- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V2 - origami
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.A.Z.
aktív tag
Nem tudom mi történt, a 200 mega netemből pár napja 150 volt vissza, erre tegnap azt veszem észre, hogy még 195 használható fel, pedig a fordulónapom 25-e.
-
[P]laci
senior tag
Domino csomagban a Sony Xperia Z3 + Bluetooth hangszóró kombó "csak" 129 561 Ft online!
Csak gondoltam szólok!
(#49195) Roli27: ha lenne ennyi félretett pénzem, tuti vennék egyet. ennyit meg is ér. mondjuk mókás, hogy a sima Z3 ára 200k.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Igen, ahogy írod, ez volt nekem is, 20 sms benne, és semmi leforgalmazhatóság. Én még ebben az időszakban mondtam le ezt az előfizetést. Hogy utána hova alakult, azt nem tudom, de látom amit linkeltél, 3000 valahányas havidíj, abban már muszáj, hogy benne legyen valami lebeszélhetőség!
-
Mate
nagyúr
Na, másfél óra után felvették. Majd közölték, hogy nem dolgoznak ma már, úgyhogy holnap visszahívnak
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Rendeltem T-től telefont és simkártyát. Ma 16:30-ig kellet volna hívniuk. Ennek ellenére 18:00-kor hívtak. 3-at csörrent, majd mikor felvettem, bontották a vonalat. Küldtek emaileket, hogy hívjam őket adategyeztetés miatt.
Ez mind szép és jó, de 35 perc alatt nem kaptam ügyintézőt. Akkor elegem lett, letettem majd megmelegítettem a vacsorámat. Gondoltam miközbne kajálok mehet a hívás kihangosítva. Ez volt 1 óra 10 perce. Azóta nem adott ügyintézőt. Ingyen van, ennek ellenére kezd idegesíteni a dolog, pláne a zene.
Ha nem hívom őket, akkor várható, hogy újra felhívnak?
-
Vangelis
félisten
Én praktikummal beszéltem még 160ft-ért is percenként
Atya ég milyen vén xar vagyok....
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
legenda
válasz lugosi #49181 üzenetére
nekem 1997 áprilisától volt szervusz, nem is emlékszem, hogy pontosan meddig, de az egyik előfizetésemen nagyon sokáig, és a havi díj valóban változott, főként a lebeszélhetőség miatt.
először talán nem volt leforgalmazható, de volt benne 20 darab sms, aztán drágább lett, de a fele leforgalmazható, meg a fene tudja, hogy mik változtak még...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gittuska
újonc
Vettem egy új domino 5sim kártyát amihez elvikeg jár 100mb adatforgalom és nem működik sehogy akármit állitok. Hogyan tudnám megcsinálni?
-
MODERÁTOR
Korábban az előfizetési díj sem annyi volt, mint a végén, amit linkeltél. 1999-ben ilyen díjcsomagom volt, 2 évig, ekkor 2000+áfa volt az előfizetés, és 99+áfa a percdíj csúcsidőben, hálón kívülre. Hamarjában csak ezt találtam, e szerintiek voltak a díjak: [link]
Az általad linkeltek szerint még kissé sikerült a szolgáltatónak fokozni az előfizetési díjat. Nem tudom később a hívószámkijezés is belekerűlt-e később.
Utána később már azért nem követtem, mert váltottam, előbb csomagot, aztán szolgáltatót.
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
jött levélbe nekem egy aktiválókód egy telefonszámhoz, beírtam és azt írta ki, hogy hibás. Ilyenkor mi van?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cris78
őstag
Ha egy T partner üzletbe adtam le a telefont garanciális javításra és ha esetleg fő darab csere lesz, de a T-nél nem kapható a telefon már (esetleg elfekvőbe valahol), de nekem erre a típusra lenne szükségem, akkor azt kilehet deríteni hol van még? Vagy a szerviz küld egy fő darabot cserére?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Olyan készülékek, melyek már kifutóak, és csak személyesen vehetőek át, lehetséges úgy "megrendelni", hogy máshol venném át, mint ahol készleten van?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
legenda
válasz M.A.Z. #49170 üzenetére
elvileg működik, a gyakorlatban még nem próbáltam, mert mindig kell a bővítő.
1430 ígérte, hogy rákérdez, majd úgy kiderül, ha addig nem próbálja ki valaki.ungawa; szia, a domino netplusz arany és platina 590 ft/hó, a második és további hónapokban sem lesz drágább, és bármikor lemondható.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Sziasztok
Kérdésem lenne mobilnettel kapcsolatban
dominós kártyám (is) van, nem nagy adatforgalom kellene, ezért a 200mb elég lenne.
Domino netplusz aranyat néztem ki
A kérdés. az első hónapban 590Ft, azután, vagy meddig ennyi?
Itt ha nincs szükségem rá többet, le lehet mondani? -
[P]laci
senior tag
nos igen, ha magas a profitelvárás, akkor "nincs mit" beforgatni fejlesztésre... ezért is bocsájtanak el a cégtől sok embert sztem... ha kevesebb ember is ki tudja szolgálni a mostani előfizetőket, akkor minek legyen "fölöslegesen" több ember... (sajnos ez az elv nemcsak a T-nél van mostanában, hanem sok egyéb helyen is)
mindenesetre lehetne vmi előfizető barátabb változás, hisz az jó lenne a cégnek is, de nekünk is.
viszont addig marad az, amit először említettél: amíg van aki fizeti így és ezt, addig változás számunkra tuti nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz [P]laci #49160 üzenetére
Azt is nézni kell, hogy mondjuk plusz 1 millió előfizető kiszolgálásához mekkora beruházás szükséges (infrastruktúra, humán, stb...), mennyi a tulajdonos profitelvárása, stb... (nem véletlenül küldenek el most a cégcsoportból több, mint 1000 embert) - és akkor már nem biztos, hogy annyival több profitot is ki lehet hozni.
-
legenda
válasz raziel01 #49159 üzenetére
régebben kilépés nélkül is frissült, mostanság valamiért nem.
lekopogom, engem mostanság beenged elsőre, régebben nem volt ez mindig így, jött az sms meg az e-mail a belépésről, aztán mégsem engedett be elsőre, inkább csak sokadszorra.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
[P]laci
senior tag
ezzel teljes mértékben tisztában vagyok, viszont a Telekomnak nem lenne jobb, ha a többi szolgáltató kárára új előfizetőket szerezne? mit ad Isten megsokszorozza az előfizetői számát?
ha megnézi a többieket, akik X-értadják és ők X-1000 HUF-ért odaadják azt, akkor hosszú távon sokkal nagyobb profitra is szert tehetnének...
mondjuk megértem, hogy nekik ez miért nem buli... én mindig is a "járjon jól mind a két fél" elvet szerettem követni. kicsit utópisztikus tudom... -
raziel01
veterán
Határ fos az egész weboldal. Na mondom befizetem a számlámat.
Levonta a pénzt a kártyáról, azt írta sikeres fizetés de mikor a továbbra mentem akkor kiírt valami hibát. 503-as hiba talán.
Persze a számlát úgy mutatja, hogy nincs befizetve.
Nagyon remélem, hogy megoldódik magától, mert a tököm tele van, hogy ekkora cég egy rohadt weboldalt nem tud rendesen üzemeltetni. -
legenda
válasz lugosi #49142 üzenetére
visszanézve, itt is csak 122 ft szerepel; link, de lehet, hogy volt változás, és korábban esetleg volt egy ideig 123.75 ft.
vidéken vannak a régi szolgáltatós papírok, de ha hazajutunk valamikor - mondjuk karácsonykor -, akkor megnézem majd kíváncsiságból.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kbali
nagyúr
válasz [P]laci #49132 üzenetére
A kartellezést szajkózza mindenki, minden iparág tekintetében, mert fogalma sincs róla, hogyan működik egy termék árazása. Elárulom: ott kezdődik, hogy megnézem, mennyiért adja a konkurencia. Ha nem akarok piacot szerezni, akkor nem megyek alá árban, mert minek mennék. Közgazdaságtani alapelv, hogy annyiért adom, amennyiért (még) megveszik a terméket - azaz, ha megveszik drágán, akkor csak az ügyfél két szép szeméért nem fogom olcsóbban adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A következő években válaszolna az Intel az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- SAMSUNG QE75Q950TST 190CM 8K Q-LED SMART NANOLED! AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE75Q950R 190CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest