- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
paavoo
aktív tag
Hali
Hívásértesítőt hogyan lehet kikapcsolni? Kicsit idegesít ha nem veszem fel akkor sms-t küldenek. -
rasoio
csendes tag
Sziasztok!
A Go!Net M díjcsomagom (My T-mobile szerint) 2011.12.21.-n lett aktiválva, ezt a havi adatmennyiséget elhasználtam, utána le is korlátozták, viszont még mindig le van pedig ma 23.-a van, tehát a fordulónapnak már meg kellett volna lennie nem ? Vagy mi az oka ennek
Origin: MinimumGame | youtube.com/MinimumGame | SE Xperia arc S
-
-
klaczi
aktív tag
Lenne egy kis problémám!
Lejárt a hüségem és úgy döntöttem lecserélem a régit egy okostelefonra. Főleg a wifi miatt. Kezdetnek a legolcsóbb T-mobile Move telefont rendeltem. Amúgy remekül működik, de a wifi az elég furcsán működik. Sajnos a képernyő kikapcsolásával együtt lekapcsolja a wifit is. Hiába állítom be, hogy soha ne kapcsolja ki.
A lényeg az, hogy a Skypon ilyenkor nem vagyok elérhető. Most a szervízben van, de az átvevő semmi jóval nem kecsegtetett. Gyanítom, hogy a "T" belepiszkált a rendszerbe.
3G alatt minden normálisan működik! Ahogy kell!
Kíváncsi lennék másoknál ez hogyan működik? -
Agrox
tag
válasz opticus #14284 üzenetére
Műsorújság nevezetű t-mobile/t-home alkalmazás
Asrock H97-Pro4, Intel i5-4590, Coolermaster Hyper TX3, Gigabyte Gtx 1060 WF2 OC
-
opticus
tag
Sziasztok! Adott egy galaxy ace telefon,2.3.7-es rommal,amiben nem a gyári böngésző van. Kérdésem az lenne,hogy a miobil tvt miként lehetne beizzítani? Olvastam,hogy a mobo player kezeli a címeket,ami alapján esetleg nézni lehetne,de azt írja,nem nyitható meg. Médiamánia csomagom van. Valami ötlet?
Béka? Béka? Béka? Béka? Így szól a béka: Ki a f.szom az a Rubint Réka?
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Nokia Lumia 710-et szeretnék vásárolni,olvastam valahol előfizetésre 60 Ezerbe kerül régi készülék beszámításával,meglévő előfizetésem hosszabbítanám meg,akkor is így van,illetve csak a Shopba kerül ennyibe vagy bármelyik T-s üzletben ?Egyébként Domino-ban történő vásárlás esetén is él a régi készülék beszámítás-10 ezer?
Esetleg még melyik mobilokra vonatkozik a 10 ezres régi készülék beszámítás? -
Agrox
tag
sziasztok, nem tudom van-e külön szervíz topik, ezért ide írok. napra pontosan 19 napja adtam be a telefonomat szervízbe, és a t-mobile vállalta a 15 napon belüli javítást, viszont a telefonomnak semmi jele. voltam bent a 14. napon, ez egy szerdai nap volt, akkro azt mondták, nem is látnak még munkalapot, illetve a szállítás miatt, biztos csúszik. a kérdésem az lenne, hogy ilyenkor jár-e valami kompenzáció, ha nem tudták teljesíteni a szerződésben leírtakat? vagy csak a vevőre/fogyasztóra vonatkoznak a szankciók?
Asrock H97-Pro4, Intel i5-4590, Coolermaster Hyper TX3, Gigabyte Gtx 1060 WF2 OC
-
tjb007
nagyúr
válasz manchester85 #14277 üzenetére
Nagyon egyszerű a dolog.
Bepróbálod, ha összejön akkor összejön, ha nem akkor nem. Veszteni nem tudsz vele semmit sem, csak nyerni. -
manchester85
veterán
válasz Nietzsche_ #14276 üzenetére
"ideiglenes diákon nincs érvényesítő matrica, s mivel a díjcsomaghoz való jogosultság feltétele, hogy érvényes diákigazolvánnyal, érvényes matricával rendelkezzen az efi"
Na de ez már megtörtént, nem? Azóta az a diák elveszhetett, sőt, az sincs rögzítve sehol, hogy ideiglenes volt, el lett fogadva, tehát kész. Az újhoz meg ugyebár adottak lesznek a feltételek. A Like csomag használatához nem kell érvényes diák, csak az igénybevételhez, tehát a szerződés megkötésének napjához. Azzal, hogy az megtörtént, az akkori diák jelenlegi, vagy bármikori állapota, léte irrelevánssá vált sztem.
Igen, a 6k-s költségekkel tisztában vagyok.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Nietzsche_
tag
válasz manchester85 #14272 üzenetére
Ha ilyennel találkoztam én megmondtam az ügyfélnek, hogy ha elkészül a végleges, akkor mindenképpen be kell majd mutatni
Furcsa kiskapu lenne ez mindenesetre, belső szabályozásokban nem tudom, hogy erre vonatkozóan van-e szabályzás, az ügyintéző viszont biztos erre fog elsőnek ránézni, hogy van-e erre vonatkozóan valami szabályzás... lehet csak díjcsomag váltás/más díjcsomag terhe mellett lehetne aktiválni/ az elő-, számlafizető módosítást megoldani (aminek sajnos/nem sajnos 6000 HUF a díja).
Jobban belegondolva:
Nem tudom, de szerintem az ideiglenes diákon nincs érvényesítő matrica, s mivel a díjcsomaghoz való jogosultság feltétele, hogy érvényes diákigazolvánnyal, érvényes matricával rendelkezzen az efi. ezért szerintem ez nem járható út.[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz manchester85 #14274 üzenetére
Ha ez így megy, akkor nem értem végkép ezt az új előfizetés dolgot. De sajnos előfizetésre van hűségem.. így nem tudom megjátszani, hogy dominósba rakom magam, majd vissza előfizetésre. Ellenben pár hónap és lefog járni. Köszönöm a segítséget!
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
manchester85
veterán
válasz Nietzsche_ #14269 üzenetére
Bonyolult, de leírom. Anno barátnőm nevére kötöttünk egy előfizut, mert akkor még nem volt diákom, pontosabban passzívon voltam, és nem volt matricám, viszont kellett nagyon ez a csomag, meg egy telót is akartam venni.
Nemrég vettem egy másik telót is, új előfizuval, saját nevemre, Like-kal, viszont mivel eltört a diákom, ideiglenest kaptam csak az egyetemen. Szerencsére a T-s csaj elfogadta a Like-hoz, mikor vettem a telómat. Viszont barátnőm előfizuját át akarom íratni a nevemre, hogy elkerüljem a bonyodalmakat. Azóta megjött az állandó diákom is, aminek más a száma. Mivel a leírás eleve csak azt mutatja, hogy a csomag a bemutatástól fogva 2 évig él, így ugye nem előfeltétel, hogy a szerződés megkötése után is érvényes legyen. (Eleve egy matrica csak fél évre szól, nem 2 évre, tehát a lejárat előtti nap is fel tudom használni egy 2 éves szerződésre.) Magyarul innentől fogva úgy gondolom, hogy az állandó diákommal még egy like előfizetés jogosultságát tudom kiváltani, az ideiglenes lejárta pedig amúgy se számít, hisz csak a bemutatáskor kellett érvényesnek lennie.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Nietzsche_
tag
válasz Balázs1621 #14266 üzenetére
Én inkább küldeném tértivevényesként... node, lehet, h. embere válogatja... Igazolhatóság, visszaellenőrihetőség a postázási folyamatról, az elküldés/a beérkezés idejéről. Van ahol (főleg szerintem egy hűségidős szerződés, egy kilőhető készülékvásárlási lehetőség, stb) nem éri meg az a pár forint skótoskodás...
-
Balázs1621
senior tag
válasz Balázs1621 #14268 üzenetére
Illetve még lenne egy kérdésem, már használtam a telefont (4 napot), tehát ki lett bontva, így is elállhatok tőle, és visszakérhetem a vételárat?
-
Nietzsche_
tag
válasz manchester85 #14263 üzenetére
Hirtelen elgondolkodtam azon, h. valakinek, h. lehet egyszerre két felsőoktatási diákigazolványa... Ha egyszerre két intézményben tanulsz, két különbözőt is kapsz?
Elméletileg nem név, és nem adatok alapján szűri a rendszer, hanem a diákigazolvány szám alapján engedi az aktiválhatóságot, s azt ellenőrzi, hogy korábban, vmilyen szerződéshez hozzátársították-e már. Ha két érvényes diákod van, akkor ergó engedné a rendszer... de az adataidra rákeresve az értékesítési képviselő pislogna szerintem rád - hogy ezt meg hogy lehet, hogy nem lehet - mint a hal a szatyorban...
-
tjb007
nagyúr
válasz FET-MEN #14261 üzenetére
Ha 2 évre írtál alá akkor nincs lehetőség rá, ebben az esetben három alternatíva van:1.megveszed függetlenül 2.megveszed listaáron 3.megveszed Domino csomagban
2 éves előfizetésre vállalt hűség esetén legkorábban 18 hónap után lehet készüléket váltani arany vagy platina kiemeltségi szint megléte esetén.(#14265) amargo
"Vagy itt a lényeg az egészben, hogy maga az átirányítás ugyan díjmentes, de perc alapon díja van, mert ezek alapján a dominó nem éri meg."
Meg is válaszoltad magadnak. Kiegészítésként még annyit, hogy percdíja csak a Domino díjcsomagok és a MobilOtthon Prémium díjcsomag esetében van.
"Ez most mit takar? Én mint már meglévő ügyfél nem vehetem igénybe?"
Igen, pontosan azt takarja.
(#14266) Balázs1621
Természetesen személyesen is leadhatod/intézheted bármelyik T-Pontban.
-
Balázs1621
senior tag
válasz blueye #14262 üzenetére
Értem, a Visszáru nyomtatványon rajta van, hogy hova kell küldenem, de közben néztem a honlapon, hogy elvileg személyesen be lehet adni egy T-Pontban is, ebben valaki megerősíthetne, hogy tényleg így van-e, mert akkor inkább beadom egy T-Pontba, nem kell a postázással foglalkoznom.
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Két számom van, de csak egy telefont használok - dual sim nem játszik -, ebből az egyik céges a másik saját, de céges flotta csomaggal. Keresztbe voltak irányítva a telefonok, hogy éppen amelyik nálam volt arra jött a hívás. Ellenben most már a cégesen is van mobil net, minek következtében "felesleges" lett a saját számom, ellenben meg akarom tartani, meg arra jönnek még hívások.
Kérdés a következő, csak simán átirányítás mennyibe kerül, tehát minimális díj ellenében, melyiket válasszam?
Mert nekem ezek nem egyértelműek, 1, 2. Vagy itt a lényeg az egészben, hogy maga az átirányítás ugyan díjmentes, de perc alapon díja van, mert ezek alapján a dominó nem éri meg.Vagy mivel diák is vagyok ezért váltsak egy Like díjcsomagra? Jelenleg kb 2800ft-os a díjcsomagom, így majdnem a fele lenne és még így sem használnám másra csak sms továbbításra.
Köszönet a segítségért!
Most olvastam tovább: "A díjcsomag kizárólag új előfizetésként (akár számhordozással) vagy Dominó előfizetésről számlás előfizetésre való áttérés esetén igényelhető."
Ez most mit takar? Én mint már meglévő ügyfél nem vehetem igénybe?[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
legenda
válasz manchester85 #14263 üzenetére
érdekes - jogi - kiskapu lehet(ne), próbáld meg, legalább kiderül, hogy az apróbb részletekben leszűkítették/leszabályozták előfizetőre, vagy sem...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
manchester85
veterán
Sziasztok!
Egy ember nevén lehet két Like csomagú előfizetés, ha van két külön diákom? A leírás ugyanis csak azt írja, hogy egy diákkal egy Like díjcsomag vehető igénybe, ami ugye nem zárja ki annak lehetőségét, hogy egy embernek két diákja is legyen.
i6 Silver
-
blueye
veterán
válasz Balázs1621 #14260 üzenetére
Szvsz igen, mindent vissza kell küldened hiszen egy csomagot vettél.
-
FET-MEN
veterán
Hi all. olyan kérdésem lenne hogy a T-nél van 1 év után készülékváltásra lehetőség?? a csomag: ez a fiataloknak szánt 1600 lebeszélhető, de egyben előfizetés , részlettel.
Üdv
Iphone 7
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Webshopban vettem egy telefont domino csomagban, amit visszaszeretnék küldeni, ekkor a hozzá kapott sim kártyát is vissza kell küldenem? Szóval cakk-pakk mindent? -
tjb007
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #14257 üzenetére
Azokat már sehol.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
kifutott telefonok utolsó árait hol lehet fellelni a T-nél?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
club1
veterán
válasz dokee78 #14247 üzenetére
Jogszabály szerint 2004 óta nem jár csere/új készülék még 100 javítás után sem. A ptk-ban fellelhető néhány nem túl konkrétan megfogalmazott fogyasztóvédelmi paragrafus miatt azért a gyártók egy idő után - egyéni eljárás keretében- időnként a készülékcsere mellett dönthetnek.
Tök véletlenszerűen indul újra, vagy valamit azért tenned kell az ügy érdekében?[ Szerkesztve ]
-
-
dokee78
félisten
Mikor lehet a szervíztől új készüléket kérni?
Tanács valaki?2012.01.06. Szervízbe; Hiba leírása: magától újraindul,kikapcsol,hamar lemerül
2012.01.06. Szervízből; Elvégzett javítás: soft feltöltés,tartozékcsere2012.01.07. Szervízbe; Hiba leírása: folyamatosan újraindul
2012.01.19. Szervízből; Elvégzett javítás: hiba nem tapasztalható (SE szerződött partnere)
2012.01.19. Szervízbe; Hiba leírása: folyamatosan újraindul (akku cserélve SIM cserélve)
2012.01.19. Szervízből; Elvégzett javítás: SW update,javított memóriakezelés2012.01.23. Szervízbe; Hiba leírása: folyamatos újraindulás
Ja és a hibát a szervizes minden esetben tapasztalta.
[ Szerkesztve ]
-
RaiDani
tag
válasz belsodavid #14244 üzenetére
Szerintem tévesen értelmezted az akciót. [link] 90 Ft-os időszaki díj kétszer 30 napon át Tehát havonta 100MB, csak az első két hónapban 90 Ft az időszaki díj. Az ezt követő hónapokban már 1000 Ft az időszaki díj. Ráadásul ha túl is léped a 100MB-ot, nem kell többet fizetned, csak lekorlátozzák az adatforgalmi sebességet.
[ Szerkesztve ]
-
RaiDani
tag
válasz belsodavid #14242 üzenetére
Ez miért probléma? 30 naponta megújul az adatforgalmi keret.
[ Szerkesztve ]
-
RaiDani
tag
válasz belsodavid #14240 üzenetére
C5-00-án és E52-n is, szerintem, a Naplón belül az Adatszámláló tökéletesen alkalmas a feladatra.
-
belsodavid
aktív tag
válasz Nietzsche_ #14238 üzenetére
Nokia c5-00, hamarosan E52 . Keresek rá programot.
-
Nietzsche_
tag
válasz belsodavid #14230 üzenetére
Nem túlforgalmazható, tehát nem kell aggódnod. Ha androidos készülék akkor max rakj fel egy 3g watchdogot és azzal nyomon tudod követni h. hol jársz.
-
lindermen
senior tag
válasz dedike #14236 üzenetére
Semmi gond, sőt, köszönöm! De ha ez valóban megoldható így, akkor kíváncsi lennék, hogy mi a pontos menete, és mennyibe kerül?
Amire én gondoltam pl: Karácsony előtt is voltak új előfizetésre vonatkozó akciók, úgy mint a 10e Ft-os telefon beszámítás bizonyos modellek vásárlása esetén. Ezek szerint, meg lehetett volna lépni azt, hogy veszek az akció keretében egy telefont egy új számmal, majd a régóta meglévő számomat (amin nyilván nincs hűség) "átíratom" az újabb előfizetésmre, így kerülve meg azt, hogy a meglévő előfizetések esetén nem lehetett igénybe venni a kedvezményt.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz dokee78 #14205 üzenetére
Ha új készüléket kapsz magyarul fődarab csere akkor a garancia kitólódik egy évvel. A garancia kezdetete, az új készülék kézhezvételétől kezdődik. Ha az is kipurcan akkor megint szervíz. És a ott megint csinálják vagy megint csere és megint kitolódik a gari egy évvel.
Nekem 3 szor cserélték újra az iphone 3GS-em. Nem szóltam egy szót se, mert örültem mint az állat. Kérdezetem én is az utolsó cserénél, hogy ha ráfizeteke akkor lehet e iphone 4-et venni, azt mondták nem. Így a lóvé sem jár vissza.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
belsodavid
aktív tag
válasz Nietzsche_ #14228 üzenetére
Köszi, az adatforgalmat hol tudom ellenőrizni? 100Mb akkor a 60 napra vonatkozik? Mert feltöltőkártyás vagyok.
-
1430
senior tag
válasz LouCypher35 #14212 üzenetére
Ebben a sorrendben. Bár emialben legfeljebb akkor, ha csatolod a kézzel írt (aláírt) kérelmed scannelt változatát.
Igen, társkártyából főkártyára váltani egy szimpla díjcsomagváltást jelent.Otisz #13921
Rákérdeztem a technikai háttércsoportnál, akik kiosztják a választott számokat, és azt mondták, hogy kivitelezhető a dolog. Tehát ha már T-Mobile-nál van a 70-es számod, megszünteted, és azonnal kérheted a meglévő 30-as számod cseréjét a 70-esre (ha mindkét szám ugyanazon ügyfél nevén van/volt).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Nietzsche_
tag
válasz belsodavid #14227 üzenetére
Ha havidíjas, akkor az aktiválás hónrapjára es az azt követo két teljes hónapra, ha feltöltokártyás vagy akkor 60 napig.
-
.bruszli.
senior tag
válasz belsodavid #14219 üzenetére
Egyik kártyámon én is azt használom. Teljesen korrekt.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
BéHGT
senior tag
Az miért van, hogy nem tudom nézni pl most már a kézilabda meccset? Miért nem lehet közben csatlakozni?
-
Iomega
addikt
Az SE Arc S független a t-mobilnál?
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
belsodavid
aktív tag
Most kötöttem egy havi 100Mb-os internetet akciósan. 90Ft. Valaki használja?
-
BéHGT
senior tag
Valaki hozzáértő tudna segíteni? Decemberben vettem az előfizetésem, 1GB helyett 2GB-ot adnak február 29.-ig. Most jött SMS-ben, hogy elértem a 80%-omat. Ebbe benne van a dupla adatmennyiség is, vagy csak az 1GB-ot "látja" a rendszer? Nem tudom elképzelni, hogy ilyen hamar elfogy 2GB, szinkronizálásokkal, és kb 3-4 óra skype-al...?!
-
tjb007
nagyúr
válasz belsodavid #14214 üzenetére
A számla másolata önmagában nem elég, kell a jótállási jegy is.
-
belsodavid
aktív tag
Szevasztok! Lenne egy nagyon sürgős kérdésem. Vennék egy telefont használtan. Sajnos csak a számla másolatát tudnák adni hozzá, de azt mondja az eladó, hogy az érvényesítéshez elegendő ez is. (T-mobile-ban adott másolat). Ez valóban igaz? Még 6 hónap garancia lenne rá, nem szeretném magamat csapdába csalatni. Köszönöm előre is.
-
blueye
veterán
válasz LouCypher35 #14212 üzenetére
Nekem csak személyesen engedték mert az utolsó hónapot ott helyben ki kellett fizetnem (micsoda marhaság egy társkártyánál!).
-
LouCypher35
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy előfizetést (Relax társkártya) milyen módon lehet lemondani? (1430? email? T-Pont?), illetve lehetséges-e társkártyából főkártyát csinálni?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
lindermen
senior tag
válasz Nietzsche_ #14152 üzenetére
Köszönöm a részletes választ, és segítséget!
Utána kérdeztem, és ha felbontják a palettát, és újra kell kötni, akkor 2 év hűség esetén kapom ugyanezeket az árakat, és 1 év hűséggel pedig kb 1000-1500 Ft-tal lenne drágább összesen (a vezetékes részt tekintve) / hó. Közben számolgattam, és nem biztos, hogy szükségem van ekkora adatmennyiségre, tehát egyelőre kipróbálom a 2 GB-os csomagot, és később még lesz lehetőségem módosítani. Viszont a készülékkedvezményről nem tudtam a mobilcsomagot illetően, külön köszönöm, hogy erre felhívtad a figyelmem!
-
1430
senior tag
válasz Frenky89 #14199 üzenetére
Dominoról havidíjasra váltani és közben készüléket vásárolni csak személyesen tudsz. Külön-külön neten is meg tudod csinálni, illetve az is megoldható, hogy személyesen átváltasz és ha már aktív a havidíjas SIM, akkor készüléket a neten rendelsz hozzá, feltéve hogy van aranykártyád*.
*Meglévő előfizetéshez WebShopon keresztüli készülékvásárlásnak (tehát "készülékváltásnak") pár napja ismét feltétele az arany/platina kártya.
Fr3eWar #14200
Ha van még szabad hely, beszállhatsz a barátnőd Családbarát csoportjába, ami neked havi +1066,8 Ft, nekik nem kerül plusz pénzbe a +1 tag.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
dokee78
félisten
A linken van a gondom.
Ha a újra visszaszolgáltatott készülék is hibás lesz akkor nem lehet visszakérni az árát vagy pl drágább típusra cserélni? -
legenda
köszi, de 15 évig ezt csináltam...
az sms útján történő közlés miatt, szerintem már a minősítéssel is gondok lesznek, de inkább nem javítok bele/egészítem ki, mert nem akarok tippe(ke)t adni a probléma felvetőjének...
cellainformáció helyett, én híváslistával kezdenék![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
surgyi
senior tag
válasz Coolmat #14184 üzenetére
Helló!
Ha jól értelmezem akkor ez átmeneti 2700 Ft-omba fog kerülni, amit lényegében majd le is beszélhetek.
A nagy kérdés csak az, hogy szeretnék egy új készüléket is kihozni kedvezményes áron, ezt melyik fázisban tehetem meg, hogy ne járjak rosszul?
Konkrétan egy Xperia Mini lenne a kiszemelt! -
tjb007
nagyúr
válasz Frenky89 #14199 üzenetére
"T-Mobil-os webshop-ból, hogy lehet olyan vásárlást kezdeményezni, ami során Domino-ról új előfizetésre szeretnék váltani és készüléket szeretnék vásárolni?"
Sehogyan.
Az átváltást személyesen és telefonon lehet kezdeményezni/intézni."Illetve jól gondolom-e, hogy az előfizetésre vállalt hűség azt jelenti, hogy T-s előfizető maradok, de a díjcsomagokat "szabadon" változtathatom?"
Igen, jól gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest