Hirdetés
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz manchester85 #4639 üzenetére
Szerintem mindenben jól kalkulálsz.
Az egyetlen dolog amire figyelni kell, hogy "sima" a hűség mellett lehet az előfizetésre is vállalásod (pl. az Ikon azt hiszem ilyen): kisebbre nem válthatsz, csak nagyobbra.
Dive ever, work never.
-
addikt
Hogy az iPhone-ra mi vonatkozik, ezt csak ők tudják megmondani. Minden más készüléknél így van a dolog, a kalkuláció jó!
Haver csak akkor, ha a MM csomagra nincs vállalt hűsége, mivel az lehet "hűséges" csomag is! Ha például innen vásárolt: MédiaMánia akciós készülékek[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
Lejárt az időm.
Gondolom, ha még érvényes hűsége van a díjcsomagra, és újabb 24 hónapot aláír, valamint a választott csomag legalább olyan díjú, mint az eddigi, szerintem akkor simán mehet a dolog.
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz manchester85 #4643 üzenetére
De előbb tudd meg, mert a MM nem feltétlenül "hűséges", valamint szabadon választható!
Jó szerencsét!
-
addikt
-
SEFAN84
aktív tag
válasz manchester85 #5110 üzenetére
18 hónap után vehetsz új készüléket meglévő előfizetésedre!
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
addikt
válasz manchester85 #5952 üzenetére
Ikon díjcsomag csak 24 hónapos tarifahűséggel vásárolható meg. Ezért van a kötbér fizetési kötelezettséged, ha ez előtt akarsz "frissíteni"!
(Amit írtál az egyébként áll most is, az összes többi díjcsomagra!)Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz manchester85 #5952 üzenetére
Ez azért van, mert iPhone 4-et akarsz vásárolni, de nem idén, csak jövő év első félévében jár le a hűséged! Ha más készüléket vennél, nem lenne kötbér.
Mellesleg az új iPhone 4-hez is minimum a mostani tarifahűséged kell vállalni, és ebből a szempontból mindegy, hogy Ikon 200 vagy MM-S.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
válasz manchester85 #5957 üzenetére
Hát ja. Ezek szerint a T-nél sem csak hülyék és naplopók vannak...
(Bár szerintem ha a Vodánál van tarifahűséged, ott sem ugrálhatsz!)
Viccet félretéve, a döntést neked kell meghoznod! Viszont, ha nagyon akarod, amit leírtál, nem hinném, hogy néhány ezres nagy akadály lenne!
dhr:
Így van! Ikont csak új iPhone készülékek vásárlása esetén vehetsz, ergo új előfizetőnek kell lenned! (Beleváltani nem lehetséges!)
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
legenda
válasz manchester85 #5957 üzenetére
nem kell mindig kivárni a 24 hónapot, átlagos esetben adott a 18 hónap utáni minőségi készülékcsere további hűség aláírásával, csak hát neked extra igényeid vannak...
gondolok itt arra, hogy adott esetben nem csak az előfizetésre, hanem a díjcsomagra is hűség vonatkozik!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sghu77
tag
válasz manchester85 #5964 üzenetére
Belépsz a T honlapon a webshopba. Ott szépen kiírja, hogy mi mennyi, ráadásul még olcsóbb is, mint ha ügyfélszolgálaton vásárolnál. Tök egyszerű és megtudod hogy merre hány méter. Szvsz.
-
legenda
válasz manchester85 #5964 üzenetére
18 és 24 hónap között amúgy is drágább némileg az előfizetés, de az érdekes, ha nem csak az előfizetésre, hanem a díjcsomagra is engednek hűségidőn belül hosszabítani...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
válasz manchester85 #6156 üzenetére
Olvass vissza hat hozzászólást, 1430 részletesen leírta mi a titok nyitja!
Jó szerencsét!
-
Zolás
addikt
válasz manchester85 #6203 üzenetére
Valahogy nem értem a mondanivalód. Kifejtenéd bővebben?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
VINIKOR
senior tag
válasz manchester85 #6225 üzenetére
Igen. Mivel 3 szolgáltató van, nem csak a T. Ha nem tudsz/akarsz válaszolni akkor mi a francnak írsz be?
A videótelefonálásnak milyen díja van? Másodperc alapú a számlálás vagy perc alapú?
-
VINIKOR
senior tag
válasz manchester85 #6227 üzenetére
Mit játszok el nem először? Hogy mind a három topikban megkérdezek valamit? Te teljesen hülye vagy, már ne is haragudj. Ha ennyire emlékszel rám, akkor hivatalosan is felkérlek, hogy ezentúl ne válaszolj a beírásaimra. Oké? Nem fogsz hiányozni.
-
addikt
válasz manchester85 #6247 üzenetére
Arról nem a szolgáltató tehet, hogy még erre (külön mérésre) sem alkalmas a telefonod...
Különben jogos, viszont használj "nagy" Net-csomagot, s akkor tuti nem lehet baj!
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz manchester85 #6252 üzenetére
"nagy Net csomagnak" szokták volt nevezni a RelaxNet-eket...
(az meg korlátlan is... )
Jó szerencsét!
-
VINIKOR
senior tag
válasz manchester85 #6230 üzenetére
Teljesen hülye vagy. Szállj már le rólam.
-
madarasz92
őstag
válasz manchester85 #6291 üzenetére
De nem szeretem a felesleges dolgokat..
Az ikon 200-at azt csak akkor lehet kérni ha új iPhone-t veszek? -
addikt
-
addikt
válasz manchester85 #6930 üzenetére
Van itt egy mondat: nem is használom a netet, és nem is indítok hívást.
Akkor viszont hogyan? Itt akadtam meg...
(Te gondolom telefonálsz "ezerrel", azért annyi az aktuálisod, amennyi!)korpicschess:
Neked is BUÉK!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz manchester85 #6986 üzenetére
Nyilván ott veszem majd meg ahol az én igényeimnek megfelelő konstrukcióban kapom meg.
Ismerem a speedshopot is,köszönöm,hogy ajánlottad.
Egyébként nem most jöttem le a falvédőről,tisztába vagyok vele miért olcsóbb a szolgáltatónál a telefon.Ha visszaolvasol nem is az volt a kérdésem,hogy miért nem adják Ténél féláron függetlenül.Csak nem volt tiszta egy két dolog,azért fordultam a közösséghez.dedike:
Nagyon szeretném ezt a telót,szóval nincs kizárva,hogy találok valami megoldást[ Szerkesztve ]
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
addikt
válasz manchester85 #7675 üzenetére
Ezzel az árral nem is lesz versenyképes soha a T...
kali:
Nah igen a youtube....meg a flash... ezek tényleg tudnak zabálni! Nekem tiltva van a flash, a vidomegosztót meg telefonról nem szoktam, azért írtam...
Jó szerencsét!
-
addikt
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #7677 üzenetére
Amíg Magyarországon lesz kereslet ilyen árakkal is, addig nem lesz változás.
-
Radian
csendes tag
válasz manchester85 #7685 üzenetére
Köszi,akkor minden ok Még egy kérdés: Hogyan tudom kikapcsolni azt az idegesítő szolgáltatást, hogy minden a honlapra történő belépéskor küldd egy sms-t?
-
1430
senior tag
válasz manchester85 #7799 üzenetére
Szerinted ha tudnék is az árcsökkenésről, elárulnám?
Egyébként meg véleményem szerint a kereslet is befolyásolja az árakat. Például márciust leszámítva szinte sosem volt WebShop készlet a 16GB-osból, mert eddig annyi volt az előrendelés, hogy sokszor ha jött is készlet, elvitték az előrendelések. Szóval ha ennyiért is viszik, akkor miért csökkenne az ár? Talán ha a kereslet jelentősen visszaesne, akkor felülvizsgálnák az árlistát...
Amúgy meg függetlenítsd 37800 Ft-ért a Vodafone-os iPhone 4-ed, amit 7990 Ft-ért (vagy 9990 Ft-ért) vettél, és probléma megoldva.
-
1430
senior tag
válasz manchester85 #7811 üzenetére
Ne aggódj, tapasztalatom szerint minimum 3 számjegyű készletek szoktak érkezni az iPhone 4 16GB-ból a WebShop-ba!
Például februárban az egyik nap nem volt készleten, másnap meg 134 db volt, amit 3-4 nap alatt elvittek. És akkor még az előrendeléseket nem is vettem figyelembe.St3ven
A #7822-ben van a lényeg, de ez az aktiválási díj úgy működik, hogy minden aktiválás után terhel a rendszer aktiválási díjat, és ebből az elsőt jóváírja. Az már csak hab a tortán, hogy a számládon először a jóváírás fog megjelenni, és csak utána a terhelés...Dave1984
Összefoglalva: ahol lejárt a hűség, felmondhatod, ahol még tart, ott csak a készülékkötbér kifizetése esetén.
Amúgy most tényleg a 2x40 Ft a probléma? Nem elbagatelizálni akarom, de más szolgáltató csomagjával sem fogsz annyival jobban kijönni, illetve ha lebeszélitek az 1890 Ft-ot, akkor nem is lesz érezhető a havidíj emelkedés.
Az L csomag esetén jelenleg 523-578 perc jön ki a havidíjból, májustól 499-549 perc. Tehát itt 24-29 percet veszítesz, ami már húsbavágóbb, de még így is jó ajánlatnak számít (már csak a többi "tartalom" miatt is).danilla
A "bátran"-hoz csak annyit tennék hozzá, hogy tájékoztató jelleggel kapod az értesítést, szóval ha későn vagy pontatlan adatokat kapsz, ez akkor sem képezheti reklamáció alapját!evooo
1-én éjszaka biztos nem volt számlazárásod (mivel 03.31-én éjfélkor volt), tehát ha 1-én kikapcsoltad a 100-as csomagot, akkor 1 napra kiszámlázza a rendszer áprilisra (33Ft), és az addigi forgalmadból 1 napi részt ír jóvá (33,3MB), ha pedig többet forgalmaztál, akkor túlforgalmazásod keletkezett (2Ft/10KB).
Ha csak 2-án kapcsolod be a Go!Net M-et, akkor az áprilisra 29 napra számlázódik (957Ft >> már az aktiválás napjára is számlázódik) és megkapod a teljes 100MB-os keretet, amit a hónap végéig használhatsz fel.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #7860 üzenetére
Ha már korosztályi megkötés van hozzá, akkor legyen legalább igazán ütős.
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #7871 üzenetére
Ja bocs ezt a korosztályi megkötést benéztem, a djuicehoz hasonltottam, igazad van. a 100 órára vonatkozóan meg, azért nem mindenki 30-as, csak aza kiválasztott három ember. :Hálón belül is kívül fele-fele arányban telefonálva 20 Ft-os percdíjjal lehet számolni, ami havi 75 perc, gyakorlatilag inkább olyan 60. Sokkal barátságosabb lenne ez mp alapon netto 75.
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #7873 üzenetére
Ja akkor ez is rákfenéje, hogy csak hálózaton belül beszélhető le, ez el is kerülte a figyememet. Tessék, van ilyen. Netto 1500 Ft/hó mp alapon, teljesen lebeszélhető, Magyarország legnagyobb létszámú flottája.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz manchester85 #7873 üzenetére
Nekem konkrétan leesett az állam, amikor megláttam ezt a Like díjcsomagot.
Mi is összesen 2100 Ft-ot fizetünk a párommal, hogy egymást ingyen hívjuk, erre itt van ez a csomag, amivel összesen 3000-ért további 4 embert hívhatunk ingyen, meg még egyéb irányba le is beszélhetjük a havidíjat, nomeg a gyakorlatilag korlátlan mobilnet (ami a widgetek frissítésére, emailek letöltésére bőven elég), a lakossági viszonylatban kimondottan versenyképes percdíjairól nem is beszélve...
Kár, hogy már nem vagyunk egyetemisták, anno nagyon jól jött volna egy ilyen konstrukció.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
addikt
válasz manchester85 #7877 üzenetére
...én sem vagyok megelégedve vele... mert már nem vagyok egyetemista....
(egyébként maga a díjcsomag tényleg nagyon jónak mondható feltételekkel rendelkezik, főleg publikus csomagokat tekintve! )
Jó szerencsét!
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #7880 üzenetére
Érvnek elég lesz? [link]Ja és a hívószámkijelzés alapból benne van. Vagy te szereted, ha mindig privát számról hívnak?
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz manchester85 #7907 üzenetére
Gondolom telefont is vásárolt (mivel korábban kérdezte) az előfizetés mellé, arra meg hűség van, szóval csak a kötbér kifizetése után tudna átváltani Dominóra.
-
1430
senior tag
válasz manchester85 #7918 üzenetére
Like díjcsomag csak személyesen igényelhető (új előfizetéssel).
-
addikt
válasz manchester85 #8177 üzenetére
Ez nem volt szép tőled. Először bezzeg az iPhone topikjába írtad...
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz manchester85 #8179 üzenetére
árban egyre inkább közelíteni kéne az iPhone-nak és a többi csúcstelónak, ehhez képest egyre távolodnak.
Csak nehogy "jó magyar módszer" szerint közelítsék majd azokat az árakat... bár nagy mozgástér ott sem igazán van, hiszen sokszor a független készülékek sem drágábbak!
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz manchester85 #8385 üzenetére
Fog még az 29 990ft-ba kerülni ikon 200-zal
Ha ez bekövetkezik, akkor kénytelen leszek venni egyet...
(Valahogy "tartok" ettől a telefontól... ...talán azért, mert aki eddig elkezdte használni, nem tud megszabadulni tőle, én meg egy évnél tovább képtelen vagyok egy telefont birtokolni... ..s félek attól, hogy vehetném az 5-öt belőle.... )
icecave:
Üdv a "táborban"!
Jó szerencsét!
-
addikt
-
Csakesz87
csendes tag
válasz manchester85 #8462 üzenetére
Értem.Ezek szerint egyáltalán nem lehet megcsinálni,hogy csak a Go!net L után fizetek havi 1990-et? Mert ugye ehhez kapok 500Mb-ot és semmi mást..
De én telefonálást az egyáltalán nem használom még a netet esetleg, ha Magyarba megyek,akkor használnám is,hogy ne a roaming húzza a pénzemet a mostani szolgáltatómnál.
[ Szerkesztve ]
-
Csakesz87
csendes tag
válasz manchester85 #8464 üzenetére
Értem.
Köszönöm a választ
Tényleg nem konyítottam a magyar előfizetések rejtelmeihez -
ForRedGlory
félisten
válasz manchester85 #8462 üzenetére
Ekkora baromságot is rég olvastam (#8464-ben még tetézed is). Ha nem ertesz hozzá, miért írsz?
A gonet egy díjcsomag, és nem kell külön mellé masmilyen előfizetés. 1 évre aláírsz és viheted a telefont 104k-ért.cseksz87: megveheted akár mobilnet előfizetéssel is a telefont, nem kell hozzá hangalapú csomag.. A mobinettel is lehet telefonálni, csak néha nettó 98.4 Ft percdíja van (lásd relaxnetnél)...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz manchester85 #9058 üzenetére
Like...
albiosz:
Az 1050 forintot annyiszor kell fizetned, ahány szám van a kedvezményezett körben! (Te+oldalborda=2x, Te+oldalborda+drága mama=3x, stb.) A lényeg, hogy legalább egynek havidíjasnak kell lennie, az fizeti az összes 1050 forintokat! (Huh, ez aztán marha magyaros lett...)
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
albiosz
őstag
válasz manchester85 #9058 üzenetére
Hmm, utánanéztem ennek is. Van ennél a csomagnál bármilyen rejtett költség? Gondolok itt elsősorban arra, hogy hallottam olyanról, amikor azért, hogy a telefon kijelezze ki hív téged, még pluszban kell fizetni. Vagy hasonló zsákutcák vannak esetleg?
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #9229 üzenetére
Bocs, Galaxy S listaárat néztem véletlenül, ettől függetlenül a trend még helytálló.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #9231 üzenetére
sokszor beszélsz két három percet, ott igenis számít a mp-alapú elszámolás. Abban igazad van, hogy flottákban nincs igazán erős T-Mobile-os mobilnet ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #9237 üzenetére
Ezek szerintem igenis arra lettek kitalálva, hogy használda benne levő szolgáltatásokat. Minél kevésébé használod ki, annál több a szolgáltató bevétele ebből, mint ahogy a mp-perc alapú elszámolás különbözetéből is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- ÚJ ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K 90Hz - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB SSD - 1,5év garancia
- iPhone 11 pro 256 GB
- ALAPLAP CSERÉRE SZORUL! - Asus ZenBook UX421F 14" FHD IPS - i5 8254U, 512GB SSD, 8GB RAM.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen