- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
őstag
válasz
andrás47 #142536 üzenetére
Szia!
Tudtommal dominó előfizetést nem lehet megszüntetni, hanem feltöltés hiányában megszűnik a legutolsó feltöltés szerinti idő elteltével vagy ha nem adategyeztetsz. Utóbbit ne tedd, mert a [link] szerint csak olyan domino egyenleget fizetnek vissza, ami feltöltés hiányában szűnt meg.
Illetve másik opció a számhordozás máshova. Például a vodától rendelsz 0 Ft-os Tuti SIM-et, amire utólag a 1270-en kéred a domino számod áthordozását. A számhordozás befejezése után 30 napon belül kérheted a Telekomtól az egyenleged utalását.
-
Tompika777
senior tag
válasz
andrás47 #121534 üzenetére
Appban jelenleg nincs benne, lehet hogy a fiókodba belépve honlapon még van. De nem ajánlanám, hogy most aktiváld még ha tudnád, akkor sem, mert jelenleg a Domino korlátlan net tegnap délután óta halott, értelemszerűen ha aktiválnád nem lenne interneted... Fentebbi posztban írtam is...
Ha mindenképp kell most internet, akkor válaszd valamelyik Maraton csomagot, az működik. -
válasz
andrás47 #103549 üzenetére
A G6 topikban mindenki azt írta már korábban is, hogy független készüléket kapott a Telekomtól, sőt, a függetlenség miatt nem Telekomosok is sokan ott vették inkább a szolgáltatós készülékekre adott 1 + 1 év miatt, mivel a nem szolgáltatósakra csak 1 év van.
Nincs mit! -
válasz
andrás47 #103545 üzenetére
Szia,
Egykártyás és független, de ha nem lenne az, akkor is bármilyen konstrukcióban vásárolod - akár hűségre és részletre -, azonnal kérheted díjmentesen a hálózati zár feloldását, a Telekom biztosít ilyen lehetőséget.
A mobilos szolgáltatóknál vásárolt készülékekre 2 évet (1 + 1 év, de a második a tartozékokra már nem vonatkozik) ad az LG. -
válasz
andrás47 #68623 üzenetére
minden terméknél felkínálja a kuponkód beírásának a lehetőségét, függetlenül attól, hogy épp akciós a termék, vagy sem, de adott esetben nem kell foglalkozni vele.
a szállítási díj a rendelt termék milyenségétől és árától, illetve az átvétel módjától függ, leírás itt; link (részletek; tudj meg többet) -
stamas80
tag
válasz
andrás47 #40484 üzenetére
Szia!
A hang beállításokban sajnos most nem tudok segíteni, de a hívószám kijelzéssel én is szívtam.
mert az nem a beállítások menüben van, hanem belépsz a Telefon (Phone) bal gomb beállítások, és itt keresgélj. remélem kicsit tudtam segíteni, ennél mélyebbre most nem mennék bele, mert nem ilyen telefonom van, de az androidban ott kell legyen valahol. -
válasz
andrás47 #18632 üzenetére
(szerintem) ilyenkor nem az a módja, hogy az osztályvezetőt - vagy magasabb beosztású személyt - keresel, hanem a megfelelő szinten indítod a panaszáradatot!
amennyiben találnál is magasabb beosztású illetékest, ha meg is hallgatná a panaszodat, maximum ígéretet tenne rá, hogy utánanéz, és nagyjából ennyi...
amúgy ilyen cégeknél nem szokás a vezetők telefonszámát kiírni, főként ilyen okok miatt, szép is lenne, ha minden panasz miatt őket hívogatnák az ügyfelek - függetlenül attól, hogy a panasz jogos, vagy sem...
fórumozik itt több t-s illetékes is, de ők sem feltétlenül tudnak/fognak segíteni, hivatalos menete van mindennek, esetleg tippet tudnának adni, hogy mit és hogyan érdemes még tenni.
a helyzetedbe képzelve magam, én ezt tenném;
van a nevemen több t-s előfizetés is, ezeken adott - legalább 500 megabyte keretes - mobilinternetes csomag is, minden ilyen kombón hűség! régóta előfizető vagyok, adott helyen régóta használom az előfizetéseket, mobilinternetezek is sokat, ennek tudatában úgy veszek mindig új mobiltelefonokat, hogy adott előfizetésekre hosszabbítgatom a hűséget. hirtelen eltűnik a térerő ott, ahol régóta adott volt, így sem telefonálni, sem mobilinternetezni nem tudok! bejelentem a problémát a telefonos ügyfélszolgálaton - a hívást rögzítik -, majd e-mail útján is továbbítom az észrevételemet.
amennyiben 30 nap elteltével sem méltatnak válaszra, úgy azzal keresném meg a t-t, hogy minden előfizetésemmel kapcsolatban számhordozással kívánok élni egy másik szolgáltatóhoz, mindezt úgy, hogy kérelmezem minden előfizetésemre a hűségidő letelte előtt felmondott szerződés miatt megállapított kötbér elengedését!
így sem lenne egyszerű menet, de szerintem eredményesen végig lehet vinni a dolgot, de legalább is megindulna a szolgáltatónál néhány fogaskerék, ami már önmagában is jót jelentene!
jómagam bő 15 éve vagyok t-s (korábban jogelődök; westel900 és westel) előfizető, mint fent is írtam, több előfizetéssel, több mobilinternetes csomaggal, és semmi panaszom sem lehet a szolgáltatóra, de ettől még roppantul zokon venném, ha hirtelen eltűnne a térerő a lakhelyemen, ahol eddig okés volt, és pláne nem esne jól, ha az ezirányú bejelentésemet válaszra sem méltatnák! ilyen szempontból makacs ember vagyok, ezért így vagy úgy, de simán lelépnék a szolgáltatótól, ha nem lehetne velük zöld ágra vergődni!
még 2 éve sem vagyok t-home előfizető, de már 1 év után hülyére próbáltak venni, sokak szerint nehéz menetnek nézett ki, hogy meggyőzzem a szolgáltató illetékeseit az igazamról, de csak sikerült! hiába mormolta az ügyfélszolgálatos a betanult szöveget (ráutaló magatartás...stb), mindenre volt magyarázatom - 15 évig törvényekkel dolgoztam, nem okoz különösebb gondot az értelmezés...stb -, hogy miért nem okés az állásfoglalásuk, és a végén elismerték az igazamat! -
blueye
veterán
válasz
andrás47 #18634 üzenetére
Meglepett de most csak ezt a lefedettségi térképet találtam.
Biztos állítottak az antennákon (ha jó a készüléked) valóban többen kéne h jelezzétek a problémát de a térkép alapján nem vállalnak már beltéri lefedettségre garanciát...
-
ANDROID???
addikt
válasz
andrás47 #18634 üzenetére
Vennék egy új készüléket, de mindenképpen bemennénk egy T-pontba és ott megnézetném a készüléket, ha nem a készülékedben van a hiba, akkor pedig több embernek kellene a településről jeleznie a T felé, hogy nincs térerő, ahogy egy öreg nénitől hallottam "nincsen háttér"
-
blueye
veterán
válasz
andrás47 #12677 üzenetére
Szvsz te szórakozol velünk, még sosem ütötted be a http://www.t-mobile.hu/ URL-t a böngésződbe?
-
1430
senior tag
válasz
andrás47 #10950 üzenetére
Ha Családbarát kedvezményed van, annak nem feltétele az ügyfélazonosság. Ha ebben a hónapban nem volt még módosítás a CSB csoportotokon és nincs még ki a maximális 5 fő, akkor telefonon is be lehet vonni a Domino számot a csoportba, ehhez szükség lesz a Domino számra és jelszóra + annak az előfizetőnek a hívószámára és jelszavára, aki átvállalja a Domino szám költségét.
Ha speciális díjcsomagod van, akkor felhasználó rögzítés, utána átváltás előfizetésre.
St3ven
A magyarázat pofonegyszerű. A Roaming díjcsomag kötelező eleme minden havidíjas hívószámnak, akár MobilOtthon vagy MobilOtthon Prémium díjcsomag esetén is, és jelenleg csak Világjáró EU roaming díjcsomag létezik a havidíjas számokhoz (kivéve MIX, bár az csak technikai okokból fut más néven).Viszont mivel a MobilOtthon és MobilOtthon Prémium díjcsomagok külföldön nem használhatók, ezért a díjcsomag kötelező eleme a ROAMING TILTÁS! Ezt nem lehet kikapcsolni, így van megoldva, hogy külföldön ne tudd használni.
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
andrás47 #10439 üzenetére
A csere ugyanolyan márkájú és típusú készülékre vonatkozik, pénzt, másik telefont nem kérhetsz, nem is kapsz.
Ha a webshopon keresztül vásároltad akkor élhetsz a 8 munkanapos elállási jogoddal, ez esetben visszakérheted a készülék árát (abban az esetben amennyiben Domino csomagról van szó csak a készülék árát fogod visszakapni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest