Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheif
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de szerintem aki a bullradobást nyerte meccs előtt.
-
-
már csak egy 9 nyilas hiányzik
-
mephi666
nagyúr
...bakker, a Blind Myself énekese vigyorogva kiejti Noppertet 3:0-al?

-
DS39
nagyúr
Mr. Kakastaréj is kiesett, szép..
-
mephi666
nagyúr
Wright vb-je kb eddig tart...
-
mephi666
nagyúr
Rydz jól megette a végén az ellenfelét... honfitárs utólag visszanézve kaphatott volna több tucat sokkal könnyebb ellenfelet... belenyúlt a top10be
...azért Wattimenától se kérnék maflást
Gerzson Price legyőzőjétől meg végképp... Price-nak is volt egy olyan alkata, mint egy rögbijátékosnak, de fogyás után se papírnehezék... az ellenfele mellett kisgyereknek nézett ki 
-
DS39
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Elég rendesen visszavettek a 3. szettben a kör átlagokat tekintve.
Az angol is rájött, hogy elég ennyi is. -
válasz
DeathAdder
üzenetére
Csak meglett.
-
humphriesnek szemeteskuka van a szíve helyén
1 leget igazán adhatna az öregnek -
-
Kiszótárazták a skótot.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x
üzenetére
...ja, snookerben én is Ronnie-t imádom nézni, mert gyorsan jár az agya és lök, mint a gép... Selby meg 4 soron körbejárja az asztalt még sima lökések előtt is és átgondolja közben a fél életét... az ellenfél meg közben már vágja az ereit
Ronnie nem hiába rühell ellene játszani, mert kikészül közbenSoutar-ék meccse se rossz, de kiszállókkal küzdés van a hollandnál
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...darált rendesen
...lehet gyomorrontása volt és gyorsan le akarta dobálni
...más meg van, aki minden dobást átgondol 6 soron, közben meg az ellenfél bealszik -
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
-
mephi666
nagyúr
...mi volt már ez a Wade meccs?

-
mephi666
nagyúr
...na, a kenyai állatorvosnak lehet eddig tart... pedig sportszerű és barátságos arc
-
desigo
senior tag
Suljovicről is essen pár szó. Az nem zavar,hogy lassan dob ilyen a stílusa de,hogy ünnepelteti magát ahelyett,hogy folytatná teljesen kikészítette Cullent. Most megnyerte magának Littlert. Ott már nem lesz nagy vihogás,ünneplés
Mára Munyua Lim kötésben?
-
mephi666
nagyúr
...ejj Gerzson Pryce is 2 hátrányban... mondjuk itt már lassan azon se lepődnék meg, ha Littler kizúgna 3-0val

-
mephi666
nagyúr
...egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni, ha meghallom Dobey nevét
...nagyon meglepne, ha ő is kiesne, de lassan ott tartok, hogy egyik meccs sem papírforma
-
mephi666
nagyúr
Kovács Misi is búcsúzik? ...búcsúzik... nem férnek bele itt ilyen hibák, amiket produkált, mert jobb pillanatnyi formában levő ellenfél azonnal megbosszulja
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Most meg kb. 70-nek.
-
-
mephi666
nagyúr
Chisnall már Sherrock ellen is gyenge volt, de ott volt annyi mákja, hogy a csaj nem tudott kiszállózni... sejthető volt, hogy ha nem javul a játéka, rövid lesz neki a vb... ez be is következett
-
mephi666
nagyúr
válasz
Richard!
üzenetére
...ja, Wade meg pont olyan idős mint én és már 1 éve is mutattam asszonynak, hogy én azért fiatalabbnak nézek ki jóval
...idénre meg bónuszba jól rá is őszült, így engem se zavar annyira a szakállamban-hajamban megjelenő egyre több ősz szál...most jópofa volt a kontraszt Hurrell hillbilly bevonulója meg Duijvenbode fűrészelős technoja közt

-
DS39
nagyúr
Azért ott Angliában van baj a fiatalsággal. Littler 16-17 évesen elhízott 30+ évesnek nézett ki, mikor feltűnt a darts térképén, Greaves 21, elhízott, az eredmények.com profil képe alapján nem is gondoltam hogy nő.

-
BBéci
legenda
A legszebb és legszexibb nevű dartsos 170-es kiszállóval nyert.
-
mephi666
nagyúr
..ez a Greaves csaj komoly: 128as kiszálló bull-al zárva, majd egy 9es kör... állat
...legyen akkor ő az első nő, aki továbbjut a következő fordulóba -
-
mephi666
nagyúr
...de hogy itt az Ally Pally-ban nem tudnak mit kezdeni a darazsakkal? ...nemhogy tennének ki nekik valami magasabb placcokra mézes-cukros sörrelt töltött tálcát, amire mennének a közönség és játékosok helyett
plusz valami feromonnal is megnyomni azt a részt és el lennének terelveui: másnál is kockásodik néha sokat a sport1? (digi/one)
-
mephi666
nagyúr
...meglepetések napja lesz? Wattimena kicsit bezuhant és már nála is rezeg a léc... ha kiesne, majd Sherrock csaj is nyerne akkor tényleg tippmixgyilkos a nap
-
mephi666
nagyúr
...aki Munyua-t megrakta 2 set hátránynál, az szerintem mostanra be is van b*szva
szépet fordított a 18. helyen kiemelt ellen -
mephi666
nagyúr
...vannak érdekes dolgok: rossz volt a kiírás? Munyua-nak a 2-2höz 38 kellett, erre dupla16-al kiszállt

-
mephi666
nagyúr
Barney csúnyán kizúgott este... őt jól játszani még soha nem láttam: elmúlt 10 évben kezdték a sportot rendesen közvetíteni itthon és neki bőven ezelőtt volt a pályája csúcsa, de azóta soha nem értem, hogy tud pl a vb-re kijutni, ahol aztán 3:0-ra kikap a 111. helyezettől? ...szimpatikus figura egyébként és szurkolok neki, hogy "na most legyen már végre megint formában" ...de ez elmarad mindig
-
desigo
senior tag
Holnap 13:40 hajrá Patrik!
-
Jéé, darts vb.
-
mephi666
nagyúr
Ross Smith 6 meccsnyíl után szépen bebukta... jókora fordítás volt itt
-
Richard!
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszi, el is felejtettem
-
desigo
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Szegény Labanauskasnak nem indul jól a VBje. Megnéztem volna az arcát amikor megtudta,hogy kivel játszik.
Huybrechts simán hozza. Smith-Ashton nem biztos,hogy olyan sima lesz.
Razma nekem unszimpatikus ezért hajrá Jamai
-
LendvaiFeri1
veterán
Az esti program.
-
Cheif
tag
Andris ma nagyon szépen játszott!
-
bigrob
őstag
válasz
Aflamin
üzenetére
Múltkor invelt haverom egy discord szerverre ahol szokta közvetíteni egy srác akit letilt az összes streaming szolgáltató.

-
Aflamin
tag
Üdv!
A 19-20-21-én a budapesti darts versenyt közvetíti valamelyik adó ???
Valami stream csatorna ? -
Sanyi.mTs
addikt
Ilyen (retro) darts-ot lehet még valahol venni?
Inkább az ár és a tartósság (földre esés miatt) a fontos, nem a minőség (pontosság). Gyereknek lenne a telekre.
-
BBéci
legenda
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Miatt!
Az sajnos csak ott, az Ally Pallyban fog kiderülni. -
Cheif
tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Egy olyan selejtező fog dönteni, mint a WCoD-nál, szerintem 3-4 ember van aki közül kikerülhet a győztes.
-
WunderKinder
aktív tag
Autodarts-ot használom már több mint 1 éve. Egész jó, de a kamera és a világítás elhelyezéssel kellett játszani. Illetve mióta átraktam egy RPI4-re a pc-ről azóta gyakorlatilag használhatatlanul pontatlan hiába kalibrálom akárhova (ráadásul minden dobás után 5 mp mire feldolgozza).
-
Tonoic
tag
Sziasztok, valaki foglalkozott auto számlálós kamera rendszeren?
Ahogy elnéztem igazából 3 kamera meg egy kis 3d nyomtatott cucc kell hozzá.
Viszont nyílván a szoftware dönt mindent... ha az nincs kuka az egész hóbele banc.
Valaki jutott már valamire? -
Gaborz1
senior tag
Nem nagyon pörög a topik, de azért bedobom.
Van akit esetleg érdekelne március 22-én egy jótékonysági darts verseny pesttől egy órára?
Akit esetleg igen, az dobjon egy PÜ-t. -
zsolti72837
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
-
bigrob
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Vak tyúk is talál szemet, 2025 legnagyobb makkját dobta meg azzal a 144 checkouttal.

-
bigrob
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Áh, VB-n megtanultam, hogy ilyen nincs..
-
BBéci
legenda
válasz
Creative997
üzenetére
Bocs, de Barney!
-
Creative997
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Barni

-
zsolti72837
addikt
-
BBéci
legenda
válasz
Don.Corleone
üzenetére
A játékosok mentális felészítésével kellene többet foglalkozni.
-
-
BBéci
legenda
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Csehek, lenygyelek jól szerepeltek, nekik is drukkoltam. Viszont szlovák és román versenyzőt nem láttam. Lehet, hogy nem figyeltem eléggé.
Drukkoltam a lányoknak is, nem játszottak rosszul, de kevés volt. -
BBéci
legenda
140 után 60; 41; 55 - így nem lehet a legjobb 16 közé jutni, pláne Pro Tour kártyát szerezni.
Nándinak is volt egymás után 4-5 triplamentes köre, ez nem PDC színvonal.
Mérges vagyok, mert drukkoltam nekik. -
zsotesz81
senior tag
válasz
Forrest Gump
üzenetére
Én darts scorert használok, de minek a hang, be kell nyomni valami muzsikát, azt kész
-
Forrest Gump
tag
Sziasztok!
Valaki használja windows 11 alatt a Target dart countert?
Nálam nincs hang alatta, mint androidon. Egy Huawei android 9-es tableten pedig nem indul el a progi, csak kezdő képernyő van, pedig android 6-tól jó elvileg. Ötlet vki?
Köszönöm! -
Don.Corleone
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én sajnálom, hogy Cross 4. helyezett, teljesen steril ebbe a mezőnybe. Bunting visszatérésének örülök, viszont Dobey és Aspinall utóbbi a tavalyi szezon után nekem erős kérdőjel, jöhetett volna Clayton egyik helyett. Az a baj a PL-el, hogy nem számít bele az összdíjazásba, a pénz jó, de rengeteg idő elmegy vele a pénzdíjas versenyek mellett, azért nagyon kemény a versenynaptár. Wright nagy kedvencem, öröm volt nézni a vb-n de örülök inkább a rendes tornák mellett döntött.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Érdekes, ide befért Wright.
Alighanem azért, mert MvG nem akart messzire utazni. -
zsolti72837
addikt
-
BBéci
legenda
Major Nándi a legjobb 16-ban!

-
BBéci
legenda
Jehirszki nyert, bejutott a legjobb 64 közé, Major Nándi is, Penge kikapott.
Major Nándi a legjobb 32-ben!
-
BBéci
legenda
Egyetértünk!
Ma Penge nyert két meccset, a másodikat követtem, rémesen hullámzó volt a teljesítménye. Volt 55 pontos legje és 12 nyilasa is, majd a következőben kiszállt 145-ről. 1:3-ról fordított, 5:3-ra nyert.
Jehirszki Gyuri remekel, 90-es átlaggal vezet 3:0-ra. Elkiabáltam, a negyedik leget 28-cal kezdte. -
bigrob
őstag
Azok a meccsek jók is voltak, szoros volt mind, 6-6 volt a VB előtt az állás kettejük között, a VB döntő meg hát elég laposra sikeredett...
Én nem vagyok elvakult fanboy, szimplán olyan szoros meccseket szeretnék látni mint ami volt pl a Smith - MvG VB döntőben.
Csak sajnos mindenki le van engedve... -
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Az tavaly volt. A VB-n nyert párat, egyiket a világranglista vezető ellen.
Mindenkinek voltak, vannak rossz időszakai, még MvG-nek is. -
BBéci
legenda
A VB-n valóban remekül játszott, de szerencséje is volt.
Tavaly elég sokszor kikapott, például Gerwentől hatszor.
Ha neked szimpi, nézd és drukkolj neki, én keresek más elfoglaltságot, például dartsozni fogok, amikor ő játszik. Közben fél füllel hallgatni fogom az angol nyelvű közvetítést és amikor vesztésre áll, akkor ülök le a laptop elé.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi