Néhány napja voltam itt egy előfizetés árához képest 3x összegű számlával, melyre most a tmobil írt, hogy nem hibáztak (ennyit pofáztam volna az nem tűnt fel
), a lényeg, hogy jóváírnak nekem belőle néhány ezer forintot, s a jóváírásról korrekciós számlát küldenek ki postai úton.Ilyennel még nem volt tapasztalatom, ez azt takarja, hogy a e-számlát hagyjam figyelmen kívül, ne fizessem be, jön majd egy csökkentett áras csekk, azt kell befizetnem?
-
Thome
veterán
válasz
dptrsk
üzenetére
Tehát akkor megnyugodhatok, majd 9. után visszaugrik a szám a valós összegre?
Mondjuk ha megszorzom 1.27-tel a 8250-t, az még mindig csak 10.477ft, a júniusi záróm pedig 10.752ft. Tehát sehogy sem egyezik.

(#63183) kali: Értem, mindkettőtöknek köszi. Hirtelen kiverte a biztosítékot a két összeg, mondjuk így is magas a 11 ezres júniusi számla, mivel közel sem telefonálok annyit, de ennek már utánajárok.

-
Thome
veterán
Sziasztok,
Move S csomagom van. Nézem az egyenlegértesítőt, közel 11 ezer forint a júniusi hónapra.
Ezt még lenyelném, de az létezhet, hogy a júliusi hónapra már most azt írja "kedvezmények levonása nélkül" hogy 8250ft az egyenlegem, és kb 10 percet beszéltem? Teszem hozzá, hogy július 1 van, s ez a hónap 20 órája indult.A díjcsomagom havi díja alaphelyzetben 3490ft. Hol lehet a gubanc? Menjen a panasz a tmobile fele?
-
Thome
veterán
Írtam ügyfélszolgálatnak mert annyira nem SOS, de azért érdekes hogy nem generálódik adatforgalom, szóval valami bug lehet a rendszerben.
Egyébként ezelőtt Mozaik XS csomagom volt amiben ugyanígy lassítás volt, s azért használgatni lehetett, ez viszont full off szóval biztos error van.

-
Thome
veterán
Sziasztok!
Move xs csomagban vagyok, lejárt a mobilnet keretem így elvileg lassítottban, de kellene mennie. Viszont semmi nem megy, tölt, de végül nem tölt be semmit, se egy logout.hu-t, se egy messengert, de abszolút semmilyen forgalom nem generálódik.
Normális ez, vagy miért van?Ezelőtt egy mozaik xs csomagban voltam, ott semmi gond nem volt, ment ahogy kellett.
LG G3 telefonom van, ha ez számít valamit.
Ötlet, hogy hol keressem a hibát?
-
Thome
veterán
válasz
tothferenc
üzenetére
Értem, ezért kérdeztem rá mert nem is értettem hogy mi is ez. Köszi!
(#55938) pietrasko: Neked is szintén köszi a választ!

-
Thome
veterán
Sziasztok!
Jelenleg Mozaik XS csomagban vagyok (lejárt a két év), ahol a "Kártyaszín: Arany".
Átmehetek "Move M Aranytárskártya" csomagba készülékvásárlással együtt? Azaz jogosult vagyok a 3990ft-os havidíjra?
Köszönöm a választ!
-
Thome
veterán
Hali!
Mozaik csomagoknál ugyebár választható extrák vannak.
Ezek közül a "Kedvenc Szám Fél áron" extránál ha beírom az adott számot +36-30/xxxxxxx-ra, akkor ha én ugyanezt a számot 0630xxxxxxx-ként hívom fel, ugyanúgy kedvezményesnek számítja? Elég amatőr kérdés, de inkább rákérdezek... -
Thome
veterán
Hali!
A Domino 5 díjcsomagban hogyan tudom az 5 számot beállítani itthonról, a My T-Mobile vagy a 1430-as számon keresztül? Mert ez nekem magas, a pdf fájlban benne van hogy lehet itthonról is, de ez sehogy se sikerül, se mikor beállítottam, se amikor megrendeltem a csomagot, se mikor feltöltöttem a kártyát, sehol nem látom az opciót, és baromia jó lenne beállítani, 46ft-os percdíjakkal menjen a f*szba a T-Mobile, pláne akkor majd, ha be kell majd mennem egy T-Mobile üzletbe.
Szóval, segítsetek kérlek!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Sorozatok
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen egeret válasszak?
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Warships
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na. Kivárom a végét!

), a lényeg, hogy jóváírnak nekem belőle néhány ezer forintot, s a jóváírásról korrekciós számlát küldenek ki postai úton.