Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Sziasztok,
Hallott már valaki olyat, hogy a T-Mobile hálózatán egy 2-3 éves HSDPA teló akkoriban tökéletesen gyorsan működött, manapság pedig akadozik és lassú?
2 ilyen eszközöm is van és már halálra szekáltam a T-Mobilt, ma este betettem a netes kártyámat egy Defy-ba és 5-6 megabittel hasít...
A T-Mob változtatott valami netes protokollt, vagy valamit a hálózatában, hogy csak az újabb kütyük mennek normálisan?Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
Már megvolt a szoftverfrissítés többször is... WM6.5 is volt rajta, most egy light WM6.1 van... de nem ez az érdekes, hanem az, hogy nemcsak ez a teló lassú és akadozó, hanem egy netbook is... az is többször újratelepítve, win7 fut rajta, 3G modem driver a lehető legfrissebb... annyira szignifikánsan ez a két régebbi cucc szinte használhatatlan a mobilneten... ugyanakkor a defy meg mint a szél.
Nem inkább a mobil hálózaton történt szép lassan valami?
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz madmike #12029 üzenetére
madmike:
1. van már olyan 500 megás, amin nincs túlforg díj.
2. nem vagy egyedül, hogy nem értesz vele egyet... megért volna egy misét szétszedni, hogy a túlforgalmazásos csomagoknál mi hogyan van...
a. nincs pontos adatod a szolgáltatótól
b. a te mérésedet nem fogadják el
c. nincs nekik olyan prog, amivel te pontosan tudsz mérni
d. az ő "pontos" adatuk FIZETŐS sms-ben kérhető le és tájékoztató jellegű(ezek a tények mind ügyfélszolgálattal történt beszélgetések során hangzottak el, nem én találtam ki őket)
Most már jobb a helyzet, mert csak lassítás van még a 30 megáson is, de az eddigi helyzet kifejezetten ügyfélellenes volt.
-
domerator
veterán
(tudom, hogy meglehetősen "szagos" a téma a témobilnak...)
-
domerator
veterán
válasz q13579 #12082 üzenetére
A plusz szolgáltatás olyanokban merül ki, hogy most már bemondja az automata köszönéskor, hogy aranykártyás ügyfelükként köszönt... óriási... de minek?
Csak a számkijelzésből százmilliós bevétele van a témobilnak havonta... utána jönnek a havidíjak, percdíjak, net díjak és a többi... ilyen irtózatos bevétel mellett még több kell, emeljünk árat... ki a fenét etetünk ennyi pénzzel?
-
domerator
veterán
válasz tjb007 #12094 üzenetére
Ezek szerint igen?
Látod, akkor nem csodálkozom a hozzáállásodon.
Mindenféle személyeskedés nélkül mondom neked is és más szolgáltató multicégnél hasonló hozzáállást tanúsító emberkének: így könnyű és sajnos általánosan bevett mód lezárni egy számotokra kényelmetlen témát...
1. ráfogni az államra, bárki legyen is az... tudjátok, ha a multik minden visszásságát így el kellene fogadni, hogy az állam bácsi miatt van, akkor már régen vadállati viszonyok lennének, a multik azt csinálnának, amit nem szégyellnének.
2. Ahogyan azt kollégád tette egy másik kérdésemre, sértődötten visszahúzódni a kérdés elől... (mondjuk ez nemcsak multira jellemző, hanem "jó" magyar szokás is) csakhogy ez nem megoldás, hanem struccpolitika és hamis felsőbbrendűség.
Nem kell elterelgetni az olyan postok tartalmát állam bácsi felé, amik világosan leírják, hogy xy dologban hibás, nem ügyfélbarát, stb. a cég... tudomásul kell venni és tenni az ügyfél megelégedéséért.
Még 1x mondom: semmi személyeskedés, nemcsak te vagy ilyen, jó sok hozzád talpig hasonló szolgáltató van, nem feltétlenül a telekom iparban.
Az más kérdés, hogy mit gondolunk rólatok ilyen hozzáállás után.
-
domerator
veterán
válasz sifarr #12096 üzenetére
Bocsáss meg, de egyáltalán nem volt sem erős, sem személyeskedő, ezt külön hangsúlyoztam az elején és a végén is.
Amit pedig leírtam, az véresen komolyan így van sajnos.
Nem bántottam meg senkit. Nem szokásom, amíg engem nem bántanak.
-
domerator
veterán
Egyáltalán nem túloztam semmiben és nem személyeskedtem, légy szíves ne erőltesd rám ezt a dolgot, ha megkérhetlek...
Választás szabadságáról pedig jelen esetben csak képletesen beszélhetünk, ez nyilvánvaló.
-
domerator
veterán
Nagyon szépen megkérlek, hogy hagyd abba... nem tudom, it akarsz ezzel elérni, de azt el fogod, hogy jelenteni foglak a modkerben, hogy a saját, ebben az esetben nem helytálló látásmódodat próbálod az én postomra ráhúzni és mindezt publikusan, befolyásolva más véleményét. (úgyis baromi nagy divat ez itt a fórumon)
Én legalább megírom, hogy mi az igazi helyzet anélkül, hogy bárkit (a te szavaiddal élve) bunkónak, vagy hülyének titulálnék. Megvan annak is a helye, módja ideje, de ez most nem az az eset, úgyhogy szállj le rólam.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz djculture #12257 üzenetére
Hányszor elhangzott már, hogy nem életszerű a díjcsomag árát beleszámolni a készülék vételekor az akcióba... ha bárki úgy dönt, hogy egy sima telóval MM M díjcsomagot használ (és akár kihasználja, akár nem) akkor is kifizet ugyanennyit...
...és ez nem nézőpont kérdése.Na blueye megelőzött... ő is így gondolja, ahogy életszerű...
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
-
-
domerator
veterán
Surgos es fontos!
Tudja valaki, hogy Budapesten melyik tmobil uzletben van FEHER SonyEricsson Xperia Mini Pro? (ugye ez a billentyuzetes valtozat)
Holnap hoznank el husegido hosszabbitassal szemelyesen (egy baratom adna ajandekba a parjanak)
KosziReggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz Something_ #13994 üzenetére
Thx
Azt tudtam, hogy az ufsz ebben keptelen normalis infot adni, en inkabb azert irtam ide be, hogy hatha akad valaki, aki pl. tegnap volt az XY tmobilban es vett feheret, vagy latta, hogy van.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
-
-
domerator
veterán
válasz stevve #14123 üzenetére
... és még hány bőr van...
Megjegyezném, hogy a szolgáltatói "sírások"-at hallva, hogy melyik fejlesztés micsoda sok pénzbe került, stb. stb... vegyük már azt is figyelembe, hogy az ügyfelek nagyon keményen meg is fizetik ennek az árát (lásd ezt a példát is, ahol a SEMMIÉRT fizet soktízezer ügyfél), úgyhogy a hozzáálláson kicsit lehetne finomítani szolgáltatói oldalról.
(nem írok neveket, el lehet gondolkodni)[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz timea1991 #14161 üzenetére
Aki utazik sokat, vagy határ mentén él annak KÖTELEZŐ a kézi hálózatválasztás!!
(M6-oson is van egy szakasz, ahol képes átállni... kaptam már sms-t, nem győztem kikapcsolni hirtelenjében a telót... más nem jutott eszembe.)
-
domerator
veterán
válasz timea1991 #14165 üzenetére
Miert nem csodalkozom en ezen... kellett a penz az automata ufsz bejelentkezesere, hogy megkulonboztesse az aranykartyasokat a mezei ugyfelektol... ugye te is belatod, hogy ez sokkal fontosabb, mint roamingeselyes hatarszakaszokat jol lefedni?
-
domerator
veterán
válasz dedike #14170 üzenetére
Nem irtam semmi sertot... ha meg magatokra vettetek arrol nem tehetek.
Egyebkent ti szolgaltatosok meg befejezhetnetek a magas lorol valo kommunikaciot, azt pedig, hogy engem es meg nagyon sok felhasznalot mi zavar (egyeseket anyagilag karosit!!) hadd dontsem el en, hogy szova teszem-e, rendben?Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz dedike #14172 üzenetére
En meg azt mereszelem kerni, hogy a kioktato, lenezo stilust max csak egyszer alkalmazzatok es ne lovagoljatok az ugyfelek kiszolgaltatottsagan, mert az nem etikus.
Legy szives aruld el, ki mondta neked, hogy szovivo vagyok? Ne aggassz ram onhatalmulag effele jelzot, azt pedig, hogy soroljam fel, kit karositott meg a szolgaltato, provokacionak tartom... de ha timea1991 igy jart, akkor mas is jart igy... es peldaul sorolhatnek a startnet altal megkarositott esetekbol is, ha kicsit keresgelnek a neten (homar pl.)... jelzem, nem fogok.
Sajnalom, ha faj az igazsag nektek, igerem ha normalisan tudtok majd ebben a topicban azokhoz az ugyfelekhez szolni, akiktol a kenyereteket kapjatok, akkor en sem leszek ironikus.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz dedike #14174 üzenetére
Ha nem a temobil kotelekehez tartozol (nem toluk kapod a kenyeret, akkor megis milyen alapon neveztel szovivonek te engem?
A netstart, a hatarmenti roaming es esetleges mas anomaliak pedig NEM voltak / lesznek elegszer kitargyalva, ameddig egy temobil nem gondoskodik arrol, hogy kilometerekre a hatartol akaratlanul is roamingol az ugyfel. Ezt te is jol tudod, meg ha az ellenkezojet is allitod.
A kioktato hangnemrol pedig annyit, hogy szolgaltatonal olyan nincs, hogy valaki megerdemli, vagy nem. Ti itt valogatas nelkul alkalmazzatok es ez nem etikus, ahogy mar emlitettem.
Hangsulyozom, hogy ez egy velemeny, meg ha tenyekre is epul... mielott a modkerbe szaladnal, ahogyan azt jopar alkalommal teszed.
(azt meg mar meg sem kerdezem, hogy mi kesztet a szolgaltato ilyen vehemens "vedelmere" teged)Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz dedike #14176 üzenetére
Vannak tenyek es ezt te is es minden szolgaltato tudja nagyon jol. Mondtam, hogy ha annyira erdekelnek a peldak, keress kicsit a neten, kezdd a homarral... en nem fogok helyetted keresni, talalsz boven.
Utolso mondatodra pedig csak azt tudom mondani, hogy az egvilagon senki nem mondta, hogy maradj csendben, nem ertem, hogy a kicsit ugyfelcentrikusabb, udvarias kommunikacio miert nem alternativa...Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
"Ebből következik, hogy a Telekomtól ezt hiába kéred, mert "piszkosul jól fizető" ügyfélnek kell lenned, hogy miattad be akarjanak bukni egy Lumia 820-at."
(nemcsak a Tmobilra vonatkozóan) ... annyira szeretnék már olyan szolgáltatói / gyártói / kereskedői hozzáállást látni végre, hogy "kedves vevő, mit tehetünk hogy nehogy bebukja azt a lumia 820-at, amit mi reklámozunk orrba-szájba (ha épp nem azt, nem baj, nem releváns, bármely reklámozott típussal és bármilyen termékkel ami akár nem mobiltelefon és nem Tmobile, behelyettesíthető) és volt olyan kedves, hogy nálunk vásárolta meg a több mint százezres áron.... stb, stb"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DELL OptiPlex 7040 SFF / i3-6100 - i5-6500 - i7-6700 / DDR4 / HDMI / NVME M.2 / több db / 27% áfás
- Wacom Intuos digitális rajztábla Bluetooth M
- HP EliteDesk 800 G4 SFF / i5-8500 - i7-8700 / 2 X NVMe / 2 X USB Type-C / több db / 27% áfás számla
- HP Pavilion Plus 14-eh1085no - ÚJ 14" 2,8k OLED notebook - i7-13700H, 16GB, 512SSD
- Logitech Z-2300 & Canton satellitek
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen